olpa7 22.05.25, 22:31 Wyskoczyło mi na Instagramie. Wygląda młodziej ode mnie a jest prawie dwa razy starsza... Zdecydowałybyscie się na taki zabieg gdybyście miały budżet? Ja bym się zdecydowała tylko nie czekałabym do 70-ki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krwawy.lolo Re: Nowa twarz Kris Jenner 22.05.25, 22:48 A posiadasz siedemdziesiąt wiosen? Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Nowa twarz Kris Jenner 22.05.25, 22:50 I ona tak wygląda rano, przed siku? Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Nowa twarz Kris Jenner 22.05.25, 22:58 Jaki zabieg? Ta kobieta wygląda pięknie! Odpowiedz Link Zgłoś
olpa7 Re: Nowa twarz Kris Jenner 22.05.25, 23:03 Pewnie jakiś lifting ale zrobiony mistrzowsko Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Nowa twarz Kris Jenner 23.05.25, 08:17 I mistrzowstwo Adobe Photoshopu Odpowiedz Link Zgłoś
szara.myszka.555 Re: Nowa twarz Kris Jenner 24.05.25, 22:10 Tak, lifting. Wykonał doktor Steven M. Levine, tu można poczytać: www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-14741601/kris-jenner-new-face-plastic-surgeon-kardashian-transformation.html Pewnie były też grane dodatkowe zabiegi po liftingu. Odpowiedz Link Zgłoś
waleria_bb Re: Nowa twarz Kris Jenner 22.05.25, 23:03 To jest świetnie wykonany lifting, ale nie czarujmy się, że zwykła śmiertelniczka uciuła 100 lub więcej tysięcy na nową twarz. Czy bym kiedyś chciała? Pewnie, ale liczę się z tym, że dobry specjalista będzie poza moim zasięgiem, a po taniość robić nie chcę. Odpowiedz Link Zgłoś
olpa7 Re: Nowa twarz Kris Jenner 22.05.25, 23:10 Ja czytałam że mogła zapłacić między 100 a 250 tysięcy dolarów... Odpowiedz Link Zgłoś
waleria_bb Re: Nowa twarz Kris Jenner 22.05.25, 23:23 No tak, +/- 100 tysięcy to wiem, że u nas w Polsce kosztuje. Kris pewnie była u specjalisty top i cena x razy wyższa. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Nowa twarz Kris Jenner 24.05.25, 14:00 Cena w $ - zarabiasz w $ to i płacisz w $, nie ma co tego przeliczać. U nas też są dobrzy specjaliści (od deep liftu Janik, Maciejewski, Osuch). Ale lift to tylko jedna z procedur, którym się poddała. Wygląda spektakularnie. Odpowiedz Link Zgłoś
panirobak82 Re: Nowa twarz Kris Jenner 22.05.25, 23:06 Widziałam ja ostatnio na żywo. Wygląda bardzo ładnie, teraz się dowiedziałam, że robiła zabieg😎 Nie zmienia to faktu, że wygląda jak siostra Kim. Widziałam je jak były razem, siedziałyśmy w jednej kawiarni. Nie wiem jak i kto jej te zabiegi robił, ale bardzo dobra robota. Większość tych liftingowych twarzy tak dobrze, nie wygląda. Ona uzyskała bardzo fajny efekt. Odpowiedz Link Zgłoś
zerlinda Re: Nowa twarz Kris Jenner 23.05.25, 06:32 Tez mi się podoba. Chodzi do naprawdę dobrych specjalistów. No i miała dobre warunki wyjściowe, naprawdę ładne rysy twarzy przed zabiegami. Odpowiedz Link Zgłoś
maja0026 Re: Nowa twarz Kris Jenner 23.05.25, 08:13 To nie był zwykły lifting, ona manpodniesiony każdy mięsień na twarzy Odpowiedz Link Zgłoś
swiecaca Re: Nowa twarz Kris Jenner 23.05.25, 10:50 panirobak82 napisa�a: > Widziałam ja ostatnio na żywo. Wygląda bardzo ładnie, teraz się dowiedziałam, ż > e robiła zabieg😎 > Nie zmienia to faktu, że wygląda jak siostra Kim. Widziałam je jak były razem, > siedziałyśmy w jednej kawiarni. gdzie chodzisz do kawiarni? Odpowiedz Link Zgłoś
panirobak82 Re: Nowa twarz Kris Jenner 23.05.25, 13:04 Haha w Paryżu byłam na delegacji, często tam niestety latam. Odpowiedz Link Zgłoś
gunila7 Re: Nowa twarz Kris Jenner 23.05.25, 09:46 Ona miała bardzo ładną twarz jak była młoda i pomimo tych liftingów rysy twarzy ma zachowane, faktycznie mistrzowska robota. Bardzo ładnie też wygląda jej matka, a ma chyba około 90 lat. O Kim wciąż się mówi, że miała tyle przeróbek, a ona często publikuje zdjęcia jak była nastolatką i moim zdaniem nie bardzo się zmieniła jej twarz. Też wyjściowo bardzo ładna, podobna do matki. Z następnego pokolenia ładną twarzyczkę ma Chi. Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Nowa twarz Kris Jenner 23.05.25, 09:47 Nie, bo ja się boję bólu, powikłań, procedur medycznych, zakładanie wenflonu to już koszmar, mało kiedybsienudaje, muszą dziecięcym w dłoń. Chyba że dostaje zastrzyk, po którym tracę przytomność i budze się za miesiąc wygojona i bez bólu 😅 A tak wolę być se stara na twarzy niż cierpieć i się bać. Odpowiedz Link Zgłoś
szafireczek Re: Nowa twarz Kris Jenner 23.05.25, 10:14 Ta kobieta ma coś ostro z głową - przerabia się na Kim. Rywalizuje z córką? Odpał! Odpowiedz Link Zgłoś
demono2004 Re: Nowa twarz Kris Jenner 23.05.25, 10:47 I czym tu sie podniecać. Kimś, kto poddał się zabiegom medycyny estetycznej by wyglądać "naturalnie"? Nie znam tej kobiety i musialam sprawdzić, kto to jest. Odpowiedz Link Zgłoś
azalee Re: Nowa twarz Kris Jenner 23.05.25, 11:53 Jesli to zdjecie jest prawdziwe to wyglada rewelacyjnie. Po prostu efekt WOW Odpowiedz Link Zgłoś
infinitypool Re: Nowa twarz Kris Jenner 24.05.25, 22:02 azalee napisa�(a): > Jesli to zdjecie jest prawdziwe to wyglada rewelacyjnie. Po prostu efekt WOW To prawda. Trzeba tez dodac ze ta nowa fryzura tez ja mega odmlodzila Odpowiedz Link Zgłoś