lilia.z.doliny 03.06.24, 12:44 Taki o PostMarcel Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szafireczek Re: Kot poniedzialkowy 03.06.24, 12:48 Ma bardzo arystokratyczny pyszczek - wyciągnięty trójkąt i zgrabny nosek ❤️ Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Kot poniedzialkowy 04.06.24, 10:05 My też pozdrawiamy latawca Odpowiedz Link Zgłoś
husky_cat Re: Kot poniedzialkowy 03.06.24, 12:50 Ta wyższość emanujaca z jego kociej osoby. Mama Marcela przeciąga określone kocie charaktery ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
la_mujer75 Re: Kot poniedzialkowy 03.06.24, 13:01 Też mi to przyszło do głowy, że to "wina" właścicielki, iz TAKIE koty do niej trafiają Odpowiedz Link Zgłoś
kira_03 Re: Kot poniedzialkowy 03.06.24, 13:10 Zgadzam się, ewidentnie przyciąga taki typ kotów. Odpowiedz Link Zgłoś
husky_cat Re: Kot poniedzialkowy 03.06.24, 22:51 Powiedziałabym, że to raczej zaszczyt, a nie wina☺ Odpowiedz Link Zgłoś
yadaxad Re: Kot poniedzialkowy 03.06.24, 13:07 Jaki kot, koteczek? To wyraźnie tygrys, tylko bonsai. Odpowiedz Link Zgłoś
szafireczek Re: Kot poniedzialkowy 03.06.24, 13:09 Na pierwszym zwłaszcza zdjęciu wygląda, jak rasowy kot bengalski. Odpowiedz Link Zgłoś
tt-tka Re: Kot poniedzialkowy 03.06.24, 20:59 yadaxad napisał(a): > Jaki kot, koteczek? To wyraźnie tygrys, tylko bonsai. Omarlam. Omarlam i nie rzyje. TYGRYS BONSAI PS bardzo trafne spostrzezenie ! Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Kot poniedzialkowy 03.06.24, 13:17 "Tymczas" się przeciąga w czasie w nieskończoność. No i super 🥰 Choc uśmiechu u tego kotecka też nie uświadczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Kot poniedzialkowy 03.06.24, 13:25 Pisałam w innym wątku. Marcelowa wyjechała na dwa tygodnie - trzy dni przed wyjazdem kot się stlenił. Nie było kota. Wrócił momencie, kiedy ona pakowała walizki na powrót z wakacji. I zaczekał. Stad zdjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: Kot poniedzialkowy 03.06.24, 14:26 A to mój 16 letnia staruszeczka upierdliwa. Wymiziana, wytulona, wypieszczona, napojona od samego rana i po 2 posiłkach. Dalej drze ryjka tylko na zdjęciu nie złapałam. Już prosiłam męża, żeby małpę do Londynu ze sobą w samolot wsadził. To jego fanka Odpowiedz Link Zgłoś
mamtrzykotyidwato5 Re: Kot poniedzialkowy 03.06.24, 21:15 A co za chomąto jej na szyi uwiesiłaś? I po co? Odpowiedz Link Zgłoś
sabek81 Re: Kot poniedzialkowy 03.06.24, 19:00 lilia.z.doliny napisała: > Sam puch > Oj już nie, za bardzo kocha smakolyczki🤭 Odpowiedz Link Zgłoś
szafireczek Re: Kot poniedzialkowy 03.06.24, 16:29 Bo koty są cudne na każdy dzień tygodnia 💗❣ Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: Kot poniedzialkowy 03.06.24, 16:46 Ale fajne te wasze koty! Wszystkie! Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Kot poniedzialkowy 04.06.24, 10:06 Tak Dziękujemy w imieniu kotow Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Kot poniedzialkowy 03.06.24, 17:37 ja dla odmiany zasmece minely trzy miesiace jak nas zostawila.. Odpowiedz Link Zgłoś
sabek81 Re: Kot poniedzialkowy 03.06.24, 19:01 mysiulek08 napisała: > ja dla odmiany zasmece > > minely trzy miesiace jak nas zostawila.. > 😧 tak, najgorzej jak odchodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Kot poniedzialkowy 03.06.24, 19:34 to nie bylo nagle i niespodziewane odejscia jak Miszcza (*), po 2 latach nadal nie mozemy sie z tym pogodzic w przypadku Kici.Yody od momentu wlasciwej diagnozy wiedzielismy, ze ten dzien nadejdzie, predzej czy pozniej i tak dzielnie wytrzymala 18miesiecy do ostatnich chwil zycia szla ( z przystankami) do kuwety, nigdy nie zalatwila sie poza kuweta Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Kot poniedzialkowy 04.06.24, 10:09 Ja wiedziałam od kilku miesięcy, że idziemy ku słońcu. Żadne przygotowania nie pomogły. Minęło pół roku, a ja nadal w czarnej rozpaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Kot poniedzialkowy 04.06.24, 18:16 my w jakis sposob, nie wiem jaki, oswoilismy sie z tym, ze Kicia.Yoda odejdzie, predzej czy pozniej 'cos' pusci, dla niej kazdy dzien byl wygrany ale cene placila za to spora przede wszystkim nie widziala a to dla niej, kota, ktory wychodzil, byl ciekawski i odwazny, ograniczenie sie do malego obszaru przed domem (lawka, kawalek trawnika, gdzie chodzila blisko nog) bylo depresyjne i to bylo widac pigulki dwa razy dziennie, kroplowki, mierzenie cisnienia, wizyty u kardiologa co miesiac, nie, to nie bylo Jej zycie slabla powoli, niemal niezauwazalnie i nic nie moglismy zrobic poza sprawieniem jej komfortu a Miszczu.. Miszczu w ciagu kilku dni z silnego kota ( troche szybciej sie meczacego ale nadal sprawnego, silnego) odszedl nierozumiejac dlaczego jest sam i nie moze byc w domu obiecalam sobie, ze nigdy, zadnemu kotu nie sprawie tego co Miszczowi Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Kot poniedzialkowy 03.06.24, 17:54 wyjątkowo zbójecka mina Marcel w nowym futerku Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Kot poniedzialkowy 03.06.24, 19:07 No to i moje poniedziałkowe Kitaro na najdalej wysuniętej flance ogrodu patroluje ulicę oraz Panna Cota I Bromba pod parasolem, taki był deszcz Odpowiedz Link Zgłoś
husky_cat Re: Kot poniedzialkowy 04.06.24, 09:52 Piękne wszystkie, ale Kitaro wygląda wyjątkowo dostojnie ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
szafireczek Re: Kot poniedzialkowy 04.06.24, 09:59 Spójrzcie na łapkę kociobaletnicy - pasuje do Lorda PostMarcela - to byłaby para! Ale oczywiście Kitaro cynicznie rozwaliłby ten związek, a Bromba ze zdziwieniem patrzyła - co tu się odkociowuje. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Kot poniedzialkowy 04.06.24, 19:33 Dokładnie tak by było Kitaro to taki "kot ogrodnika" sam nie weźmie ale drugiemu nie da a jeszcze mu łapą przyłoży Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Kot poniedzialkowy 04.06.24, 10:03 Boże, jaki on sarkastyczno- refleksyjny Odpowiedz Link Zgłoś
alexa0011 Re: Kot poniedzialkowy 03.06.24, 19:11 Podobny do takiego jednego mojego kolegi, który był przystojny i dobrze gral w kosza. Atrakcyjny jest ten kot. Odpowiedz Link Zgłoś
tt-tka Re: Kot poniedzialkowy 03.06.24, 20:56 A Marcelowa wciaz coraz bardziej go nie chce ? czy Jego Futrzasta Dostojnosc ma juz imie ? Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Kot poniedzialkowy 03.06.24, 21:26 Nawet nie wiesz, jak ona bardzo go nie chce Odpowiedz Link Zgłoś
boogiecat Re: Kot poniedzialkowy 03.06.24, 22:27 Moje cos malo imperialne przy tym krolewiczu😁 Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Kot poniedzialkowy 04.06.24, 09:33 Na pierwszym, to ja nie wiem, gdzie ten kot ma co Odpowiedz Link Zgłoś
szafireczek Re: Kot poniedzialkowy 04.06.24, 14:25 Nie, no ten rudzielec stanowczo okazuje swoją wyższość Odpowiedz Link Zgłoś
geigo Re: Kot poniedzialkowy 04.06.24, 14:47 Wetnę się trochę między wódkę a zakąskę, ale ta asymetria mordki PostMarcela jest normalna, anatomiczna? Bo ma wyraźnie powiększoną z prawej strony żuchwę, oglądał go może weterynarz? Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Kot poniedzialkowy 04.06.24, 18:59 Nie rmam czerwonego pojęcia. Wet sprawdzał mu chip, ale nie wiem, czy były jakieś pogłębione badania. Odpowiedz Link Zgłoś