09.08.26, 11:25
Macie? Przymierzam się do zakupu. Chce wywalić microfale i na jej miejsce kupić sobie taki dwukomorowy. Na co zwrócić uwagę ?
Obserwuj wątek
    • krwawy.lolo Re: Airfrayer 09.08.26, 11:38
      Na ilość komór.
    • brenda_bee Re: Airfrayer 09.08.26, 12:36
      Ilość komór i pojemność ale to zależy dla ilu osób będziesz szykować jedzenie.
      Ja mam 2 komorowego, 9 l ninję i jestem nieustająco zachwycona
      • paskap Re: Airfrayer 09.08.26, 15:25
        Właśnie myślę o ninja dwukomorowy , te komory są pojemne ? W sensie szerokie ? Bo można wykładać chyba tylko jedną warstwę do nich ? Mąż ten 9.7 l?
        • brenda_bee Re: Airfrayer 09.08.26, 16:20
          9,5 l
          Te komory są nie tyle szerokie co głębokie- i są naprawdę pojemne
          W komplecie są kratki do komór więc możesz piec 4 warstwy jednocześnie
          • eva_evka Re: Airfrayer 09.08.26, 22:18
            Mam dwukomorową ninję i teraz wybrałabym jednak z jedną dużą komorą, którą można podzielić na pół
            • paskap Re: Airfrayer 11.08.26, 11:05
              A dlaczego?
    • szarsz Re: Airfrayer 09.08.26, 12:43
      Ja mam jednokomorowy i brakuje tej drugiej komory. Poza tym ważna jest komora nadająca się do zmywarki. W moim lubię jeszcze taki program jak crispy finish, czyli 2 minuty w temperaturze 320 stopni.
    • ziazia17 Re: Airfrayer 09.08.26, 15:32
      Przymierzałam się, zakładałam nawet wątek, dziewczyny świetnie doradziły, nie kupiłam jeszcze, bo trochę mnie przeraża ten teflon w komorach. Ale przycupnę tu i poczytam. Mogę?
      • bardzo_wredna_dziewucha Re: Airfrayer 10.08.26, 15:36
        ziazia17 napisała:

> Przymierzałam się, zakładałam nawet wątek, dziewczyny świetnie doradziły, nie k
        > upiłam jeszcze, bo trochę mnie przeraża ten teflon w komorach. Ale przycupnę tu
        > i poczytam. Mogę?

Są już airfryery ze szklanymi komorami, bez teflonu.
      • novembre Re: Airfrayer 10.08.26, 20:52
        A co ci teflon zrobil?
      • paskap Re: Airfrayer 11.08.26, 11:05
        No ja też mam trochę opór przed teflonem … sad ale podobno one się tak mocno nie nagrzewają żeby nam szkodzić
    • slonko1335 Re: Airfrayer 09.08.26, 17:25
      Mam cosori tower. Dwie szuflady w pionie. Jedna ma grzałki góra dół. Ma powłokę ceramiczną. Bardzo nam się sprawdza.
    • princy-mincy Re: Airfrayer 09.08.26, 19:32
      Na ilość miejsca na blacie i czy będziecie go chować do szafy.
      My kupiliśmy pionowy cosori, bo chcemy mieć na stałe na blacie a na taki szeroki nie mamy miejsca- ani na blacie ani w szafie. Używamy go bardzo często, prawie codziennie, więc nie wyobrażam sobie tak co chwilę chować i wyciągać.
      No i nasze szuflady można myć w zmywarce (choć akurat rzadko to robimy, zazwyczaj myjemy na szybko ręcznie).
      • paskap Re: Airfrayer 11.08.26, 11:07
        Nie będę chować, wejdzie w miejsce mikrofali która nam służy do robienia popcornu głównie smile
    • go-jab Re: Airfrayer 09.08.26, 21:58
      air frYEr 😊
      • pyra_w_kraku Re: Airfrayer 09.08.26, 22:03
        go-jab napisała:

> air frYEr 😊
        Może być.

Ale jak ktoś lubi, to może być nawet AJERFRAJER.

• go-jab Re: Airfrayer 10.08.26, 15:25
          Siur… ale jak już to ja wolę ERFRAJER….,jak puryzm to puryzm!
          • paskap Re: Airfrayer 11.08.26, 11:07
            Też mi się podoba ta nazwa 💪👍🤣
            • vessss Re: Airfrayer 11.08.26, 11:18
              O losie, co też ludzie muszą myśleć na temat naszego braku obycia i podstawowej znajomości języków obcych,gdy słyszą o naszym FRAJERZE.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka