imponderabilia20 21.04.25, 14:15 Jak jakość? Mam taką że skóry ekologicznej, skóra węża - póki co ok. Teraz chce skórzaną. Warto? Nie ścierają się rączki? (To moja największa zmora). Często mają duże obniżki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arabelax Re: Torebki Puccini 21.04.25, 18:10 a oni maja skorzane? mi sie ta podoba, specjalnie ja teraz wyszukałam, bo widzialam gdzieś na insta i bylam zaskocoznanze to Puccini, bo nawrt nie wiedzialam, że mają torebki. mam od nich walizke tylko i super jakość. puccini.pl/torebka-damska-mala-crossbody-z-uchwytami-ze-skory-ekologicznej-ciemnozielona-bk2241224m-5d Odpowiedz Link Zgłoś
imponderabilia20 Re: Torebki Puccini 21.04.25, 22:29 Masz rację, nie mają skórzanych Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Torebki Puccini 21.04.25, 18:11 Ladne. Ale czy praktyczne to zalwzy od kształtu i upodoban Odpowiedz Link Zgłoś
nuta15 Re: Torebki Puccini 21.04.25, 19:32 Mam małą torebkę skórzaną na długim pasku z Puccini kupioną ponad dwa lata temu, jest bardzo porządnie wykonana, noszę ją często i nadal wygląda bardzo dobrze. Chciałam sobie kupić kolejną skórzaną z tej firmy, niestety od tamtego czasu nie trafiłam, w sklepie powiedziano mi, że podobno już produkują. Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś