Dodaj do ulubionych

Babski weekend😊

23.08.25, 22:34
Jako że ematka wie wszystko to chcę was zapytać o pomysły na babski weekend pod koniec września. Będzie nas 5 sztuk, wiek między 40 a 50 lat.
Ważne zeby był to wschód Polski, Podlasie, Suwalszczyzna, Mazury ostatecznie okolice Lublina. Żeby była jakaś sauna, jacuzzi albo bania, najlepiej basen choć niekoniecznie, ewentualnie strefa SPA, fajny plener na spacery , ewentualnie jakieś lekkie zwiedzanie.
Byłyście gdzieś??? Macie jakieś pomysły ciekawe ? Jakieś miejscówki do polecenia?
Obserwuj wątek
    • dekoderka Re: Babski weekend😊 23.08.25, 22:37
      www.palacifolwarklochow.pl/
      • trampki-w-kwiatki Re: Babski weekend😊 23.08.25, 23:10
        To jest przedziwne miejsce. Niby fajnie, jeziorko, basen, można pospacerować, ale z drugiej strony
        Hotel totalnie nie ma klimatu, jest na jakiejś pustej równinie pośrodku niczego i jak byłam to fatalnie karmili 🙄
    • n-ell Re: Babski weekend😊 23.08.25, 22:41
      Co prawda mazowieckie, ale bardzo blisko lubelskiego - popatrz na Talarię w Trojanowie
      • apallosa Re: Babski weekend😊 23.08.25, 22:55
        A może hotel Krasicki w Lidzbarku Warmiński nada się?
        Jest przyjemne SPA, basen, sauny, swietna atmosfera...
        • bazia_morska Re: Babski weekend😊 24.08.25, 10:40
          Potwierdzam, bardzo sympatyczne miejsce.
    • homohominilupus Re: Babski weekend😊 24.08.25, 00:00
      Dom na wschodzie?

Nie byłam wprawdzie, ale często widzę na IG. Klimatyczne miejsce z wege jedzeniem i kąpielami w ziołach w wannie pod gołym niebem. Chciałabym sie kiedyś wybrać.
    • inez21 Re: Babski weekend😊 24.08.25, 10:30
      Dziękuję za pomysły😊 będę przeglądać
      • nelamela Re: Babski weekend😊 24.08.25, 10:43
        Pałac Krasicki Lidzbark Warmiński-pakiet dla przyjaciółek-jeżdżę co jakiś czas z kumpelami.Hotel Gleboczek ale drożej-też fajny.
    • zazou123 Re: Babski weekend😊 24.08.25, 15:51
      To polećcie coś jeszcze w zachodniej Polsce/ na poludniu- z dogodnym dojazdem z Wrocławia.
    • eilian Re: Babski weekend😊 24.08.25, 19:52
      Podepnę się, bo też szukam fajnego miejsca na wyjazd z przyjaciółkami. Możecie polecić coś bliżej Warszawy?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka