babilon_noon 26.02.26, 17:05 Co się dzieje ze starymi chłopami że po 60 stają się takimi zgryźliwymi, niemiłymi dziadami. Zadnej umiejętności życia pomiędzy ludźmi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alicia033 Re: Stare chłopy 26.02.26, 17:15 Ojej, ale żeby aż tak niesympatycznie wyrażać się o tusku... No, naprawdę się tego po tobie nie spodziewałam 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
nieobiektywnie Re: Stare chłopy 26.02.26, 17:19 alicia033 napisała: > Ojej, ale żeby aż tak niesympatycznie wyrażać się o tusku... No, naprawdę się t > ego po tobie nie spodziewałam 😂 > Ja pomyślałam o trumpie. Do czego to doszło że słyszymy haslo stary dziad i myślimy o politykach. Wszyscy politycy to jakieś stare dziady. rządzą nami stare dziady. to jest tragedia. Odpowiedz Link Zgłoś
demodee Re: Stare chłopy 26.02.26, 17:22 Wolałabyś, żeby rządzili nami 21-latkowie? Odpowiedz Link Zgłoś
boggi_dan Re: Stare chłopy 26.02.26, 17:31 demodee napisała: > Wolałabyś, żeby rządzili nami 21-latkowie? Tacy na dorobku. Kaczyński ma wybranego kandydata na premiera. Do 50. Ciekawe kto to? Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Stare chłopy 26.02.26, 17:23 nieobiektywnie napisała: > Ja pomyślałam o trumpie. A ja pomyslalam o moim personalnym Starym Bi_scotcie, ktory jest juz way past 60 a wciaz jest cool guy Honestly, wrecz z wiekiem staje sie fajniejszy - mniej sie wszystkim przyjmuje, stal sie wyluzowany & ogolnie happy-go-lucky/easy going, chetny na rozne adventures, ktore dawniej budzily w nim opory! Olejcie tych politykow, pomyslcie o swoich okolicznych "starych chlopach" - nie wierze, ze wszyscy juz tylko zgorzkniali & na odstrzal! Cheers. Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: Stare chłopy 26.02.26, 17:34 Olejmy obecnych polityków i głosujmy na Biscottiego. Byłabyś rozkoszną pierwszą damą. Odpowiedz Link Zgłoś
bromba11 Re: Stare chłopy 26.02.26, 18:07 Już mam nawet hasło wyborcze: "Szczęśliwa future dla everybody!" Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiagosia Re: Stare chłopy 27.02.26, 01:01 bromba11 napisała: > Już mam nawet hasło wyborcze: "Szczęśliwa future dla everybody!" Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Stare chłopy 26.02.26, 18:12 bene_gesserit napisała: > Olejmy obecnych polityków i głosujmy na Biscottiego. Ten pociag juz odjechal ... thanks god! My tam juz sobie we dwoje odcinamy kupony od naszej durno-chmurnej-mlodosciowej dzialalnosci politycznej - good PL wplaca co miesiac ciut ponad 1800 zlotych polskich na jego konto, na moje konto - lepiej nie bedzie Szukajcie starych chlopow, ktorzy NIE chca juz do polityki - the best option Cheers. Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: Stare chłopy 26.02.26, 18:15 Mój też nie, teraz (65) jest dużo pogodniejszy i spokojniejszy niż kiedyś. No chyba że jest chory akurat, to wtedy ciężko z nim wytrzymać.... Odpowiedz Link Zgłoś
mava12 Re: Stare chłopy 26.02.26, 17:36 >Ojej, ale żeby aż tak niesympatycznie wyrażać się o tusku... to co dopiero o kaczorze powiedzieć...ten to już chyba nienawidzi nawet sam siebie, z rozpedu. A na pewno nienawidzi polskiego społeczeństwa, od zawsze. Które jest śmieciami, chla, są chamami, szmatami, najgorszym sortem itd itp. A wszystko przez to, że go z piaskownicy przeganiali więc będzie się mścił na społeczeństwie, do końca swojego zycia. Na szczęście, to już niedługo, zważywszy na wiek i że, jako stary cap, pardon kawaler, zupełnie o siebie nie dba. Odpowiedz Link Zgłoś
boggi_dan Re: Stare chłopy 28.02.26, 06:06 mava12 napisała: > >Ojej, ale żeby aż tak niesympatycznie wyrażać się o tusku... > > to co dopiero o kaczorze powiedzieć...ten to już chyba nienawidzi nawet sam sie > bie, z rozpedu. > A na pewno nienawidzi polskiego społeczeństwa, od zawsze. Które jest śmieciami, > chla, są chamami, szmatami, najgorszym sortem itd itp. > A wszystko przez to, że go z piaskownicy przeganiali więc będzie się mścił na s > połeczeństwie, do końca swojego zycia. Na szczęście, to już niedługo, zważywsz > y na wiek i że, jako stary cap, pardon kawaler, zupełnie o siebie nie dba. > Niewiadomo co kogo w życiu spotka.. Wiec nie życz nikomu złego. Więcej bluzgów. Odpowiedz Link Zgłoś
mgr8 Re: Stare chłopy 26.02.26, 18:24 alicia033 napisała: > Ojej, ale żeby aż tak niesympatycznie wyrażać się o tusku... No, naprawdę się t > ego po tobie nie spodziewałam 😂 > Fobie się leczy, a nie obnosi z nimi. Jeszcze nikt mądry ci tego nie powiedział? Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Stare chłopy 26.02.26, 20:22 mgr8 napisała: > Fobie się leczy, a nie obnosi z nimi. To się lecz. Odpowiedz Link Zgłoś
mgr8 Re: Stare chłopy 28.02.26, 08:03 alicia033 napisała: > To się lecz. > Możesz wskazać wątki w których ciągle nawiązuję do jednego polityka lub partii? Nieważne jakiej opcji. Odpowiedz Link Zgłoś
campari.spritz Re: Stare chłopy 26.02.26, 23:35 > Fobie się leczy, a nie obnosi z nimi. Jeszcze nikt mądry ci tego nie powiedział? To bardziej obsesja, też do leczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: Stare chłopy 26.02.26, 17:30 Stare powiedzenie mowi : "it takes two to tango " . Odpowiedz Link Zgłoś
boggi_dan Re: Stare chłopy 26.02.26, 17:32 a74-7 napisał: > Stare powiedzenie mowi : "it takes two to tango " . Czasami i trojga😁 Odpowiedz Link Zgłoś
analoga_niet Re: Stare chłopy 26.02.26, 18:23 Też byś była marudna jakbyś nie miała nogi 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Stare chłopy 26.02.26, 21:43 No bo wtedy ich rowniesniczki to juz stare baby i cigale ich "boli glowa" a mlodsze od nich maja porabane w glowach i chetnie ich przyjma ale z kasa. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Stare chłopy 27.02.26, 06:10 Co na to twoja żona? Uwolniłeś ją wreszcie od swojego towarzystwa? Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Stare chłopy 27.02.26, 23:07 iwles napisała: > > Co na to twoja żona? Uwolniłeś ją wreszcie od swojego towarzystwa? > > Zona sie zawsze ze mna zgadza i co wieczor dziekuje Bogu za to ze jaa obdarzyl moim towarzystwem. Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Stare chłopy 28.02.26, 00:51 iwles napisała: > Nieźle wytresowałes te starą babę. > > > Ma wszytko co jej dusza zapragnie lacznie z poczuciem bezpieczenstwa. Nie chcialabys tak miec? Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Stare chłopy 28.02.26, 05:48 Ma wszystko oprócz...własnego zdania. Nie, nie chciałabym tak mieć. Odpowiedz Link Zgłoś
boggi_dan Re: Stare chłopy 28.02.26, 05:55 To dlaczego swoim się nie chwalisz. Tylko cudzych się czepiasz? Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Stare chłopy 28.02.26, 08:09 engine8t ma męża? A to sorry, nie wiedziałam. Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Stare chłopy 01.03.26, 01:19 iwles napisała: > > engine8t ma męża? A to sorry, nie wiedziałam. > > > Ty chyba malo wiesz wogole Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Stare chłopy 01.03.26, 01:19 iwles napisała: > > Ma wszystko oprócz...własnego zdania. > Nie, nie chciałabym tak mieć. > > Absolutnie ma wlasne zdanie i wiekszsc rzeczy dzieje sie tak jak ona chce. Odpowiedz Link Zgłoś
purchawka2020 Re: Stare chłopy 27.02.26, 08:02 Rozsycha im się kora mózgowa. "Zanik kory mózgowej, szczególnie w płatach czołowych (odpowiedzialnych za kontrolę impulsów, motywację i zachowania społeczne), prowadzi do tego, że starsza osoba staje się bardziej złośliwa, agresywna lub nietaktowna." Odpowiedz Link Zgłoś
boggi_dan Re: Stare chłopy 28.02.26, 05:59 Piszesz o obojgu płci. Bo kobiet też to dotyczy i to bardziej co widać na tym forum. Więcej przysadka mózgowa.ma wpływ. Odpowiedz Link Zgłoś
infinitypool Re: Stare chłopy 01.03.26, 07:29 Mozesz rozwinac conwidac na forum? Przeciez przecietna ematka puszaca tutaj jest raczej mloda... Odpowiedz Link Zgłoś