Dodaj do ulubionych

Sweet Bobby na Netflixie

27.10.24, 17:40
Ogladam jednym okiem. Ktoras z Was ogladala i moze mi wytlumaczyc o co chodzi? Czy chodzi o to ze istnieja tak glupie osoby jak Kirat, zeby uwierzyc w takie ilosci bullshitu, czy tak zdesperowane? To jeszcze rozumiem, glupich na swiecie wiele. Ale zeby z tego robic dokument i pokazywac swiatu jak glupim sie bylo? Nie do wiary...
Wg mnie ta kobieta jest psychicznie chora...
Obserwuj wątek
    • brenya78 Re: Sweet Bobby na Netflixie 27.10.24, 19:24
      Nikt nie ogladal jeszcze?
      • midge_m Re: Sweet Bobby na Netflixie 27.10.24, 19:33
        Ja oglądałam ale też jednym okiem i nie pamiętam dokładnie jak się ta historia rozwijała. Naiwność ale też ciśnienie rodzinne na związek, zakończenie długoletniego związku, facet z tej samej wspólnoty etnicznej (nie pamiętam czy tam była kasa ale chyba tak), no i trafiło na odpowiedni moment. Plus, uwaga, spoiler alert, to chyba wszystko grała jej kuzynka więc dość dobrze wiedziała gdzie nacisnąć. Po lasce która przelała majątek życia Bradowi Pittowi to mnie już chyba nic nie zdziwi.
        • midge_m Re: Sweet Bobby na Netflixie 27.10.24, 19:34
          A, i moim zdaniem w ogóle nie była psychicznie chora, tak działa catfishing. MTV przez wiele lat miało program o tym i te historie były naprawdę czasem wstrząsajace.
          • brenya78 Re: Sweet Bobby na Netflixie 27.10.24, 20:07
            No wlasnie tego nie rozumiem. Catfishing, fishingiem, ale trzeba miec naprawde nierowno pod sufitem, zeby w to wszystko wierzyc. Przez 10 lat... Jak spotkala go po 6msc w klubie i jej nie poznal, to serio nie zapalila jej sie pierwsza lampka?
            A w ogole to co ona robila korespondujac z zonatym gosciem, ktory nastepnie sie rozwiodl i ozenil z inna...??
            • midge_m Re: Sweet Bobby na Netflixie 27.10.24, 20:36
              Tego klubu to w ogóle nie zapamiętałam. Tylko że mu zapukała do drzwi bo adres prywatny detektyw jej namierzył. Oni chyba w trójkę korespondowali, jako znajomi. Mi się wydaje że taka forma "zabawy" innym życiem zdarza się dosyć często. Zaburzona to pewnie jest właśnie ta jej kuzynka.
              • brenya78 Re: Sweet Bobby na Netflixie 27.10.24, 20:49
                O klubie było w pierwszych 5 minutach. Ze spotkała go, podeszła do niego a on w ogóle nie wiedział kim ona jest.

Nie mogę uwierzyć że kobita która przez 10 lat nawet kogoś na oczy nie widziała na tym FB, nie mieli żadnych wspólnych znajomych w realu którzy potwoerdziliby jego istnienie, że ona się tak dawala w wala robić, że nawet prosiła o pozwolenie na wyjście na siku jak już przez całą noc byli online...

Co do kuzynki to myślę że trafił swój na swego.
              • brenya78 Re: Sweet Bobby na Netflixie 27.10.24, 20:51
                I ona się z nim zaręczyła na tym FB, ślub planowała, z gościem którego nigdy nie widziała na oczy, z którym ani razu się nie spotkała, który podobno był w NY w programie ochrony świadków. Wtf. Catfishing, nie nie jest to dla mnie wytłumaczenie. Jak się to ogląda to oczy z orbit wychodzą.
    • mabel_mora Re: Sweet Bobby na Netflixie 27.10.24, 19:37
      dzieki za podpowiedź! obejrzę

a w podobnym tonie widziałam ten:
      Sportowe opowieści: Dziewczyna, która nie istniała
      Untold: The Girlfriend Who Didn't Exist, 2022
      www.filmweb.pl/serial/Sportowe+opowie%C5%9Bci%3A+Dziewczyna%2C+kt%C3%B3ra+nie+istnia%C5%82a-2022-10017746
      ...wręcz niemożliwa naiwność

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka