memphis90 Re: Załamka butami 31.01.26, 10:28 Mam kolezanke, którą pracodawca w miejscu pracy zmusił do zdjęcia szpilek i założenia bezpiecznego obuwia roboczego tj chodaków. Tego samego dnia w tychże kozakach poślizgnęła się na prostej drodze, skręciła kostkę i zerwala wiezadla. Nigdy nie zdarzyło się to w szpilkach. Wniosek z tego taki, ze Twoje ciało jest już przystosowane do uggsow i odrzuca banalne buty z kolcami . Poza tym może jesteś zbyt szczupła i raczki nie dają rady wbić się w lód, bo nacisk jest zbyt mały. Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Załamka butami 31.01.26, 11:28 Chodze bardzo ostroznie, suwajac bardziej nogami niz energicznymi krokami. Mam rozne buty i nawet trekkingowe zimowe na lodzie beda sie slizgac, cudow nie ma. W lesie, w gorach zakladam raczki i ide pewnym krokiem. Przyczepily sie niektore do rozmiaru buta, a to wg mnie calkiem normalny rozmiar dla wysokiej kobiety. Buty jak buty, ja tam nawet takie lubie i mnostwo tego jest po sklepach, wiec nie wiem co cie sklonilo, zeby wybrac akurat te najdrozsze. Kolcow maja malo, podejrzewam, ze trzeba w nich chodzic stawiajac cala stope na plasko. Odpowiedz Link Zgłoś
niemcyy Re: Załamka butami 31.01.26, 11:49 mikams75 napisała: > Buty jak buty, ja tam nawet takie lubie i mnostwo tego jest po sklepach, wiec n > ie wiem co cie sklonilo, zeby wybrac akurat te najdrozsze. Ja mam podejrzenie, co ją skłoniło . Jest takie powiedzenie: s. wyżej niż d. ma. Odpowiedz Link Zgłoś
pani.asma Re: Załamka butami 31.01.26, 14:53 No właśnie i zastanawiam się po co komuś takie buty z jakimiś plastikowymi nakładkami i niby kolcami przecież porządnie to nie ochroni A jaki problem kupić sobie raczki i nałożyć na buty ten sam ruch niż te Kolce otwierać Serio nawet nie wiedziałam że taki sprzęt istnieje a akurat troszkę chyba znam się na jakichś sprzętach w góry i na trudne warunki Odpowiedz Link Zgłoś
pursuedbyabear Re: Załamka butami 31.01.26, 14:55 Tak samo, jak na mostach w Krakowie. Odpowiedz Link Zgłoś
pani.asma Re: Załamka butami 31.01.26, 15:06 A co wyremontowali je i nie trzeba dwa razy przekraczać dysku żeby dojechać gdziekolwiek ? Odpowiedz Link Zgłoś
pursuedbyabear Re: Załamka butami 31.01.26, 15:14 Zajmij się lepiej wzrostem Rafała, durmitor. Odpowiedz Link Zgłoś
pani.asma Re: Załamka butami 31.01.26, 15:21 Jaki Rafał ,no chyba nie chcecie zamiast o nim zapomnieć znowu go wystawić po raz trzeci na kandydata prezydenta Polski? Odpowiedz Link Zgłoś
alexis1121 Re: Załamka butami 31.01.26, 15:33 Ma mój głos, jak coś. Dla mnie to był wymarzony kandydat. Odpowiedz Link Zgłoś
pursuedbyabear Re: Załamka butami 31.01.26, 16:00 Wolimy jego niż buca kibola, za którym gardłowały pisiorskie trolliszcza twojego pokroju. Nara. Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Załamka butami 31.01.26, 16:13 pursuedbyabear napisała: > Wolimy jego niż buca kibola, co za peszek, że tusk też wolał tego kibola i przyklepał sfałszowanie wyborów... Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Załamka butami 31.01.26, 15:58 to nie jest sprzet w gory ani w trudne warunki. Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: Załamka butami 31.01.26, 22:44 Dam Ci tak w ogóle radę dzięki której zaoszczędzisz kupę kasy: w każdych butach da się iść po lodzie i się nie wywalić, trzeba się lekko pochylić do przodu jak pingwin. Odpowiedz Link Zgłoś