Dodaj do ulubionych

Mathew Perry

16.08.24, 11:50
www.pudelek.pl/asystent-matthew-perryego-zatrzymany-to-on-mial-wstrzyknac-mu-ketamine-ktora-spowodowala-smierc-aktora-wspolpracowal-z-szajka-dilerow-7060618403093280a
Właśnie wychodzą na jaw kolejne szczegóły śmierci aktora. To strasznie smutne, że nałóg jednak zwyciężył, bo przyjecueż wydawało się że w końcu wyszedł na prostą. I trudno uwierzyć, że to jego osobisty asystent wstrzykiwał mu to świństwo. 😔
Zastanawiam się też, czy to normalna procedura przy przedawkowaniu, że tropi się i pociąga do odpowiedzialności tych, którzy dostarczali zmarłemu nielegalne substancje?
Obserwuj wątek
    • madame_edith Re: Mathew Perry 16.08.24, 12:33
      Nie znam się, ale się wypowiem 🙈
      Na moje oko to nie fakt dostarczania a fakt podania substancji się liczy w kwestii ścigania
      • agatha.trixie Re: Mathew Perry 16.08.24, 13:08
        Ale w artykule wyraźnie napisano, że aresztowali kilka osób. Nie tylko asystenta, który podał, ale też tego, kto dostarczył, a nawet lekarza, wystawiającego lewe recepty.
        • agatha.trixie Re: Mathew Perry 16.08.24, 13:11
          Po prostu zastanawiam się, czy to standardowa procedura, że po orzedawkowaniu policja przetrzepuje wszelkie korespondencje denata i wyłapuje tych, którzy sprzedali mu nielegalne środki.
          • midge_m Re: Mathew Perry 17.08.24, 13:53
            agatha.trixie napisała:

> Po prostu zastanawiam się, czy to standardowa procedura, że po orzedawkowaniu p
            > olicja przetrzepuje wszelkie korespondencje denata i wyłapuje tych, którzy sprz
            > edali mu nielegalne środki.

Na pewno standardowa w przypadku celebrytów. Bezdomny może umrzeć w ramionach swojego dilera i policja nie poświęci na śledztwo nawet minuty.
          • 3-mamuska Re: Mathew Perry 18.08.24, 01:37
            agatha.trixie napisała:

> Po prostu zastanawiam się, czy to standardowa procedura, że po orzedawkowaniu p
            > olicja przetrzepuje wszelkie korespondencje denata i wyłapuje tych, którzy sprz
            > edali mu nielegalne środki.

Serio pytasz? 😂😂😂😂🙄
    • midge_m Re: Mathew Perry 17.08.24, 13:55
      On chyba od bardzo dawna nie był na prostej. Gdy pisał książkę i twierdził, że jest czysty, to czysty prawie na pewno nie był. Paradoksalnie, bogactwo mogło nie być pomocne w wychodzeniu z nałogu.
      • znowu.to.samo Re: Mathew Perry 17.08.24, 19:02
        Ja nigdy nie zrozumiem osób które miały wszystko czego każdy zwykły śmiertelnik pragnie: urodę, sławę i pieniądze, a pomimo to zwyczajnie się zaćpały
        Tak samo jak Elwis albo Whitney, i jeszcze z paru innych
        • thea19 Re: Mathew Perry 17.08.24, 22:03
          Nie udźwigneli sławy i pieniędzy
        • brenya78 Re: Mathew Perry 17.08.24, 22:23
          " a pomimo to zwyczajnie się zaćpały"

Tylko.ze on wcale nie chciał ćpać. Przeczytaj sobie jego książkę inten fragment który opowiadał jak w wieku kilku tygodni dostał od lekarza silne psychotropy bo "ciągle plakal" a po psychotropach nie. I jak wczesne dziscinstwo po prostu przezyl na narkotykowym haju. No niestety ale coś takiego musiało mu nieźle poprzestawiać w mózgu.
          • felicjastrelicja Re: Mathew Perry 18.08.24, 00:49
            Psychotropy czy leki przeciwdepresyjne. Jezeli ciągle płakał to nie było z nim dobrze i potrzebował leczenia. Najłatwiej oskarzyc lekarzy. Ciekawe co by z nim się stało bez leków , pewnie jako nastolatek popełniłby samobojstwo. Zresztą nie pomto napisał kasiąźkę, żeby źle o sobie pisać, tylko żeby się wybielić: typowe dla alkoholika ja dobry tylko wszyscy przeciwko mnie.
            • brenya78 Re: Mathew Perry 18.08.24, 00:53
              "Jezeli ciągle płakał to nie było z nim dobrze i potrzebował leczenia. "

Tja. Pewnie miał kolkę jak wiele noworodkow, a amerykański lekarz matoł przepisał psychotropy bo mogl.

Łatwo ci idzie ocenianie ludzi.

"tylko żeby się wybielić: typowe dla alkoholika ja dobry tylko wszyscy przeciwko mnie."

Nie czytałaś książki. To widać, słychać i czuć.
        • midge_m Re: Mathew Perry 18.08.24, 08:37
          Ja też tego nie rozumiem. Ale jego case moim zdaniem pokazuje jak trudno, paradoksalnie, takim ludziom może być wyjść z nałogu. Wszędzie masz "przyjaciół" którzy dostarczą ci narkotyków, możesz przekupić każdego, przecież Perry'emu to asystent szukał i dostarczał nielegalnej ketaminy. Długoletni asystent.
    • felicjastrelicja Re: Mathew Perry 18.08.24, 00:45
      Ja już w trakcie oglądania przyjaciół wiedziałam, , ze coś z nim nie tak. Ta wiecznie czerwona napuchnięta twarz. Wyglądał okropnie i nie wiem dlaczego go nie wywalili, może wtedy by się ogarnął. A tak to miał pieniądze łatwy dostęp i wszyscy, którzy wiedzieli go kryli.
      • brenya78 Re: Mathew Perry 18.08.24, 00:54
        "Wyglądał okropnie i nie wiem dlaczego go nie wywalili,"

Bo był najśmieszniejszy z całej ekipy i wymyślał najlepsze sceny. Bez niego nie byloby tego serialu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka