andallthat_jazz 03.03.26, 15:43 Z nieistniejacego pokoju Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gryzelda71 Re: Pozdro! 03.03.26, 15:47 Bosze pierwsze co robisz to zdjęcia na forum??? Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Pozdro! 03.03.26, 16:00 Strasznie ci współczuję. Nawet jak tylko chalturzysz na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Pozdro! 03.03.26, 15:51 Wrzuć zdjęcia lasu jak już pójdziesz :p Odpowiedz Link Zgłoś
glasscraft Re: Pozdro! 03.03.26, 15:58 I po to te nowe dresiki kupilas i wydalas kupe kasy, zeby siedziec w pokoju i na forum istniec? Wypasiony relaks jak ta lala. Odpowiedz Link Zgłoś
little_fish Re: Pozdro! 03.03.26, 16:12 I serio te wszystkie zakupy i rozkminy były na wyjazd do miejscówki oddalonej pół godziny jazdy od domu? Odpowiedz Link Zgłoś
nick_z_desperacji2 Re: Pozdro! 03.03.26, 19:54 Przecież to można rano zajechać, na wieczór wrócić. No, ale po co wtedy dwa dresiki. Ja mam taką rozkminę: skoro kostium ma 30 lat i jest dobry, to ile ma stary strój kąpielowy, jeśli nie pasuje rozmiarem? 🤔 Odpowiedz Link Zgłoś
geez_louise Re: Pozdro! 03.03.26, 16:19 Forum powinno się zrzucić na wspólny wyjazd Anny, Leanne i Rikiego. Ale byłyby wątki… Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Pozdro! 03.03.26, 16:53 geez_louise napisała: > Forum powinno się zrzucić na wspólny wyjazd Anny, Leanne i Rikiego. Na city break do Alexis? Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Pozdro! 03.03.26, 17:20 no, nie wiem czy Alexis pokazałaby się na śniadaniu z Anną ubraną w niekaszmirowy dresik.... Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Pozdro! 04.03.26, 00:17 aankaa napisała: > no, nie wiem czy Alexis pokazałaby się na śniadaniu z Anną ubraną w niekaszmiro > wy dresik.... > Dresik to dresik ale te straszne żaboty... Odpowiedz Link Zgłoś
la_felicja Re: Pozdro! 03.03.26, 19:48 geez_louise napisała: > Forum powinno się zrzucić na wspólny wyjazd Anny, Leanne i Rikiego. Ale byłyby > wątki… Nie no, jak już się zrzucać, to na spełnienie marzeń - wysłać Annę na wspólny wyjazd jej gorącym forumowym wielbicielem, znanym uprzednio jako Hrasier, a teraz pod nowym nickiem, ale wyleciało mi z pamięci jakim Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Pozdro! 03.03.26, 20:24 no, nie wiem czy taniusza byłby dobrym kompanem. Co innego wielbić zza klawiatury Odpowiedz Link Zgłoś
bezmiesny_jez Re: Pozdro! 03.03.26, 17:10 Czyli zmarnowałaś pol dnia, bo można było bagaże zostawić w hotelu i już sobie czilować. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Pozdro! 03.03.26, 17:19 Czyli zmarnowałaś pol dnia, bo można było bagaże zostawić w hotelu i już sobie czilować. Anna? W lesie? Po to kupiła 2 dresiki? Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Pozdro! 03.03.26, 17:27 No jak czołowa, bez netflixa? ( Przypomniała mi się exia kolegi, która przywiozła mu dzieci na weekend i będąc pierwszy raz w Belgii spędziła cały weekend w hotelu przy lotnisku oglądając tv w języku, którego nie rozumie :p ) Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Pozdro! 03.03.26, 17:50 Przynajmniej się nigdzie nie zgubiła, a egzotyki zakosztowała. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Pozdro! 03.03.26, 17:59 egzotyki zakosztowała fakt, wanna nie pod łóżkiem, osobny prysznic i 2 umywalki Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Pozdro! 03.03.26, 18:02 Piszę o tej eksi, co w Belgii będąc, nosa nie wyściubiła. Odpowiedz Link Zgłoś
andallthat_jazz Re: Pozdro! 03.03.26, 17:29 Pochodzilam. Rozejrzalam sie. Takiego natezenia gejow na malym terenie dawno nie widzialam. 😂 Coz, maja gust. 👏😂 Pobyt przedluzono z miejsca, chyba nie wiedza, ze nie maja wolnych pokoi... Dzis w planach tylko juz dobra kolacja i spanko. Nawet nie wiedzialam, jak zmeczona jestem... Energia aus. Jutro plywanie, spacery i all that jazz. Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Pozdro! 03.03.26, 17:32 Czyli nici z chłopa premium i tym razem eh Odpowiedz Link Zgłoś
andallthat_jazz Re: Pozdro! 03.03.26, 17:44 Nie zanosi sie. Moze sie ujawnie i powiem, ze tez gejem jestem. 😂🤦♀️ Za to taksowkarz przynajmniej chcial zaprosic na kawe... Liczy sie? 🙄😅 Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Pozdro! 03.03.26, 17:46 Nie, jeśli odrzuciłam zaproszenie :p liczą się tylko zaliczeni :p Odpowiedz Link Zgłoś
andallthat_jazz Re: Pozdro! 03.03.26, 17:50 Odrzucilam, bo choc byl przesympatyczny i wygladal i mowil jak falco (serio prawie brat blizniak, to oczywiscie nieszczesliwie zonaty... 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Pozdro! 03.03.26, 17:54 andallthat_jazz napisała: > to oczywiscie nieszczesliwie zonaty... 🙄 Od kiedy ci to przeszkadza? Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Pozdro! 03.03.26, 18:00 tym bardziej, że drugi raz go pewnie nie zobaczy Odpowiedz Link Zgłoś
andallthat_jazz Re: Pozdro! 03.03.26, 18:07 Tak i pokazal w pelni serwis. Otworzyl drzwi przy wysiadaniu, przy wsiadaniu rowniez. I odprowadzil do recepcji. Nie, zebym sama nie znalazla wejscia, ale taszczac walizke namawial na kawe. 😂 Mialam tym samym w gejowskiej przestrzeni lekkie wejscie smoka. 🤦♀️😂 Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Pozdro! 03.03.26, 18:09 Nie masz walizki na kółkach? Trzeba ją taszczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
anek-dotka Re: Pozdro! 03.03.26, 18:51 Ciii, bo kolejne 1500 Euro pójdzie na walizkę. Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Pozdro! 03.03.26, 18:54 iwles napisała: > Nie masz walizki na kółkach? Trzeba ją taszczyć? > > > to pewnie jest ogromna walizka skoro taksówkarz poczuł się, by ją TASZCZYĆ. te wszystkie dresy, nowe majtki, bieliznę gdzies przecież trzeba było upchnąc. w końcu to URLOP 3 dniowy a nie jakas popierdółka Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Pozdro! 04.03.26, 08:54 Jak nie komentuje twoich wątków...to powiedz mi co za walizke musiał taszczyć? Na 3 wyjechałaś. Ja w plecak się pakuje na taki wyjazd. Jak pracowy i musze miec coś eleganckiego to w walizkę kabinówkę... Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Pozdro! 03.03.26, 17:36 Takiego natezenia gejow na malym terenie dawno nie widzialam nie trać wiary, może któryś jest bi tylko o tym, jeszcze, nie wie Odpowiedz Link Zgłoś
andallthat_jazz [...] 03.03.26, 17:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Pozdro! 03.03.26, 17:52 Ale przynajmniej już jasne, dlaczego w hotelu nie ma dzieci 😅😅😅 Odpowiedz Link Zgłoś
andallthat_jazz [...] 03.03.26, 17:57 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
azalee Re: Pozdro! 03.03.26, 18:06 andallthat_jazz napisała: > Do burdelu gejowskiego trafilam. To, ze hotel mial w opisie mezczyzn premium to mogl byc hint... Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Pozdro! 03.03.26, 20:35 Burdel, zeszczy, pójść w ślinę... Piłaś już? Odpowiedz Link Zgłoś
raczek47 Re: Pozdro! 04.03.26, 09:39 Do burdelu serio? Miejsce gdzie wypoczywaj pary jednoplciowe nazywasz burdelem? To bardzo wiele o tobie mówi. Odpowiedz Link Zgłoś
szpil1 Re: Pozdro! 04.03.26, 10:08 Jej się wydaje, że jest taka zabawna i dowcipna, że aż musi się tym podzielić. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Pozdro! 03.03.26, 18:04 A co tam jest wulgarne? Lecieć w ślinę? Fakt, to bardzo pospolite określenie i ja tego nie używałam nigdy, ale nie przesadzajmy. Mięśniaki w rurkach są wulgarni? Serio? Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Pozdro! 03.03.26, 18:39 Ok, nie używałam nigdy, a słyszałam od osób, których wulgarnymi bym nie określiła. Odpowiedz Link Zgłoś
pleszkazlasu Re: Pozdro! 05.03.26, 21:18 iwles napisała: > > Tak, lecieć w ślinę jest wulgarne. > Wulgarne raczej nie, ale zdecydowanie prostackie. Tak jak “szczanie”… Odpowiedz Link Zgłoś
pursuedbyabear Re: Pozdro! 03.03.26, 18:07 Gejowski burdel, psi się zeszczy ze śmiechu... (super by to o nim świadczyło, btw). Anna jeszcze w lesie nie była, a słoma z butów już wylazła. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Pozdro! 03.03.26, 18:13 boję się jutrzejszych wynurzeń nt pobytu w spa... Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Pozdro! 03.03.26, 18:17 No i całe sexy bikini na marnację pójdzie 🙁 Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Pozdro! 04.03.26, 18:57 Określenie hotelu, w którym są osoby homoseksualne jako „burdel” jest nie tylko wulgarne, ale i homofobiczne. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Pozdro! 04.03.26, 19:01 Sprawdź, do czego odnosi się moja wypowiedź. O burdelu tam, podpowiem, mowy jeszcze nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Pozdro! 04.03.26, 19:12 alpepe napisała: > Sprawdź, do czego odnosi się moja wypowiedź. O burdelu tam, podpowiem, mowy jes > zcze nie było. O burdelu i szczajacym ze śmiechu psi anna napisała o godz. 17:57 aankaa o wulgaryzmach o 18:01 A ty swój komentarz o 18:04. Wiec o burdelu słowa JUŻ padły. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Pozdro! 06.03.26, 09:26 Dżefko. Ja nie czytam wyżej, odnosiłam się do "lecenia w ślinę", zresztą to widać w moim komentarzu, że napisałam, że nie moje słownictwo. Trudno, bym pisała o jakimś burdelu. Możesz się czepiać jeszcze z pięć razy, ale jak właśnie odpowiadam na jedno, to nie zwykłam skanować, co właśnie ktoś dodał, zresztą nie pojawiłby mi się na bieżąco wpis. To widać dopiero po odświeżeniu. Capisci? Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Pozdro! 06.03.26, 09:37 zareagowałam tylko i wyłącznie na twój (dość agresywny) tekst o tym, że, kiedy pisałaś swój post, o burdelu NIE było jeszcze mowy. No więc piszesz nieprawdę. Burdel i szczanie już padło. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Pozdro! 06.03.26, 09:27 A poza tym jesteś paradna. Sama mi odpisałaś, że twoim zdaniem ten tekst jest wulgarny. Widzisz tam coś o burdelu? NO. Odpowiedz Link Zgłoś
pleszkazlasu Re: Pozdro! 06.03.26, 09:44 Ale przecież człowiek nie odświeża wątku bez przerwy. Ja wchodzę, czytam i ewentualnie odpisuje - bardzo możliwe, że trwa to 7 minut, i w ciągu tych 7 minut ktoś coś dopisał. Już bez przesady. Odpowiedz Link Zgłoś
katarrynka Re: Pozdro! 03.03.26, 18:17 Weź wyłącz internet obleśna babo i ciesz się świeżym powietrzem, może rozumu ci przybędzie. Chociaż to wątpliwe Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Pozdro! 03.03.26, 19:10 andallthat_jazz napisała: > Pochodzilam. Rozejrzalam sie. Takiego natezenia gejow na malym terenie dawno ni > e widzialam. 😂 Coz, maja gust. 👏😂 oh, medyk profeska pełną gębą ! Odpowiedz Link Zgłoś
andallthat_jazz [...] 03.03.26, 18:11 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pursuedbyabear Re: Pozdro! 03.03.26, 18:13 A co, twój psi to taki sam homofob jak ty, że miałoby go to bawić? Odpowiedz Link Zgłoś
andallthat_jazz Re: Pozdro! 03.03.26, 18:16 Bedzie go bawic, bo wie, ze gotowam na cos a laduje w hotelu z przewaga gejow. Homofobem nie jestem. To humor sytuacyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Pozdro! 03.03.26, 18:36 gotowam na cos a laduje w hotelu z przewaga gejow zamiast tracić czas na rozkminki i zakupy (choć jest szansa, że któryś z panów pochwali krój/kolor dresu) mogłaś się bardziej przyłożyć do wyboru hotelu Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Pozdro! 03.03.26, 18:59 Humor niby sytuacyjny, a słowne chamstwo. Niezła mieszanka. Odpowiedz Link Zgłoś
glasscraft Re: Pozdro! 03.03.26, 19:11 Gdzie ten humor sytuacyjny prymitywie? Na urlop pierwszy raz w zyciu pojechalas i jak baba z magla bedziesz ludziom w majtki zagladac i komentowac ich preference, bo ciebie nikt kijem nie chce ruszyc? Odpowiedz Link Zgłoś
pursuedbyabear Re: Pozdro! 03.03.26, 19:18 Oj tam. Najważniejsze, że potem z psi będą szcz... ze śmiechu, bo trafiła do gejowskiego burdelu. Odpowiedz Link Zgłoś
nowel1 Re: Pozdro! 04.03.26, 08:28 glasscraft napisała: > Gdzie ten humor sytuacyjny prymitywie? Na urlop pierwszy raz w zyciu pojechalas > i jak baba z magla bedziesz ludziom w majtki zagladac i komentowac ich prefere > nce, bo ciebie nikt kijem nie chce ruszyc? > To, co ona napisała, jest wulgarne i rzeczywiście dość prymitywne; ale to, co ty piszesz, to już pokaz chamstwa i agresji. Nie widzisz tego? Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Pozdro! 03.03.26, 20:36 > Bedzie go bawic, bo wie, ze gotowam na cos Serio, szykowałaś się na szybki numerek na trzydniowym wyjeździe? Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Pozdro! 03.03.26, 20:41 angazetka napisała: > Serio, szykowałaś się na szybki numerek na trzydniowym wyjeździe? Przecież taksówkarz oferował jej już swoje usługi. Ciekawe ile on bierze. Odpowiedz Link Zgłoś
nick_z_desperacji2 Re: Pozdro! 03.03.26, 20:52 angazetka napisała: > > Bedzie go bawic, bo wie, ze gotowam na cos > > Serio, szykowałaś się na szybki numerek na trzydniowym wyjeździe? A wystarczyło zamiast jednych dresików pana na godziny zamówić 🙄Może przy okazji by sobie pogadali, to podobno często dobrzy słuchacze, i raz zrobiłaby coś bez spontanicznego przeżywania 3 tygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
nieobiektywnie Re: Pozdro! 05.03.26, 07:49 angazetka napisała: > > Bedzie go bawic, bo wie, ze gotowam na cos > > Serio, szykowałaś się na szybki numerek na trzydniowym wyjeździe? > Planowała wydać na urlop ile tam tysięcy tych euro? Nie wiem po ile są panowie prostytutkowie, no ale teraz wszystko by się zgadzało. Odpowiedz Link Zgłoś
nick_z_desperacji2 Re: Pozdro! 03.03.26, 19:58 Wolę nie wiedzieć, co miałaś na myśli, chyba to zbyt sytuacyjny humor dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
glasscraft Re: Pozdro! 03.03.26, 19:08 Pukasz w dno od spodu prymitywny homofobie. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Pozdro! 03.03.26, 19:18 Pukasz w dno od spodu a to dopiero pierwszy wieczór urlopu Odpowiedz Link Zgłoś
anomaliapogodowa81 Re: Pozdro! 03.03.26, 19:28 andallthat_jazz napisała: > Juz widze mine psi, jak opowiem. Ale przynajmniej gwalt tu nie grozi. Nawet rec > epcjonista byl na 100%.... Ależ z ciebie jednak prostacka krowa jest, niesamowite. Odpowiedz Link Zgłoś
glasscraft Re: Pozdro! 03.03.26, 19:28 andallthat_jazz napisała: > Ale przynajmniej gwalt tu nie grozi. Ale moze przynajmniej sie w lesie potkniesz i na glupiej klapaczce wyladujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Pozdro! 04.03.26, 19:00 No przecież zacieszka ostatecznie chora… Była zdrowa wcześniej, no ale… Odpowiedz Link Zgłoś
bazia_morska Re: Pozdro! 03.03.26, 20:10 Borze szumiący. Alexis, doradź przyjaciólce jak powinna się zachowywać, pierwszy raz jest w hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Pozdro! 03.03.26, 19:00 Nie potrafisz spędzac czasu sama ze sobą? Nie lubisz siebie, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
andallthat_jazz Re: Pozdro! 03.03.26, 19:03 Nie, tak bardzo ciebie lubie, ze nie moge bez... Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Pozdro! 03.03.26, 19:05 Aaaa stąd twój ekshibicjonizm. Ale wiesz... Nie jestem zainteresowana tobą w ten sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Pozdro! 03.03.26, 19:13 andallthat_jazz napisała: > A w jaki? Skoro lazisz za mna? Humor sytuacyjny. Mam z ciebie niezłą polewkę 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
alexis1121 Re: Pozdro! 03.03.26, 21:11 Omg! Rzuciłabym się na te krokieciki (ziemniaki?). Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Pozdro! 04.03.26, 10:32 Za umoczenie krokietów w sosie zagryzłabym :p Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Pozdro! 03.03.26, 19:10 jesteś pewna, że wpisujesz się do właściwego wątku? Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Pozdro! 03.03.26, 20:43 aankaa napisała: > jesteś pewna, że wpisujesz się do właściwego wątku? > no tak- na zdjęciu kabiny prysznicowej jest jej odbicie Odpowiedz Link Zgłoś
marzenka12 Re: Pozdro! 03.03.26, 20:47 wapaha napisała: > aankaa napisała: > > > jesteś pewna, że wpisujesz się do właściwego wątku? > > > > no tak- na zdjęciu kabiny prysznicowej jest jej odbicie Tez zwrocilam na to uwagę, burza wlosow jak u Shakiry Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Pozdro! 03.03.26, 20:52 marzenka12 napisała: > Tez zwrocilam na to uwagę, burza wlosow jak u Shakiry Jesu, gdzie ty tam widzisz Szakirę? Równie dobrze może być Kopernik. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Pozdro! 03.03.26, 21:02 pewnie dlatego nikt na oddziale nie skomentował nowej fryzury Anny (był o tym wątek) - Kopernik nie jest aż tak popularny wśród pielęgniarzy/pomocy Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Pozdro! 03.03.26, 21:05 aankaa napisała: > pewnie dlatego nikt na oddziale nie skomentował nowej fryzury Anny (był o tym w > ątek) - Kopernik nie jest aż tak popularny wśród pielęgniarzy/pomocy > ale ona mówiła że ma fryzurę na pieczarkę ... Odpowiedz Link Zgłoś
nick_z_desperacji2 Re: Pozdro! 03.03.26, 21:34 Bo to pieczarka po przewrocie kopernikańskim. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Pozdro! 04.03.26, 10:47 > ale ona mówiła że ma fryzurę na pieczarkę ... Nie, nieprawda. Wrzucała niedawno nawet zdjęcie swojej nowej fryzury. Fajne ma włosy. Odpowiedz Link Zgłoś
marzenka12 Re: Pozdro! 04.03.26, 12:33 snakelilith napisała: > marzenka12 napisała: > > > > Tez zwrocilam na to uwagę, burza wlosow jak u Shakiry > > Jesu, gdzie ty tam widzisz Szakirę? Równie dobrze może być Kopernik. Chcialam byc mila. Jak jedni w drzewie widza Bozie to ja moge w odbiciu zobaczyc Shakire Odpowiedz Link Zgłoś
anomaliapogodowa81 Re: Pozdro! 03.03.26, 19:31 Po raz kolejny pytam adminów, czy mogą zrobić porządek z tą wariatką tutaj. Poprzedni wątek szczęśliwie w całości poleciał, czy to prostactwo tutaj też mogłoby? Czy wreszcie można ją w całości zablokować dla jej własnego (i naszego) dobra? Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Pozdro! 03.03.26, 20:31 o, nie! protestuję! wątki Anny wnoszą "powiew świata", którego nam maluczkim nie dane zaznać Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Pozdro! 03.03.26, 19:50 z hotelowej strony. Podobne do tego, co Anna wkleiła na początku Odpowiedz Link Zgłoś
glasscraft Re: Pozdro! 03.03.26, 19:53 Lozko (i przy okazji siebie tez) pokazala na zdjeciu z prysznicem - odbijaja sie w szkle. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Pozdro! 04.03.26, 19:02 Łazienka bez drzwi, otwarta, przeszklona na sypialnię 🤔 Odpowiedz Link Zgłoś
nick_z_desperacji2 Re: Pozdro! 04.03.26, 19:52 Koszmar. Tam są jakieś drzwi, prawda? Prawda?! Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Pozdro! 05.03.26, 07:37 A panie swiatowe i nie widziały wczesnie takich pokoi hotelowych? No bez jaj. Odpowiedz Link Zgłoś
nieobiektywnie Re: Pozdro! 05.03.26, 07:59 W Poznaniu jest taki hotel.. to znaczy teraz nie wiem, jak on wygląda, bo byłam tam w 2008, może w 2007 roku. Hotel mnie przeraził tym, że łazienka była cała przeszklona, więc z pokoju było widać jej wnętrze. Do tego w tym hotelu ściany zewnętrzne były właściwie samymi oknami, również w łazience. Uczucie było takie, że siedzisz na kibelku i patrzysz prosto na ulicę. Oczywiście z ulicy widać było tylko lustro weneckie, więc nie było widać wnętrza, ale ty, będąc w środku, tak naprawdę nie masz tej pewności. To było dla mnie tak straszne doświadczenie, że mam po nim traumę do dziś. Siedzisz na toalecie przy ogromnym oknie i patrzysz na widok na Poznań. Okno od podłogi do sufitu. Nie mogę sobie przypomnieć, co to był za hotel, bo to było dawno temu. Byłam wtedy młodą dziewczyną i pierwszy raz spałam w hotelu tego typu. To było naprawdę traumatyczne przeżycie. Luksusowo ale traumatycznie 😅 Odpowiedz Link Zgłoś
nick_z_desperacji2 Re: Pozdro! 05.03.26, 23:31 Skutecznie unikały i dziwię się, że ktokolwiek płaci za pokój z przeszkloną, albo jeszcze gorzej, nieoddzieloną łazienką. Odpowiedz Link Zgłoś
zerlinda Re: Pozdro! 03.03.26, 19:33 Anno, odstaw ematke, poczytaj książkę, idź na spacer. Serio chcesz nam tu relacjonować dosłownie wszystko? Po co? Odpowiedz Link Zgłoś
glasscraft Re: Pozdro! 03.03.26, 19:43 Bo nikt inny sie nia w zaden sposob nie zainteresuje. Mialy byc relaksy, masaze i niewatpliwie jej sie pod kopulka wyroilo, ze natychmiast jakis macacz sie nia zainteresuje. A tu okazuje sie, ze najprawdopodobnieh bedzie musiala sama ze soba czas spedzac, wiec zamiast relaksow, masazy i generalnie odpoczynku, ktorego tak podobno potrzebuje, bedzie co piec minut pierdziec na forum, nawet kopy zbierac, byle tylko ktos chcial do niej gebe otworzyc. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Pozdro! 03.03.26, 20:34 Mialy byc relaksy, masaze i niewatpliwie jej sie pod kopulka wyroilo, ze natychmiast jakis macacz sie nia zainteresuje ona, Anna, przyobleczona jedynie w ręcznik, on, masażysta w wersji premium Odpowiedz Link Zgłoś
nick_z_desperacji2 Re: Pozdro! 03.03.26, 20:41 Masażysta w wersji premium tyle się w pracy naogląda i namaca, że na ciało go Anna raczej nie wyrwie, a na gadkę...może lepiej, żeby nie próbowała. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Pozdro! 03.03.26, 21:04 49 kg przy średnim wzroście to niewiele tego ciała do masowania Odpowiedz Link Zgłoś
glasscraft Re: Pozdro! 03.03.26, 21:18 Cialo jak cialo, ale jak mu przy probie gadki Anna swiezo skonsumowana faja dmuchnie, to nawet macania za ktore mu placa pewnie mu sie odechce. Odpowiedz Link Zgłoś
marzenka12 Re: Pozdro! 03.03.26, 20:03 Prosze nie wyganiac Anny, ja sobie czytam jej watki Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Pozdro! 03.03.26, 19:44 W cenę pokoju wliczone jest śniadanie w formie bufetu z winem musującym, daniami jajecznymi i regionalnymi produktami, popołudniowa herbata z ciastami, sokami i gorącymi napojami oraz kolacja z wyborem dań głównych lub w formie bufetu. wyobraźcie sobie, drogie panie, co Anna napisze po śniadaniu... Odpowiedz Link Zgłoś
marzenka12 Re: Pozdro! 03.03.26, 19:55 Ładna lazienka, gdzie jestes? W Dubaju, jak wiekszosc celebrytow? Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Pozdro! 03.03.26, 19:58 Ładna lazienka, gdzie jestes? W Dubaju...? 20 km od Wiednia www.booking.com/hotel/at/schlosspark-mauerbach.pl.html?aid=311097&label=schlosspark-mauerbach-IP4w_beFoTytlbUjjMAqLwS390615330408%3Apl%3Ata%3Ap1%3Ap2%3Aac%3Aap%3Aneg%3Afi%3Atikwd-11911816950%3Alp9061067%3Ali%3Adec%3Adm%3Appccp%3DUmFuZG9tSVYkc2RlIyh9YZnKoGAh3tLogAXo4Gez03A&sid=64b3a071b7970aa0793c6a2c1cb43b95&checkin=2026-03-04&checkout=2026-03-08&dest_id=-1984948&dest_type=city&dist=0&group_adults=1&group_children=0&hapos=1&hpos=1&no_rooms=1&req_adults=1&req_children=0&room1=A&sb_price_type=total&soh=1&sr_order=popularity&srepoch=1772563079&srpvid=5d1582fc8ddb0517&type=total&ucfs=1no_availability_msg Odpowiedz Link Zgłoś
nick_z_desperacji2 Re: Pozdro! 03.03.26, 20:56 20km, a walizę jej taksówkarz musiał tachać. Można wsiąść w autobus rano, połazić po lesie, coś zjeść i wrócić. No, ale wtedy ciężko przepier.dolić 1,5tys. euro. Odpowiedz Link Zgłoś
anomaliapogodowa81 Re: Pozdro! 04.03.26, 08:33 marzenka12 napisała: > Ładna lazienka, gdzie jestes? W Dubaju, jak wiekszosc celebrytow? Ale wiesz, że ona nie rozpozna, że robisz sobie z niej jaja? Znęcasz się nad słabszym. Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Pozdro! 04.03.26, 02:05 Tak z ciekawości: co konkretnie jest niesamowitego w tych wnętrzach? Odpowiedz Link Zgłoś
jak_zwykle_wszystko_zajete Re: Pozdro! 04.03.26, 02:41 W jakim uniwersum te wnętrza są niesamowite? Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Pozdro! 04.03.26, 10:31 Kurde, no weź Alexis, toż to zwykły hotelowy pokój. Z naciskiem na zwykły. Odpowiedz Link Zgłoś
glasscraft Re: Pozdro! 04.03.26, 19:09 Alexis nie moze zagramanice jezdzic, wiec niewiele widziala - stad pewnie jej sie wydaje, ze to taka niesamowitosc. Odpowiedz Link Zgłoś
nick_z_desperacji2 Re: Pozdro! 04.03.26, 19:56 To polecam Pałac Herbsta w Łodzi. Całkiem nie za granicą, a trochę rozszerza pojęcie o "niesamowitych" wnętrzach. Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Pozdro! 04.03.26, 06:11 Czy mi się wydaje czy ucieli wątek?.. Wydawało mi się, ze się tu wpisywałam...🤔 Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Pozdro! 04.03.26, 06:12 A dobra...nieaktualne..do innego się wpisywalam... Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Pozdro! 04.03.26, 08:57 Anna tych watków produkuje tyle ....ze robi się z tego Moda na sukces. Wchodzę w co 10 i tak jestem na bieżąco ... Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Pozdro! 04.03.26, 09:24 Wątków o wyjeździe na trzy dni nastukała, jakby miała ruszyć samotnie w rejs dookoła świata. Odpowiedz Link Zgłoś
pursuedbyabear Re: Pozdro! 04.03.26, 09:42 Zobaczymy, co będzie po śniadanku z prosecco... 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
anomaliapogodowa81 Re: Pozdro! 05.03.26, 08:29 Dzięki dla moderacji, że poczyściła te homofobiczne, prostackie wysrywy Anki. Tak, jak usunęła ostatnio cały jej wątek o dawaniu d..y. Tylko kiedy wreszcie ona po całości dostanie bana? To, co wyczynia na tym forum,jest naprawdę patologiczne. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Pozdro! 05.03.26, 23:07 > Tak, jak usunęła ostatnio cały jej wątek o dawaniu d..y. ??? Coś mnie ewidentnie ominęło. Odpowiedz Link Zgłoś
tt-tka Re: Pozdro! 06.03.26, 08:22 angazetka napisała: > > Tak, jak usunęła ostatnio cały jej wątek o dawaniu d..y. > > ??? Coś mnie ewidentnie ominęło. > Wisi na oslej. Dude masz od razu w tytule, nie przeoczysz. Odpowiedz Link Zgłoś