lajtova_niepokonana 06.09.24, 16:13 Oraz pysznej kawusi! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
daniela34 Re: MIłego weekendu! 06.09.24, 16:29 Mam jutro dziesiątą rocznicę więc będę świętować Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: MIłego weekendu! 06.09.24, 16:39 Obchodzimy dziesiątą rocznicę pewnej przyjaźni. Inaczej zwaną Dziesiątymi Urodzinami Koła Gospodyń Miejskich😀 Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: MIłego weekendu! 06.09.24, 16:59 W takim razie miłego świętowania Ja mam jutro bardzo okrągłe urodziny Też będę się bawić. Niestety w okrojonym składzie bo rodzina częściowo złożona przez jakiegoś wirusa. Odpowiedz Link Zgłoś
rannala Re: MIłego weekendu! 06.09.24, 17:39 Heco Przyjmij już dziś moje najszczersze życzenia urodzinowe! Samych radosnych chwil, zdrowia i dobrych relacji rodzinnych!!! Niech Ci się szczęści!!! Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: MIłego weekendu! 06.09.24, 19:08 Serdecznie dziękuję za życzenia Wszystkim, Rannali, Danieli i Dominice! Bardzo, bardzo mi miło A weekend znowu zaczyna się z przytupem i na brudasa bo nie mamy wody. Kable się na słupie splątały ponownie, fazy przeskakują, pompy nie działają i pozostaje nam się wykąpać w beczce z wodą do pomidorów O ile nie przyjedzie pogotowie energetyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
karyna-z-radzymina Re: MIłego weekendu! 06.09.24, 19:01 Poswietuje z Wami bo zaczynam urlop! Odpowiedz Link Zgłoś
anka_one_and_only Re: MIłego weekendu! 06.09.24, 16:22 Nawzajem, ja zaraz idę na basen i zaczynam weekend! Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: MIłego weekendu! 06.09.24, 16:26 Wzajemnie. Moja starsza córka wyjeżdża jutro na wakacje i właśnie ubolewa na pogodą w Austrii w przyszłym tygodniu, a młodsza jutro ma zamiar pracować, po pracy zaś idzie na urodziny do koleżanki. Zostaję ja, mąż i psica. A że jutro i pojutrze dzień otwartego zabytku, to pewnie gdzieś wyskoczymy zobaczyć jakiś zabytek industrialny w okolicy. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola [...] 06.09.24, 16:46 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ta_jedna_karen Re: MIłego weekendu! 06.09.24, 16:50 Lajtova, jak już tu jesteś, to może wytłumacz Ryszardowi, że nie jestem Tobą. Łazi za mną po wątkach i sieje zamęt. Miło cię widzieć , całuski, buziaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
lajtova_niepokonana Re: MIłego weekendu! 06.09.24, 18:49 Napisałaś, że go zdekodowałaś i dostał szamotania tyłka. Odpowiedz Link Zgłoś
leyla76 Re: MIłego weekendu! 06.09.24, 17:19 Kawusia to nie tylko podczas weekendu 😉 Ja wlasnie odstawiłam męża na lotnisko w Genewie, bo z braku pracownika (sprawy rodzinne) maz musi w weekend popracować w UK. Ja dzisiejszy wieczór wolny, więc usiadłam już teraz przy kawusi i nadrabiam House of dragons. Jutro niestety pobudka o 6, bo najmłodszy ma mecz , jakieś 40 minut drogi od nas, na który musi sie stawić na 7:45. Po meczu (jak mężowi nie uda sie znaleźć kogoś chętnego na zarobienie paru franków) będę musiała iść do pracy (nasza restauracja) , aby dać pracownikom (mój syn plus pracownik) 4h wolnego. Czyli będę w pracy od 13-17. Na 18h najmłodszy (lat 11) idzie na godzinę tenisa z kolegą. Chłopaków zawiezie mama kolegi. Ja muse ich odebrać. Jak kort nie będzie zarezerwowany zaraz po, to zapewne ich gra się przeciągnie i w domu będę ok 20. I tak będzie po sobocie. W niedzielę ma padać, więc będę nadrabiać domowe porządki. Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: MIłego weekendu! 06.09.24, 18:01 Heco, najlepszosci 🥂 U mnie kończy się ostatni tydzień leniuchowania, dziś wybitnie barowo/ kanapowo/ kocykowy dzień, leje jak z cebra od rana z małymi przerwami. Nie narzekam, leżę z dobra książką i czekam na męża. Ale lato w tej części świata raczej się skończyło, nadeszła jesień. I fajnie, płaszczyk sobie zamowilam. Jutro może już mniej będzie padać więc pewnie jakiś spacer/ bieganie. Knajpka. Odpowiedz Link Zgłoś
mariola233 Re: MIłego weekendu! 06.09.24, 17:59 Tobie też życzę miłego weekendu i smacznej kawusi 🌻 Odpowiedz Link Zgłoś
karyna-z-radzymina Re: MIłego weekendu! 06.09.24, 18:59 Zdekodowalas już Bywalca? Odpowiedz Link Zgłoś
lajtova_niepokonana Re: MIłego weekendu! 06.09.24, 19:47 W życiu nikogo nie zdekodowałam. Nie mam pojęcia co to znaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
karyna-z-radzymina Re: MIłego weekendu! 06.09.24, 20:00 W przypadku Bywalca to oznacza odszyfrowanie o czym on pisze 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś