Dodaj do ulubionych

Moda prezydencka

10.02.26, 16:44
Rezydent pałacu prezydenckiego nosi się czasami na luzie i sportowo w koszulkach z biało- czerwonym napisem " NOWROCKY". Siostra KN oraz jego koledzy założyli biznes odzieżowy a prezydent robi za słup reklamowy.
Chciałam zobaczyć cóż jeszcze ten sklep oferuje ale chwilowo nieczynny. A mieli takie ładne zdjęcia robione przez fotografa kancelarii ...choć ta ostania twierdzi, że nic a nic pan prezydent wspólnego z ty mnie ma.
Obserwuj wątek
    • daniela34 Re: Moda prezydencka 10.02.26, 16:50
      To jest nawet lepsze od prezydenta z premierem promujących Red is bad. Któż z nich wtedy przypuszczał że już za dwa latka pan Sz., cudownie powrócony na Ojczyzny łono z Dominikany, tak pięknie bedzie śpiewał na przesłuchaniu u proroka...
      • chlodne_dlonie Re: Moda prezydencka 10.02.26, 20:01
        ..prawda..?
        Ach ten przewrotny los!
        wink
    • ga-ti Re: Moda prezydencka 10.02.26, 16:56
      Serio ma taką koszulkę? 🤣
      Czyż nie wesoło jest w naszym pięknym kraju? 🤦‍♀️
      • daniela34 Re: Moda prezydencka 10.02.26, 16:58
        I nie tylko koszulkę
      • kaki11 Re: Moda prezydencka 10.02.26, 18:47
        jeszcze czapkę do kompletu big_grin
    • mava12 Re: Moda prezydencka 10.02.26, 16:59
      ja spodziewam sie ciągu dalszego. No np. "To ja. Batyr" na koszulce, czy gdzie tam. Też chyba kiepsko się sprzedaje.
      Albo snusy z logo rezydenta, jaka to kasiora leży odłogiem! do wzięcia z chodnika...
      • daniela34 Re: Moda prezydencka 10.02.26, 17:03
        A rodzinę trzeba jakos ustawić. Ta jedna kawalerka pana Jerzego całej rodziny nie obskoczy...a oszczędności z apartamentu miłości to na co starczą? Na waciki???
      • hanusinamama Re: Moda prezydencka 17.02.26, 10:36
        Tak, niewykorzystane zasoby.
    • asiairma Re: Moda prezydencka 10.02.26, 17:14
      Pomijając kwestie ustawiania rodziny (pani Nawrocka o imieniu identycznym jak siostra Nawrockiego zastrzegła Nawrocky też jako znak towarowy dla sztang, worków jak i samych siłowni, a nawet hoteli i gastronomi), to mnie zastanawia patriotyzm tej rodziny. Czemu Nawrocky a nie Nawrocki? Może od razu powinni dać "Nał Roki!".
      • analoga_niet Re: Moda prezydencka 10.02.26, 17:58
        Bo to nawiązanie do filmów. Może czeka nas starcie Now Rocky kontra Władimir Wladmirowicz Drago
        • chlodne_dlonie Re: Moda prezydencka 10.02.26, 20:03
          analoga_niet napisała:

> Bo to nawiązanie do filmów. Może czeka nas starcie Now Rocky kontra Władimir Wl
          > admirowicz Drago
          >

Dałbyż los!!

• 35wcieniu Re: Moda prezydencka 10.02.26, 18:17
        Czemu Nawrocky a nie Nawrocki? Może od razu powinni dać "Nał Roki!".

No bo dokładnie o tę grę słów chodzi przecież. Na niektórych ubraniach jest mniejszymi literami "now" i dużymi ROCKY.
        • asiairma Re: Moda prezydencka 10.02.26, 18:29
          35wcieniu napisał(a):

> Czemu Nawrocky a nie Nawrocki? Może od razu powinni dać "Nał Roki!".
          >
          > No bo dokładnie o tę grę słów chodzi przecież. Na niektórych ubraniach jest mni
          > ejszymi literami "now" i dużymi ROCKY.
          >

O fakt. Nie śledziłam. Dopiero gdy zobaczyłam go w czapce, to to "Y" mi się rzuciło już "o" nie. Myślałam, że ma być tak po hamerykańsku po prostu wink
    • kropkaa Re: Moda prezydencka 10.02.26, 17:31
      🤦‍♀️
    • bene_gesserit Re: Moda prezydencka 10.02.26, 17:55
      Przeciwnicy prezydenta będą wieszać psy - zwolennicy będą zachwyceni i pewnie nawet niektórzy kupią

Ach, gdzie są niegdysiejsze afery z meblami Forte.
      • asiairma Re: Moda prezydencka 10.02.26, 18:38
        bene_gesserit napisała:

> Przeciwnicy prezydenta będą wieszać psy - zwolennicy będą zachwyceni i pewnie n
        > awet niektórzy kupią

Kupią i obowiązkowo założą na lotnisko.
        Najwięcej red is bad, kotwic i orłów widuje na lotnisku.
        • bene_gesserit Re: Moda prezydencka 10.02.26, 18:57
          A ja już wcale nie widuje.

Była taka przedpandemiczna moda na bluzy z Żołnierzami wyklętymi, dziecmi-powstancamui i czerwono-bialymi opaskami, wydrukowanymi na przedramionach. Także innymi podobnymi. Żel to w czasie pandemii znikło, chyba noszenie takich odzień za mocno skojarzylo się z łysa glacą, tępym wyrazem twarzy i polszczyzna na bardzo kiepskim poziomie
          • hanusinamama Re: Moda prezydencka 17.02.26, 10:35
            Ja widuje na basenie tatuaże z wyklętymi.
            Jeden pan ma znaczek wyklętych a pod spodem napis "rasa panów"...czcionką gotycką
            Nie powiem robi wrażenie
        • chlodne_dlonie Re: Moda prezydencka 10.02.26, 20:04
          Widać to szczególnie na niektórych kierunkach.. tongue_out
    • mateusz.urbanski Re: Moda prezydencka 10.02.26, 18:23
      abasia0 napisała:

> Chciałam zobaczyć cóż jeszcze ten sklep oferuje ale chwilowo nieczynny.

Nie no, działa ten "fanowski" 🤣
      "Witamy w fanowskim sklepie z produktami dedykowanymi - uwaga‼️👉dr Karolowi Nawrockiemu"
    • kaki11 Re: Moda prezydencka 10.02.26, 18:49
      No, aż nie chciałam uwierzyć jak to zobaczyłam 🤣🤦‍♀️
    • princesswhitewolf Re: Moda prezydencka 17.02.26, 10:45
      Populizm ma sie dobrze
    • dracaria Re: Moda prezydencka 17.02.26, 11:11
      Nawrocki codziennie powinien wychodzić na balkon w spranych gaciach, albo żonobijce, tylko po to, aby odpalić w głównych mediach rozmaite Środy, Jandy i Markowskich, którzy grzaliby, jaki ten lud, który ich wybrał, ciemny i głupi big_grin
    • mdro Re: Moda prezydencka 17.02.26, 11:41
      Update:
      Nawrocki twierdzi, że koszulkę, w której sobie robił oficjalne zdjęcia z olimpijczykami, pożyczył od fotografa big_grin
      I w ogóle nie ma pojęcia, co na niej było, jakby fotograf miał inną koszulkę "polskiej firmy", to też by założył.

Cóż, wydawałoby się, że jednak funduszy kancelarii prezydenckiej nie obcięto i powinno być Nawrockiego stać na własne, żeby nie wkładał czyichś przepoconych koszulek?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka