katriel 11.01.26, 14:38 Jaką torebkę do takiej sukienki założyłaby ematka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marzmarz30 Re: Jaką torebkę 11.01.26, 16:19 postawiłabym na małą, wyrazista listonoszkę albo kopertówke. Odpowiedz Link Zgłoś
wybitniemondry Re: Jaką torebkę 11.01.26, 16:31 katriel napisała: > Jaką torebkę do takiej sukienki założyłaby ematka? Na jaką część ciała zakłada się torebkę? Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: Jaką torebkę 11.01.26, 16:39 Nie błyszczącą, skórzaną matową. Kolor zależy od okazji, pory dnia i roku, butów. Na wieczór zimowy granatową (nudno, ale sukienka u mnie na zdjęciu błyszczy się bardzo), szarą, nawet czarną jeśli mam i nie chce kupować kolejnej. Inne kolory w zależności od mojej "odwagi" ubiorowej (ja zachowawcza i nudna jestem 😉). Latem jaśniejsza spoko. No chyba, że lubisz błyszczeć, to szalej 😄 Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Jaką torebkę 11.01.26, 16:59 sukienka z modbis i ematka nie krytykuje, ze baciowociotkowa??? 😉🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Jaką torebkę 11.01.26, 17:00 kopertowka matowa - granat albo golebi szary Odpowiedz Link Zgłoś
demodee Re: Jaką torebkę 12.01.26, 08:58 A na jaką okoliczność (ślub sąsiadki, wesele córki, sylwester, urodziny teściowej)? Odpowiedz Link Zgłoś