Dodaj do ulubionych

Nastolatki 40+

• pytajacakinga Re: Nastolatki 40+ 16.01.25, 12:54
      Ja tak wyglądam czasem myślą nawet że jestem niepełnoletnia ale zawsze miałam taką dziecięca twarz i zawsze wyglądałam młodziej tzn np mając 13 lat wyglądałam na 9
      • pytajacakinga Re: Nastolatki 40+ 16.01.25, 13:11
        Jeszcze dodam że mam typ urody jak Magdalena Cielecka wielokrotnie słyszałam że jestem do niej podobna.
        Teraz patrzę że ona ma już 52 lata a też nie wygląda ja mam 48 a już słyszałam że wyglądam jak dziewczynka.
        Mam naturalne jasne włosy i po prostu miękkie rysy twarzy i dość dobra cerę bez żadnych przebarwień no ale też stosuje trochę medycyny estetycznej.
        Jednak dłonie już mam dużo gorsze i po nich już widać wiek niestety.
        • figa_z_makiem99 Re: Nastolatki 40+ 16.01.25, 13:22
          Magdalena Cielecka nie wygląda jak niepełnoletnia dziewczynka i nie ma miękkiej urody..Niektórzy przedawkowali retuszowane zdjęcia.
          • pytajacakinga Re: Nastolatki 40+ 16.01.25, 13:50
            figa_z_makiem99 napisała:

> Magdalena Cielecka nie wygląda jak niepełnoletnia dziewczynka i nie ma miękkiej
            > urody..Niektórzy przedawkowali retuszowane zdjęcia.

Oczywiście że ma zobacz jej fotki jak była młoda .Ja jestem podobnym typem urody co nie znaczy że wyglądam identycznie jak ona.
            No i propo jej retuszowanych zdjęć to w filmach grała czy też je retuszuja.
            Na pewno i teraz i wcześniej nie wygląda na te lata co ma czy miała.

• figa_z_makiem99 Re: Nastolatki 40+ 16.01.25, 13:56
              Każdy będąc młodym ma pełną twarz, ona nie ma miękkiej urody, dlatego często gra wyniosłe i zimne kobiety.
        • figa_z_makiem99 Re: Nastolatki 40+ 16.01.25, 13:34
          Dojrzała, prawie 50 kobieta stosująca umiejętnie medycynę estetyczną, będzie wyglądała młodziej, ale nie na dziewczynkę ( może w swoich fantazjach na retuszowanych zdjęciach, albo w lustrze z oświetleniem padającym na twarz ). Jeśli jesteś drobna i szczuplutka, ktoś może cię pomylić z daleka z młodą osobą, ale kiedy podejdzie zobaczy dorosłą kobietę. Znam jedną kobietę, której twarz się nie zmienia, napisałam o niej wyżej, ale ona wygląda jak pulchniutki "bobas", ma jasne, delikatne włosy taki typ urody i nie robi sobie poprawek w gabinecie, nie ma ani grama cellulitu. Mam nadzieję, że żartujesz, bo jeśli myślisz tak na poważnie...
          • pytajacakinga Re: Nastolatki 40+ 16.01.25, 13:53

> Dojrzała, prawie 50 kobieta stosująca umiejętnie medycynę estetyczną, będzie wy
            > glądała młodziej, ale nie na dziewczynkę ( może w swoich fantazjach na retuszow
            > anych zdjęciach, albo w lustrze z oświetleniem padającym na twarz ). Jeśli jest
            > eś drobna i szczuplutka, ktoś może cię pomylić z daleka z młodą osobą, ale kied
            > y podejdzie zobaczy dorosłą kobietę. Znam jedną kobietę, której twarz się nie z
            > mienia, napisałam o niej wyżej, ale ona wygląda jak pulchniutki "bobas", ma jas
            > ne, delikatne włosy taki typ urody i nie robi sobie poprawek w gabinecie, nie m
            > a ani grama cellulitu. Mam nadzieję, że żartujesz, bo jeśli myślisz tak na powa
            > żnie...

Nie będę cię kochaniutka przekonywać że tak jest skoro z założenia mi nie wierzysz
            Piszesz o pulchnej twarzy tych takich dziecięcych puckach to ja właśnie takie mam i miałam to pisałam używając zwrotu że mam dziecina twarz .
            A medycyna estetyczna to np botox bo innaczej czoło by mi się marszczyło.

• figa_z_makiem99 Re: Nastolatki 40+ 16.01.25, 13:57
              "Kochaniutka" możesz mówić do klientki w warzywniaku, to nie ty pisałaś chamskie komentarze w wątkach o celebrytkach?
              • pytajacakinga Re: Nastolatki 40+ 16.01.25, 14:03

> "Kochaniutka" możesz mówić do klientki w warzywniaku, to nie ty pisałaś chamski
                > e komentarze w wątkach o celebrytkach?

Wiesz co nie prowokuj mnie bo ja nigdy w życiu nic chamskiego nie napisałam w necie bycie chamskim czy nawet nie miłym nie jest w moim stylu.
                Z trolami które lubią prowokować tak jak ty nie rozmawiam tam że Baj Baj
            • figa_z_makiem99 Re: Nastolatki 40+ 16.01.25, 13:59
              Dla mnie forum to czasem studium przypadku wink
            • figa_z_makiem99 Re: Nastolatki 40+ 16.01.25, 14:04
              Ktoś może napisze pracę doktorską na temat "Nastolatki 40+ i ich agresja w mediach społecznościowych. Postępujący infantylizm, a rozwój technologii" smile
        • figa_z_makiem99 Re: Nastolatki 40+ 16.01.25, 13:46
          Czasem zastanawiam się, co mają w głowach starsze kobiety, pisząc chamskie komentarze pod zdjęciami dużo młodszych kobiet, bo wiadomo, że wiele kobiet korzysta z medycyny estetycznej i retuszuje zdjęcia, albo stosuje filtry, ale one nadal są młode i mają prawo być nierozsądne z racji wieku. Może roją sobie, że wyglądają jak dziewczynki, bo im koleżanka powiedziała dla jaj, albo mąż tak twierdzi, albo uwierzyły w retuszowane selfie. Nastolatka 40+ to stan umysłu.
          • gr.uu Re: Nastolatki 40+ 16.01.25, 14:20
            Zapewne dokładnie to samo co młodsze piszące chamskie komentarze pod zdjęciami starszych, starsze piszące pod zdjęciami młodszych i młodsze piszące pod zdjęciami młodszych. Po prostu niektórzy ludzie są chamscy i z wiekiem to nie ma nic wspólnego. Poza tym przecież to się nazywa szczerość i prawo do własnej opinii
      • drilka Re: Nastolatki 40+ 16.01.25, 14:08
        Masz 48 lat i czasami ludzie myślą, że jesteś niepełnoletnia? Wow, gratulacje
        • figa_z_makiem99 Re: Nastolatki 40+ 16.01.25, 14:29
          Może dlatego "Ja nigdy ale też nigdy pierwsza się nie zauroczyłam zawsze wybierałam z tych facetów którzy byli mną zainteresowani " by pytajacakinga smile
        • figa_z_makiem99 Re: Nastolatki 40+ 16.01.25, 14:35
          Wybiera tylko tych, którzy mówią, że jest podobna do Cieleckiej o miękkich rysach, która to wygląda jak niepełnoletnia dziewczynka. Może mają wadę wzroku?
    • pepsi.only Re: Nastolatki 40+ 16.01.25, 13:34
      Nie, nie znam. Znam bez wieku, że trudno określić, czy to 30 czy raczej 50, i takie co "z tyłu liceum a z przodu muzeum".
      • pepsi.only Re: Nastolatki 40+ 16.01.25, 13:41
        No dobra, moja kuzynka od dziecka była bardzo drobniutka (z powodu choroby, ale też geny po niewysokich rodzicach), i nawet będąc osobą dorosłą bardzo długo zwracano się do niej per TY, i per "dziecko" , w wieku 30+ wyglądała jak 22-25lat. Najdziwniej wyglądała w ciąży (późnej ciąży) - wyglądała dosłownie jak dziecko w ciąży.
        Ale jednak: zmiany hormonalne, stres, no i urodzenie dziecka (np nieprzespane nocki), i w moment zaczęła wyglądać na twarzy jak swoje rówieśniczki. Tyle, że figura, postawa nadal pozostała dziewczęca.
        Czyli: mając 40+ wygląda "z tyłu liceum, z przodu muzeum"
    • lodomeria Re: Nastolatki 40+ 16.01.25, 17:18
      Nie wiem, chyba nie.
      Ale znam parę, które w wieku 40+ wyglądają lepiej niż 30+.
      Może to też kwestia niektórych trendów, które na szczęście przebrzmiały, może diety czy gimnastyki...
    • dvdva Re: Nastolatki 40+ 18.01.25, 13:54
      Natalie Portman, Halle Berry i Jessica Alba.
      Wszystkie wygrały na loterii genowej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka