primula.alpicola Re: Lubicie siebie? 05.07.26, 11:56 Na ogół lubię, tak. Nauczyłam się (nadal uczę) akceptować pewne niefajne aspekty siebie. Lubię się za rezyliencję, za to że się tego nauczyłam. Że się zmieniam, na lepsze. Że jestem coraz bardziej świadoma co i dlaczego się we mnie rozgrywa i wiem co z tym zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
ekstereso Re: Lubicie siebie? 05.07.26, 14:24 Zdecydowanie lubię siebie. Rozumem uważam, że mogę być dość uciążliwa, ale patrząc na ludzi, którzy mnie otaczają: mąż, przyjaciółki, dzieci (trzymające się blisko) chyba nie jest tak źle, a ci ludzie są wybitnie fajni. Więc muszę być spoko. Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Lubicie siebie? 05.07.26, 15:13 Lubię, kiedy robię to co zaplanowałam, nie lubię pewnych wad z którymi staram się walczyć. Czasem wady przejmują kontrolę i jestem na siebie zła. Z doświadczenia wiem, że nienawiść do siebie objawia się wtedy, kiedy robimy nie to co chcemy, kiedy się oszukujemy. Przenosimy niszczące uczucie na zewnątrz. Pogarda i nienawiść, które utrzymują się bardzo długo, zatruwają nas, a nie obiekt zewnętrzny. Odpowiedz Link Zgłoś
jammer1974 Re: Lubicie siebie? 05.07.26, 23:04 Bardzo się lubię. Zdaje sobie sprawy z moich słabości i niektórych się bardzo wstydzę ale myślę że jestem taka w tym wszystkim fajna. Naprawdę się lubię. Odpowiedz Link Zgłoś