Dodaj do ulubionych

Leginsy sportowe

19.01.24, 18:59
Tym razem nie pytam, tylko piszę z podziękowaniem Kotejce. Dziś skończyłam pracę wcześniej niż założyłam i okazało się, że zdążę na tbc a ciuchów nie miałam. Zrezygnowałabym, ale zaświeciło mi, że Kolejka poleciła action i leginsy stamtąd. Kupiłam i też zostaną moimi ulubionymi. Dość cienkie, wygodne, nie spadają itd. W porównaniu do innych na pewno mniej atrakcyjne ( po prostu całe czarne), ale na bank będę nosić często bo wygodniejsze niż inne. Żeby nie przesadzić, koszulka tak kupiona raczej nie chwyci, będę ją po wypraniu wozić po prostu w bagażniku na wszelki wypadek. W każdym razie, też polecam rajtki sportowe i dzięki.
Obserwuj wątek
    • mikams75 Re: Leginsy sportowe 19.01.24, 19:18
      A które konkretnie? Szukam takich, które nie będą zjeżdżac z tyłka. Ale to pewnie problem mojej figury.
      • ekstereso Re: Leginsy sportowe 19.01.24, 19:27
        Jak tu opisać, całe czarne, bez napisów na pasie ( też są takie), od kolana w dół są przeszycia, mało widoczne. Opakowania wyrzuciłam na siłowni, więc nazw nie znam. Zapłaciłam w sumie ok 100 zł, kupiłam te legginsy, skarpetki i koszulkę sportowa. Na nie chyba wypaść musiało ok 50 zł, ale pewna nie jestem, nie sprawdzałam.
        • bylam.stara.mostowiakowa Re: Leginsy sportowe 19.01.24, 21:54
          A to nie były te? Zapisałam sobie zdjęcie bo też planuję je kupić.
          • ekstereso Re: Leginsy sportowe 19.01.24, 22:01
            Nie, te też były, ale wydawały mi się za grube, bo moje ćwiczenia oznaczają pot krewi łzy 😁 na jogę czy pilates byłyby pewno dobre
            • hosta_73 Re: Leginsy sportowe 19.01.24, 22:06
              No to muszę iść pooglądać bo te co kupiłam w Action kilka miesięcy temu są troszkę za grube. Fajnie leżą ale materiał jakiś taki niezbyt przyjemny, szorstki. Najlepsze sportowe legginsy mam z Lidla 🙂
              • ekstereso Re: Leginsy sportowe 19.01.24, 22:12
                Ja też mam jedne z Lidla ale nie przepadam za nimi, jakoś tak trochę plastikowo się w nich czuję. Oczywiście wszystkie są z poliestru ale w tych lidlowych to czuję. W ogóle to najczęściej ćwiczę w krótkich spodenkach, te wysiłkowe, a jogi itd w dresach które uwielbiam, mam ich pełno we wszystkich kolorach: bawełniane, szerokie, zebrane gumką przy kostkach.
                • kotejka Re: Leginsy sportowe 19.01.24, 22:19
                  Raz jeden kupiłam w lidlu, bo mnie wzór zachwycił, i nie nosiłam, bo były niewygodne, jakoś źle uszyte, nie wiem
                  W kroku się obsuwały, piły w różne miejsca, pod kolanami ciągnęły, a gdzie miały opinać robiły się marszczenia, ńo i ta sztuczna śliskość jakoś tak zniechęcała
    • kotejka Re: Leginsy sportowe 19.01.24, 22:09
      Oo super, że się sprawdziły
      Jak mnie cos zachwyci, to z czystym sercem polecam
      Ja pisałam o tych żakardowych, co wkleiłyście, one są mega - druga skóra dosłownie i przyjemnie matowe, ja ostatnio nie lubię tych sliskich - może dlatego, że zimą to się człowiek podświadomie ogrzewa z każdej strony
      Ale wcześniej kupiłam też całe czarne cienkie i też rewelka - wysoki stan, szeroka guma na górze, pięknie leżą Koszulek nie znam, szczerze powiem
      • ekstereso Re: Leginsy sportowe 19.01.24, 22:13
        To ja mam chyba też drugie. Koszulka mi się nie podoba, ale musiałam coś kupić, nie miałam nawet sportowego stanika ( bo w nich czasem ćwiczymy z dziewczynami bez koszulek).
      • kotejka Re: Leginsy sportowe 20.01.24, 07:55
        To mogły być te?
        www.action.com/pl-pl/p/2566910/legginsy-sportowe-modelujace-redmax/
        Się chyba wybiorę, ja uwielbiam jednobarwne, no mam sporo koszulek fantazyjnych, we wzorki i wycięcia
        I buty wszystkie w kolorkach
        • ekstereso Re: Leginsy sportowe 20.01.24, 08:28
          Tak wyglądają, ale głowy nie dam. Te moje mają szew skośny od kolana do kostki, czarny, nie sądzę żeby było widać go na zdjęciu. Ale do opisu pasuje to, że rzeczywiście w lustrze wyglądałam na wymodelowaną a wygoda pełna.
          • ekstereso Re: Leginsy sportowe 20.01.24, 08:36
            Cena się zgadza, znalazłam paragon 49.95.
          • kotejka Re: Leginsy sportowe 20.01.24, 09:03
            ekstereso napisała:

Ale do opisu pasuje to, że rz
            > eczywiście w lustrze wyglądałam na wymodelowaną a wygoda pełna.

big_grinbig_grinbig_grin
            zbieram sie do sklepu wink
            • ekstereso Re: Leginsy sportowe 20.01.24, 09:08
              👍
    • kanna Re: Leginsy sportowe 20.01.24, 09:29
      Mają sznureczek do wiązania?
      • ekstereso Re: Leginsy sportowe 20.01.24, 09:40
        Kurcze, wyszłam na śniadanie a nie pamiętam dokładnie, jednak raczej nie.
        • ekstereso Re: Leginsy sportowe 20.01.24, 09:42
          Na pewno nie, bo ja nie lubię że sznurkiem, a tu mi nic nie przeszkadzało.
          • kanna Re: Leginsy sportowe 20.01.24, 09:49
            ja potrzebuje sznureczek, bo mam szeroki tyłek i przyległości wink

Ale w rzeczonym Actionie moja koleżanka kupiła fajne lustra, mocowane bez wiercenia.
            A ja komplet małych klamerek drewnianych za 4 zł 19 gr. (50 sztuk)
            • ekstereso Re: Leginsy sportowe 20.01.24, 09:50
              Ja tam czasem kupuję coś do malowania jak mnie chwyci ochota się pobawić. A najlepsze, że ten sklep jest tuż pod siłownią
              • kotejka Re: Leginsy sportowe 20.01.24, 10:43
                Ale to jest cudo sklep wink
                Ja tam lubię całą kancelarie - kleje, papiery, zeszyty, notatniki, dzieciaki biorą długopisy zmazywalne
                Bardzo lubię ich chemię domowa i ściereczki i gabeczki
                Silikonowe miotły i zmiotki
                Kiedyś były takie cudowne tabletki do toalet, ale już ich nie ma
                Drobiazgi domowe typu tacki,.pojemniczki z prawdziwego drewna mango i innych
                Mój ostatni hit - deski do serwowania z łupka naturalnego
                Wszyscy goście pytają skąd one, a.to za grosze z actionu
                No i uwielbiam ich świeczki z naturalnym drewnianym knotem treewick
                Które skwiercza jak prawdziwe ognisko, są chyba podróbka woodwikow - a kosztują wielokrotnie mniej
                Lubię też tekstylia - dobrej jakości pościel kupiłam z tej serii royal - na dwumetrowa kołdrę za 59 zł gruba mięsista bawełna w.pieknej jednolitej zieleni
                I dobre grubaśne ręczniki
                Syn kupuje jednodniowe soczewki
                Ostatnio kupiłam ich wersję olaplexu, o ludzie jakie fajne
                Mam włosy jak z salonu 😂
                • ekstereso Re: Leginsy sportowe 20.01.24, 12:26
                  Dzięki że się dzielisz! Wypróbuję
                  • kotejka Re: Leginsy sportowe 20.01.24, 20:15
                    Kupiłam - są super wink
                    • ekstereso Re: Leginsy sportowe 20.01.24, 20:24
                      👍
    • karotka_plus Re: Leginsy sportowe 20.01.24, 20:21
      A ja polecam te, z Decathlon, legginsy fitness damskie Nyamba 100 Salto. Bardzo wygodne, nic nie zjeżdża, dopasowane ale nie cisną przy różnorakich ćwiczeniach. Szybko schną.
      • kotejka Re: Leginsy sportowe 20.01.24, 20:38
        Super, jak będę to obejrzę, dzięki smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka