Dodaj do ulubionych

Kosmetyki rituals

17.07.25, 21:49
Lubicie, co polecacie? smile
Obserwuj wątek
    • mocca25 Re: Kosmetyki rituals 17.07.25, 21:54
      www.rituals.com/pl-pl/rituals-homme---medium-gift-set-2024-1118450.html?source=cop&showbacklink=false
    • princesswhitewolf Re: Kosmetyki rituals 17.07.25, 21:59
      Najma powinna sie wypowiedziec 😂
      • eliszka25 Re: Kosmetyki rituals 17.07.25, 22:02
        To ci się udało 😄👍🏻
      • wrota.do.lasu Re: Kosmetyki rituals 17.07.25, 22:11
        ?
        • princesswhitewolf Re: Kosmetyki rituals 17.07.25, 22:41
          Najmy nowy nick ...
          • princesswhitewolf Re: Kosmetyki rituals 17.07.25, 22:41
            Tzn nie taki nowy
    • chicarica Re: Kosmetyki rituals 17.07.25, 22:09
      Ja lubię, choć to nie jest jakaś mega wysoka półka. Ale mają ładne zapachy i są przyjemne w stosowaniu.
      Moje ulubione to seria Sakura, również zapach do auta, peelingi do ciała w różnych wersjach zapachowych oraz zapach do domu z patyczkami Love. Z kolei pielęgnacja do twarzy nie przypadła mi do gustu.
      • wrota.do.lasu Re: Kosmetyki rituals 18.07.25, 09:22
        A musi być mega wysoka? Hmm
        • princesswhitewolf Re: Kosmetyki rituals 18.07.25, 10:13
          By inni nie siegali i wtedy z wiekszym namaszczeniem smaruje sie tym, a marketerzy slodziutko chichotaja
    • snakelilith Re: Kosmetyki rituals 18.07.25, 09:36
      Ja się zawsze pytam, kto to kupuje. Tylko przechodząc koło tego sklepu w centrum handlowym dostaję bólu głowy, od tych wyjątkowo intensywnych zapachów. A kiedyś koleżanka przyniosła do pracy piankę do mycia w czerwonej butelce i postawiła w łazience do mycia rąk, pewnie od kogoś dostała i chciała się pozbyć. Zapach był nie tylko wygryzający mózg, ale trzymał na skórze godzinami. Straszne.
      Więc przez te zapachy nigdy nie sprawdzę, jak to działa.
      • kura17 Re: Kosmetyki rituals 18.07.25, 09:53
        kiedys tam psiknelam sobie nadgarstek czyms, co mi sie podobalo - na mojej skorze rozwinelo sie w jakis cuchnacy syf, nie moglam tego zmyc przez dlugi czas, a robilo mi sie niedobrze od zapachu ...

moja siostra chwalila sobie bardzo ich krem z filtrem 50, taki zielony z ginko, ale to dawno bylo, nie wiem, czy jeszcze go maja.
    • clk Re: Kosmetyki rituals 18.07.25, 09:56
      Ja lubiłam zapachy do domu.
      Ale ostatnie 2 zakupy - kiepskie jakby zmienili formułę i już tak ładnie nie pachną.
      Więc narazie odpuszczam
    • 35wcieniu Re: Kosmetyki rituals 18.07.25, 09:59
      Miałam jakieś próbki kremy do rąk i szamponu, były spoko, no takie normalne, nic szczególnego ale i nie szkodliwe.
      Ostatnio dostałam peeling do ciała ale jeszcze nie próbowałam, może dzisiaj się zmobilizuję to dam znać big_grin
      Ale podejrzewam że podobnie, cóż może być tam niezwykłego.
    • mamalgosia Re: Kosmetyki rituals 18.07.25, 10:18
      Wg mnie wspaniałe. Co prawda znam tylko jeden zapach (złota środa), miałam okazję korzystać w hotelu. Pięknie zapach się utrzymywał po umyciu rąk. Potem dostałam w prezencie zestaw: mydło w płynie i pianka pod prysznic, mydło na razie sobie zostawiłam na później, a pianką się zachwycam przy każdym prysznicu. Pięknie się rozprowadza i długo pachnie na skórze. Próbowałam znaleźć jakieś podróbki perfum z tymi samymi nutami zapachowymi, ale mi się nie udało.
      Gdyby cena nie była taka dramatyczna, kupowałabym ciągle
      • mamalgosia Re: Kosmetyki rituals 18.07.25, 10:19
        Matko, nie ZŁOTA ŚRODA, TYLKO ZŁOTA SERIA
      • wrota.do.lasu Re: Kosmetyki rituals 18.07.25, 11:51
        A jaśmin któraś zna?
    • princy-mincy Re: Kosmetyki rituals 18.07.25, 10:43
      Moja corka lubi, kupuje pianki pod prysznic.
      Ja czasem uzyje peelingu.
      • sarah_black38 Re: Kosmetyki rituals 18.07.25, 13:40
        Ja dostałam krem do rąk, moje tanie kozie mleko ziaji działa lepiej tongue_out. Te kosmetyki to przerost formy nad treścią.
    • lauren6 Re: Kosmetyki rituals 18.07.25, 16:22
      Bardzo lubię, szczególnie ich mgiełkę do ciała.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka