ikonieckropka 01.06.24, 16:33 Jakie niespodzianki dla "bombli"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karyna-z-tarchomina Re: Dzień Dziecka 01.06.24, 16:40 Najstarsze dostanie wino, mlodsze słodycze Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Dzień Dziecka 01.06.24, 17:24 Wino dziecku- masakra. Choćby skończyło 18 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Dzień Dziecka 01.06.24, 21:11 bruy-ere napisała: > Masakra to każdy twój komentarz... Alkohol dorosłemu dziecku. Masz coś w głowie ? Odpowiedz Link Zgłoś
ikonieckropka Re: Dzień Dziecka 01.06.24, 19:53 Moje też częściowo dopiero w czasie przyszłym dostaną. Jeden syn i synowa obdarowani, dwójka wnuków, reszta nie dziś. Odpowiedz Link Zgłoś
ikonieckropka Re: Dzień Dziecka 01.06.24, 19:56 O, moi synowie też na Podlasiu. A właściwie to sama synowa, bo syn to jutro dopiero zobaczy, co mu zostawiliśmy w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
ikonieckropka Re: Dzień Dziecka 01.06.24, 19:57 *bez pierwszego zdania być powinno, bo to pod innym wpisem być powinno. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Dzień Dziecka 01.06.24, 16:43 Przelew, czekolada i jedziemy do kina na Challengers. Odpowiedz Link Zgłoś
anka_one_and_only Re: Dzień Dziecka 01.06.24, 16:44 Z naszymi bylismy dzis w parku rozrywki i na obiedzie, a synowi meza z pierwszego malzenstwa podarowalam dobre wino przywiezione z ostatniego pobytu w Hiszpani. Wprawdzie to nie moje dziecko i jest juz calkiem dorosly ale mamy bardzo dobre stosunki wiec tez dostal prezent. Odpowiedz Link Zgłoś
ikonieckropka Re: Dzień Dziecka 01.06.24, 19:54 Czyli jutro Ty dostaniesz winko od pasierba. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Dzień Dziecka 01.06.24, 17:10 Córka dostała gifa a prezent dostanie jak przyleci- ręcznik plażowy szybko schnący z flamingiem i książkę Pierogi z Kimchi, część druga. Starszy syn gadżety związane z Przyjaciółmi i ludziki lego. A młodszy zegarek wskazówkowy bo taki chciał i lego. Odpowiedz Link Zgłoś
ikonieckropka Re: Dzień Dziecka 01.06.24, 19:55 Pierogi z kimchi.... Jakie to musi być dobre! Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Dzień Dziecka 01.06.24, 21:13 krwawy.lolo napisał: > Czytał mój wątek? Nie czytał, to przypadek Chciałam mu kupić smartwatcha a tu zaskoczenie, on nie chce. Zegarek miał mieć metalową bransoletę czarną lub srebrną i gładki, bez udziwnień cyferblat. No i jest, podoba mu się tylko trzeba skrócić bransoletę bo za luźna. Odpowiedz Link Zgłoś
dominika9933 Re: Dzień Dziecka 01.06.24, 21:00 Pierogi z kimchi, LEGO, buldog francuski bardzo, bardzo Cię lubię Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Dzień Dziecka 01.06.24, 21:07 Dzięki! Książkę przejrzałam i zapowiada się smakowicie Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Dzień Dziecka 01.06.24, 17:11 A bombel może się wpisać? Bombel dostać bilety na przedstawienie operowe na Wawelu i różę pnącą na balkon 😀 Odpowiedz Link Zgłoś
ikonieckropka Re: Dzień Dziecka 01.06.24, 17:15 Ano pewnie, że może, wręcz wskazane, tym bardziej, jak niespodzianki takie fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
turbinkamalinka Re: Dzień Dziecka 01.06.24, 17:26 daniela34 napisała: > A bombel może się wpisać? > Bombel dostać bilety na przedstawienie operowe na Wawelu i różę pnącą na balkon > 😀 A co Bombel dał mamusi? Dla koleżanki pytam?😁 Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Dzień Dziecka 01.06.24, 17:59 Bombel mamusi dał perfumy w zestawie z balsamem do ciała i sukienkę. Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Dzień Dziecka 01.06.24, 17:26 Bombel duży to nie liczy na innych. Sam sobie kupuje 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: Dzień Dziecka 01.06.24, 17:13 Żadnego nie ma mieście. Poszedł BLIK Odpowiedz Link Zgłoś
ikonieckropka Re: Dzień Dziecka 01.06.24, 19:55 Jest taki wiek, kiedy Blik jest absolutnie najlepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
eagle.eagle Re: Dzień Dziecka 01.06.24, 17:16 Perfumy które jej kupiłam w Dubaju,a później koty je rozbiły. Długo ich szukałam i dopiero teraz, po roku , znalazłam takie same. Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Dzień Dziecka 01.06.24, 18:06 eagle.eagle napisała: > Perfumy które jej kupiłam w Dubaju,a później koty je rozbiły. Długo ich szukał > am i dopiero teraz, po roku , znalazłam takie same. W Dubaju? Odpowiedz Link Zgłoś
eagle.eagle Re: Dzień Dziecka 01.06.24, 18:33 Wytłumaczę. W tamtym roku kupiłam jej w Dubaju perfumy, czy tam wodę toaletową lub perfumowaną, dla mnie to to samo. I jej się bardzo podobały. Ale koty zbiły flakonik. I teraz , po roku czasu , w końcu znalazłam takie same na necie i je kupiłam. Teraz chyba bardziej czytelnie to napisałam. Ja bardzo lubię zapachy i z wyjazdów głównie właśnie to przywożę na pamiątkę. Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Dzień Dziecka 01.06.24, 19:13 Przecież wiesz że żartowałem. Też lubię mieć dużo zapachów. I mam specjalną toaletkę na nie😊 Odpowiedz Link Zgłoś
ikonieckropka Re: Dzień Dziecka 01.06.24, 20:02 O kurczę, nie były nawet w necie dostępne? Odpowiedz Link Zgłoś
eagle.eagle Re: Dzień Dziecka 01.06.24, 20:05 Właśnie nie. Raz znalazłam na jakiejś dziwnej stronie i mnie oszukali, przysłali mi podróbkę czapki Nike. Odpowiedz Link Zgłoś
feniks_z_popiolu Re: Dzień Dziecka 01.06.24, 17:19 Córka na Podlasiu, my na Żuławach. SMS z życzeniami i blik wysłane Odpowiedz Link Zgłoś
ikonieckropka Re: Dzień Dziecka 01.06.24, 19:58 Moi też na Podlasiu szaleją, prezenty mają częściowo zostawione u synowej. Reszta czeka u nas na resztę. Odpowiedz Link Zgłoś
ekstereso Re: Dzień Dziecka 01.06.24, 18:35 My dziś byliśmy na obiedzie i w kinie i było super a jutro idziemy jako bomble na obiad do rodziców. Odpowiedz Link Zgłoś
mallard Re: Dzień Dziecka 01.06.24, 19:08 Bombel Nr 1 - ich pociechy non stop u nas, albo my z nimi. Mało? Bombel Nr 2 - ich bombel nocował u nas, a dzisiaj zabraliśmy go do zoo (była pierwszy raz!) Odpowiedz Link Zgłoś
kotekfelek Re: Dzień Dziecka 01.06.24, 19:14 Wielki bukiet kwiatow, bo lubi i bon podarunkowy do konkretnego sklepu. Kwiaty dostaje czesto, radosc jest zawsze ogromna. Odpowiedz Link Zgłoś
okruchlodu Re: Dzień Dziecka 01.06.24, 19:44 Spędziłam z bombelkiem zajebisty dzień. Rano nowa trasa rowerem. Upolowalam fajny mural. Popołudnie w parku- wyjście marzeń mojego dzieciństwa tj. lody, planetarium, restauracja i przejazd Elką. Ponadto córka dostała prezent koszulkę z Restyle, hajs i wege żelki. Resztę dnia będziemy leżeć i czytać książki. Ale mi dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: Dzień Dziecka 02.06.24, 02:03 Ja spędziłam sama ze sobą i z mojej córki psimi bombelkami zajebisty dzień A był to tylko plan B. Plan A to były dawno wystane świetne miejsca na świetny balet Fredriana z bombelkami na dzisiaj. Jednakowoż zamiast tego bombelki dostały czas dla siebie bo im go brakuje. ( na naukę do sesji i wyjazd). Życzenia i kołysanki smsowo. Mam of course jakieś drobiazgi na potem, gry, czekolady, kubki itp. Blików nie będzie. Bilety na dziś oddałam w kasie. Dzisiaj wyspałam się porządnie, pogadałam z przyjaciółmi i rodziną przez telefon. Na kawę przespacerowałam się z psami do restauracji. Na kawę " poranną" i tiramisu do kawy. Lubię że skubańcami po kawiarniach itp włóczyć się, to trochę szkolenie też jest. Przyjemne dla wszystkich. Potem była ulewa, jakieś drobne zakupy i donicę z wiszącymi pelargoniami przywiozłam sobie ze sklepu na DD. Kolejne psie spacery i psie zakupy czysto przyjemnościowe: nowe smycze, obroże, kolorowe zabawki, przysmaki, miski, gryzaki, piskacze, piłki i pluszak osiołek. Frajda duża dla mnie i dla piesków też. Potem znów spacer, fotki chmur i deszczu, muzyka, przypomniałam sobie jakie kiedyś dawno kołysanki śpiewałam moim ludzkim dzieciom jak były malutkie. Ulubiona to ta z tekstem wierszem Czechowicza. Wieczorem czekałam na męża, który wpada na 1 dzień do domu. Kupiłam czekając na niego już w aucie, wino, ser, jogurt, kolejną piłkę i zioła w markecie. Życzę sobie i wszystkim forumków samych frajdowych Dni Dziecka. Trza wszak pielęgnować dziecko w sobie... Odpowiedz Link Zgłoś
malaperspektywa Re: Dzień Dziecka 01.06.24, 19:55 Czekoladki i młotek ratunkowy do samochodu. Mam nadzieję, że drugi prezent będzie nieprzydatny. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Dzień Dziecka 01.06.24, 20:04 Prezent będzie jutro. Idziemy najpierw na obiad, a potem do kina na Furiosę. No w sumie, to dziś i jutro, bo dziś poszły przekazy twintem. Odpowiedz Link Zgłoś