Dodaj do ulubionych

Zmieniłam zdanie o Gosi R

11.02.26, 15:59
Podziwiałam jej nowy wygląd, nową twarz, byłam największą fanką metamorfozy jaką przeszła. Aż do dzisiaj. Z perspektywy czasu cieszę się, że nie stać mnie na operacje plastyczne i zabiegi medycyny estetycznej. Zresztą i tak nie mam dla kogo dobrze wyglądać, z wyjątkiem pana Jezusa.
Komuś podoba się ona w takim wydaniu?

Obserwuj wątek
    • atoness Re: Zmieniłam zdanie o Gosi R 11.02.26, 16:01
      Teraz już wyraźnie jest sztuczna. Do czegoś musi tego potrzebować.
      • kamkaklamka Re: Zmieniłam zdanie o Gosi R 11.02.26, 16:09
        Wygląda jak mumia, mi się bardzo podoba Krupa ale ona miała zawsze wspaniałe naturalne warunki więc trudno ją zepsuć.
        • ib_k Re: Zmieniłam zdanie o Gosi R 11.02.26, 22:24
          kamkaklamka napisała:

> Wygląda jak mumia, mi się bardzo podoba Krupa ale ona miała zawsze wspaniałe na
          > turalne warunki więc trudno ją zepsuć.

Naprawdę, przecież to są klony.

www.pudelek.pl/doda-malgorzata-rozenek-majdan-i-joanna-krupa-zasiadly-przy-jednym-stole-w-sejmie-humory-nie-dopisywaly-zdjecia-7253247573637440g
          • kamkaklamka Re: Zmieniłam zdanie o Gosi R 12.02.26, 10:51
            Przerobione według mody, Krupa jest bardziej subtelnie i była ładniejsza a z wiekiem jej uroda wyszlachetniała więc wygląda najlepiej.
      • marileskrzys Re: Zmieniłam zdanie o Gosi R 11.02.26, 16:23
        Na starych zdjęciach sprzed 20 lat była do bólu przeciętna.
        • kamkaklamka Re: Zmieniłam zdanie o Gosi R 11.02.26, 16:32
          Moim zdaniem nigdy nie była przeciętna.
          • bene_gesserit Re: Zmieniłam zdanie o Gosi R 11.02.26, 20:10
            Właśnie obejrzałam zdjęcia o wiele młodszej Krupy. Od tamtej pory zrobione powieki, nos, usta. Była ładna, ale w taki bardziej banalny sposob. Inną sprawą z że korzysta ze świetnych fachowców i nie przesadza - wciaz wygląda świeżo i jak ona sama, a nie miliony innych zrobionych od format.
    • rb_111222333 Re: Zmieniłam zdanie o Gosi R 11.02.26, 16:07
      Każdy ma jakieś niekorzystne zdjęcie.
    • zbytomia100 Re: Zmieniłam zdanie o Gosi R 11.02.26, 16:10
      Bo wczesniej ogladalas glownie jej wyobrazenie na temat samej siebie, stworzone przez filtry i inne narzedzia AI. A teraz widzisz zwykla fotke.
      Panie z pontonami budza we mnie najbardziej mieszane uczucia. To wyglada znosnie tylko w jednej pozycji na selfiku. W kazdym innym swietle, pozycji, perspektywie, to wyglada po prostu odrazajaco. I te panie o tym nie wiedza, bo one ogladaja swoje lico, tak jak Malgonia, tylko na poprzerabianych zdjeciach, lub ulubionym lusterku w lazience i nawet nie zdaja sobie sprawy, jak zle to wyglada na zywo.
      • chlodne_dlonie Re: Zmieniłam zdanie o Gosi R 11.02.26, 16:16
        Ano niestety, najbardziej mnie to smuci jak 'pontony' fundują sobie młode, świeże dziewczyny.. wink
        Podobnie zresztą jak 'gąsienice' zamiast rzęs naturalnych.. tongue_out

No , ale one są zachwycone i osoby 'nieprzerobione' za niezadbane uważają wink
        Cóż, jestem zatem 'niezadbana' i znakomicie mi z tym big_grin
        • szarmszejk123 Re: Zmieniłam zdanie o Gosi R 11.02.26, 16:51
          "Ano niestety, najbardziej mnie to smuci jak 'pontony' fundują sobie młode, świeże dziewczyny.. wink"

Obok tematu, ale zostając przy młodych i świeżych.. czy w Polsce też jest moda na te kretyńskie wąsy u młodych chłopaków??
          • ania_z_zielonymii Re: Zmieniłam zdanie o Gosi R 11.02.26, 16:57
            Takich jak ma Dawid Podsiadło?
            Była chwilowa moda, ale chyba nie chwyciło, bo nie widzę na ulicach.
            • szarmszejk123 Re: Zmieniłam zdanie o Gosi R 11.02.26, 17:03
              Tak, takich też:p ale bardziej takich
              • alpepe Re: Zmieniłam zdanie o Gosi R 11.02.26, 19:20
                Aż się wstrząsnęłam, ale ja nienawidzę zarostu u mężczyzn, od razu mnie obrzydza i jak widzę Arabów szczególnie, to się odwracam, bo niestety maluje mi się na twarzy obrzydzenie, ale nie rasistowskie, tylko wymierzone w te ohydne brody i wąsy.
              • hosta_73 Re: Zmieniłam zdanie o Gosi R 12.02.26, 08:46
                Widziałam takie gęste wąsy u pewnego studenta I roku. I do tego kręcone włosy. Wyglądał trochę jak młody Krawczyk wink
          • memphis90 Re: Zmieniłam zdanie o Gosi R 11.02.26, 18:01
            Tak!

Noszą koszmarne wąsiki, które budzą natychmiastowe skojarzenia z wujami w latach 80.

Za każdym razem zamieram w zgrozie i obrzydzeniu.
            • szarmszejk123 Re: Zmieniłam zdanie o Gosi R 11.02.26, 18:37
              No właśnie! Wąs dziadersa a twarz młoda, nijak mi to nie gra!
              • arwena_111 Re: Zmieniłam zdanie o Gosi R 11.02.26, 18:43
                Wracaja lata 80. Te wąsy sa koszmarne. A na olimpiadzie co drugi młody chłopak ma takie. Oni sie oszpecają tymi wąsami.
                • afro.ninja Re: Zmieniłam zdanie o Gosi R 11.02.26, 19:04
                  A moim zdaniem z tymi wąsami wyglądają bardzo fajnie. Wąs dodaje im męskości.
                  • kropkacom Re: Zmieniłam zdanie o Gosi R 11.02.26, 21:24
                    Też lubię tą modę. Ba, lubię jak mąż zapuści wąsy.
                    • szarmszejk123 Re: Zmieniłam zdanie o Gosi R 12.02.26, 07:21
                      Ale twój mąż chyba nie stał się ledwo pełnoletni?:p
                  • arwena_111 Re: Zmieniłam zdanie o Gosi R 12.02.26, 11:18
                    No dla mnie są aseksualni. I zawsze faceci z wąsami byli aseksualni. Jedynie co toleruję u faceta - to trzydniowy zarost. Na szczęście mój mąż nie ma zapędów do posiadania wąsów czy brody - bo bym się chyba rozwiodła wink lub ogoliła go w nocy.

Moja córka ma 23 lata i też podobne podejście. Wąsy i broda sa bleee.
                • bezmiesny_jez Re: Zmieniłam zdanie o Gosi R 12.02.26, 08:41
                  Ale oni się nie chcą podobać ciotkom klotkom, tylko rówieśniczkom.
                  • szarmszejk123 Re: Zmieniłam zdanie o Gosi R 12.02.26, 08:50
                    I że to się rówieśniczkami podoba też jest straszne :p
                    • szarmszejk123 Re: Zmieniłam zdanie o Gosi R 12.02.26, 08:50
                      O ile się podoba, bo tego w sumie nie wiem:p *
                    • arwena_111 Re: Zmieniłam zdanie o Gosi R 12.02.26, 11:18
                      Na pewno nie wszystkim. Mojej córce się nie podoba ta moda.
          • chlodne_dlonie Re: Zmieniłam zdanie o Gosi R 11.02.26, 18:58
            szarmszejk123 napisał(a):

> Obok tematu, ale zostając przy młodych i świeżych.. czy w Polsce też jest moda
            > na te kretyńskie wąsy u młodych chłopaków??

Niestety!
            Stwierdzam z ubolewaniem crying
            Choć to akurat - w przeciwieństwie do omawianych 'upgrade'ów' w wykonaniu dziewczyn, wiadomo- pikuś.
            Powiem Ci na ucho wink , że gdybym miała syna z takim kretyńskim pomysłem, to zastosowałabym rozwiązanie przemocowe i nocą pozbawiła go tego 'atrybutu'.. tongue_out
        • bene_gesserit Re: Zmieniłam zdanie o Gosi R 11.02.26, 20:14
          chlodne_dlonie napisała:

> Ano niestety, najbardziej mnie to smuci jak 'pontony' fundują sobie młode, świe
          > że dziewczyny.. wink
          > Podobnie zresztą jak 'gąsienice' zamiast rzęs naturalnych.. tongue_out
          >
          > No , ale one są zachwycone i osoby 'nieprzerobione' za niezadbane uważają wink
          > Cóż, jestem zatem 'niezadbana' i znakomicie mi z tym big_grin

To moda. Minie
          Dwadzieścia lat temu ulice naszego kraju zaludniały tzw frytki - spalone na brąz starej skórzanej kanapy kobiety z przesuszonymi białymi albo kruczoczarnymi włosami. Do tego najczęściej bikeje smile

I co? Podejrzewam, że niegdysiejsze frytki spaliły wszystkie swoje zdjęcia z tamtego okresu. To samo będzie z paniami z glonojadami i gąsienicami. Na Zachodzie już zreszta od paru lat odchodzi się od tej estetyki, u nas pewnie też zacznie.

Oby.
          • afro.ninja Re: Zmieniłam zdanie o Gosi R 12.02.26, 08:14
            Co mają wąsy do solarium? Od kilkunastu lat widać u mężczyzn wyzwolenie w sprawie zarostu. Te dlugie, ale zadbane brody i inne zarostowe konfigurację. Faceci lubią zarost, ale z tego co czytam i obserwuje, kobiety niekoniecznie. Zwłaszcza matki dorosłych facetów.
            • bene_gesserit Re: Zmieniłam zdanie o Gosi R 12.02.26, 11:07
              afro.ninja napisała:

> Co mają wąsy do solarium?

Przecież odpowiadałam na post - zacytowany, żeby nie było wątpliwości - o kobietach bez wąsów.
      • ewka.n Re: Zmieniłam zdanie o Gosi R 11.02.26, 16:29
        zbytomia100 napisała:

> Bo wczesniej ogladalas glownie jej wyobrazenie na temat samej siebie, stworzone
        > przez filtry i inne narzedzia AI. A teraz widzisz zwykla fotke.

Poza tym wcześniej wątkodajka może miała dla kogo dobrze wyglądać poza panem Jezusem, który przecież i tak widzi jaka naprawdę ona jest. Jego żadne operacje plastyczne czy filtry nie zwiodą, więc faktycznie w jej przypadku już nie ma sensu ich stosować 🤷‍♀️
    • siedemkropek82 Re: Zmieniłam zdanie o Gosi R 11.02.26, 16:13
      Doda jest sto razy od niej ładniejsza.
      • chlodne_dlonie Re: Zmieniłam zdanie o Gosi R 11.02.26, 16:19
        Przede wszystkim obie panie mało już 'oryginał' przypominają.. uncertain
        Ale co komu się widzi wink
      • trampki-w-kwiatki Re: Zmieniłam zdanie o Gosi R 11.02.26, 23:36
        Nie jest
    • alpepe Re: Zmieniłam zdanie o Gosi R 11.02.26, 16:18
      Mnie się podoba.
      • partytura2026 Re: Zmieniłam zdanie o Gosi R 12.02.26, 08:26
        Mnie generalnie tez. Tylko trochę zbyt mocno i nienaturalnie naciągnięta skóra na dole twarzy. Robi wrażenie, że usta są rozciągnięta na boki.
        Myślę, że to kwestia niekorzystnego ujęcia.
    • marileskrzys Re: Zmieniłam zdanie o Gosi R 11.02.26, 16:22
      Dobrze jak na 50 lat wygląda Barbara Nowacka. Rozenek średnio i to wiek już 47. Co będzie za 5-7 to nie wiem.
      • is-laura Re: Zmieniłam zdanie o Gosi R 11.02.26, 18:10
        Nowacka zrobił coś z włosami i wygląda rewelacyjnie. Ale ma dobre geny, matka była piękną kobietą, ojciec również jest przystojny
      • siedemkropek82 Re: Zmieniłam zdanie o Gosi R 11.02.26, 19:11
        48 ma rozenek
    • swiezynka77 Re: Zmieniłam zdanie o Gosi R 11.02.26, 16:59
      żaden klon nie jest w stanie mi się spodobać. wolę zwyczajnych, nieidealnych ludzi.
    • tanebo0001 Re: Zmieniłam zdanie o Gosi R 11.02.26, 17:11
      Ale nie przed snem... Będę miał koszmary...
    • hexella Re: Zmieniłam zdanie o Gosi R 11.02.26, 17:12
      Patrzę i patrzę i nie widzę tu nic brzydkiego. Jasne, było grzebane, jest wg, "jedynie słusznego wzorca", ale pieprzenie, że wygląda źle jak na 47 lat? Taaa...big_grin
      Myślę że pan Jezus byłby w 7 niebie.
      • raczek47 Re: Zmieniłam zdanie o Gosi R 11.02.26, 18:29
        Nie piszą, że wygląda źle, tylko nienaturalnie.
        Dla mnie śmiesznie. Ostentacyjne pokazywanie, że ma się pieniądze na zbyciu i można je włożyć w zmianę twarzy.Dla mnie to wyraz mocnych kompleksów. Nie mam szacunku do takich osób.
        • gryzelda71 Re: Zmieniłam zdanie o Gosi R 11.02.26, 18:38
          Moj bosze....
        • alpepe Re: Zmieniłam zdanie o Gosi R 11.02.26, 19:34
          Serio uzależniasz swój szacunek do kogoś od tego, jak ktoś wygląda?
          • raczek47 Re: Zmieniłam zdanie o Gosi R 11.02.26, 19:44
            Nie o tym napisałam Przeczytaj jeszcze raz.
            • alpepe Re: Zmieniłam zdanie o Gosi R 11.02.26, 20:26
              Czyli patrzysz na kogoś i uważasz, że ma kompleksy, bo ty wiesz lepiej.
              I zamiast współczucia, nie masz szacunku do tej osoby.
              Żeby było jasne, ja się nie maluję, nawet mało co kremuję, nie farbuję włosów, nie robię zabiegów, więc i tak mnie by twój brak szacunku nie dotknął, ale ja jak widzę, szczególnie młode zrobione mocno dziewczyny, to mam ochotę jej przytulić tak matczynie i powiedzieć, że bez tego zrobienia też są ładne i wartościowe.
          • superematka Re: Zmieniłam zdanie o Gosi R 11.02.26, 22:39
            alpepe napisała:

> Serio uzależniasz swój szacunek do kogoś od tego, jak ktoś wygląda?
            >
            To paryska i to już udowodniła
            • superematka Re: Zmieniłam zdanie o Gosi R 11.02.26, 22:39
              Patuska
        • kamkaklamka Re: Zmieniłam zdanie o Gosi R 12.02.26, 12:20
          Szacunek do ludzi uzależniasz od wizerunku? A widzisz jeszcze człowieka czy już tylko wizerunki?
          • raczek47 Re: Zmieniłam zdanie o Gosi R 12.02.26, 18:54
            Ematka bywa jednak tępawa.
            Nie uzależniam szacunku do ludzi od tego jak wyglądają ale nie mam szacunku do ludzi, którzy nie potrafią szanować siebie- patrz: bohaterka wątku, która bardzo musi siebie nie lubić skoro zmieniła się w woskową lalkę. I lubi pokazać, że ma kasę, ot właśnie na przerobienie siebie- to jest brak klasy i tyle. Nie lubi siebie i nie szanuje.
            • kamkaklamka Re: Zmieniłam zdanie o Gosi R 12.02.26, 19:53
              To chyba twój kolejny taki wpis, kiedyś np pisałaś że jakiś chłopak w pracy wzbudził w tobie agresję tylko dlatego że miał jakiś niestosowny podkoszulek.Brzmisz jak ofiara przemocy własnej, jakbyś miała opresyjną relacje sama ze sobą.
              • raczek47 Re: Zmieniłam zdanie o Gosi R 12.02.26, 21:35
                kamkaklamka napisała:

> To chyba twój kolejny taki wpis, kiedyś np pisałaś że jakiś chłopak w pracy wzb
                > udził w tobie agresję tylko dlatego że miał jakiś niestosowny podkoszulek.Brzmi
                > sz jak ofiara przemocy własnej, jakbyś miała opresyjną relacje sama ze sobą.
                Jeśli już chcesz komuś coś zarzucać, sprawdź dokładnie fakty. Mój kolejny wpis dotyczący czego?
      • hermenegilda_zenia_is_back Re: Zmieniłam zdanie o Gosi R 11.02.26, 19:12
        Fascynuje mnie, że są jeszcze takie, co bez mrugnięcia powtarzają z przekonaniem, że ta starsza pani w wieku mocno przedemerytalnym ma 47 lat.
    • memphis90 Re: Zmieniłam zdanie o Gosi R 11.02.26, 18:02
      Nie jestem fanką tego kierunku interwencji plastycznych.
      • johana741924 Re: Zmieniłam zdanie o Gosi R 11.02.26, 18:10
        To tylko zdjęce a zdjęciom trudno ufać. Wygląda nienaturalnie a live pewnie o wiele gorzej. Czasu i tak się na siłę nie zatrzyma, udawanie nastolatki przez 40 stki 50 tki jest skazane na porażkę
    • ewka.n Re: Zmieniłam zdanie o Gosi R 11.02.26, 18:48
      Znajoma zerkając mi przez ramię o czym czytam rzuciła na odchodne: zobacz co sobie zrobiła Kate Backinsale!
      Moje pierwsze wrażenie: WTF? Kto to jest?!

https://imgproxy.amomama.com/HKdtrUQhyVNCyWqAtdnd7Zcxq3SxRu9FOPryz1yEXrg/rs:fill:768:0:1/g:no/aHR0cHM6Ly9jZG4uYW1vbWFtYS5jb20vYTc2Mzc3MjdhMWY3Y2Q2MTgyYzRkNzgyYmJjYmU2OWFhNDhlMjQ3OTQ3MmQ4NzY2NGMyZDlhZDczZTM3ODI2YS5qcGc_d2lkdGg9MjY1NiZoZWlnaHQ9Mzg2OQ.jpg
      • chlodne_dlonie Re: Zmieniłam zdanie o Gosi R 11.02.26, 19:01
        O rany.. a taka ładna z niej kobieta (była..)
      • afro.ninja Re: Zmieniłam zdanie o Gosi R 11.02.26, 19:06
        Nie poznałam! Co ona z sobą zrobila? Te usta sa przerażające.
      • czekamnawiatr Re: Zmieniłam zdanie o Gosi R 11.02.26, 21:22
        Kości. Kości jako pierwsze rzucają się w oczy.
    • misiamama Re: Zmieniłam zdanie o Gosi R 11.02.26, 19:33
      Panu Jezusowi na pewno tak, wiec nie czułabym się tak pewnie na twoim miejscu 🙃
    • kozica111 Re: Zmieniłam zdanie o Gosi R 11.02.26, 19:35
      Ta kobieta nie pachnie czymkolwiek.Gdybym była homo, bi i hetero(jestem) nie czułabym nic, typowy plastik bez zapachu a tym samym bez seksualnego pociągu.Lalka-smutne.Mimo to ktoś powąchał i mu pasowało, życie.No i na zdrowie.
    • bene_gesserit Re: Zmieniłam zdanie o Gosi R 11.02.26, 20:05
      Usta, poliki i oczy pewnie sobie zrobiła, ale w ten absurdalny nos nie wierzę. Pewnie zdjęcie zafotoszopowane na śmierć. Głowa też nienaturalnie wydłużona, to zdjęcie to jakas lipa.
      • alpepe Re: Zmieniłam zdanie o Gosi R 11.02.26, 20:28
        Ją możesz zobaczyć na żywo, prowadzi jakieś wywiady, na głównej Gazeta.pl jest czasem zajawka. I niestety, niestety, ona tak wygląda. Niby pięknie, ale jakoś tak jak zjawa.
    • partytura2026 Re: Zmieniłam zdanie o Gosi R 11.02.26, 21:17
      Bardzo niekorzystne zdjęcie. Też na nie zwróciłam uwagę i nie wiem, czy to kwestia ujęcia, czy faktycznie tak, jak piszą kobiety na grupach o lifcie, żeby patrzeć na efekty po roku co najmniej, nie po kilku miesiącach.

Byłam zachwycona jej metamorfozą, po tej fotce mój entuzjazm opadł.
    • kropkaa Re: Zmieniłam zdanie o Gosi R 11.02.26, 21:41
      Przecież taki nos z widocznymi dziurkami to najgorszy rodzaj błędów w sztuce. Kto jej to zrobił? Plus te dziwaczne niedomykające się usta.
      Mnie tam jej wygąld wisi i powiewa, ale skutek ilości ingerencji potwierdza, że to jest jak lawina - no nie da się zatrzymać w odpowiednim momencie.
      • vivyan Re: Zmieniłam zdanie o Gosi R 12.02.26, 23:03
        O, te usta są bardzo dziwaczne, podobne miała ostatnio Demi Moore w Landmanie. Myślę że to podobny przypadek, a juz zupełnie nienaturalnie to wygląda jak mówią🤔
    • szmytka1 Re: Zmieniłam zdanie o Gosi R 12.02.26, 06:47
      Moje dziecko, to z podejrzeniem zespołu wad genetycznych ma tak zebiszcze na wierzchu. U dziecka to jeszcze ujdzie, u dorosłych jest dla mnie odpychające
      • simply_z Re: Zmieniłam zdanie o Gosi R 12.02.26, 10:13
        Czyli jak dziecko dorosnie,to bedzie dla ciebie odpychajace...?
        • szmytka1 Re: Zmieniłam zdanie o Gosi R 12.02.26, 10:16
          Mam nadzieję, że uda się skorygować na tyle, że nie będzie potrzebna operacjanortognatyczna. Czy będzie odpychajace, to przekonam się jak dorośnie. Różnica jest taka, że moje dziecko takie się urodziło, miało pecha na loterii genowej i wylosowało zespół wad twarzoczaszki, a Rozenkowa sama sobie te zebiska zafundowała.
    • trampki-w-kwiatki Re: Zmieniłam zdanie o Gosi R 12.02.26, 07:40
      Ale wiecie, że tak z podpierduchy to wszyscy wyglądamy kijowo na zdjęciach? Nie dalej jak wczoraj córka zrobiła zdjęcie znienacka, na którym wyglądam jakbym zmieniła płeć oraz za ciosem gatunek 🙄
      • szarmszejk123 Re: Zmieniłam zdanie o Gosi R 12.02.26, 07:52
        Ja ostatnio byłam w szkole córki robić z dziećmi ciasto i zdjęcia które nauczycielka zrobiła w trakcie tego robienia, to chyba moje najgorsze ever zdjęcia 😂 nawet nie wiedziałam, że mam taki wielki nos!
        • trampki-w-kwiatki Re: Zmieniłam zdanie o Gosi R 12.02.26, 08:08
          Przynajmniej wyglądasz jak człowiek. U mnie światło było z góry i twarz się pofalowała, więc wyglądam jak manat, taki z warkoczami 🙄
          • trampki-w-kwiatki Re: Zmieniłam zdanie o Gosi R 12.02.26, 08:09
            O taki dokładnie
            • szarmszejk123 Re: Zmieniłam zdanie o Gosi R 12.02.26, 08:40
              Uwielbiam manaty 😍 musiałaś wyglądać słodko 😂😘
              • trampki-w-kwiatki Re: Zmieniłam zdanie o Gosi R 12.02.26, 10:37
                Jesteś bardzo uprzejma, zdecydowanie bardziej niż to zdjęcie 🤣
                Bo to wyglądało mniej więcej tak

• azalee Re: Zmieniłam zdanie o Gosi R 12.02.26, 12:02
                  Ale warkocze masz piekne!
                • szarmszejk123 Re: Zmieniłam zdanie o Gosi R 12.02.26, 12:14
                  Oh 😍😍😁
      • simply_z Re: Zmieniłam zdanie o Gosi R 13.02.26, 14:28
        E no nie, ona wyglada zle na zywo. Zreszta mam wrazenie, ze wiekszosc kobiet po tych botoksach i liftingach wyglada zwyczajnie slabo.
    • hosta_73 Re: Zmieniłam zdanie o Gosi R 12.02.26, 08:50
      Mnie tam obojętne co sobie poprawia, jednak usta ma mega dziwne. Wcześniej górna warga jej tak nie odstawała.
      • simply_z Re: Zmieniłam zdanie o Gosi R 12.02.26, 10:12
        Bo to lip liftwink.
        • campari.spritz Re: Zmieniłam zdanie o Gosi R 13.02.26, 14:05
          > Bo to lip liftwink.

Tak, kolejny - po szpiczastych brodach i wycinaniu poduszek tłuszczowych z wewnętrznej strony policzków - niezrozumiały dla mnie zabieg, z wątpliwym efektem estetycznym.
          • hosta_73 Re: Zmieniłam zdanie o Gosi R 16.02.26, 09:52
            wycinaniu poduszek tłuszczowych z wewnętrznej strony policzków

😯Ależ to musi boleć! Jednak dobrze, że tym się nie interesuję, lepiej nie wiedzieć...
    • mebloscianka_dziadka_franka Re: Zmieniłam zdanie o Gosi R 12.02.26, 09:08
      Jakby poprzestała na oczach to by wyglądała fajnie. Przecież nos miała normalny, kształtny i mały. Usta cienkie, ale nie szpeciły jej. Miała ładny, sympatyczny uśmiech, .
    • primula.alpicola Re: Zmieniłam zdanie o Gosi R 12.02.26, 10:46
      Te usta są straszne. To kwestia ujęcia na zdjęciu, czy obe się trwale nie domykają?
      • lauren6 Re: Zmieniłam zdanie o Gosi R 12.02.26, 10:54
        Podejrzewam, że nie domykają się. Tam był zabieg polegający na wycięciu skóry pod nosem, w wyniku którego górna warga znacząco się podniosła.

Gośka niebezpiecznie podąża szlakiem wyznaczonym przez Michaela Jacksona.
      • kamkaklamka Re: Zmieniłam zdanie o Gosi R 12.02.26, 10:54
        Gosia jest ofiarą lorda i presji to jest w głowie więc nigdy nie odpadnie z tego wyścigu na poprawki i korekty poprawek.
      • elinborg Re: Zmieniłam zdanie o Gosi R 12.02.26, 11:06
        primula.alpicola napisała:

> Te usta są straszne. To kwestia ujęcia na zdjęciu, czy obe się trwale nie domyk
        > ają?

Chyba pośrodku zostaje "o", górna warga jest skrócona.
        Jak ona czy Doda mowią, to ta usztywniona warga nie współpracuje. Wygląda to dziwnie, jakby coś się popsuło w lalce
    • czekamnawiatr Re: Zmieniłam zdanie o Gosi R 12.02.26, 11:03
      Wygląda jak kiepska postać z Muzeum Figur Woskowych. Albo postać z filmu s-f, androida udającego człowieka. Innymi słowy - pusto. Skorupa
    • anglofillka Re: Zmieniłam zdanie o Gosi R 12.02.26, 16:43
      Dobrze że podpisane, bo serio nie wiedziałabym, że to ona. Wygląda jak mix Dody i Magdy Ogórek.
    • campari.spritz Re: Zmieniłam zdanie o Gosi R 14.02.26, 06:46
      A jeszcze odnośnie do Małgorzaty Rozenek - obejrzałam ten wywiad i moim zdaniem wygląda tutaj wręcz przerażająco:
      tvn24.pl/polska/prawa-zwierzat-wyjatkowi-goscie-w-studiu-malgorzata-rozenek-majdan-wystapila-w-ich-imieniu-st8865148

I nie wiem, o co chodzi, bo ona miała taki moment, kiedy po przeróbkach wyglądała świetnie. Podobnie było kiedyś z Mają Sablewską - w X Factor była już po poprawkach i wyglądała super. Ale później się rozpędziła i zrobiła z siebie karykaturę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka