arabelax 29.07.24, 22:06 próbowałyście? daje efekty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
primula.alpicola Re: trenining EMS 29.07.24, 22:08 Próbowałam, i nie, to nie dla mnie. Ewebtualniw od czasu do czasu dla odmiany. Za dużo zachodu z tym całym ubieraniem się, no i jest to droga zabawa. Odpowiedz Link Zgłoś
arabelax Re: trenining EMS 29.07.24, 22:19 koleżanka z pracy zapisała się w tym tygodniu i idzie na pierwsze spotkanie z trenerem. Zaczelam czytac o tym i tak zastanawiam się, czy warto, czy też spróbować. Odpowiedz Link Zgłoś
madame_edith Re: trenining EMS 30.07.24, 04:43 Ja byłam na takim próbnym treningu. Niestety bolało mnie po nim serce, a mam chyba zdrowe (nigdy po niczym sie tak nie czułam) . To raczej nie jest dla każdego, nawet jak na pierwszy rzut oka się wydaje, że nie dotyczą cię przeciwskazania. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: trenining EMS 30.07.24, 06:11 Warto, jeśli nie umiesz, nie chcesz ćwiczyć tradycyjnie, warto, jeśli albo EMS, albo nic. Na pewno oszczędzasz czas, mięśnie mają dodatkowy silny bodziec, natomiast bajki o tym, że 20 min. EMS to jak 2-3h w siłowni, to... bajki. Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: trenining EMS 30.07.24, 08:09 kup elektrostymulator prądów ( ems,tens,mass) za 150-200zł przyczep elektrody w mięsnie, które chcesz ćwiczyć i włącz zacznij ćwiczyć Odpowiedz Link Zgłoś
babsee Re: trenining EMS 30.07.24, 08:38 Moja córka pracowala jako trenerka przez pół roku w studio EMS- jest to dobra metoda przy każdej jednej rehabilitacji, stymuluje mięsnie głebokie, poprawia ukrwienie. Bardzo pomaga kobietom po ciązy, na ujędrnienie, poprawe jakości skóry. Natomiast jeśli chcesz mieć sześciopak to nie, nie zadziała. To po prostu stymulacja mięśni, bardzo intensywna ale nie sprawi, że mięśnie nagle urosną albo będziesz silniejsza albo poprawią ogólną wydolność organizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
kamin Re: trenining EMS 30.07.24, 09:09 Chodziłam kiedyś. Wychodziłam faktycznie z drżeniem mięśni i uczuciem mocnego poćwiczenia. Ale nie lubiłam tego ubierania się w mokry kombinezon. Odpowiedz Link Zgłoś