lucjan.czerwony55 27.07.24, 16:55 Od ponad roku odrasta oddzielony od macierzy, myslalam, ze samo przejdzie ale to juz rok, troche mi skzoda czasu na wizyte u lekarza, jesli tp onycholiza to co moge z tum zrobic na lwasna reke? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majenkirr Re: Paznokiec u stopy 27.07.24, 17:05 Ja mam czasami na paznokciach dłoni (pewnie od łuszczycy), zawsze po jakimś czasie samo przechodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
mamtrzykotyidwato5 Re: Paznokiec u stopy 27.07.24, 19:03 Idź do lekarza. Może masz tam grzyba, albo kurzajkę i dlatego wciąż odłazi. Odpowiedz Link Zgłoś
geez_louise Re: Paznokiec u stopy 27.07.24, 20:10 Idź do podologa, jeśli będzie potrzebny lekarz to podolog to powie. Odpowiedz Link Zgłoś
tiffany_obolala Re: Paznokiec u stopy 27.07.24, 22:53 Mi odrastał równo rok. W połowie odrastania przywaliłam jeszcze w niego czymś ciężkim, tak że się złamał w połowie, i wtedy już musiałam iść do podologa, żeby zdjął i opracował. Na drugiej nodze odrosł sam. Akurat na kolejną wyprawę w góry, ale byłam już mądrzejsza i kupiłam buty o pół rozmiaru większe, niż noszę. Odpowiedz Link Zgłoś