paskap 09.08.26, 11:25 Macie? Przymierzam się do zakupu. Chce wywalić microfale i na jej miejsce kupić sobie taki dwukomorowy. Na co zwrócić uwagę ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brenda_bee Re: Airfrayer 09.08.26, 12:36 Ilość komór i pojemność ale to zależy dla ilu osób będziesz szykować jedzenie. Ja mam 2 komorowego, 9 l ninję i jestem nieustająco zachwycona Odpowiedz Link Zgłoś
paskap Re: Airfrayer 09.08.26, 15:25 Właśnie myślę o ninja dwukomorowy , te komory są pojemne ? W sensie szerokie ? Bo można wykładać chyba tylko jedną warstwę do nich ? Mąż ten 9.7 l? Odpowiedz Link Zgłoś
brenda_bee Re: Airfrayer 09.08.26, 16:20 9,5 l Te komory są nie tyle szerokie co głębokie- i są naprawdę pojemne W komplecie są kratki do komór więc możesz piec 4 warstwy jednocześnie Odpowiedz Link Zgłoś
eva_evka Re: Airfrayer 09.08.26, 22:18 Mam dwukomorową ninję i teraz wybrałabym jednak z jedną dużą komorą, którą można podzielić na pół Odpowiedz Link Zgłoś
szarsz Re: Airfrayer 09.08.26, 12:43 Ja mam jednokomorowy i brakuje tej drugiej komory. Poza tym ważna jest komora nadająca się do zmywarki. W moim lubię jeszcze taki program jak crispy finish, czyli 2 minuty w temperaturze 320 stopni. Odpowiedz Link Zgłoś
ziazia17 Re: Airfrayer 09.08.26, 15:32 Przymierzałam się, zakładałam nawet wątek, dziewczyny świetnie doradziły, nie kupiłam jeszcze, bo trochę mnie przeraża ten teflon w komorach. Ale przycupnę tu i poczytam. Mogę? Odpowiedz Link Zgłoś
bardzo_wredna_dziewucha Re: Airfrayer 10.08.26, 15:36 ziazia17 napisała: > Przymierzałam się, zakładałam nawet wątek, dziewczyny świetnie doradziły, nie k > upiłam jeszcze, bo trochę mnie przeraża ten teflon w komorach. Ale przycupnę tu > i poczytam. Mogę? Są już airfryery ze szklanymi komorami, bez teflonu. Odpowiedz Link Zgłoś
paskap Re: Airfrayer 11.08.26, 11:05 No ja też mam trochę opór przed teflonem … ale podobno one się tak mocno nie nagrzewają żeby nam szkodzić Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: Airfrayer 09.08.26, 17:25 Mam cosori tower. Dwie szuflady w pionie. Jedna ma grzałki góra dół. Ma powłokę ceramiczną. Bardzo nam się sprawdza. Odpowiedz Link Zgłoś
princy-mincy Re: Airfrayer 09.08.26, 19:32 Na ilość miejsca na blacie i czy będziecie go chować do szafy. My kupiliśmy pionowy cosori, bo chcemy mieć na stałe na blacie a na taki szeroki nie mamy miejsca- ani na blacie ani w szafie. Używamy go bardzo często, prawie codziennie, więc nie wyobrażam sobie tak co chwilę chować i wyciągać. No i nasze szuflady można myć w zmywarce (choć akurat rzadko to robimy, zazwyczaj myjemy na szybko ręcznie). Odpowiedz Link Zgłoś
paskap Re: Airfrayer 11.08.26, 11:07 Nie będę chować, wejdzie w miejsce mikrofali która nam służy do robienia popcornu głównie Odpowiedz Link Zgłoś
pyra_w_kraku Re: Airfrayer 09.08.26, 22:03 go-jab napisała: > air frYEr 😊 Może być. Ale jak ktoś lubi, to może być nawet AJERFRAJER. Odpowiedz Link Zgłoś
go-jab Re: Airfrayer 10.08.26, 15:25 Siur… ale jak już to ja wolę ERFRAJER….,jak puryzm to puryzm! Odpowiedz Link Zgłoś
vessss Re: Airfrayer 11.08.26, 11:18 O losie, co też ludzie muszą myśleć na temat naszego braku obycia i podstawowej znajomości języków obcych,gdy słyszą o naszym FRAJERZE. Odpowiedz Link Zgłoś