fandorina 29.08.26, 19:49 Jak spędzacie? Ja niestety dziś nic ciekawego pranie, gotowanie, zakupy spożywcze szukam inspiracji na jutro. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ritual2019 Re: Ostatni wakacyjny weekend 29.08.26, 20:00 Ogladam French crime drama. Jutro idziemy out z przyjaciolmi, duza grupa,, pub crawl a potem do restauracji. W poniedzialek (u nas wolny) relaxing, odbiore suknie na wesele i zobacze jak lezy. Odpowiedz Link Zgłoś
alina460 Re: Ostatni wakacyjny weekend 29.08.26, 20:57 Ostatni wakacyjny weekend. W Świnoujściu. Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Ostatni wakacyjny weekend 29.08.26, 20:02 Nie zainspiruję Cię. Jestem w długiej trasie. Dokładnie na pólmetku Odpowiedz Link Zgłoś
amsterdama Re: Ostatni wakacyjny weekend 29.08.26, 20:31 Pierwszy dzień urlopu. Odpoczywam po dłuuugim spacerze. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Ostatni wakacyjny weekend 29.08.26, 20:33 Oglądam pierwszą część "Uprowadzonej". Odpowiedz Link Zgłoś
alexis1121 Re: Ostatni wakacyjny weekend 29.08.26, 20:43 Bąbelek u rodziców na włościach 🤪 Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Ostatni wakacyjny weekend 30.08.26, 15:04 Jeżusz, jaki fajny. Mam nadzieję, że jedynie śpi. Odpowiedz Link Zgłoś
alexis1121 Re: Ostatni wakacyjny weekend 30.08.26, 15:35 Tak 😅 Patrzyłam jak oddycha. Dostał jeść, pić i ma zamówiony dom dla jeża. Odpowiedz Link Zgłoś
abasia0 Re: Ostatni wakacyjny weekend 30.08.26, 20:12 Weekend na wsi, w lesie. Grzybów niema, wrzosy są😉 przedstawiam gęsi po sąsiedzku, czujne są bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
heca007 Re: Ostatni wakacyjny weekend 29.08.26, 21:12 Wróciłam w południe z urlopu. Lotnisko w Warszawie przywitało mnie deszczem i 17 stopni Mam górę prania, dom do ogarnięcia i basen do spuszczenia (oczywiście nie samej ). Inspiracji na obiad nie mam. Bo dostaliśmy od babć kotlety, gulasz i gołąbki. Będziemy trzy dni to jeść Odpowiedz Link Zgłoś
heca007 Re: Ostatni wakacyjny weekend 29.08.26, 21:15 Ale za to kupiłam prezent mojemu ojcu... pod choinkę Bo był ładny i w dobrej cenie. Kabinówkę Ochnika. Dotąd korzystał z naszych jak latał więc teraz będzie miał swoją. On lubi praktyczne prezenty. A ja chyba nigdy tak wcześnie nie kupiłam prezentu choinkowego Odpowiedz Link Zgłoś
but.first.coffee Re: Ostatni wakacyjny weekend 29.08.26, 22:02 Wyleczyłam się z kupowania na zaś prezentów, gdy raz kupiłam i tak skutecznie schowałam, że nie mogłam znaleźć 😬 Odpowiedz Link Zgłoś
heca007 Re: Ostatni wakacyjny weekend 29.08.26, 22:15 Rozumiem, niemniej walizkę kabinową trudno zgubić ( tzn w domu). Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: Ostatni wakacyjny weekend 29.08.26, 23:37 Kupiłem jakiś czas temu kabinówkę Wittchena. Niby wszystko ok, ale... konsekwentnie uważam, że wszelkie modele walizek należy brać wyłącznie od Samsonite. Nie wiem na czym to polega, ale w samym użytkowaniu różnicę widać bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
heca007 Re: Ostatni wakacyjny weekend 30.08.26, 19:36 Moja córka kiedyś kupiła walizkę Witchena. Kabinową. W sklepie ok. Ale w domu, kiedy ja otwierała odkryła, że głęboko w tym "przegubie" gdzie schodzi się suwak tenże suwak nie jest zakończony. I końcówka spadła. Walizka poszła do reklamacji. Był kłopot bo córka miała odlecieć z nową walizką a poleciała ze starą. Potem chyba drugą ( bo wymienili) zabrał kilka tygodni później jej chłopak. My mamy Witchena ale inne modele. Są ok. Z Samsonite to ja mam torbę kabinową. Ma z 10 lat, użyta była ze trzy razy. Potem leżała aż wreszcie wiozłam samolotem do córki prezent- puzzle z 13 tysięcy części. Ni cholery nie dawało się tego pudła zapakować do zwykłej kabinówki a torba dała radę Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Ostatni wakacyjny weekend 29.08.26, 23:26 A myśmy się piekli w Krakowie. Młoda sobie spiekła ramiona a i tak się staraliśmy poruszać cieniem Odpowiedz Link Zgłoś
lilia-anna Re: Ostatni wakacyjny weekend 29.08.26, 21:19 U mnie wielka impreza pt. "Pożegnanie lata" (no, przepraszam 😉)! Odpowiedz Link Zgłoś
slatynka85 Re: Ostatni wakacyjny weekend 30.08.26, 19:43 Ja też świętuje, że za chwilę jesień 👍 Skoczyłam na Netflix oglądać Tajemniczą kobietę, zaczynam Szeptacza Odpowiedz Link Zgłoś
swiezynka77 Re: Ostatni wakacyjny weekend 29.08.26, 21:25 Działka. deszcz mnie nie przygnębia bo za tydzień zaczynam urlop i lecę w słoneczne miejsce Odpowiedz Link Zgłoś
jkl13 Re: Ostatni wakacyjny weekend 29.08.26, 21:42 Niestety, już od dawna nie mam wakacji. A obecny weekend nie jest moim ostatnim letnim weekendem, więc spędzam go jak zwykle. Lato będę żegnała w połowie września, pewnie jakimś krótkim wyjazdem nad morze. Odpowiedz Link Zgłoś
alina460 Re: Ostatni wakacyjny weekend 30.08.26, 08:02 Właśnie też tak robię, chociaż ten wyjazd już teraz 😊 Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: Ostatni wakacyjny weekend 29.08.26, 22:05 Jezioro, woj. warmińsko-mazurskie. W ogóle nie ma ludzi. A pogoda w miarę, wbrew prognozom. Odpowiedz Link Zgłoś
mayaalex Re: Ostatni wakacyjny weekend 29.08.26, 22:16 Weekend jeszcze na Krecie, w poniedzialek jedziemy do Heraklionu, we wtorek lecimy do Brukseli. Bombelki szkole zaczynaja w czwartek wiec jeszcze maja srode na ogarniecie sie. Nie mam nawet sily myslec o roznych sprawach, ktore bede musiala ogarniac i zalatwiac jak wroce Odpowiedz Link Zgłoś
hermenegilda_zenia_is_back Re: Ostatni wakacyjny weekend 29.08.26, 22:35 Kociewie, jezioro i pływanie w nim, łódka, grill, ognisko, przyjaciele. Nic więcej mi przez weekend nie trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
bmtm Re: Ostatni wakacyjny weekend 29.08.26, 22:49 w górach w domu/ w pieknej atmosferze/ Odpowiedz Link Zgłoś
celandine Re: Ostatni wakacyjny weekend 29.08.26, 22:50 Nad morzem, jeszcze mam trochę wakacji. Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: Ostatni wakacyjny weekend 29.08.26, 22:51 Siedzę z rodzicami, jem przepyszne śliwki, jabłka, pomidory I ogórki, wszystko z dziadkowego ogrodu, mniam. Dziś trochę popadało, wieczór zimny, ale jutro w prognozach Słoneczko. Posiedzimy, pogadamy, pojemy... leniwy weekend. Odpowiedz Link Zgłoś
siedemkropek82 Re: Ostatni wakacyjny weekend 29.08.26, 22:53 Najpierw na pizzy i piwku.A teraz na potańcówce z kolezanką Kasią. Odpowiedz Link Zgłoś
rb_111222333 Re: Ostatni wakacyjny weekend 29.08.26, 23:55 Dziś lało to południa, a potem poszliśmy rodzinnie na pożegnanie lata. W niedzielę pewnie będzie spokojniej, mąż zabiera dzieci na obiad do jego rodziców. Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Ostatni wakacyjny weekend 29.08.26, 23:58 Zaprosiłam sobie gości i miałam mile popołudnie a teraz nie mogę spać, bo opilam się kawy. Jutro nic nie gotuje, dojadanie resztek z dzisiaj. Może las, a może morze. Zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
eagle.eagle Re: Ostatni wakacyjny weekend 30.08.26, 08:08 A ja jestem w połowie letniego wyjazdu, właśnie wyjeżdżamy z mojego miejsca na ziemii. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Ostatni wakacyjny weekend 30.08.26, 11:32 Jest straszny. Takiej kumulacji złych wydarzeń i wieści dawno nie miałam. Nie chcę o tym opowiadać. Odpowiedz Link Zgłoś
bona.sforza Re: Ostatni wakacyjny weekend 30.08.26, 15:01 Wczoraj porządki i zakupy "przed rokiem szkolnym" z najmłodszą. Ciągle mnie to zajmuje, więc nie najgorzej. Dzisiaj switkiem kole południa rower, basen i sauna. A teraz chill, czekam aż mąż pizze przywiezie. I moze znajdę natchnienie na szarlotkę? Odpowiedz Link Zgłoś
gru.is.back Re: Ostatni wakacyjny weekend 30.08.26, 15:37 Wczoraj tak lało, że pozostało skupić się na remoncie, ale popołudniu udał nam się rower. Jestem zachwycona tym, że sobie urodziłam towarzystwo do jeżdżenia Dziś urodzinowy piknik znajomych, a teraz pozostaje skupić się na ogarnianiu nowego pokoju dzieci, więc wielkich atrakcji nie planujemy Odpowiedz Link Zgłoś