Dodaj do ulubionych

Masełko mixełko

24.02.24, 12:59
Nareszcie mogę tutaj do pan przyjść z miłą wiadomością. Mąż się przypadkowo pomylił i zamiast 3 masełek, kupił 35 mixełek. Czy któraś pani z Poznania by reflektowała na takie masełko mixełko? Mąż sprzedaje po 4 zł za sztukę. Proszę tutaj robić zapisy, mąż mówi, że to świetna okazja.
Obserwuj wątek
    • agniecha80 Re: Masełko mixełko 24.02.24, 13:06
      Sprzedaj te mixełka i stuknij się w łebełka.
      • zonazpoznan1a Re: Masełko mixełko 24.02.24, 13:11
        Ile sztuk dla pani?
    • annaboleyn Re: Masełko mixełko 24.02.24, 13:30
      Ale jak to po 4, jak panin mąż kupił po 3???
      • halyna_z_trzebowniska Re: Masełko mixełko 24.02.24, 13:38
        Co się czepiasz, ma chłop żyłkę do biznesu!
      • zonazpoznan1a Re: Masełko mixełko 24.02.24, 13:43
        Chyba nie za bardzo się pani zna na biznesie. Po co by sprzedawać za taką samą cenę? Mąż mówi, że takie ceny dyktuje rynek i jest podaż na masło.
        • annaboleyn Re: Masełko mixełko 24.02.24, 13:45
          A dobre to mixełko? Czy państwo zdrowo jadają?
          • banicazarbuzem Re: Masełko mixełko 24.02.24, 13:51
            A w jakim sklepie kupił? Jak w Biedronce to ja wezmę wszystkie. Tylko nie jestem z Poznania.
          • zonazpoznan1a Re: Masełko mixełko 24.02.24, 14:12
            Jadamy dużo i zdrowo. Dużo smażonego mięsa żeby co chwila nie zgłodnieć i z warzyw lubimy ziemniaki smażone i mizerię. Mąż lubi też włoską kuchnię, więc kubki bolonieze i makaron ser w ziołach. Mąż gra w siatkówkę i potrzebuje białka to po posiłku je przysmak monte z białkiem.
            • banicazarbuzem Re: Masełko mixełko 24.02.24, 14:14
              Jak się robi smażoną mizerię? 🤔
            • annaboleyn Re: Masełko mixełko 24.02.24, 14:15
              No to bardzo ładnie, wyjasnia, skąd mąż taki zdrowy na ciele i umyśle.
        • danaide2.0 Re: Masełko mixełko 24.02.24, 14:24
          A państwo jeszcze pąpują ten podaż.
          Wstyd, doprawdy. A my się cieszymy, że przez wojny cenowe opadło, a państwo nam to psują.
      • taje Re: Masełko mixełko 25.02.24, 15:38
        Flipuje mixełka, czego nie rozumiesz?
        • daniela34 Re: Masełko mixełko 25.02.24, 16:08
          Ale to kiepski flipping.

Pani Żono, trzeba jednak te miksełka jakoś ulepszyć. Ja polecam zrobić smakowe: z chrzanem, z czosnkiem albo z ziołami i wtedy sprzedawać nawet po 5 zł.
    • aqua48 Re: Masełko mixełko 24.02.24, 13:54
      Nic nie sprzedawać! Niech mąż jeszcze raz leci i koniecznie dokupi cukru oraz mąki. Będą jak znalazł zapasy na wypadek wojny.
      • raphidophora_tetrasperma Re: Masełko mixełko 24.02.24, 14:04
        I gorzały, gorzały niech dokupi!
    • danaide2.0 Re: Masełko mixełko 24.02.24, 14:12
      Dziękuję za mixełko, ale widzę, że pani bardzo na czasie z aktualnymi tematami, zatem: jak pani sobie radzi z sukienkami, które mają talię w miejscu biustu i co mąż na to?
      • annaboleyn Re: Masełko mixełko 24.02.24, 14:15
        Przecież już pisała, proszę czytać uważnie, mąż raczej obce panie łapie za tyłek i komentuje biust.
        • danaide2.0 Re: Masełko mixełko 24.02.24, 14:20
          Bardzo przepraszam, ale mnie żaden mąż nie biega po miksełka, więc ja nie spędzam na forum tyle czasu, na ile ono by zasługiwało.
          Mimo wszystko, czy w komentarzach męża na temat biustu pojawia się wątek zbyt wysokiej talii, tylko tyle chciałam wiedzieć, bo wiadomo, że wtedy wrażenia męża mogą być mniej korzystne, może nawet jest szansa, że nie będzie co komentować, jak to bywa z kobietami w źle skrojonych ubraniach, chyba że młode, bo im we wszystkim dobrze.
    • primula.alpicola Re: Masełko mixełko 24.02.24, 21:28
      Proszę Pani, uważam, że powinna Pani koniecznie założyć konto na Instagramie, gdyż mąż Pani dostarcza nieustającego, szalenie interesującego contentu.
      • karyna-z-tarchomina Re: Masełko mixełko 24.02.24, 21:29
        Z tego co zauwazylam największe wziecie maja kotki i foczki. Ale moze i taki mąż mialby jakis fanow, kto wie
        • primula.alpicola Re: Masełko mixełko 24.02.24, 21:41
          Byle jaki mąż, to może i nie, ale ten, ze stale nowym kontentem? Miałby!
          • karyna-z-tarchomina Re: Masełko mixełko 24.02.24, 22:04
            Nie wiem czy to legalne, tak sobie robic kontent z meza. Musialby sie zgodzic i swiadomie upubliczniać, albo chociaz jakies rodo podpisać, zeby pani zonazpoznania nie miala kłopotów. No ale jakby powstal instagram mezazpiznania to ja bym byla w siódmym niebie!
            • shule_aroon Re: Masełko mixełko 25.02.24, 14:25
              Ja bym nawet założyła tiktoka.
      • zonazpoznan1a Re: Masełko mixełko 25.02.24, 16:05
        Mąż wyraził zgodę pod warunkiem, że można tam zarobić pieniądze, nie mogę jednak publikować jego zdjęć, żeby się nie wydało. Jak można założyć taką stronę i czy można na tym zarobić dużo pieniędzy?
    • karyna-z-tarchomina Re: Masełko mixełko 24.02.24, 21:28
      Tu jest na forum jeden pan z Poznania ktory kocha okazje, to moze kupi wszystkie
      • a.ax Re: Masełko mixełko 24.02.24, 21:56

Pacynkowanie
        jan-w 02.12.10, 23:17
        Uprzejmie przypominam uczestnikom forum, ze pacynkowanie, czyli pisanie w jednym wątku pod różnymi nickami, jako oszustwo jest zakazane zarówno przez netykietę, jak też przez regulamin forum gazeta.pl. Do jego przestrzegania (a więc również netykiety) zobowiązał się każdy zakładając konto na forum.
        • karyna-z-tarchomina Re: Masełko mixełko 24.02.24, 22:06
          Pan chyba watki pomylił, tu jest o masełku z promocji a nie o laleczkach
          • a.ax Re: Masełko mixełko 24.02.24, 22:11
            FDNA
            • karyna-z-tarchomina Re: Masełko mixełko 24.02.24, 22:40
              Niestety nie znam nikogo takiego
        • halyna_z_trzebowniska Re: Masełko mixełko 25.02.24, 08:30
          Nazywacie to z mężem "pacynkowanie"? To bardziej zboczone niż "kocurkowanie" rycha, ale na swój sposób słodkie.
      • banicazarbuzem Re: Masełko mixełko 24.02.24, 22:36
        Ale to jest właśnie mąż tej Pani, on ma wystarczająco masełek.
        • karyna-z-tarchomina Re: Masełko mixełko 24.02.24, 22:39
          Niemożliwe. Panizpoznania zapewnia że jej maż nie pisuje w takich miejscach jak to. Ten pan z forum tyle czasu tu spedza, ze mąż autorki nie odchodzilby od plotu ani na chwilę. A po maselko poszedł
    • lilia.z.doliny Re: Masełko mixełko 25.02.24, 09:16
      Poproszę jedno mixelko.
      Na wypadek, gdyby znowu ktoś zarzadzil: armaty zamiast masła ( pardon, mixełka)
    • doloresamigo Re: Masełko mixełko 25.02.24, 16:43
      A galareta?
      zonazpoznan1a napisała:

> Nareszcie mogę tutaj do pan przyjść z miłą wiadomością. Mąż się przypadkowo pom
      > ylił i zamiast 3 masełek, kupił 35 mixełek. Czy któraś pani z Poznania by refle
      > ktowała na takie masełko mixełko? Mąż sprzedaje po 4 zł za sztukę. Proszę tutaj
      > robić zapisy, mąż mówi, że to świetna okazja.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka