czerwonylucjan 26.02.25, 19:15 Co tam warto kupic bo jest dobre i w dobrej cenie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asia_i_p1 Re: Action - stala oferta 26.02.25, 19:20 Plastyczne w większości w porządku. Wyjątkiem są te papiery akwarelowe, które mają jakby płócienną strukturę (czyli nie te z bloku, tylko te z tych kwadratowych albumów) - bardzo śliskie, kiepskie do akwareli. No i markery akrylowe, chociaż mają ładne kolory, bardzo szybko wysychają, więc to bardziej do kupienia, jak masz duży projekt niż jak od czasu do czasu rysujesz sobie w szkicowniku. Woreczki na odchody psie (ja stosuję na kocie) i worek do wykładania kuwety. Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: Action - stala oferta 26.02.25, 19:48 Córka mówiła mi ostatnio, że farby akrylowe w tubkach są dość słabe. (woli ze sklepu dla plastyków). Ja chyba tylko dwa-trzy razy zrobiłam zakupy w action- dekoracje i dodatki do stroików, i szkło, w którym można zrobić dekoracje. Tego typu duperelki. Mają trochę dodatków boho, i jak urządzałam altanę to np kupiłam dywanik wiklinowy, jakieś kocyki, podkłądki słomkowe, i inne tego typu. Odpowiedz Link Zgłoś
sandy_cheeks Re: Action - stala oferta 26.02.25, 21:38 Ja regularnie kupuje chusteczki mokre huggies, smaczki dla kota, mydło do prania, krem do ciała aloesowy, żele pod prysznic, słodycze, przekąski, napoje. Jednorazowo nabyłam odkurzacz i mop, z relacji jakości do ceny jestem zadowolona. Najbardziej rozczarowały mnie rolki do ubrań, kupiłam dwukrotnie i obie złamały się przy pierwszej próbie użycia… Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Action - stala oferta 26.02.25, 22:16 Ręczniki, skarpety, sportowe i te z dodatkiem wełny. Mój syn na dalekiej północy nosi je i mówi że są bardzo cosy Chemia ogólnie do bani, ale mają w ofercie pink pastę i ostatnio pojawił się sidolux. Mają też produkty do loków cantu. Kawa ziarnista, miksy orzeszków czekolada toblerone, lubię ich bransoletki z kamieni półszlachetnych, czasem grzebienie i szczotki, paski do wybielania zębów i soczewki jednodniowe, zdarza się dobra włóczka z dodatkiem wełny, deski do krojenia z drewna akacjowego, tace i miski z drewna mango, deski do serwowania z naturalnego łupka i marmuru. Swietne wieszaki obciągnięte welurkiem. Do klasy kupuje tam duże bloki, papier do origami, patyczki drewniane - maja milion zastosowań, kości do gry i karty. Solne pilingi do ciała z tej serii hamam, zużywam tony po saunie. Czasem są tak kosmetyki revolution, pielęgnacyjne, wtedy biorę i zazwyczaj są ok. Akcesoria florystyczne różne druciki, sekatory, gąbki, dodatki naturalne, robie własnoręcznie takie dekoracje, to mi się przydaje. Organizery z akrylu do lodowki i szafek.Fantastyczne skorupy maja, ale z tym się ograniczam i staram nie kupować, chyba że mnie coś zachwyci. Linie porcelany, ceramiki różnej, talerze, kubki. bardzo gustowne niektóre. Fajne kupiłam siteczko do parzenia, bardzo praktyczne. Ściereczki i gabeczki Odpowiedz Link Zgłoś
koronka2012 Re: Action - stala oferta 26.02.25, 22:55 Kupuję tam mnóstwo rzeczy do dekoracji, do kuchni, ogrodu i czyszczenia. Jest mnóstwo przydatnych rzeczy do remontu, ledy itd. Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Action - stala oferta 27.02.25, 06:56 Bambusowe skarpetki- uwielbiam. Miękkie, miłe, nie uciskają. Damskie bokserki bawełniane marki Australian. Ręczniki Hotel Royal ( są świetne, ale tylko te, inne to szmaty) Wkłady do trójkątnego MOPa Vileda. Chemia gospodarcza eko-sreko ze zdjęcia. Zabawki dla zwierząt, worki na kupy. Orzechy różne, mieszanki ziaren itp. Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Action - stala oferta 27.02.25, 06:57 A, mam też z Action hantle, gumy i kettle- gumy takie sobie, reszta spoko. Odpowiedz Link Zgłoś
czekamnawiatr Re: Action - stala oferta 27.02.25, 08:23 O tak - zabawki dla psów mają świetne i tanie. Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Action - stala oferta 27.02.25, 08:43 Niektóre są też niezniszczalne. Pies ma od szczeniaka taki zielony gryzak w kształcie piłki footballowej do którego się wkłada smaczki i jest nadal jak nowy. Odpowiedz Link Zgłoś
feniks_z_popiolu Re: Action - stala oferta 27.02.25, 07:08 Komplet bawełnianej pościeli kupiłam ostatnio. Bardzo przyjemny w dotyku gruby splot, dobra cena. No i zapisany na napy, wolę niż na psujące się suwaki Odpowiedz Link Zgłoś