wirlan 29.03.25, 09:29 Dobre są? Które polecicie dla 45 latki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madame_edith Re: Kremy Uzdrovisko 29.03.25, 09:36 Mnie nie robiły nic specjalnego, tyle, ze pachniał ładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
apallosa Re: Kremy Uzdrovisko 29.03.25, 10:14 Nie mogę odżałować tego, że wycofali genialny tonik nagietkowy. Krem miałam przeciwzmarszczkowy jakis- taki sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
evening.vibes Re: Kremy Uzdrovisko 29.03.25, 15:55 Kremów nie miałam ale mogę polecić serum pod oczy rozjaśniające z wit. C wizaz.pl/kosmetyki/produkt,362205,uzdrovisco-rozjasniajace-serum-z-witamina-c-pod-oczy.html Odpowiedz Link Zgłoś
dwa_kubki_herbaty Re: Kremy Uzdrovisko 29.03.25, 23:24 Kocham czarnego tulipana, jest do cery 50+, kupilam w promce na dzień babci chociaż ani babcią ani lat 50 nie mam ;P Czy coś robi - nie wiem, jest ładny, ładnie pachnie, dobrze się na nim makijaż trzyma. Wolę kremy z pompka i tu Bielenda Profesjonal robi robotę. Mam cerę suchą, delikatną, jak mam zly krem to jest tragedia, przy powyzszych twarz jest supcio. Odpowiedz Link Zgłoś
malaperspektywa Re: Kremy Uzdrovisko 30.03.25, 09:19 Bardzo mnie zaciekawiły, bo w sumie to nie znam. Zaczęłam przeglądać i czytać na Hebe. Uwielbiam te magiczne opisy np. jedno serum jest antygrawitacyjne. Ciekawe czy jak się nim cała wysmaruję to zacznę się unosić? Odpowiedz Link Zgłoś
malaperspektywa Re: Kremy Uzdrovisko 30.03.25, 09:37 A może to będzie się liczyć jako schudnięcie? Odpowiedz Link Zgłoś