amsterdama 07.11.24, 19:52 Cześć. Szukam odkurzacza, który super odkurza ( w domu alergicy), ale również łatwo go utrzymać w czystości: wymiana filtrów, itp. PS Nie szukam robota. Dziękuję za polecenia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szarmszejk123 Re: Odkurzacz- polećcie 07.11.24, 19:57 Mam Philipsa z jakimś tam cyclone-costam i filtrami HEPA, jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Odkurzacz- polećcie 07.11.24, 20:49 Tak. Dokladnego modelu ci teraz nie sprawdzę, bo jest w nl a ja w IT , ale też mam w domu alergika, kota i psa i daje radę. Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Odkurzacz- polećcie 07.11.24, 20:49 Sorry, myślałam że do mnie, jakoś dziwnie mi się forum przez chwilę wyswietliło. Odpowiedz Link Zgłoś
amsterdama Re: Odkurzacz- polećcie 07.11.24, 20:52 Hej. Dzięki. Ten Twój Phillips nie jest wodny? Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: Odkurzacz- polećcie 07.11.24, 20:53 Workowy, zawsze mam workowe. Modeli mają sporo, trzeba dobrać do powierzchni mieszkania oraz potrzeb, ale są naprawdę świetne, dobrze wciągają i są bardzo proste i wygodne w obsłudze. Zawsze wybierałam z tych bazowych, bez wodotrysków (trzeci Miele już mam, pierwszy kupiłam prawie 20 lat temu i już nie chciałam innej marki, naprawdę jest różnica). Odpowiedz Link Zgłoś
amsterdama Re: Odkurzacz- polećcie 07.11.24, 20:43 „Żadnych filtrów do czyszczenia i wymiany”. To chyba nie jest zaleta odkurzacza? Czy raczej tak? Macie doświadczenia? Odpowiedz Link Zgłoś