wrota.do.lasu 18.07.25, 08:36 Zły wzrok, zacięta mina 😂 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
princesswhitewolf Re: Ematka :) wg gpt 18.07.25, 08:48 A gdzie zabiegi kosmetyczne ? Ematka w takim zgrzebnym sweterku? Odpowiedz Link Zgłoś
wrota.do.lasu Re: Ematka :) wg gpt 18.07.25, 09:18 Pewnie kaszmir...lub real life vs kreacja internetowa Odpowiedz Link Zgłoś
danaide2.0 Re: Ematka :) wg gpt 18.07.25, 10:56 Wyglada jak bawełna, choć jeden mankiet dziwnie sweterkowy. I te pazy niezrobione... ale dłoń ładna. Odpowiedz Link Zgłoś
heca007 Re: Ematka :) wg gpt 18.07.25, 08:54 Jedyne co się zgadza do laptop Aaaa i okulary do czytania. Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Ematka :) wg gpt 18.07.25, 08:58 Ja zazwyczaj ( jeśli nie pisze w telefonie) siedzie na wygodnym krześle gamingowym przed podwójnym monitorem i używam normalnej klawiatury. Jestem jak ten nerd co troluje w internetach. Odpowiedz Link Zgłoś
wyprawa32768 Re: Ematka :) wg gpt 18.07.25, 09:52 faktycznie jesteś trollem, co za samokrytyka Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Ematka :) wg gpt 18.07.25, 12:43 A coż szczególnie w Niej kochasz? Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Ematka :) wg gpt 18.07.25, 13:44 No nie Moje biurko jest białe duże i przy oknie z białymi żaluzjami 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Ematka :) wg gpt 18.07.25, 17:05 A na ścianie z boku to dipłoma? Odpowiedz Link Zgłoś
migafka357 Re: Ematka :) wg gpt 19.07.25, 13:20 To nie jest prawdziwe zdjęcie, tylko AI Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Ematka :) wg gpt 18.07.25, 09:09 Ale że takie ładne naturalne włosy ma, w tym wieku, niepofarbowane, nieprzyprószone siwizną? Odpowiedz Link Zgłoś
marta.graca Re: Ematka :) wg gpt 18.07.25, 09:21 Nawet podobna do mnie. Tylko po ostatnim botoksie czoło mam gładsze. Odpowiedz Link Zgłoś
margit49 Re: Ematka :) wg gpt 18.07.25, 09:51 Żadnej zaciętości tu nie ma. To skupienie, li i jedynie 🤷♀️ Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Ematka :) wg gpt 18.07.25, 10:03 Jaka skupiona! I ładna kobieta! A może zlecisz Czatusiowi żeby ją pokazal w wersji kobieco-sexi- wakacyjnej? Odpowiedz Link Zgłoś
trampki-w-kwiatki Re: Ematka :) wg gpt 18.07.25, 10:21 Podobna do mnie! Bardziej pomarszczona, ale podobna! 🤣🤣 Tyle, że nie używam ematki na komputerze i nie mam szarych ciuchów. Gdyby miała na sobie ciotkową bluzkę w kwiatki to by się zgadzało 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Ematka :) wg gpt 18.07.25, 11:13 trampki-w-kwiatki napisała: > Podobna do mnie! Bardziej pomarszczona, ale podobna! 🤣🤣 Phi! Ile masz lat? > Tyle, że nie używam ematki na komputerze i nie mam szarych ciuchów. Gdyby miała > na sobie ciotkową bluzkę w kwiatki to by się zgadzało 🤣 Szary i beżowy też po moim trupie. Zamiast tego kolorowa bluza i przykrótkie spodenki, w stylu dzidzi piernik. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Ematka :) wg gpt 18.07.25, 19:43 Widocznie lepiej się prowadzisz. 39 mi stuknie za miesiąc. Chyba ten rok mnie trochę doyebał. Odpowiedz Link Zgłoś
trampki-w-kwiatki Re: Ematka :) wg gpt 18.07.25, 20:36 Ja w tym roku znalazłam pierwszy siwy włos! I mnie on bardzo niepokoi! Odpowiedz Link Zgłoś
trampki-w-kwiatki Re: Ematka :) wg gpt 18.07.25, 20:44 Siwy jest. Krótki ale kurła siwy. Zaraz mi pozostałe pozaraża ujek jeden 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
marta.graca Re: Ematka :) wg gpt 18.07.25, 20:46 Spoko, przy tym kolorze za bardzo siwych nie widać. Ja mam pojedyncze już od kilku lat. Odpowiedz Link Zgłoś
trampki-w-kwiatki Re: Ematka :) wg gpt 18.07.25, 20:58 O, czyli to nie postępuje jak ospa, że dzisiaj jeden siwy, jutro drugi a pojutrze pół głowy?? Bo ja się dopiero niedawno farbować zaprzestałam i chciałam się tą wolnością od farby trochę nacieszyć! Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Ematka :) wg gpt 18.07.25, 21:07 Ja pierwsze pojedyńcze siwe miałam jeszcze za "starych czasów" czyli w 2023 może nawet 2022 - koleżanka w pracy mi je wypatrywała. Niewiele się zmieniło. Znaczy, gdyby ta koleżanka dalej u mnie pracowała, to pewnie by się okazało, że mam już z pięćdziesiąt siwych włosów, ale ciemny blond dobrze maskuje takie rzeczy, a w lusterko nieczęsto patrzę. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Ematka :) wg gpt 18.07.25, 21:11 Pambuk, pojedyncze miałem w wieku dwudziestu kilku. Naprawdę siwieć zacząłem około sześćdziesiątki. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Ematka :) wg gpt 18.07.25, 21:16 Siwy wlos siwym włosem. Ale jakiej oko ładne Odpowiedz Link Zgłoś
trampki-w-kwiatki Re: Ematka :) wg gpt 18.07.25, 21:29 Zaszalałam z cieniem dla beki! 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Ematka :) wg gpt 18.07.25, 21:29 Cien też ładny. Ale jaka ładna tęczówka Odpowiedz Link Zgłoś
kobietazpolnocy Re: Ematka :) wg gpt 19.07.25, 13:14 trampki-w-kwiatki napisała: > Ja w tym roku znalazłam pierwszy siwy włos! I mnie on bardzo niepokoi! Przecież to nie włos, tylko jakiś bejbik. Piękny kolor włosów i oczu (oka)! Ile masz lat, że dopiero teraz ci się takie pierwsze siwki pojawiają? Odpowiedz Link Zgłoś
zerlinda Re: Ematka :) wg gpt 18.07.25, 19:51 Do mnie też, tylko ja nie mam tyle zmarszczek... I nawet sweterek pasuje, lubię szary, paznokci nie maluje u rak, okulary też mam. Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Ematka :) wg gpt 18.07.25, 11:52 trampki-w-kwiatki napisała: > Ja mam! 🙄 To.sie może zastanów nad swoją ematkowoscia Odpowiedz Link Zgłoś
trampki-w-kwiatki Re: Ematka :) wg gpt 18.07.25, 16:25 Bo jestem z tych biednych ematek bez bidetu, stąd te chomiki 🙄😭 Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Ematka :) wg gpt 18.07.25, 21:10 trampki-w-kwiatki napisała: > Bo jestem z tych biednych ematek bez bidetu, stąd te chomiki 🙄😭 Żeby nie mieć chomików, trzeba myć twarz w bidecie?😳 Odpowiedz Link Zgłoś
trampki-w-kwiatki Re: Ematka :) wg gpt 18.07.25, 21:21 Jak ty nic nie rozumisz 😭 Jak masz bidet to stać cię prawdopodobnie na zabiegi przeciw chomikom! Mnie stać jeno na trutkę na szczury! I tak żyjemy w tym jednym mieszkaniu, ja i moje trzy chomiki! (no dobra, jeden należy do córki). Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Ematka :) wg gpt 18.07.25, 21:43 Nie mam bidetu (w obecnym mieszkaniu, bo w rodzinnym domu tak ). Jednocześnie, chyba stać mnie na zabiegi, bo nie mam dzieci, ale nie korzystam w ogóle - i jak to o mnie świadczy? Leniwa, zaniedbana krowa. Nie dość, że rodzić się jej nie chciało, to nawet do kosmetyczki nie chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
trampki-w-kwiatki Re: Ematka :) wg gpt 18.07.25, 21:47 Tez nie korzystam i ciągle pytam Stefana, czy przypadkiem nie powinnam. Ale te zabiegi to tak krótko działają, że szkoda mi pieniędzy, lepiej chyba zbierać na deep lift czy jak to się nazywa. Póki co sprawdzam czy schudnięcie z twarzy czegoś nie polepszy 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Ematka :) wg gpt 18.07.25, 17:49 Nieno, moje są schowane w brodzie. Chwalą sobie w upałach i opadach atmosferycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Ematka :) wg gpt 18.07.25, 17:50 W mrozach jeszcze nie wiem. Zobaczę zimą. Odpowiedz Link Zgłoś
evee1 Re: Ematka :) wg gpt 19.07.25, 07:07 A mi się chomiki podobają. Ktoś głupio wymyślił, że są niepożądane, a ja zupełnie nie wiem co w nich złego. Odpowiedz Link Zgłoś
marta.graca Re: Ematka :) wg gpt 18.07.25, 11:00 W ogóle do angazetki niepodobna. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Ematka :) wg gpt 18.07.25, 17:52 Bez przesady, ta kobieta posiada ze sześćdziesiąt wiosen. Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Ematka :) wg gpt 18.07.25, 19:28 krwawy.lolo napisał: > Bez przesady, ta kobieta posiada ze sześćdziesiąt wiosen. Jak tam pani ma 60, to Ty wyglądasz na jej ojca. Odpowiedz Link Zgłoś
kobietazpolnocy Re: Ematka :) wg gpt 18.07.25, 10:54 A wiesz, że nawet podobna do mojego stereotypu ematki, tylko trochę za szczupła i brakuje jej hybryd oraz "podkreślających kobiecość" ubrań. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Ematka :) wg gpt 18.07.25, 11:15 W wątkach co i rusz widać, że jest znaczna reprezentacja nosicielek ubrań od 42 wzwyż. Dużo wzwyż. Odpowiedz Link Zgłoś
kobietazpolnocy Re: Ematka :) wg gpt 18.07.25, 11:19 marta.graca napisała: > Ematka nie jest szczupła? > Odnoszę wrażenie, że mniejszość jest szczupła, a jeszcze mniejsza mniejszość jest fit. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Ematka :) wg gpt 18.07.25, 11:21 > Odnoszę wrażenie, że mniejszość jest szczupła, a jeszcze mniejsza mniejszość je > st fit. Projekcja. Odpowiedz Link Zgłoś
kobietazpolnocy Re: Ematka :) wg gpt 18.07.25, 12:31 piataziuta napisała: > > Odnoszę wrażenie, że mniejszość jest szczupła, a jeszcze mniejsza mniejsz > ość je > > st fit. > > > Projekcja. Nope. O najszczuplejszych wiemy najwięcej, bo są najbardziej aktywne. Ale to wciąż mniejszość. Odpowiedz Link Zgłoś
wrota.do.lasu Re: Ematka :) wg gpt 18.07.25, 11:47 Ja odnoszę wrażenie że prawie każda jest fit Odpowiedz Link Zgłoś
bezmiesny_jez Re: Ematka :) wg gpt 18.07.25, 17:05 W fit wątkach szaleją 3 nicki na krzyż. Za to w wątkach o odchudzaniu już bardziej różnorodnie 😀 Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Ematka :) wg gpt 18.07.25, 12:15 kobietazpolnocy napisał(a): > A wiesz, że nawet podobna do mojego stereotypu ematki, tylko trochę za szczupła > i brakuje jej hybryd oraz "podkreślających kobiecość" ubrań. A owszem, inaczej ubrana i uczesana, mogłaby być petardą, ma warunki. Ale może nie chce i nie potrzebuje, i ok. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Ematka :) wg gpt 18.07.25, 11:10 Wszystko się zgadza. Łącznie z lwią i chomikami. Odpowiedz Link Zgłoś
black.imak Re: Ematka :) wg gpt 18.07.25, 11:27 Ale zauważcie, że dzisiejsza statystyczna ematka to bardziej zmierza w kierunku ebabci. Zestarzało się razem z nami to forum. Czy 20 lat temu były tu wątki o menopauzie, i o nastolatkach śpiących z dziewczyną w pokoju obok, pod dachem zgorszonej matki, bo ja nie pamiętam takich tematów? A chomiki to ematka widywała tylko w klatce w dziecięcym pokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
trampki-w-kwiatki Re: Ematka :) wg gpt 18.07.25, 16:33 I były tematy ciążowe! Tutaj od lat nikt nie był w ciąży! Nikomu się okres nie spóźnia... Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Ematka :) wg gpt 18.07.25, 17:06 angazetka napisała: > Yyy... > Cooo, jesteś w ciąży!? Odpowiedz Link Zgłoś
pffpffpff Re: Ematka :) wg gpt 18.07.25, 17:08 Ona była w ciąży! Ma dziecko. I męża. Nie wiedziałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
trampki-w-kwiatki Re: Ematka :) wg gpt 18.07.25, 17:36 No i to była chyba ostatnia ciąża forumowa 😳 Odpowiedz Link Zgłoś
kobietazpolnocy Re: Ematka :) wg gpt 19.07.25, 13:16 trampki-w-kwiatki napisała: > No i to była chyba ostatnia ciąża forumowa 😳 A nie grruu? Odpowiedz Link Zgłoś
trampki-w-kwiatki Re: Ematka :) wg gpt 19.07.25, 13:45 Nie wiem, gubię się w czasie. Zapamiętałam te narodziny i potem jeszcze ktoś się chwalił... wnukami. Generalnie cisza od roku jak nie lepiej. A trafiłam tutaj z piętnaście lub więcej lat temu szukając informacji o objawach ciąży, przebiegu ciąży i tak dalej. Kiedyś tych wątków było multum! Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Ematka :) wg gpt 18.07.25, 18:30 O, to ty wymyśliłaś tę głupotę na Wandzie. Odpowiedz Link Zgłoś
grazyny Re: Ematka :) wg gpt 18.07.25, 19:16 To Shell stoi za tymi cudownymi bingo?? Szacun! Odpowiedz Link Zgłoś
trampki-w-kwiatki Re: Ematka :) wg gpt 18.07.25, 19:58 Jaką głupotę na Wandzie? Zgubiłam się w tej odnodze 😳 Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Ematka :) wg gpt 18.07.25, 20:01 Nie ty ofc, tylko Pffpffpff. Ematkowe bingo. Z zaskoczeniem się z niego dowiedziałam, że w kółko piszę o tym, że mam dziecko i męża. Odpowiedz Link Zgłoś
trampki-w-kwiatki Re: Ematka :) wg gpt 18.07.25, 20:43 Co to jest ematkowe bingo? Też się czuję wykluczona cyfryzacyjnie! Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Ematka :) wg gpt 18.07.25, 20:09 trampki-w-kwiatki napisała: > Jaką głupotę na Wandzie? Zgubiłam się w tej odnodze 😳 Czuję się wykluczona cyfryzacyjnie, nie mam tam konta, nie chcę zakładać, żeby mnie kolejne bagno nie wciągnęło. Proszę tu przynosić co smaczniejsze kąski, na emamę. Odpowiedz Link Zgłoś
pffpffpff Re: Ematka :) wg gpt 18.07.25, 17:11 To jest piękne. Takie ewoluowanie wraz ze starymi bywalczyniami. Dajmy na to masz jakiś problem i pytasz na tematycznym forum… nigdy nie wiesz czy możesz zaufać odpowiadającemu. A tu?! Wiesz kto trolluje, kto pisze z doświadczenia, kto ze złośliwości, a kto faktycznie może coś doradzić. Jak któraś choruje, czy umiera to przeżywa się to, jakby dotykało kogoś z grona znajomych. Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: Ematka :) wg gpt 18.07.25, 21:20 Co Wy z tymi chomikami? Mnie się zaczęły lekko zarysowywać w wieku 54, w wieku do 50 nawet nie wiedziałam, co to jest. Chyba dopatrujecie się czegoś, czego nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: Ematka :) wg gpt 18.07.25, 21:35 A Ziuta niby jest styrana, w wieku 39 w dodatku? Nie wierzę w żadne chomiki u ematek poniżej 46 roku życia. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Ematka :) wg gpt 18.07.25, 21:45 Trochę jestem. Ale chomiki zaczęły mi się robić wcześniej. Odpowiedz Link Zgłoś
marta.graca Re: Ematka :) wg gpt 19.07.25, 12:22 Młody też może być styrany. Mnie ostatni rok postarzył strasznie. Odpowiedz Link Zgłoś
trampki-w-kwiatki Re: Ematka :) wg gpt 18.07.25, 21:34 No niestety, mi się zrobiły jak nabrałam ciała na twarzy. Dodatkowe 3 kilogramy wskoczyły z zażerania stresu, wlazly na twarz i natychmiast opadły. Aktualnie testuję hipotezę, wedle której pozbycie się tych trzech kilo zniknie mi chomiki z twarzy, uprasza się o nie pozbawianie resztek nadziei 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: Ematka :) wg gpt 18.07.25, 21:38 A to nie pyzy (pyzate policzki) Ci się zrobiły od przytycia? Bo chomiki (na dole twarzy, psujące owal) to prędzej od szybkiego schudnięcia... Odpowiedz Link Zgłoś
trampki-w-kwiatki Re: Ematka :) wg gpt 18.07.25, 21:40 Dobra, pokażę ci, co mi tam 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
trampki-w-kwiatki Re: Ematka :) wg gpt 18.07.25, 21:42 Widzisz na dole? Tu mam makijaż i dobre światło ale jak gadam w pracy na Teamsach to widzę jak to dynda.. Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: Ematka :) wg gpt 18.07.25, 21:49 No troszkę tak. Obczaj gimnastykę twarzy (napinanie mięśni pod szczęką) i staraj się schudnąć pomału, to w Twoim wieku powinny się jeszcze wchłonąć. Odpowiedz Link Zgłoś
trampki-w-kwiatki Re: Ematka :) wg gpt 18.07.25, 21:54 No mówię ci, w innym świetle i pod innym kątem to wygląda znacznie gorzej ale to mój czuły punkt i wstydziłam się pokazać wersję "jeszcze gorzej" 😔 Nie wierzę w gimnastykę twarzy, strasznie mięsne i ciężkie mam te policzki, nawet jak byłam bardzo chuda to miałam pućki.. Moja ostatnia szansa to redukcja, może spadnie trochę tej wagi z twarzy Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Ematka :) wg gpt 19.07.25, 16:10 trampki-w-kwiatki napisała: > Nie wierzę w gimnastykę twarzy, strasznie mięsne i ciężkie mam te policzki, naw > et jak byłam bardzo chuda to miałam pućki.. Moja ostatnia szansa to redukcja, m > oże spadnie trochę tej wagi z twarzy słuchaj nie wierz-ok ? po prostu zacznij ćwiczyć - nie żeby uwierzyć ale nie wiem ?-może założmy się ? ja mówię że za miesiąc zobaczysz różnice a ty że nie - i udowodnij mi, że się mylę ok ? to co wkleiłaś jest super - lubię cię jeszcze bardziej, fajna babka jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
trampki-w-kwiatki Re: Ematka :) wg gpt 19.07.25, 19:06 Kurde, przez ciebie znalazłam jakieś ćwiczenie na tik toku, że mam zagryźć palec a następnie wciągać te policzki między zęby i wypychać. I jeszcze takie z uśmiechaniem się mając wargi wciśnięte między zęby. Dobra, zróbmy ten eksperyment. Do tego do końca sierpnia zrzucę te nadprogramowe kilogramy z nawiązką (już dwa prawie poszły, pracuję nad tym!) i zobaczymy co będzie z tą twarzą. Bo kurde, bardzo mnie przybił tegoroczny obraz w lustrze 😔 Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: Ematka :) wg gpt 19.07.25, 22:01 A napinanie i luzowanie na zmianę mięśni pod szczęką? To nawet przy kompie czy czytaniu można robić. Odpowiedz Link Zgłoś
trampki-w-kwiatki Re: Ematka :) wg gpt 19.07.25, 22:13 Kurczę, nie wiem jak to by miało wyglądać będę jeszcze szukać w necie jakiejś Yogi twarzy na chomiki, może coś wypatrzę! Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: Ematka :) wg gpt 20.07.25, 08:16 Wysuwasz trochę do przodu dolną szczękę i napinasz mięśnie pod spodem (od dołu podbródka do szyi). Może jakbym stosowała regularnie (przypominam sobie z raz na 4 miesiące), to bym wcale nie miała chomików, bo po dłuższej sesji miewam tam zakwasy (czyli mięśnie pracują). Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Ematka :) wg gpt 20.07.25, 09:56 trampki-działaj- na twarzy mamy ok 70 mięsni !- od ich kondycji zależy też stan/wygląd/napięcie skóry. Jeżeli nie chce ci się ćwiczyć to masuj/roluj/szczyp - ja wolę tę formę, jest przyjemniejsza i mnie relaksuje ( takie kobido wersja DIY ) i trzymam cię za słowo-czekam na relację w sierpniu ( zrób sobie dzis fotę-rano i wieczorem -saute. I kontrolnie rób w tym samym miejscu/porze co ok 10-14 dni) Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Ematka :) wg gpt 18.07.25, 21:56 Według mnie owal jest normalny, tylko ostra szminka na wąskich ustach jest...za ostra. Odpowiedz Link Zgłoś
trampki-w-kwiatki Re: Ematka :) wg gpt 18.07.25, 22:01 To makijaż sylwestrowy, na codzień nie maluję ust. Niestety nie jest normalnie, na zdjęciach z lat świetności nie wyglądam jak z tamponem od dentysty w ustach 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Ematka :) wg gpt 18.07.25, 22:17 Niektóre typy urody (mój - i przypuszczam, że Twój) po prostu nie unoszą ostrej szminki. Osobiście, dość długo nie umiałam tego zauważyć. ;P Masz ładny kształt ust, ja też (tak uważam), ale sednem jest proporcja. Małe usta na okrąglejszej twarzy, pomalowane ostrą szminką będą zwężały i wyostrzały usta i poszerzały, i podkreślały optycznie obłość twarzy. I nie chodzi o wagę. Odpowiedz Link Zgłoś
trampki-w-kwiatki Re: Ematka :) wg gpt 18.07.25, 22:22 Bez tej czerwieni też widać te kluski 😔 Zaprawdę pocieszam się, że to wina tych trzech kilo żywego tłuszczu, które żem wyhodowała tej jesieniozimy (u mnie tłuszcz idzie głowie w brzuch, tyłek oraz twarz), choć jest też taka wysoce prawdopodobna możliwość, że to peseloza... Odpowiedz Link Zgłoś
kira_03 Re: Ematka :) wg gpt 19.07.25, 18:39 Wg Instagrama idzie to spokojnie rozmasować, Gua shua itd. Odpowiedz Link Zgłoś
kobietazpolnocy Re: Ematka :) wg gpt 19.07.25, 13:20 chatgris01 napisała: > Co Wy z tymi chomikami? Mnie się zaczęły lekko zarysowywać w wieku 54, w wieku > do 50 nawet nie wiedziałam, co to jest. Chyba dopatrujecie się czegoś, czego n > ie ma. > No to masz szczęście, może też dobry układ kostny twarzy. Widzę po sobie i większości ludziach pod i po czterdziestce, że ten owal robi się coraz mniej ostry. To są stopniowe zmiany przecież, a nie wygląd Merkel w pierwszy dzień po okrągłych urodzinach. Waga to tylko część wytłumaczenia, bo nawet niektóre szczupłe osoby zaczynają tracić tę ostrość żuchwy. Odpowiedz Link Zgłoś
trampki-w-kwiatki Re: Ematka :) wg gpt 19.07.25, 13:49 No właśnie ja też widzę, że ludziom lecą powieki albo robią się bruzdy nosowo - wagowe. Faktycznie chomiki chyba najrzadziej, no ale też bywają. Ja miałam długo pulchne pućki aż nagle wszystko jakby z dnia na dzień runęło w dół twarzy i z baby face zrobił się momentalnie ponury prostokąt Odpowiedz Link Zgłoś
kobietazpolnocy Re: Ematka :) wg gpt 19.07.25, 14:24 trampki-w-kwiatki napisała: > No właśnie ja też widzę, że ludziom lecą powieki albo robią się bruzdy nosowo - > wagowe. Faktycznie chomiki chyba najrzadziej, no ale też bywają. Ja miałam dłu > go pulchne pućki aż nagle wszystko jakby z dnia na dzień runęło w dół twarzy i > z baby face zrobił się momentalnie ponury prostokąt No osuwa się to wszystko w dół, bez ingerencji nie ma przebacz. Google mi usłużnie podsuwa wspominki z przeszłości i nie ma co się oszukiwać, efekt grawitacji jest. Miałam co po niektóre części twarzy po prostu wyżej osadzone. A jak nie Google, to spotkania z dawno nie widzianymi znajomymi ze studiów i liceum służą jako doskonałe lustro. Odpowiedz Link Zgłoś
trampki-w-kwiatki Re: Ematka :) wg gpt 19.07.25, 14:37 Dobrze, że mam na Google dysku miejsce tylko na zdjęcia z ostatniego roku, to mi przynajmniej nie sypie po oczach wspomnieniami 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: Ematka :) wg gpt 18.07.25, 11:42 o nieee! na podstawie całej treści forum zmajstrował to dzieło? Odpowiedz Link Zgłoś
wrota.do.lasu Re: Ematka :) wg gpt 18.07.25, 11:53 A tu letnio...wolę jesienne szarości Odpowiedz Link Zgłoś
milva24 Re: Ematka :) wg gpt 18.07.25, 16:00 Kurczę, prawie jak moje zdjęcie 😀 nawet fryz się zgadza... Odpowiedz Link Zgłoś
black.imak Re: Ematka :) wg gpt 18.07.25, 16:24 wrota.do.lasu napisała: > A tu letnio...wolę jesienne szarości Jak widzę to zdjęcie, to oczami wyobraźni widzę jak ematka opluwa laptop kawą czytając wątek o tamponie z Gdańska albo 7 życiach kurczaka. Odpowiedz Link Zgłoś
wrota.do.lasu Re: Ematka :) wg gpt 18.07.25, 12:12 Nie zakładanie majtek por sukienkę jest ewenementem? Odpowiedz Link Zgłoś
trampki-w-kwiatki Re: Ematka :) wg gpt 18.07.25, 16:34 Ej kurde, takie kiece noszę! Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Ematka :) wg gpt 18.07.25, 18:27 Nie wystarczy długa kieca, musi być bez majtek! Odpowiedz Link Zgłoś
trampki-w-kwiatki Re: Ematka :) wg gpt 18.07.25, 19:56 Teraz doczytałam 🤣🤣🤣 W domu faktycznie nie zakładam, co by podwozie wietrzyć. Ale na dwór? Na dwór muszę mieć kolarki pod kiecą 😜 Odpowiedz Link Zgłoś
trampki-w-kwiatki Re: Ematka :) wg gpt 18.07.25, 20:42 Bo jeżdżę w kieckach na rowerze 😜 Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Re: Ematka :) wg gpt 18.07.25, 20:44 trampki-w-kwiatki napisała: > Bo jeżdżę w kieckach na rowerze 😜 A, no to faktycznie 😃 Juz myslalam, że maja jakies przewagi ogolne nad zwyklymi majtkami 😃 Odpowiedz Link Zgłoś
trampki-w-kwiatki Re: Ematka :) wg gpt 18.07.25, 20:46 Mają taką tylko, że jak podwijasz kiecę, żeby nie weszła pomiędzy szprychy lub się w łańcuch nie wkręciła to nie ma wstydu. A przy krótkiej kiecy chroni przed wstydem wywołanym działaniami wiatru 😜 Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Ematka :) wg gpt 18.07.25, 21:29 Jednak z punktu widzenia logiki - kiecę włożyć do plecaka, na rower kolarki, a po wejściu do pracy zmiana. Po co się męczyć w dodatkowej kiecy na rowerze??? Odpowiedz Link Zgłoś
trampki-w-kwiatki Re: Ematka :) wg gpt 18.07.25, 21:44 Jak to po co? Dla stylówki, wyglądu i jeszcze no bo temu, że w plecaku już nie mam miejsca a w koszu z tyłu wiozę swetrzysko i wielkie ponczo na deszcz 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Ematka :) wg gpt 19.07.25, 16:11 trampki-w-kwiatki napisała: > Bo jeżdżę w kieckach na rowerze 😜 kupiłam sobie majtki z wkładką rowerową Odpowiedz Link Zgłoś
trampki-w-kwiatki Re: Ematka :) wg gpt 19.07.25, 19:07 Te majtki są super, tylko kuse. A chodzi o to, że jak te kiecę wiatr podwinie, to żeby siupy nie było na mieście 😜 Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Ematka :) wg gpt 20.07.25, 08:33 Nie spinasz klamerkami? Przecież w koło Ci się kręci! Odpowiedz Link Zgłoś
trampki-w-kwiatki Re: Ematka :) wg gpt 20.07.25, 12:17 Nie wkręci się, spinam rzepami, kamerkami, albo pod dupkę upycham. Raz mi się w łańcuch wkręciły szerokie spodnie, więc mam nauczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Ematka :) wg gpt 18.07.25, 14:45 Moje brwi, oczy i kolor włosów. To już prawie kradzież wizerunku. Odpowiedz Link Zgłoś
wrota.do.lasu Re: Ematka :) wg gpt 18.07.25, 14:35 Nikt nie zauwaztmyl fakapu gpt ...jak edytował książkę Odpowiedz Link Zgłoś
bulzemba Re: Ematka :) wg gpt 18.07.25, 16:37 Mi zrobił użytkowniczkę "karmienia piersią" Odpowiedz Link Zgłoś
afro.ninja Re: Ematka :) wg gpt 18.07.25, 17:53 Musi mieć znacznie większy biust. Świeżą farbę na głowie i zrobione paznokcie. A w kuchni obiad, po który przyjedzie córka z chłopakiem. Nie widzę też psa, ani kota. Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Ematka :) wg gpt 18.07.25, 18:53 malia napisała: > ematka jest teraz na takim etapie O, ta druga z podkreśloną talią (bo bez zaznaczonej talii ciuch jest brzydki) bardzo mi się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
malia Re: Ematka :) wg gpt 18.07.25, 19:06 ciuch kwestia gustu a teraz lecimy jeszcze ze 20 - 30 lat do przodu i mamy zlot ematek Odpowiedz Link Zgłoś
malia Re: Ematka :) wg gpt 18.07.25, 21:55 ciężko zachować rude włosy w tym wieku Odpowiedz Link Zgłoś
malia Re: Ematka :) wg gpt 18.07.25, 20:15 ooo, znalazłam też Primulę, ale się boję, że mnie wytną Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Ematka :) wg gpt 18.07.25, 20:38 Dajjjj! Szybko zobaczę i niech usuwają! Odpowiedz Link Zgłoś
malia Re: Ematka :) wg gpt 18.07.25, 21:49 No więc Primula ze swoim szczupłym palcem podczas rozmowy z TYM forumowiczem Odpowiedz Link Zgłoś
malia Re: Ematka :) wg gpt 18.07.25, 21:59 to teraz Riczard - wyobrażenia a rzeczywistość Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Ematka :) wg gpt 19.07.25, 04:33 Słodki jezu taaakk, paluszek! Ale taka wychudzona?! Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Ematka :) wg gpt 18.07.25, 19:45 Ja zaytalem Chat GPT i to co dostalem Nie mogę pokazać zdjęcia „typowej” ematki z forum „ematka” (gazeta.pl), ponieważ: Nie istnieje jedno konkretne zdjęcie, które przedstawiałoby „typową ematkę” — to określenie jest raczej żartobliwym lub stereotypowym uogólnieniem. Użytkowniczki forum są anonimowe — forum „ematka” to miejsce wymiany doświadczeń, opinii i emocji między matkami, ale ich wypowiedzi nie są powiązane z wizerunkiem twarzy. Szanuję prywatność i politykę ochrony danych osobowych — nie mogę generować zdjęć przedstawiających realnych ludzi na podstawie wypowiedzi czy stereotypów. Ale mogę coś innego: Mogę stworzyć ilustrację humorystyczną przedstawiającą stereotyp „ematki” na podstawie żartobliwych wyobrażeń z internetu. Taki obraz mógłby zawierać np.: kobietę w legginsach i bluzie, z telefonem w jednej ręce i dzieckiem w drugiej, kubek kawy z napisem „#MomLife”, torbę z ekologicznego sklepu, książkę o zdrowym żywieniu dzieci, a w tle wózek dziecięcy i plansza z planem dnia w stylu Montessori. Odpowiedz Link Zgłoś
majenkirr Re: Ematka :) wg gpt 18.07.25, 21:06 wrota.do.lasu napisała: > Zły wzrok, zacięta mina 😂 Jakaś taka smutna i zmęczona😔 Odpowiedz Link Zgłoś
kira_03 Re: Ematka :) wg gpt 20.07.25, 08:53 O, nie, ona akurat przedstawia swoje argumenty w trakcie jatki tzn. emocjonującej dyskusji 🤭 Odpowiedz Link Zgłoś
pitupitt Re: Ematka :) wg gpt 18.07.25, 22:57 Ooo, cała ja... Zwłaszcza z tym wqrwem na twarzy.🤪 Odpowiedz Link Zgłoś