Dodaj do ulubionych

Niebinarny pies 🤣

25.06.24, 20:10
Kurde, ludziom to już na prawdę wali w dekiel:p
Chłop mi właśnie opowiedział, że jeden koleś u niego w biurze przyszedł dziś do pracy z psem, border collie.
Wszyscy, o jaki fajny piesek, jak się wabi, bla bla bla, no i pada pytanie "piesek?" -nie. "A, czyli suczka"- też nie.
Typ twierdzi, że jego pies jest niebinarny ...
Ja nie neguję, że może i wśród psów tak może bywać, ale zastanawia mnie skąd u licha ten koleś to wie? 🤔🤔🤔🤔
Spotkałyście się z niebinarnym psem?
Obserwuj wątek
    • engine8t Re: Niebinarny pies 🤣 25.06.24, 20:24
      No bo jak go "zneutralizowano" to w sumie "ni to pies ni to suka"?
      • hrasier_2 Re: Niebinarny pies 🤣 25.06.24, 22:15
        Młody pies. Niedługo przestanie być niebinarnym.
        • szarmszejk123 Re: Niebinarny pies 🤣 25.06.24, 22:16
          A skąd wiesz, że młody?
          • hrasier_2 Re: Niebinarny pies 🤣 26.06.24, 10:42
            Jeśli nie rozróżnia płci to młody😁
    • berdebul Re: Niebinarny pies 🤣 25.06.24, 20:27
      Moja suczka identyfikowała się jako pies - majac cieczkę (tylko jedna…) gwałciła wszystkie samce które wpadły jej w łapy, sikała znacząc, rozkopywala po sikaniu łapami. 🤷‍♀️
      Pies jest ciamajda, jak napatoczyła się suczka w cieczce to poszedł do właściciela suczki na głaski, mimo umizgów tamtej. 😂
    • babcia47 Re: Niebinarny pies 🤣 25.06.24, 20:29
      Noooo jak się uprzeć to znalam conajmniej ze dwa egzemplarze krore rzucały się w konkretnych zamiarach na wszystko niezaleznie od płci i gatunku . W tym jeden byl odjajczony napewno . Natura bywa nieprzewidywalna
    • angazetka Re: Niebinarny pies 🤣 25.06.24, 20:30
      Ja twierdze, że mój pies jest pansekdualny, próbuje seksów nawet z krzakiem.
    • pytajacakinga Re: Niebinarny pies 🤣 25.06.24, 20:30
      Znam taka suczkę którą gwałci zabawki poduszki jak pies i ogólnie jest zboczona.
    • cranberries1983 Re: Niebinarny pies 🤣 25.06.24, 20:34
      no możę wkręcić go chcciał
      • szarmszejk123 Re: Niebinarny pies 🤣 25.06.24, 20:36
        Całe biuro. 🤷 Ponoć wyglądał na takiego całkiem serio ale kto go tam wie :p
        • yadaxad Re: Niebinarny pies 🤣 25.06.24, 21:13
          Nic się nie poradzi na to, że wyraz dominowania u psów wygląda jak akt seksualny. Dwa psy, które w zabawie, nie wchodząc w agresję, wskakują sobie naprzemiennie na grzbiet po prostu wzajemnie dobrze się siłowo bawią. Znam goldenkę, która notorycznie "gwałci" mi bula, bo charakter rotwajlera, bul ją traktuje jak partnera do zabawy i też ją przewraca bez podtekstu seksualnego, ale jak jest powód, to oba są hetero.
          • szarmszejk123 Re: Niebinarny pies 🤣 25.06.24, 21:15
            Ale ja przecież nie pisze o orientacji seksualnej tego psa. O tej, zdaje się, mowy nie było.
    • lisciasty_pl Re: Niebinarny pies 🤣 25.06.24, 21:23
      Podpowiedz mu że skoro to border to może ma też borderline.
      • szarmszejk123 Re: Niebinarny pies 🤣 25.06.24, 21:25
        Każdy border ma :p
        Mam to wiem 🤣
      • banicazarbuzem Re: Niebinarny pies 🤣 25.06.24, 21:26
        Mój pies zanim został wykastrowany to sikał jak suczka. Po kastracji jeszcze miał tak przez jakiś czas a potem mu się przestawiło.
        Ale teraz tak sobie myślę, że może on nie był psem a weterynarz się nie poznał? 🤔 🤣
    • zajonc_w Re: Niebinarny pies 🤣 25.06.24, 21:28
      Niebinarny wegetarianin?

Kolega z pracy twierdził, że jego pies z wyboru jest wege. Serio.
      • yadaxad Re: Niebinarny pies 🤣 25.06.24, 21:35
        No, mój pies rąbie marchewki jak osioł.
        • ayelen40 Re: Niebinarny pies 🤣 25.06.24, 21:40
          Ale mięso też zje pewnie?
          • yadaxad Re: Niebinarny pies 🤣 25.06.24, 21:55
            Mięso tak, ale do tego co się uznaje jako psią karmę ma bardzo krytyczny stosunek. Każdą ocenia osobno, czy jest jadalna i firmą się nie kieruje.
            • ayelen40 Re: Niebinarny pies 🤣 25.06.24, 22:05
              Widać koneser 😃
    • jak_zwykle_wszystko_zajete Re: Niebinarny pies 🤣 25.06.24, 21:47
      Ja czasem tak się ze swojego śmieje, że jest nieheteronormatywny, bo bardziej kręcą go koty niż inne psy. Ale to oczywiście żart wink
    • zona_mi Re: Niebinarny pies 🤣 25.06.24, 21:51
      Znałam niebinarną kozę.
      Na co dzień była miłą kózką, a co jakiś czas zaczynała śmierdzieć i zachowywać się jak cap.
      • rulsanka Re: Niebinarny pies 🤣 25.06.24, 23:26
        Ja mam niebinarną kurę, która pieje jak kogut i posuwa kury. Oprócz tego znosi jajka i jest ogólnie niekonfliktowa. Lubi sprzątać: czasem idąc przez ogród bierze różne słomki i patyczki i rzuca za siebie.
        • zona_mi Re: Niebinarny pies 🤣 26.06.24, 10:32
          Super! 😁
    • hrasier_2 Re: Niebinarny pies 🤣 25.06.24, 22:10
      Border collie to jest wymagający pies. Musi mieć ciągle zajęcie.
      • yadaxad Re: Niebinarny pies 🤣 25.06.24, 22:47
        Różne zajęcia sobie psy wymyślają. Kolaczka znajomej chodzi z nią na bazar i sprząta zaturlane kartofle, wrzucając do odpowiedniego pudła, oraz wskazuje jabłka, które ma jej kupić.
    • alexandra1984 Re: Niebinarny pies 🤣 25.06.24, 22:29
      tak nie w temacie ale dzis w strefie kibica widzialam drogowskaz na toalety z dodatkowym napisem ze toaleta jest dla 'all genders' ... dziwne i w sumie nie wiem po co to bylo ...
      • alexandra1984 Re: Niebinarny pies 🤣 25.06.24, 22:30
        tzn. mysle, ze osoby np. niebinarne nie potrzebuja dodatkowej informacji, ze rowniez moga skorzystac z toalety
      • arthwen Re: Niebinarny pies 🤣 26.06.24, 08:24
        Bo po prostu toaleta była bez podziału na damską i męska?
    • n-ell Re: Niebinarny pies 🤣 26.06.24, 00:14
      A po czym to poznał? Moja biologicznie suka podnosi łapę przy sikaniu i znaczy teren jak pies (poprzednia tak nie miała). Do tego zareagowała zachwytem i podnieceniem na cieczke sąsiadki. Ale czy ja mogę powiedzieć, że ona jest homo i trans to nie mam pewności 😜.
      • szarmszejk123 Re: Niebinarny pies 🤣 26.06.24, 15:09
        No właśnie mnie najbardziej w tym zastanawia to, po czym poznał !
    • usha Re: Niebinarny pies 🤣 26.06.24, 06:14
      Mój pies jest wykastrowany a i tak namiętnie gwałci poduszki i pluszaki. Ciekawe jakie to orientacja?....
    • princesswhitewolf Re: Niebinarny pies 🤣 26.06.24, 08:27
      Mysle ze kolega sobie zazartowal, a Twoj maz nie ma poczucia humoru
    • anorektycznazdzira Re: Niebinarny pies 🤣 26.06.24, 15:05
      Nie, ale się spotkałam z niebinarnym (?), czy też homoseksualnym (?), czy też wykorzystującym nieletniego femboy'a kotem.
      Omawiany kot razu pewnego przyprowadził na nasze podwórko kocicę. Ogień i iskry szły co się działo na środku podwórka, a w przerwach zapraszacz (i ru**acz) odstępował pannie swoją miskę. Co do relacji opartej na barterze postanowiliśmy się nie mieszać, ale jako, że kociczka wyglądała na zdecydowanie bardzo młodą i bardzo bezdomną, postanowiliśmy zorganizować w trymiga sterylkę. Zoragnizowaliśmy. Kociczka dostarczona do weta okazała się... młodym kotem płci jednoznacznie męskiej.
      Nasze miny bezcenne.
    • majenkirr Re: Niebinarny pies 🤣 26.06.24, 15:10
      W sumie to dobrze, ze ma psa a nie dzieckouncertain
      • szarmszejk123 Re: Niebinarny pies 🤣 26.06.24, 15:12
        A tego to akurat nie wiem, czy dziecko też ma, czy nie. Może mieć przecież, może nawet więcej niż jedno 🤷
    • kozica111 Re: Niebinarny pies 🤣 26.06.24, 15:28
      Uważam,ze border powinien byc wydawany osobom z certyfikatem i własną hodowla trzody.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka