wrota.do.lasu 17.07.25, 21:49 Lubicie, co polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mocca25 Re: Kosmetyki rituals 17.07.25, 21:54 www.rituals.com/pl-pl/rituals-homme---medium-gift-set-2024-1118450.html?source=cop&showbacklink=false Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Kosmetyki rituals 17.07.25, 21:59 Najma powinna sie wypowiedziec 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: Kosmetyki rituals 17.07.25, 22:09 Ja lubię, choć to nie jest jakaś mega wysoka półka. Ale mają ładne zapachy i są przyjemne w stosowaniu. Moje ulubione to seria Sakura, również zapach do auta, peelingi do ciała w różnych wersjach zapachowych oraz zapach do domu z patyczkami Love. Z kolei pielęgnacja do twarzy nie przypadła mi do gustu. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Kosmetyki rituals 18.07.25, 10:13 By inni nie siegali i wtedy z wiekszym namaszczeniem smaruje sie tym, a marketerzy slodziutko chichotaja Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Kosmetyki rituals 18.07.25, 09:36 Ja się zawsze pytam, kto to kupuje. Tylko przechodząc koło tego sklepu w centrum handlowym dostaję bólu głowy, od tych wyjątkowo intensywnych zapachów. A kiedyś koleżanka przyniosła do pracy piankę do mycia w czerwonej butelce i postawiła w łazience do mycia rąk, pewnie od kogoś dostała i chciała się pozbyć. Zapach był nie tylko wygryzający mózg, ale trzymał na skórze godzinami. Straszne. Więc przez te zapachy nigdy nie sprawdzę, jak to działa. Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: Kosmetyki rituals 18.07.25, 09:53 kiedys tam psiknelam sobie nadgarstek czyms, co mi sie podobalo - na mojej skorze rozwinelo sie w jakis cuchnacy syf, nie moglam tego zmyc przez dlugi czas, a robilo mi sie niedobrze od zapachu ... moja siostra chwalila sobie bardzo ich krem z filtrem 50, taki zielony z ginko, ale to dawno bylo, nie wiem, czy jeszcze go maja. Odpowiedz Link Zgłoś
clk Re: Kosmetyki rituals 18.07.25, 09:56 Ja lubiłam zapachy do domu. Ale ostatnie 2 zakupy - kiepskie jakby zmienili formułę i już tak ładnie nie pachną. Więc narazie odpuszczam Odpowiedz Link Zgłoś
35wcieniu Re: Kosmetyki rituals 18.07.25, 09:59 Miałam jakieś próbki kremy do rąk i szamponu, były spoko, no takie normalne, nic szczególnego ale i nie szkodliwe. Ostatnio dostałam peeling do ciała ale jeszcze nie próbowałam, może dzisiaj się zmobilizuję to dam znać Ale podejrzewam że podobnie, cóż może być tam niezwykłego. Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: Kosmetyki rituals 18.07.25, 10:18 Wg mnie wspaniałe. Co prawda znam tylko jeden zapach (złota środa), miałam okazję korzystać w hotelu. Pięknie zapach się utrzymywał po umyciu rąk. Potem dostałam w prezencie zestaw: mydło w płynie i pianka pod prysznic, mydło na razie sobie zostawiłam na później, a pianką się zachwycam przy każdym prysznicu. Pięknie się rozprowadza i długo pachnie na skórze. Próbowałam znaleźć jakieś podróbki perfum z tymi samymi nutami zapachowymi, ale mi się nie udało. Gdyby cena nie była taka dramatyczna, kupowałabym ciągle Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: Kosmetyki rituals 18.07.25, 10:19 Matko, nie ZŁOTA ŚRODA, TYLKO ZŁOTA SERIA Odpowiedz Link Zgłoś
princy-mincy Re: Kosmetyki rituals 18.07.25, 10:43 Moja corka lubi, kupuje pianki pod prysznic. Ja czasem uzyje peelingu. Odpowiedz Link Zgłoś
sarah_black38 Re: Kosmetyki rituals 18.07.25, 13:40 Ja dostałam krem do rąk, moje tanie kozie mleko ziaji działa lepiej . Te kosmetyki to przerost formy nad treścią. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Kosmetyki rituals 18.07.25, 16:22 Bardzo lubię, szczególnie ich mgiełkę do ciała. Odpowiedz Link Zgłoś