mamagunia 14.12.04, 21:41 Może ktoś da mi jakiś dobry pomysł na prezent dla mężczyzny w wieku 30 lat. Bo Mikołaj nie będzie miał co wrzucić do worka, a ja już nie mam weny. Pozdrawiam i dzięki )) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
daguniaaa Re: Pomysł na prezent 14.12.04, 22:23 Cześć, ja mojemu 30-letniemu małżonkowi kupuję Scrable. Zakochałam się w tej grze u znajomych, zwłaszcza jak zaczęliśmy wymyślać rozmaite "kupiszonki" i inne neologizmy słowne. A uczciwie się przyznaję, że ja też skorzystam. Tańsza wersja świąteczna prezentu - różnorodne bokserki w wydaniu świątecznym, np. w Mikołaje, reniferki itp. Jakiś kufelek na piwko, śmieszny, albo duży, z grubego szkła - to chłopy zazwyczaj lubią mieć. A może kubeczek z nadrukowanym Twoim zdjęciem, albo dzidzi jak macie, to można teraz załatwić w wielu punktach. No i oczywiście cała gama kosmetyków, rękawiczki, czapki , ale tego nie muszę chyba wymieniać. Pozdrawiam, może ktoś zapoda jeszcze ciekawsze pomysły. Życzę udanych zakupów. Dagmara Odpowiedz Link Zgłoś
vao1 Re: Pomysł na prezent 19.12.04, 12:37 Moze karykature ze zdjecia, lub karykature waszej rodzinki na jednym rysunku, lub moze byc portret wspolny. Potem mozeci sobie drukowac taki rysunek i na koszulki i na kubki. Moze to wygladac bardzo wesolo i nawet nie obrazliwie. www.galeriakarykatur.republika.pl Odpowiedz Link Zgłoś