Dodaj do ulubionych

cdn. Chorosińska

29.11.23, 11:06
nie dalej jak wczoraj napisałam, że czkawką się jej odbije ta pseudo-nominacja. I proszę, pokazali gdzie jej miejsce:
www.onet.pl/styl-zycia/onetkobieta/morawiecki-nie-chcial-zeby-chorosinska-usiadla-obok-niego-nagranie-hitem-sieci/4wq8w4h,2b83378a
a ona myślała, że taka mundra jest...
Obserwuj wątek
    • gama2003 Re: cdn. Chorosińska 29.11.23, 11:17
      Przecież ten wybór kobiet na ministrantki nowego rządu to ich upokorzenie a oszczędzenie ,, męskich twarzy,,.
      Obojętne jak ten fakt im sprzedano a one sobie racjonalizują.
      • misiamama Re: cdn. Chorosińska 29.11.23, 12:36
        tak, to jest nawet najbardziej wkurw..ce w całej tej sytuacji. Kolejny raz wysłużyli się kobietami, bo te były albo za głupie, albo zbyt niesamodzielne, żeby jasno postawić granice. dostaną ochłap finansowy i fotę z pałacu prezydenckiego.
        Przepraszam wszystkie osoby za użycie wyrażenia ochłap finansowy w odniesieniu do całkiem sporego zastrzyku gotówki, ale biorąc pod uwagę przedmiot handlu, to jest to ochłap.
      • muszebosieudusze Re: cdn. Chorosińska 29.11.23, 13:16
        gama2003 napisała:

> Przecież ten wybór kobiet na ministrantki nowego rządu to ich upokorzenie a o
        > szczędzenie ,, męskich twarzy,,.

O, brakowało mi tego określenia, z oszczędzeniem męskich twarzy. Niemcy przyjdzie pouczyć cię ze tak nie jest a ty masz problem in 3… 2…
        • niemcyy Re: cdn. Chorosińska 29.11.23, 18:18
          Jestem big_grin i faktycznie uwazam, ze dobrowolnie przyjely te stanowiska (i pieniadze za nic z waszych podatkow, jesli nie zyjecie z socjalu). Gdyby nie chcialy to moglby sobie je wybierac do us..nej smierci.

Stare, a takie trzpiotki, ze sie nie zorientowaly, ze strzelaja im w stope, a wy tym ubolewaniem potwierdzacie (skadinad slusznie) ich glupote, ale naprawde niepotrzebnie to rozciagacie na kwestie plci.
      • arthwen Re: cdn. Chorosińska 29.11.23, 13:55
        Czy ja wiem, czy akurat oszczędzeniem?
        Przecież dla wyborcy partii opozycyjnych i tak samo kandydowanie z listy PiSu przekreśla taką osobę, a dla wyznawców PiS nie ma to żadnego znaczenia i ładnie wpisuje się w narrację, którą bez wątpienia PiS będzie forsował: opozycja be, bo zagłosowala przeciwko KOBIETOM w rządzie.
        To akurat jest całkiem niezgła zagrywka ze strony PiSu, bo cokolwiek by zrobili to byłoby źle - bo i tak wszyscy wiedzą, że rząd Morawieckiego nie uzyska wotum zaufania, więc grają tak, żeby chociaz cokolwiek ugrać. Do tego jestem prawie pewna, że większość nowych "ministrów" będzie wystawiona w eurowyborach, więc nie ważne jak mówią, byle mówili. Niech się wyborcy osłuchają z nazwiskiem.
        • stasi1 Re: cdn. Chorosińska 29.11.23, 14:09
          Faktycznie chorosinska już wszyscy znają, większość tych ministrów nikt nie będzie znał po dwóch miesiącach . Oczywiście z nazwiska bo z wyglądu to nie wiem czy i za miesiąc
    • myfaith Re: cdn. Chorosińska 29.11.23, 12:51
      P. Chorosinska zdecydowanie ma w nadmiarze chęć „parcia na szkło”/bycia sławnym. Niestety ta chęć jest odwrotnie proporcjonalna do inteligencji. I o ile w powiedzmy w takim kole gospodyń wiejskich by brylowała to w tym miejscu gdzie jest widać jak na dłoni wszystkie deficyty..,niestety naraża się na śmieszność i politowanie a nawet na agresję .
    • aagnes Re: cdn. Chorosińska 29.11.23, 12:55
      www.msn.com/pl-pl/rozrywka/gwiazdy/dominika-chorosi%C5%84ska-wymodli%C5%82a-wi%C4%99kszy-samoch%C3%B3d-wenanty-katarzyniec-mi-pom%C3%B3g%C5%82/ar-AA1kGAXj?ocid=msedgntp&cvid=a298d9e488ae442f910f877bbef920e0&ei=22

Dla mnie to jest hit.
      • gama2003 Re: cdn. Chorosińska 29.11.23, 13:12
        Powinna się teraz pomodlić o willę z basenem. Chyba, że to już odhaczone.
        No to u Bonifacego Pankracego - by na nastepnym posiedzeniu rządu usiasc obok Mateusza.
        • briar_rose Re: cdn. Chorosińska 29.11.23, 13:13
          Z tą to jaja xD Kobieta odeszła od męża, zrobiła sobie dziecko z kochankiem, po czym wciskała mężowi, że to jednak jego. Następnie posypała głowę popiołem, wróciła do męża, wstąpiła do konserwatywnej partii i została twarzą akcji pt. Wierność jest sexy, wytykając innym ludziom rozwiązłość. Więc została ministrem kultury...
          • 35wcieniu Re: cdn. Chorosińska 29.11.23, 13:16
            Nic nie posypywała, bo on też zaliczył skok, więc mieli remis tongue_out
          • angazetka Re: cdn. Chorosińska 29.11.23, 13:21
            Tak, wszyscy to wiemy. Nie została ministrą kultury dlatego, że miała skok w bok tongue_out
            • iwles Re: cdn. Chorosińska 29.11.23, 13:45
              angazetka napisała:

> Nie została ministrą kultury dlatego, że miała skok w bok tongue_out

Myślę, że okrzykiem "Masz talent" udowodniła, że jest ekspertem w dziedzinie kultury. Zma się kobieta na rzeczy 😁
          • arthwen Re: cdn. Chorosińska 29.11.23, 14:00
            Chorosińskiej nie trawię, ale gwoli ścisłości, to nie wciskała mężowi, że dziecko jest jego. Mąż akurat miał pełną świadomość, że to dziecko kochanka. Jak rany, cała Polska ma tę świadomość wink
      • geez_louise Re: cdn. Chorosińska 29.11.23, 13:45
        Boszsz, wszystko się zgadza. Pół mojego życia przelatałam bez sensu, bo nie wiedziałam o istnieniu Wenantego Katarzyńca!
        • iwles Re: cdn. Chorosińska 29.11.23, 13:48

Trzeba podpowiedzieć aguar w wątku o kupowaniu samochodu!
    • angazetka Re: cdn. Chorosińska 29.11.23, 13:28
      A myślała? Ma ładny wpis w CV i kilkanaście czy kilkadziesiąt tysięcy odprawy za dwa tygodnie. Myślę, że dla niej to spoko warunki.
      A że ten rząd to jest kolejne upokorzenie kobiet ze strony PiS-u, to inna rzecz.
    • lauren6 Re: cdn. Chorosińska 29.11.23, 13:37
      Ha, to jest dopiero slut shaming.
    • bei Re: cdn. Chorosińska 29.11.23, 14:19
      We wszystkim macie rację, ale tu, zamiana miejsc z tego filmiku- to zapewne chodziło o to, że ci panowie mieli coś do obgadania i poprosili paprotkę o zwolnienie miejsca.
      Rząd paprotkowy🙄
    • kiddy Re: cdn. Chorosińska 29.11.23, 19:06
      Ja na tym nagraniu widzę, że to miejsce zostało jej wskazane, tylko potem się panowie rozmyślili.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka