pytajacakinga Re: Nastolatki 40+ 16.01.25, 12:54 Ja tak wyglądam czasem myślą nawet że jestem niepełnoletnia ale zawsze miałam taką dziecięca twarz i zawsze wyglądałam młodziej tzn np mając 13 lat wyglądałam na 9 Odpowiedz Link Zgłoś
pytajacakinga Re: Nastolatki 40+ 16.01.25, 13:11 Jeszcze dodam że mam typ urody jak Magdalena Cielecka wielokrotnie słyszałam że jestem do niej podobna. Teraz patrzę że ona ma już 52 lata a też nie wygląda ja mam 48 a już słyszałam że wyglądam jak dziewczynka. Mam naturalne jasne włosy i po prostu miękkie rysy twarzy i dość dobra cerę bez żadnych przebarwień no ale też stosuje trochę medycyny estetycznej. Jednak dłonie już mam dużo gorsze i po nich już widać wiek niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Nastolatki 40+ 16.01.25, 13:22 Magdalena Cielecka nie wygląda jak niepełnoletnia dziewczynka i nie ma miękkiej urody..Niektórzy przedawkowali retuszowane zdjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
pytajacakinga Re: Nastolatki 40+ 16.01.25, 13:50 figa_z_makiem99 napisała: > Magdalena Cielecka nie wygląda jak niepełnoletnia dziewczynka i nie ma miękkiej > urody..Niektórzy przedawkowali retuszowane zdjęcia. Oczywiście że ma zobacz jej fotki jak była młoda .Ja jestem podobnym typem urody co nie znaczy że wyglądam identycznie jak ona. No i propo jej retuszowanych zdjęć to w filmach grała czy też je retuszuja. Na pewno i teraz i wcześniej nie wygląda na te lata co ma czy miała. Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Nastolatki 40+ 16.01.25, 13:56 Każdy będąc młodym ma pełną twarz, ona nie ma miękkiej urody, dlatego często gra wyniosłe i zimne kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Nastolatki 40+ 16.01.25, 13:34 Dojrzała, prawie 50 kobieta stosująca umiejętnie medycynę estetyczną, będzie wyglądała młodziej, ale nie na dziewczynkę ( może w swoich fantazjach na retuszowanych zdjęciach, albo w lustrze z oświetleniem padającym na twarz ). Jeśli jesteś drobna i szczuplutka, ktoś może cię pomylić z daleka z młodą osobą, ale kiedy podejdzie zobaczy dorosłą kobietę. Znam jedną kobietę, której twarz się nie zmienia, napisałam o niej wyżej, ale ona wygląda jak pulchniutki "bobas", ma jasne, delikatne włosy taki typ urody i nie robi sobie poprawek w gabinecie, nie ma ani grama cellulitu. Mam nadzieję, że żartujesz, bo jeśli myślisz tak na poważnie... Odpowiedz Link Zgłoś
pytajacakinga Re: Nastolatki 40+ 16.01.25, 13:53 figa_z_makiem99 napisała: > Dojrzała, prawie 50 kobieta stosująca umiejętnie medycynę estetyczną, będzie wy > glądała młodziej, ale nie na dziewczynkę ( może w swoich fantazjach na retuszow > anych zdjęciach, albo w lustrze z oświetleniem padającym na twarz ). Jeśli jest > eś drobna i szczuplutka, ktoś może cię pomylić z daleka z młodą osobą, ale kied > y podejdzie zobaczy dorosłą kobietę. Znam jedną kobietę, której twarz się nie z > mienia, napisałam o niej wyżej, ale ona wygląda jak pulchniutki "bobas", ma jas > ne, delikatne włosy taki typ urody i nie robi sobie poprawek w gabinecie, nie m > a ani grama cellulitu. Mam nadzieję, że żartujesz, bo jeśli myślisz tak na powa > żnie... Nie będę cię kochaniutka przekonywać że tak jest skoro z założenia mi nie wierzysz Piszesz o pulchnej twarzy tych takich dziecięcych puckach to ja właśnie takie mam i miałam to pisałam używając zwrotu że mam dziecina twarz . A medycyna estetyczna to np botox bo innaczej czoło by mi się marszczyło. Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Nastolatki 40+ 16.01.25, 13:57 "Kochaniutka" możesz mówić do klientki w warzywniaku, to nie ty pisałaś chamskie komentarze w wątkach o celebrytkach? Odpowiedz Link Zgłoś
pytajacakinga Re: Nastolatki 40+ 16.01.25, 14:03 figa_z_makiem99 napisała: > "Kochaniutka" możesz mówić do klientki w warzywniaku, to nie ty pisałaś chamski > e komentarze w wątkach o celebrytkach? Wiesz co nie prowokuj mnie bo ja nigdy w życiu nic chamskiego nie napisałam w necie bycie chamskim czy nawet nie miłym nie jest w moim stylu. Z trolami które lubią prowokować tak jak ty nie rozmawiam tam że Baj Baj Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Nastolatki 40+ 16.01.25, 13:59 Dla mnie forum to czasem studium przypadku Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Nastolatki 40+ 16.01.25, 14:04 Ktoś może napisze pracę doktorską na temat "Nastolatki 40+ i ich agresja w mediach społecznościowych. Postępujący infantylizm, a rozwój technologii" Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Nastolatki 40+ 16.01.25, 13:46 Czasem zastanawiam się, co mają w głowach starsze kobiety, pisząc chamskie komentarze pod zdjęciami dużo młodszych kobiet, bo wiadomo, że wiele kobiet korzysta z medycyny estetycznej i retuszuje zdjęcia, albo stosuje filtry, ale one nadal są młode i mają prawo być nierozsądne z racji wieku. Może roją sobie, że wyglądają jak dziewczynki, bo im koleżanka powiedziała dla jaj, albo mąż tak twierdzi, albo uwierzyły w retuszowane selfie. Nastolatka 40+ to stan umysłu. Odpowiedz Link Zgłoś
gr.uu Re: Nastolatki 40+ 16.01.25, 14:20 Zapewne dokładnie to samo co młodsze piszące chamskie komentarze pod zdjęciami starszych, starsze piszące pod zdjęciami młodszych i młodsze piszące pod zdjęciami młodszych. Po prostu niektórzy ludzie są chamscy i z wiekiem to nie ma nic wspólnego. Poza tym przecież to się nazywa szczerość i prawo do własnej opinii Odpowiedz Link Zgłoś
drilka Re: Nastolatki 40+ 16.01.25, 14:08 Masz 48 lat i czasami ludzie myślą, że jesteś niepełnoletnia? Wow, gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Nastolatki 40+ 16.01.25, 14:29 Może dlatego "Ja nigdy ale też nigdy pierwsza się nie zauroczyłam zawsze wybierałam z tych facetów którzy byli mną zainteresowani " by pytajacakinga Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Nastolatki 40+ 16.01.25, 14:35 Wybiera tylko tych, którzy mówią, że jest podobna do Cieleckiej o miękkich rysach, która to wygląda jak niepełnoletnia dziewczynka. Może mają wadę wzroku? Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: Nastolatki 40+ 16.01.25, 13:34 Nie, nie znam. Znam bez wieku, że trudno określić, czy to 30 czy raczej 50, i takie co "z tyłu liceum a z przodu muzeum". Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: Nastolatki 40+ 16.01.25, 13:41 No dobra, moja kuzynka od dziecka była bardzo drobniutka (z powodu choroby, ale też geny po niewysokich rodzicach), i nawet będąc osobą dorosłą bardzo długo zwracano się do niej per TY, i per "dziecko" , w wieku 30+ wyglądała jak 22-25lat. Najdziwniej wyglądała w ciąży (późnej ciąży) - wyglądała dosłownie jak dziecko w ciąży. Ale jednak: zmiany hormonalne, stres, no i urodzenie dziecka (np nieprzespane nocki), i w moment zaczęła wyglądać na twarzy jak swoje rówieśniczki. Tyle, że figura, postawa nadal pozostała dziewczęca. Czyli: mając 40+ wygląda "z tyłu liceum, z przodu muzeum" Odpowiedz Link Zgłoś
lodomeria Re: Nastolatki 40+ 16.01.25, 17:18 Nie wiem, chyba nie. Ale znam parę, które w wieku 40+ wyglądają lepiej niż 30+. Może to też kwestia niektórych trendów, które na szczęście przebrzmiały, może diety czy gimnastyki... Odpowiedz Link Zgłoś
dvdva Re: Nastolatki 40+ 18.01.25, 13:54 Natalie Portman, Halle Berry i Jessica Alba. Wszystkie wygrały na loterii genowej. Odpowiedz Link Zgłoś