yenna_m 05.01.26, 14:20 gdy wygasi się niefajne osoby. Jak Wam mija dzień? U nas tak Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
primula.alpicola Re: Emama to zajefajne miejsce 05.01.26, 14:23 Ja też lubię Kogo wygasiłaś? Rano w byłam w pracy (bez sensu), potem ugotowałam obiad, ogarnęłam chatę, zjadłam, wypiłam, teraz sobie leżę i czytam Ewangelię Wellnessu. A pod wieczór pojadę do siłowni. Odpowiedz Link Zgłoś
sztalugi1234 Re: Emama to zajefajne miejsce 05.01.26, 14:28 Mam nadzieję, że mnie! Dobra ta ewangelia? Mam ebooka i tak sie zbieram do niego Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Emama to zajefajne miejsce 05.01.26, 14:30 sztalugi1234 napisała: > > Dobra ta ewangelia? Mam ebooka i tak sie zbieram do niego Dopiero zaczynam, takie tam pie...ty, nic odkrywczego, ale szybko się czyta i bezwysiłkowo Odpowiedz Link Zgłoś
sztalugi1234 Re: Emama to zajefajne miejsce 05.01.26, 14:33 A, to nie, potrzebuję czegos, co przykuje moją uwagę Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Emama to zajefajne miejsce 05.01.26, 14:34 sztalugi1234 napisała: > Mam nadzieję, że mnie! > Za co?! Odpowiedz Link Zgłoś
sztalugi1234 Re: Emama to zajefajne miejsce 05.01.26, 14:39 primula.alpicola napisała: > sztalugi1234 napisała: > > > Mam nadzieję, że mnie! > > > > Za co?! A za co tam jej podpasuje, ja nie wygaszam, no way Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Emama to zajefajne miejsce 05.01.26, 14:28 Chyba pół forum wygasiłam O, szykuje się Tobie fajny dzień. Planuję dziś pooglądać jakiś koreański serial i trochę popracować koncepcyjnie. Zobaczymy, jak się uda Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Emama to zajefajne miejsce 05.01.26, 14:31 Mnie nie! Ale dlaczego? Po co być na forum z tak dużą liczbą wygaszonych uczestniczek? Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Emama to zajefajne miejsce 05.01.26, 14:37 primula.alpicola napisała: > Mnie nie! > Ale dlaczego? Po co być na forum z tak dużą liczbą wygaszonych uczestniczek? Zeby oszczędzić czas i czytać tylko wartościowe treści 🤷♀️ Odpowiedz Link Zgłoś
bardzo_wredna_dziewucha Re: Emama to zajefajne miejsce 05.01.26, 14:55 yenna_m napisała: > primula.alpicola napisała: > > > Mnie nie! > > Ale dlaczego? Po co być na forum z tak dużą liczbą wygaszonych uczestnicz > ek? > > Zeby oszczędzić czas i czytać tylko wartościowe treści 🤷♀️ Dżizas, jaką wyższością powitało. Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Emama to zajefajne miejsce 05.01.26, 15:04 bardzo_wredna_dziewucha napisała: > yenna_m napisała: > > > primula.alpicola napisała: > > > > > Mnie nie! > > > Ale dlaczego? Po co być na forum z tak dużą liczbą wygaszonych ucze > stnicz > > ek? > > > > Zeby oszczędzić czas i czytać tylko wartościowe treści 🤷♀️ > > Dżizas, jaką wyższością powitało. A uważasz, ze wyzwiska to wartościowe treści? Przecież tu masa takich wpisów. I tak, jeśli uważasz, ze czyszczenie internetowej przestrzeni z tego typu treści jest wywyzszaniem się, to trudno - wywyższam się. Dlaczego? Bo nie widzę powodów, dla których należy takim teściom i takim autorom robić zasięgi. Dorośli ludzie tak robią. To np bardzo popularny schemat zachowan na portalu X. Odpowiedz Link Zgłoś
bazia_morska Re: Emama to zajefajne miejsce 05.01.26, 15:14 A kołtuńskie wpisy warto czytać? Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Emama to zajefajne miejsce 05.01.26, 15:15 bazia_morska napisała: > A kołtuńskie wpisy warto czytać? Niech każdy sam zdecyduje, co warto czytać 🤷♀️ Odpowiedz Link Zgłoś
sztalugi1234 Re: Emama to zajefajne miejsce 05.01.26, 15:35 Ja bym chciała zobaczyć te wyzwiska, na razie tylko Ty, yenna, wyzywałaś Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Emama to zajefajne miejsce 05.01.26, 20:30 Cykl życia yenny: wraca na forum i czyści listę wygaszonych, wątek powitalny, polityczne dyskusje i foch, przechwałki, że wygasiła pół forum, polityczne przepychanki z niewygaszoną połową forum, ragequit i wątek pożegnalny. Jesteśmy w połowie cyklu Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Emama to zajefajne miejsce 05.01.26, 20:50 Lauren, roznica dla mnie taka, ze mnie ta przepychanka zainspirowała i przekulam to na naprawdę fajną sprawę. A ty co z tego masz? Poza tym, ze siedzisz tu latami, kojarzysz wszystkie nicki (ja tu 10 osob max ogarniam) i ta przestrzeń jest całym twoim smutnym światem? Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Emama to zajefajne miejsce 05.01.26, 20:55 Ach, zapomniałam dodać, ze ty pamiętasz wszystkie historie forumowe, tak wazna jest dla ciebie tak przestrzeń i te głupoty, ktore sie tu wypisuje. Czyli kto napisal, kiedy i w jakim kontekscie. I to dla mnie jest KOSMOS. To dopiero brak dystansu! Odpowiedz Link Zgłoś
marzenka12 Re: Emama to zajefajne miejsce 05.01.26, 20:56 Dopięto co cytowalas co napisala Rosa 14 lat temu 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Emama to zajefajne miejsce 05.01.26, 21:03 Matko bosko pół forum wyasiłaś, a mnie akurat nie? Why, Lisa, why Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Emama to zajefajne miejsce 05.01.26, 21:09 Bo fascynowalo mnie to, jak bardzo wpisy na ematce stały sie całym twoim swiatem. I jak bardzo żyjesz tymi historiami z dudy, ze pamiętasz je latami xD Odpowiedz Link Zgłoś
marzenka12 Re: Emama to zajefajne miejsce 05.01.26, 21:18 yenna_m napisała: > Bo fascynowalo mnie to, jak bardzo wpisy na ematce stały sie całym twoim swiate > m. > I jak bardzo żyjesz tymi historiami z dudy, ze pamiętasz je latami xD Również yenna_m napisała: Odpowiedz Link Zgłoś
sztalugi1234 Re: Emama to zajefajne miejsce 05.01.26, 21:18 No ciekawe bardzo a sama napisałaś że się po wątkach na ematce rozsypujesz w drobny mak odchorowujesz je i że ludzie z takiego powodu to samobójstwo popełniają - czyli jakbyś sugerowała że też chcesz. To jest jakaś metoda z zarzucaniem innym tego, co sie samemu robi nowe nie znałam xd Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Emama to zajefajne miejsce 06.01.26, 13:14 Poza tym, ze siedzisz tu latami, kojarzysz wszystkie nicki (ja tu 10 osob max ogarniam) 🤣🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Emama to zajefajne miejsce 06.01.26, 13:22 m_incubo napisała: > Poza tym, ze siedzisz tu latami, kojarzysz wszystkie nicki (ja tu 10 osob ma > x ogarniam) > > 🤣🤣 > Niestety prawda 🤷♀️ Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Emama to zajefajne miejsce 06.01.26, 14:41 Dobrze, że skojarzyłaś połowę forum na tyle, żeby ją wygasić. Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Emama to zajefajne miejsce 06.01.26, 14:48 m_incubo napisała: > Dobrze, że skojarzyłaś połowę forum na tyle, żeby ją wygasić. > Nie trzeba kojarzyć. Wystarczy myszką skopiować nick osoby, która pisze agresywne posty i wkleić to w drugim oknie przegladarki w odpowiednie miejsce. Nawet czytać nie musisz. Ani zapamiętywać. Kopuj-wklej. Zadna filozofia 🤷♀️ Uważasz, ze to wymaga nadzwyczajnej pamięci oraz przechowywania w glowie niestworzonych forumowych bredni? Serio? Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Emama to zajefajne miejsce 06.01.26, 17:38 Uważam dużo więcej, ale boję się, że mnie wygasisz, jak powiem 🫣 Odpowiedz Link Zgłoś
sztalugi1234 Re: Emama to zajefajne miejsce 05.01.26, 21:00 O matko, to ja nie wiem czy dotrwam do końca, a koleżanka wygaszająca to już w ogole spala sięęęęęę Odpowiedz Link Zgłoś
danaide2.0 Re: Emama to zajefajne miejsce 07.01.26, 13:19 Ty sztalugi nie wyzywasz wcale w wcale. Tylko wykorzystujesz wątek wigilijno-prezentowy, co by tam ematki podarowały ematkom, skądinąd sympatyczny, by dowalić - mi. Ale nie, to żadne wyzwisko, ot, szpileczka tu, biała rękawiczka tam. Tak, tak, rób dalej za wzór cnót wszelakich. Nick taki na oko półroczny. Ktoś ty? A co mnie to właściwie obchodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
sztalugi1234 Re: Emama to zajefajne miejsce 07.01.26, 13:26 Ja jestem Smok Wawelski, a Ty kto? Chyba Ci pietruszka zwiędła, skoro zakładasz, że chciałabym robić za wzór cnót. Niedoczekanie. Tak właśnie, szpileczka zamiast wyzwanka, w wątku o prezentusiach albo pietruszuni, na! Odpowiedz Link Zgłoś
amsterdama Re: Emama to zajefajne miejsce 05.01.26, 14:37 Primula, Ty już byłaś w pracy, ugotowałaś obiad i ogarnęłaś dom? Niezmiennie dołuję się czytając ematkę. Odpowiedz Link Zgłoś
sztalugi1234 Re: Emama to zajefajne miejsce 05.01.26, 14:39 amsterdama napisała: > Primula, Ty już byłaś w pracy, ugotowałaś obiad i ogarnęłaś dom? Niezmiennie do > łuję się czytając ematkę. Może przynajmniej zaliczy popołudniowy kwadrans na drzemkę, taki trzygodzinny. Inaczej nie ma sprawiedliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Emama to zajefajne miejsce 05.01.26, 14:45 amsterdama napisała: > Primula, Ty już byłaś w pracy, ugotowałaś obiad i ogarnęłaś dom? Niezmiennie do > łuję się czytając ematkę. Byłam w "pracy" przez 3h na idiotycznym dyżurze, nie było ani pół dziecka do opieki. Robiłam Duolingo i plotkowałam. I tak przez wszystkie te 7 pracowych dni kiedy nie było lekcji... Więc się nie dołuj, mam oceany wolnego czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Emama to zajefajne miejsce 05.01.26, 14:33 A ja przez całą działalność forumową jeszcze nikogo nie wygasiłam 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Emama to zajefajne miejsce 05.01.26, 14:45 Bo my dobre dziewczyny jesteśmy 😃 Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Emama to zajefajne miejsce 05.01.26, 14:46 Sugerujesz że yenna jest zła? Odpowiedz Link Zgłoś
boggi_dan Re: Emama to zajefajne miejsce 05.01.26, 15:09 primula.alpicola napisała: > Sugerujesz że yenna jest zła? Stwierdzam fakt, że w tym momencie jest najlepsza 🥰 Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Emama to zajefajne miejsce 05.01.26, 15:30 boggi_dan napisał: > primula.alpicola napisała: > > > Sugerujesz że yenna jest zła? > Stwierdzam fakt, że w tym momencie jest najlepsza 🥰 Dzięki. Wiesz, co Ci powiem? Banowanie, przy braku współpracy moderacji, to jedyny sposób na walkę z wyzywający, agresywnym talatajstwem. Autorkom wpisów marnej jakości zależy na uwadze. Wpis, ktory pozostaje bez uwagi - nie istnieje, nie żyje. Tak samo nie istnieje wygaszony autor. Odpowiedz Link Zgłoś
sztalugi1234 Re: Emama to zajefajne miejsce 05.01.26, 16:40 Istnieje jednostronnie Ale zgadzam się, że powinnaś wygaszać, skoro tak się denerwujesz. Szkoda życia Ty wygaszasz, wygaszony pisze dalej, wilk syty, biedna owieczka też cała! Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Emama to zajefajne miejsce 05.01.26, 16:29 Ej, ja tez dobra ale jednak juz sporo wygaszonych mam Patrzcie jak pięknie Odpowiedz Link Zgłoś
niezwykladziewczyna Re: Emama to zajefajne miejsce 05.01.26, 16:36 Zjechałaś? I na czym 😎 Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Emama to zajefajne miejsce 05.01.26, 16:44 Na dwóch deskach! Ależ piekny to był dzień! Teraz relaks Odpowiedz Link Zgłoś
la_felicja Re: Emama to zajefajne miejsce 05.01.26, 14:51 Ja tylko asmę i tę miauczącą szesnastolatkę, która wszystkie zaimki osobowe pisała wielką literą. No i forumkę z bułeczką w nicku - akurat ta dziewczyna niczym mi nie zawiniła, ale jej nick mnie straszliwie triggerował Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Emama to zajefajne miejsce 05.01.26, 19:22 Ja też nie. Omijanie wzrokiem nudzących tekstów, np tych w wykonaniu taniuszy, czy asmy nie uważam za wielki wysiłek. Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Emama to zajefajne miejsce 06.01.26, 00:21 Taniego tez omijam wzrokiem, asma śmiesznie trolluje. Ale chamki typu mizantropka i jeszcze parę innych chciałam wygasić, lepiej mi sie czyta forum kiedy ich nie widzę Odpowiedz Link Zgłoś
boggi_dan Re: Emama to zajefajne miejsce 06.01.26, 00:30 Jak ja bym miał się przejmować wszystkimi pierdołami tego.forum i świata to bym zwariował. Nie każdy musi każdego lubieć. Jedynie szanować. Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Emama to zajefajne miejsce 06.01.26, 01:27 homohominilupus napisała: > Taniego tez omijam wzrokiem, asma śmiesznie trolluje. Asma jest jak brudna guma do żucia, która przykleiła ci się do buta na chodniku. Ciągnie się to świństwo kilometrami za tobą i nie rozumie, że cię tylko obrzydza. Fuj.... Odpowiedz Link Zgłoś
pani.asma Re: Emama to zajefajne miejsce 06.01.26, 09:08 Snake w jednym temacie jeszcze jakoś się orientuje, ale poza tym zachowuje się jak ośmiornica wyrzucona na brzeg - dużo machania, dużo chaosu, zero sensu. Im bardziej próbuje brzmieć mądrze, tym bardziej pokazuje, że nie ogarnia podstaw I to jest piękne Ps. W Polsce guma nie leży na chodnikach jest o wiele czyściej niż w tureckiej dzielnicy więc trudno się cmwcxuc w metaforę Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Emama to zajefajne miejsce 06.01.26, 11:37 Ja wiem, bo kiedyś tak latała za mną i tez mnie to wkurzało. Ale juz sie odczepiła. Teraz mnie śmieszy, wybacz 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
pani.asma Re: Emama to zajefajne miejsce 06.01.26, 11:45 Ja latałam za tobą ? Jakim cudem skoro w ogóle nie kojarzę kim jesteś gdzie mieszkasz itp Nie pochlebiaj sobie js „ latam” tylko za prawdziwymi gwiazdami forum A niełatwo tu być gwiazdą Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Emama to zajefajne miejsce 06.01.26, 17:11 Wykłócać sie nie będę bo sie znowu przyczepisz i cie będę musiała wygasić a strasznie śmiesznie piszesz, np snake jako ośmiornica, zwizualizowałam sobie 🤗 Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Emama to zajefajne miejsce 06.01.26, 12:02 homohominilupus napisała: > Ja wiem, bo kiedyś tak latała za mną i tez mnie to wkurzało. Ale juz sie odczep > iła. Teraz mnie śmieszy, wybacz 😉 Nie mam z tym żadnego problemu. Ciągle przypisuje mi się potrzebę zmieniania zdania innych, przy czym gdyby wszyscy się ze mną zgadzali, to byłoby nudno. Ale ja też zostanę tu przy swoim zdaniu. Ten troll jest dla mnie wyjątkowo tępy. Ona cierpi chyba na pewny rodzaj natręctwa, bo trudno mi sobie wyobrazić, że wierzy w to, że ktokolwiek bierze to co pisze na serio. Oprócz princess oczywiście. Z której się zresztą okropnie nabija i to podpada już pod mobing niepełnosprawnych. Smutne, nie śmieszne. Odpowiedz Link Zgłoś
pani.asma Re: Emama to zajefajne miejsce 06.01.26, 12:52 „ Mobbing niepełnosprawnych „odezwała się Snake ze swojego tureckiego grajdołka nie wiedząc że już jest wielkim faux pas mówienie „niepełnosprawne” Droga Snake od lat używa się tylko i wyłącznie formy „osoba z niepełnosprawnością” serio chcesz obrazić tutaj forumki które mają niepełnosprawność ??? iso forumek romskich będziesz pisać Cyganki A do foremek afrykańskich będziesz pisać murzynki no cała Snake Boomerka nie nadąża za rozwojem społecznym Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Emama to zajefajne miejsce 06.01.26, 16:38 A o forumkach z hameryki będzie pisać Indianki 😁 PS. Mamy tu jakieś afrykańskie forumki? Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Emama to zajefajne miejsce 06.01.26, 16:16 Moim zdaniem to ona sobie jaja robi Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Emama to zajefajne miejsce 07.01.26, 14:29 >że ktokolwiek bierze to co pisze na serio. Oprócz princess oczywiście Jezu snejk ty naprawde nie rozumiesz ze ludzie lubia sie z kims wyglupiac i droczyc? No nie pojmie. Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Emama to zajefajne miejsce 06.01.26, 11:42 Asma ro czasem potrafi być całkiem sympatyczna:p Odpowiedz Link Zgłoś
pani.asma Re: Emama to zajefajne miejsce 06.01.26, 11:49 Dziękuję takie komplementy od popularnych są najważniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Emama to zajefajne miejsce 07.01.26, 14:25 Ona zawsze jest sympatyczna nawet jesli sie droczy. Nie jest chamem Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Emama to zajefajne miejsce 05.01.26, 14:33 Jeszcze pół godziny i do domu. Nie wiem w ogóle po co ja tu dzisiaj przyszłam, pies z kulawą noga ani nie przyszedł, ani nie zadzwonił.. Odpowiedz Link Zgłoś
majenkirr Re: Emama to zajefajne miejsce 05.01.26, 14:36 Nikogo nie wygasiłam i nie wygaszę, choć czasami ręka świerzbi😉 Dzisiaj dopiero wstałam, ale wczoraj ogromna przykrość w sklepie mnie spotkała. Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Emama to zajefajne miejsce 05.01.26, 14:39 majenkirr napisała: > Nikogo nie wygasiłam i nie wygaszę, choć czasami ręka świerzbi😉 > Dzisiaj dopiero wstałam, ale wczoraj ogromna przykrość w sklepie mnie spotkała. > > A co sie wydarzyło? Odpowiedz Link Zgłoś
majenkirr Re: Emama to zajefajne miejsce 05.01.26, 14:53 W moim tj Maxx przed świętami rzucili dwa Mikołaje Bolesławca. Jeden się sprzedał od razu, a drugi tak sobie stał. Po świętach go przecenili na $35 (oryginalnie $80). A ja nie byłam pewna czy go chcę, bo duży i w sumie to nie potrzebuję😉. Wczoraj zdecydowałam, ze jednak kupię, specjalnie po niego pojechałam, a tam wszystko po świętach wyczyszczone, walentynkowe klamoty w tym miejscu stoją. Pracownik powiedział, ze wszystko świąteczne wyprzedane🙁.Dzwonię do starego, nie wiem czy jestem zła czy smutna. On mi mówi, ze "problemy pierwszego świata", poczułam się trochę jak Alexis😎, no ale Mikołaja nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
sztalugi1234 Re: Emama to zajefajne miejsce 05.01.26, 14:54 Taki mikołaj? decobc.com/pl/pojemnik-mikolaj-manufaktura-w-boleslawcu-p060-dplc-p-10000001291.html?srsltid=AfmBOopbEPnZJPplf-5jstgPywO4gf7boFN1YEMeDdTlae9vn3W5imaO Odpowiedz Link Zgłoś
danaide2.0 Re: Emama to zajefajne miejsce 05.01.26, 19:47 Ty nie płacz, ty sobie porównaj tego, którego ci sztalugi zalinkowała i tego z twojego zdjęcia. Twój w ogóle nie ma oprawy oczu, nosa, dół też rudymentarny. Ten od sztalug jest jak Iwan Groźny, twój zwyczajnie niedorobiony jak odpad poprodukcyjny, nie ma co płakać! Mnie tkmaxx tak rozpuścił, że na ceny Bolesławca w firmowym sklepie w stolicy (ciągle idą w górę!) śmiechłam - na szczęście nie jestem fanką. Ale niech się fanki szanują i nie płaczą za byle kolesiem. Lepszego ci życzę w nowym roku! A teraz można mnie wygaszać. Odpowiedz Link Zgłoś
majenkirr Re: Emama to zajefajne miejsce 05.01.26, 14:55 I zdjęcie jak go jeszcze odwiedzałam🤪 Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Emama to zajefajne miejsce 05.01.26, 15:06 O buuuu.... Jaki cudny. Ostatnio miałam wrażenie, ze widzę kubeczek z Bolesławca w jakimś koreańskim serialu. I zastanawiałam sie, czy to możliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
otia5 Re: Emama to zajefajne miejsce 05.01.26, 15:18 Bardzo możliwe, nawet mleko Łaciate możesz zobaczyć, a co dopiero Bolesławca. Odpowiedz Link Zgłoś
otia5 Re: Emama to zajefajne miejsce 05.01.26, 15:27 yenna_m napisała: > Serio? Nie widzę za bardzo drzewka, ale jeśli to do mnie, to serio, serio. Całkiem często polskie rzeczy się przewijają gdzieś w tle, a Bolesławca bardzo lubią. Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Emama to zajefajne miejsce 05.01.26, 15:32 otia5 napisała: > yenna_m napisała: > > > Serio? > > Nie widzę za bardzo drzewka, ale jeśli to do mnie, to serio, serio. Całkiem czę > sto polskie rzeczy się przewijają gdzieś w tle, a Bolesławca bardzo lubią. Tak, tak, do Ciebie To miłe, że Korea docenia polskie produkty. Odpowiedz Link Zgłoś
abasia0 Re: Emama to zajefajne miejsce 05.01.26, 15:26 Tak, jestem blisko wygaszenia dwóch nicków. Odebrałam paczkę ze specjalistycznego sklepu z artykułami do higieny jamy ustnej i okazało się, że przysłali cztery dość drogie pasty do zębów za dużo. Wysłałam im zwrotnego maila, czekam na odpowiedź ze sklepu. Odpowiedz Link Zgłoś
pani.asma Re: Emama to zajefajne miejsce 05.01.26, 16:26 A co robi taka droga Pasta do zębów Odpowiedz Link Zgłoś
majenkirr Re: Emama to zajefajne miejsce 05.01.26, 16:10 W Castle Rock występował kubek z Boleslawca!🤍💙 Odpowiedz Link Zgłoś
b.bujak Re: Emama to zajefajne miejsce 05.01.26, 17:31 nie wiem jak Koreańczycy, ale w Japonii ceramika z Bolesławca jest bardzo lubiana; kiedys nawet kupowałam zestaw do sushi Odpowiedz Link Zgłoś
pani.asma Re: Emama to zajefajne miejsce 05.01.26, 18:52 Wzory japońskie som bardzo podobne i często niebieskie więc pewnie kupiłaś japońskie Odpowiedz Link Zgłoś
b.bujak Re: Emama to zajefajne miejsce 05.01.26, 19:15 pani.asma napisała: > Wzory japońskie som bardzo podobne i często niebieskie więc pewnie kupiłaś jap > ońskie nie wiem, co masz na myśli - tak, kupiłam wzór i model japoński w kolorystyce z przewagą niebieskiego, zakup dokonany w sklepie producenta z Bolesławcu Odpowiedz Link Zgłoś
pani.asma Re: Emama to zajefajne miejsce 05.01.26, 16:25 Masakra po co zaglądałam To Bolesławiec tak sie stacza Imię ojca o syna Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Emama to zajefajne miejsce 05.01.26, 15:04 Czyli coś okolo 120 złotych? Było brać od razu i uciekać. Boleslawiec jest haniebnie drogi. Wiem. Kupowalam boleslawieckie prezenty pod choinkę dla 2 osób Odpowiedz Link Zgłoś
majenkirr Re: Emama to zajefajne miejsce 05.01.26, 16:11 Haha, pamietacie moje zjechane tu choinki? Jednà sobie zostawiłam, a drugà dałam koleżance. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Emama to zajefajne miejsce 05.01.26, 16:20 Choinki z Bolesławca? Ja po nich nie jechałam 😀 wprawdzie osobiście wolę raczej rzeczy użytkowe z Bolesławca (kubki, dzbanki itd.), ake żeby jechać po porządnej polskiej ceramice? Zgroza! 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Emama to zajefajne miejsce 05.01.26, 16:24 daniela34 napisała: > Choinki z Bolesławca? Ja po nich nie jechałam 😀 wprawdzie osobiście wolę racze > j rzeczy użytkowe z Bolesławca (kubki, dzbanki itd.), ake żeby jechać po porząd > nej polskiej ceramice? Zgroza! 😉 Boleslawiec - dobro narodowe z Dolnego Śląska 💜 Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: Emama to zajefajne miejsce 05.01.26, 20:12 Kupiliśmy mojemu tacie i jego żonie zegar z Bolesławca (składkowo), bo są fanami. Odpowiedz Link Zgłoś
marzenka12 Re: Emama to zajefajne miejsce 05.01.26, 14:38 Ja tez mam super dzien. Czy te wygaszone forumki sa z tobą w pokoju? Odpowiedz Link Zgłoś
kafegantlaezh Re: Emama to zajefajne miejsce 05.01.26, 14:43 Ja nie wygaszam, mimo wszytko. Uważam, że na takie zachowanie trzeba zwracać uwagę i głośno przeciwko nim protestować. a zwłaszcza ruskie trolle powinny wiedzieć, że nie ma przyzwolenia na ich działalność. Odpowiedz Link Zgłoś
la_felicja Re: Emama to zajefajne miejsce 05.01.26, 14:53 Emama to zajefajne miejsce nawet z niefajnymi osobami Odpowiedz Link Zgłoś
feniks_z_popiolu Re: Emama to zajefajne miejsce 05.01.26, 15:00 Miejsce fajne nawet bez wygaszania. Nigdy nikogo nie wygasiłam i nie zamierzam. Odpowiedz Link Zgłoś
boggi_dan Re: Emama to zajefajne miejsce 05.01.26, 15:07 yenna_m napisała: > gdy wygasi się niefajne osoby. > > Jak Wam mija dzień? > > U nas tak Co to za wygaszanie Yenna. Jak Ci tyłek obrabiają, a Ty nawet o tym nie wiesz. Bezsensu. Najlepiej nie odpowiadać na zaczepki i tyle😁 Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Emama to zajefajne miejsce 05.01.26, 15:12 Mam to w nosie. Co tam Wysocka-Schnepf odpowiedziała Stanowskiemu? To mniej więcej w ten deseń. Wysocka jest szanowana na forum Wiec cytat chyba ok? Odpowiedz Link Zgłoś
boggi_dan Re: Emama to zajefajne miejsce 06.01.26, 07:25 yenna_m napisała: > Mam to w nosie. > Co tam Wysocka-Schnepf odpowiedziała Stanowskiemu? > To mniej więcej w ten deseń. > Wysocka jest szanowana na forum Wiec cytat chyba ok? Ta pani to bardziej przypadek medyczny niż etyczny czy prawny. TVP-info to medialny ściek. Jaka by opcja polityczna nie rządziła. Odpowiedz Link Zgłoś
zerlinda Re: Emama to zajefajne miejsce 05.01.26, 15:09 Ja jestem leniwa i nigdy nikogo nie wygasiłem. Choć co trafiam na bi costam to mam ochotę, no ale ze jestem leniwa, to za chwilę zapominam. Jeżeli to siedemkropek wygasilas, to szkoda, może by jednak posłuchała Twoich rad odnośnie tych nieszczęsnych kotów, które karmi trującym zielem i nie ma pojęcia jak szukać weterynarza. Odpowiedz Link Zgłoś
sztalugi1234 Re: Emama to zajefajne miejsce 05.01.26, 16:41 O, a ja właśnie biscotti wygasiłam, choć mi nic złego nie zrobiła, kompletnie nieszkodliwa, sympatyczna ale serio, bezpieczniki mi wywala przy czytaniu jej, mówię wyłacznie o formie, coś mi się w mózgu przepala! Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: Emama to zajefajne miejsce 05.01.26, 15:15 No tak, owszem, bardzo fajne forum Od rana byłam na treningu, zakupy, żeby uzupełnić braki w lodówce, byli fachowcy od napędu od bramy. W między czasie spacer- prawdziwa zima u nas, śnieg, lekki mrozik i słońce od rana, dużo słońca )) Baaardzo mi się nie chce, ale mam sporo papierów dziś do przerzucenia. Pewnie na tym wieczór mi upłynie. Teraz biorę się za obiad, mielonych kotletów mi się zachciało. Odpowiedz Link Zgłoś
anomaliapogodowa81 Re: Emama to zajefajne miejsce 05.01.26, 15:38 Przeczytałam "miodnych kotletów" i sie serio zainteresowałam, no ale rozczarowanko 😀 Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: Emama to zajefajne miejsce 06.01.26, 00:57 😁 Kotlety zupelnie bez miodku były. Może innym razem zainspiruję się tym pomysłem 😉 A propos tematu wątku, i cyk przed chwilką doszły mi kolejne nicki których widzieć nie chcę. O odpisywaniu czy dyskusji z nimi tym bardziej mowy nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
boggi_dan Re: Emama to zajefajne miejsce 06.01.26, 03:41 pepsi.only napisała: > 😁 > Kotlety zupelnie bez miodku były. > Może innym razem zainspiruję się tym pomysłem 😉 > > A propos tematu wątku, i cyk przed chwilką doszły mi kolejne nicki których widz > ieć nie chcę. O odpisywaniu czy dyskusji z nimi tym bardziej mowy nie ma. >Cudownie jak ty potrafisz w każdy wątek wchodzić. > Odpowiedz Link Zgłoś
anomaliapogodowa81 Re: Emama to zajefajne miejsce 06.01.26, 11:53 Czej, czy ty masz do mnie pretensję, że jestem na forum i rozmawiam sobie z pepsi?! 😂 Tani, weź juz idź stąd pajacyku, literalnie nikt cie tu nie szanuje, umyj toaletę czy coś. Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: Emama to zajefajne miejsce 05.01.26, 15:45 Byłam w pracy, znów wszyscy przyszli, jednych ludzi przyjęłam tez koleżanki. Też sobie wygaszam, a co, głównie takich, co mnie ich składnia/ styl pisania/ formatowanie wypowiedzi denerwuje. Co dziwne, poglądy innych mnie nie ruszają. Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Emama to zajefajne miejsce 05.01.26, 15:59 Dla mnie osoby o przeciwstawnych poglądach są bardzo interesujące. Ale nie lubię, gdy dyskusja idzie w jakieś dziwne strony, jest niemerytoryczna i zaczyna odbywać się w tzw języku szakala. Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: Emama to zajefajne miejsce 06.01.26, 09:00 Też nie lubię, ale wtedy po prostu przestaję czytać. Odpowiedz Link Zgłoś
niezwykladziewczyna Re: Emama to zajefajne miejsce 05.01.26, 15:49 Dla mnie forum jest zajefajne ze wszystkimi, wtedy jest różniście, po co zamykać się w swojej bańce 😜 Gdybym miała kogoś wygasić, to najmniej brakowałoby mi chłopów forumowych. Psiak cudny Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: Emama to zajefajne miejsce 05.01.26, 16:26 Nikogo nie wygasiłam, ale mało kogo czytam. Właściwie to jest może z kilkanaście nicków, których posty czytam, mam umiejętność ignorowania tych, które moim zdaniem nic ciekawego nie piszą. Odpowiedz Link Zgłoś
is-laura Re: Emama to zajefajne miejsce 05.01.26, 16:50 Nikogo nie wygaszam, po prostu przestaję odpisywać osobie, która mnie obraża. Uważam, że niektóre nicki z forum to partyjne aktywistki, które nie szanują prawa innych do własnego zdania. Nie ma tu polemiki, tylko propaganda, a jeśli się z nią nie zgadzasz zostaniesz nazwana ruskim trollem. Tobie brawa za odwagę, że masz chęć i odwagę bronić swoich poglądów. Odpowiedz Link Zgłoś
b.bujak Re: Emama to zajefajne miejsce 05.01.26, 17:38 nie dość, że wizyta u weta to jeszcze zniewaga w postaci różowego plasterka w arbuzy w środe czyszczenie zębów Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Emama to zajefajne miejsce 05.01.26, 17:46 b.bujak napisała: > nie dość, że wizyta u weta to jeszcze zniewaga w postaci różowego plasterka w a > rbuzy > w środe czyszczenie zębów > Różowy plasterek i arbuzy uwłaczają psiej godności Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Emama to zajefajne miejsce 05.01.26, 17:58 zniewaga w postaci różowego plasterka w arbuzy jak mogłaś dopuścić do tak haniebnego czynu??? Odpowiedz Link Zgłoś
b.bujak Re: Emama to zajefajne miejsce 05.01.26, 18:55 aankaa napisała: > zniewaga w postaci różowego plasterka w arbuzy > > jak mogłaś dopuścić do tak haniebnego czynu??? > kudłaty się rzucał, krew się lała a wetka tłumaczyła, że stereotyp kolorów ulegał zmianom na przestrzeni dziejów pies nie był przekonany, zdzierżył podróż do domu, po czym od razu zajął się wyszarpywaniem tego ślicznego plasterka z łapy Odpowiedz Link Zgłoś
pani.asma Re: Emama to zajefajne miejsce 05.01.26, 18:57 Byłaś u weterynarza w przedszkolu ? Przecież pies powinien dostać kołnierz Jak to ma się wyleczyć ? Odpowiedz Link Zgłoś
b.bujak Re: Emama to zajefajne miejsce 05.01.26, 19:18 pani.asma napisała: > Byłaś u weterynarza w przedszkolu ? > Przecież pies powinien dostać kołnierz > Jak to ma się wyleczyć ? dziękuję za zwrócenie uwagi, zapytam w środę Odpowiedz Link Zgłoś
alexis1121 Re: Emama to zajefajne miejsce 05.01.26, 18:26 Moja ma 14.01, umieram z nerwów 😭. Trzymam kciuki za twojego ❤️ Odpowiedz Link Zgłoś
b.bujak Re: Emama to zajefajne miejsce 05.01.26, 19:04 alexis1121 napisała: > Moja ma 14.01, umieram z nerwów 😭. Trzymam kciuki za twojego ❤️ dziękuję! kciuki mile widziane! tez sie denerwuję, no ale juz taki nasz obowiązek zadbać o nasze zwierzaki najlepiej jak sie da dentystka mówi, ze luz i że takie czyszczenie powinno się profilaktycznie robic co rok/ półtora Odpowiedz Link Zgłoś
alterego72 Re: Emama to zajefajne miejsce 05.01.26, 18:03 A u nas tak - czyli w oczekiwaniu na poranny spacer Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Emama to zajefajne miejsce 05.01.26, 19:14 Uwielbiam jak one tak układają łapki 🥰 Odpowiedz Link Zgłoś
al_sahra Re: Emama to zajefajne miejsce 06.01.26, 03:33 alterego72 napisała: > A u nas tak - czyli w oczekiwaniu na poranny spacer Wygląda na obrażonego. Odpowiedz Link Zgłoś
mocca25 Re: Emama to zajefajne miejsce 05.01.26, 19:11 Ja nie bardzo wierzę w oficjalne oświadczenia o wygaszaniu Odpowiedz Link Zgłoś
pursuedbyabear Re: Emama to zajefajne miejsce 05.01.26, 19:20 Prawda? To jak u bywalca, oznajmia, że wygasza, a potem komentuje 🙂 Yenna też lubi oświadczać, że wygasza, a potem nieładnie pisze o wygaszonych. Odpowiedz Link Zgłoś
nenia1 Re: Emama to zajefajne miejsce 05.01.26, 19:29 mocca25 napisała: > Ja nie bardzo wierzę w oficjalne oświadczenia o wygaszaniu Mnie zastanawia po co to? Trochę jakby samo wygaszenie to było za mało. Odpowiedz Link Zgłoś
mocca25 Re: Emama to zajefajne miejsce 05.01.26, 19:36 Nie wiem. W niektórych przypadkach to brzmi jakby autor wierzył, że kogoś tym ukarze. Ale to chyba tak nie działa. Albo wierzył, że ten wygaszony przestanie komentować, co będzie dla niego wygodne Odpowiedz Link Zgłoś
runny.babbit Re: Emama to zajefajne miejsce 05.01.26, 20:06 mocca25 napisała: > Ja nie bardzo wierzę w oficjalne oświadczenia o wygaszaniu Mniej więcej tak rzetelne jak uroczyste odchodzenie z forum 😏 Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Emama to zajefajne miejsce 06.01.26, 12:33 Hehe, zawsze, kiedy patrzę na zimowe, puszyste konie myślę o wiosennym odkłaczaniu 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
chlodne_dlonie Re: Emama to zajefajne miejsce 07.01.26, 13:52 szarmszejk123 napisał(a): > Hehe, zawsze, kiedy patrzę na zimowe, puszyste konie myślę o wiosennym odkłacza > niu 😁 Hmmm, wiosenne jeszcze przed nami, ale i teraz, oporządzając przed siodłaniem, wyczesuję sporo sierści. Ale zimowe tereny mają taki klimat, że nie marudzę Odpowiedz Link Zgłoś
trampki-w-kwiatki Re: Emama to zajefajne miejsce 06.01.26, 18:35 Dodaję zimowe konie do kompletu 🤪 Odpowiedz Link Zgłoś
trampki-w-kwiatki Re: Emama to zajefajne miejsce 06.01.26, 19:37 pani.asma napisała: > To som kucyki I to puchate! 😁🥹 Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Emama to zajefajne miejsce 06.01.26, 19:40 trampki-w-kwiatki napisała: > pani.asma napisała: > > > To som kucyki > > I to puchate! 😁🥹 I jedzom! 😍😍😍 Odpowiedz Link Zgłoś
trampki-w-kwiatki Re: Emama to zajefajne miejsce 06.01.26, 19:42 I majom Alpakę do towarzystwa! Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Emama to zajefajne miejsce 06.01.26, 19:43 trampki-w-kwiatki napisała: > I majom Alpakę do towarzystwa! Alpaki są miętkutkie 😍😍😍 Odpowiedz Link Zgłoś
trampki-w-kwiatki Re: Emama to zajefajne miejsce 06.01.26, 19:45 I łowiecki jesce! 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Emama to zajefajne miejsce 06.01.26, 20:06 Mam znajomego co ma dwie Alpaki i twierdzi ze nie pluja wbrew obiegowym opiniom ale obrazily sie od czasu jak zaadoptowali psa Odpowiedz Link Zgłoś
boggi_dan Re: Emama to zajefajne miejsce 08.01.26, 00:06 Nie plują. Mamy blisko mini zoo. I są tam nie tylko alpaki. Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Emama to zajefajne miejsce 06.01.26, 19:25 trampki-w-kwiatki napisała: > Dodaję zimowe konie do kompletu 🤪 Pięknościowe 💜 Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: Emama to zajefajne miejsce 05.01.26, 20:17 Ja raz jeden porwałam się na wygaszenie jednej osoby, ale okazało się, że nie umiem tego robić. Przez cały czas widziałam wszystko, co wygaszona osoba pisze, tyle że na szaro a nie na czarno, więc uznałam, że to trochę bez sensu i jak mi stare konto znów zaczęło działać (a na nim wygaszenia nie miałam). Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: Emama to zajefajne miejsce 05.01.26, 20:18 Dokończę - to już pozostałam bez wygaszonych Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Emama to zajefajne miejsce 05.01.26, 20:22 Teraz wystarczy się wylogować i ponownie zalogować. I dziala. Niestety, nie działa w drugą stronę, a powinno. Odpowiedz Link Zgłoś
marzenka12 Re: Emama to zajefajne miejsce 06.01.26, 07:20 Nie, nie powinno. Wygaszenie obustronne sprawiłoby, ze forum byłoby kompletnie nieczytelne i nie byłoby wiadomo kto komu i na co odpisuje Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Emama to zajefajne miejsce 06.01.26, 07:47 yenna_m napisała: > Teraz wystarczy się wylogować i ponownie zalogować. I dziala. > Niestety, nie działa w drugą stronę, a powinno. I tak, powinno, bo komfort NĘKAJACEGO nie powinien być dla NIKOGO istotny. Ofiary PRZEMOCY PSYCHICZNEJ należy chronić i nie nagradzać PRZEŚLADOWCY możliwością DALSZEGO BEZKARNEGO nękania ofiary. Wiec to, czy przemocowcowi sie cos rozjeżdża czy nie - w normalnym swiecie #nikogo bo zapewnienie ofierze bezpieczeństwa jest najważniejsze. Mówimy o normalnym świecie. Jestem przerażona skalą polubienia niektorych pan i tego,jaki tu się zrobił.ściek. Odpowiedz Link Zgłoś
marzenka12 Re: Emama to zajefajne miejsce 06.01.26, 07:54 Gorzej jak ktos sobie uroi nękanie. Albo pomiesza nękajacych. Podobno masz czerwcowa traumę i znienacka w grudniu idziesz na moderacji, gdzie twierdzisz ze jestem twoja hejterka. A ja w w ogóle w czerwcowy wątkach politycznych sie nie udzielałam, co więcej nie pamietam żebym w ogóle z tobą pisala a co dopiero sie kłóciła. W ramach solidarności z Princess i Tanim wygaszasz ludzi czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
pani.asma Re: Emama to zajefajne miejsce 06.01.26, 09:09 A kim ty jesteś tak naprawdę i dlaczego na forum wkleiłaś sama niby swoje dane osobowe ? Odpowiedz Link Zgłoś
marzenka12 Re: Emama to zajefajne miejsce 06.01.26, 10:22 Jak to po co? Teraz moga z Princess snuć swoje teorie ze ojej, histeryczna Marzenka robi dramę o takie pierdółki, jak to ze ktos z forum kontaktuję sie z kim innym i pyta o forumke AB podając jakieś imię i nazwisko. Przeciez to pikuś. Yenna podaje swoje bo przecież normalny człowiek nie ma sie czego wstydzić! To ze dane yenny były większości znane z innego forum to juz nieważne. Odpowiedz Link Zgłoś
pani.asma Re: Emama to zajefajne miejsce 06.01.26, 11:51 Zrobiłaś burzę a ta Forumka wcale nie umarła bo publikuje na swoim insta Ładnie to tak ? Ciekawe czy ona wie co Marzenka wyprawia Tonują ni jest śmieszne Odpowiedz Link Zgłoś
marzenka12 Re: Emama to zajefajne miejsce 06.01.26, 12:22 pani.asma napisała: > Zrobiłaś burzę a ta Forumka wcale nie umarła bo publikuje na swoim insta > > Ładnie to tak ? > Ciekawe czy ona wie co Marzenka wyprawia > Tonują ni jest śmieszne Nie zajmuje się cudzymi zgonami. Jedynymi osobami które w kółko drążą ten temat i podjudzają jesteście wy, nasz mały forumowy Gang Olsena, ty princessa, tani, dekoderka. Wszyscy z inteligencją lotniczą. Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Emama to zajefajne miejsce 06.01.26, 12:30 marzenka12 napisała: > pani.asma napisała: > > > Zrobiłaś burzę a ta Forumka wcale nie umarła bo publikuje na swoim insta > > > > Ładnie to tak ? > > Ciekawe czy ona wie co Marzenka wyprawia > > Tonują ni jest śmieszne > > > Nie zajmuje się cudzymi zgonami. Jedynymi osobami które w kółko drążą ten temat > i podjudzają jesteście wy, nasz mały forumowy Gang Olsena, ty princessa, tani, > dekoderka. Wszyscy z inteligencją lotniczą. Zajmujesz się plotkami. Sianiem niepotwierdzone plotek nie mających nic wspólnego z rzeczywistością. A to jeszcze gorzej. Do tego mieszasz w te plotki osoby, ktore uważasz za zmarle i prowokujesz wylewanie ścieku na ich temat. A to juz poziom żenady poniżej dna. Wiec może wyjmij las ze swojego oka, skoro u kogoś zobaczyłaś belkę. I może raz przeprowadź jakiś proces myślowy bo to, co piszesz, jest zwyczajnie żałosne. Nieustannie czekam na twój telefon, żebyś mogła sprostować wszystkie ploteczki ktore znasz od koleżaneczek. Moj telefon póki co milczy. No dalej! To jest właśnie ta odwaga. XD Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Emama to zajefajne miejsce 06.01.26, 12:04 marzenka12 napisała: > Jak to po co? Teraz moga z Princess snuć swoje teorie ze ojej, histeryczna Marz > enka robi dramę o takie pierdółki, jak to ze ktos z forum kontaktuję sie z kim > innym i pyta o forumke AB podając jakieś imię i nazwisko. Przeciez to pikuś. Ye > nna podaje swoje bo przecież normalny człowiek nie ma sie czego wstydzić! To ze > dane yenny były większości znane z innego forum to juz nieważne. Czekaj. Robisz princess aferę o plotki a tymczasem podajesz kolejną falszywą plotkę na mój temat. Skąd ty w ogóle wiesz takie rzeczy? Kto ci tych bzdur naopowiadał? 1. Na tym forum zdarzyło mi się wpisać moje imię i nazwisko uwaga - kilka! razy. Tak, owszem. Starzy koneserzy pamiętają 2. przez WIELE lat w sygnaturce miałam linka do hodowli, miałam tez link w profilu użytkownika forum gazeta.pl (bo taki był, ale nowa uzytkowniczka tego nie wie,). A teraz skup się. Będzie trudne Na stronie hodowli były moje imię, nazwisko, nr telefonu xD Każdy mógł je zobaczyć. 3 W paru wątkach na emamie swego czasu tez podałam link do hodowli bo ktoś o coś pytał. 4. . Na X miałam przez lata podpisany profil imieniem i nazwiskiem i parę osob z emamy tez przyszło poobserwować. 5. Zaproponowałam ci, żebyś do mnie napisała na priv, podam Ci mój PUBLICZNY nr telefonu, będziesz mogła mi zadać wszystkie interesujące cie pytania i wyjaśnić interesujące cie sprawy bezpośrednio u źródła, zamiast powielać plotki. Ale nie widzę na skrzynce maila od ciebie. Czyli potrafisz pyszczyc i wypisywać bzdury o ludziach a jesteś moich oczach zwykłym tchórzem xD 5. A skoro wypisujesz publicznie bzdury na czyjś temat, które od kogoś gdzieś usłyszałaś, to może odstosunkuj się od princess bo robisz gorsze rzeczy. 6. Hodowcy kotów to de facto osoby publiczne. Ja się pod KAŻDYM moim poglądem mogę podpisać imieniem i nazwiskiem. A Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Emama to zajefajne miejsce 06.01.26, 12:07 Acha. A propos miau.pl. Nigdy mój kolega z rasy, ktory jest właścicielem tego forum, nie proponował mi usunięcia się z forum miau. Kto Ci takich bzdur naopowiadał? Ty sie w ogóle czytasz? Odpowiedz Link Zgłoś
marzenka12 Re: Emama to zajefajne miejsce 06.01.26, 12:16 W sumie potwierdziłaś, ze twoje dane wszystkim były tu znane zanim wczoraj je wrzuciłaś, nic nowego dla większości forumowiczów. Mogłaś je wrzucić wczoraj bez intencji ale po czasie, w kolejnych wpisach, pięknie wykorzystałaś ten fakt w taki sposób jaki opisałam. Odpowiedz Link Zgłoś
al_sahra Re: Emama to zajefajne miejsce 06.01.26, 03:44 asia_i_p napisała: > Przez cały czas widziałam wszystko, co wygaszona osoba pisze, > tyle że na szaro a nie na czarno Tak jest, jeśli nie odhaczysz “Nie pokazuj wątków i postów nieprzyjaciół”. Ja właśnie to stosuję, bo całkowite wygaszenie czasem uniemożliwia zrozumienie wątku. A korzyść ciągle jest taka, że nie da się odpowiedzieć na posty wyszarzonych uczestników, więc nie odpiszę przypadkiem komuś, z kim nie chcę wdawać się w rozmowę. Wyszarzam chamów, idiotów i ewidentne trolle. Lista jest długa (limit 75 okazał się nieprawdą). Odpowiedz Link Zgłoś
ponis1990 Re: Emama to zajefajne miejsce 06.01.26, 13:10 Ja raz w życiu jedną wygasiłam, kilka lat później info, że zmarła. Odpowiedz Link Zgłoś
nenia1 Re: Emama to zajefajne miejsce 06.01.26, 14:08 ponis1990 napisała: > Ja raz w życiu jedną wygasiłam, kilka lat później info, że zmarła. > przykre, ale bez wygaszenia też by pewnie zmarła. Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Emama to zajefajne miejsce 06.01.26, 14:14 nenia1 napisała: > ponis1990 napisała: > > > Ja raz w życiu jedną wygasiłam, kilka lat później info, że zmarła. > > > przykre, ale bez wygaszenia też by pewnie zmarła. Na pewno. Za to autorka nie czytała postów tej osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Emama to zajefajne miejsce 06.01.26, 13:49 Zobacz, ze to mój nick jest odmieniany przez przypadki. Kto tu szczuje? Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Emama to zajefajne miejsce 06.01.26, 13:51 nastarana napisała: > is-laura napisała: > > > > > Tobie brawa za odwagę, że masz chęć i odwagę bronić swoich poglądów > > Brawa? Za tę szczujnię, którą tu yenna uskutecznia odkąd wróciła na forum? Szczujnia polega na banowaniu agresywnych nicków i nie wchodzenie z nimi w interakcje pomimo tego, ze te agresywne nicki atakują pod moimi wpisami? Zadzwiajaca definicja szczujni. Odpowiedz Link Zgłoś