antomi 01.01.05, 11:14 uważajcie - dzisiaj po otwarciu serka bakuś zauważlyłam w rogu pleśń - serek cały czas przechowywany był w lodówce a data ważności do 02,01,2005 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e5121 Re: pleśń w bakusiu!!!!!! 01.01.05, 11:52 A nie był on przypadkiem gdzieś uszkodzony?Raz mój mąż kupił serek i otwieram,a tu na dole pleśń. Już miałam się wybrać do sklepu w celu reklamacji,ale przyjrzałam się z bliska i od dołu był pękniety. I sprawa nieświeżości sie wyjasniła... Odpowiedz Link Zgłoś
karolka_1 Re: pleśń w bakusiu!!!!!! 01.01.05, 22:52 Jakies dwa miesiace temu kupiłam całą paletę Bakusi w Selgrosie. Pięć serków było z pleśnią. Okazało się,że moga one być źle transportowane lub przechowywane. napisz koniecznie do Bakomy!!! Kontakt znajdziesz na stronie internetowej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
antomi Re: pleśń w bakusiu!!!!!! 02.01.05, 18:39 serek był w całości i nienaruszony- już napisałam do bakomy tylko czy to cos zmieni? Odpowiedz Link Zgłoś
olimama Re: pleśń w bakusiu!!!!!! 02.01.05, 22:46 Też miałam serek, który czuć było pleśnią. Chyba użyli spleśniałych truskawek, bo te pesteczki tak smakowały ... Aśka ps. Wiem też, że innym osobom się to zdarzało kilkakrotnie w jogurtach Bakomy. Odpowiedz Link Zgłoś
ewis Re: pleśń w bakusiu!!!!!! 04.01.05, 19:56 Ja miałam podobną sytuację w październiku - kupiłam 7 bakusiów i w 3 była pleśń. Przesłałam te zapleśniałe + pismo reklamacyjne do bakomy, odpisali szybko, że to wina złego przechowywania w sklepie i żeby kupować tylko u sprawdzonych sprzedawców (tak jakbym ja kupowała nie wiadomo gdzie!). Obiecali, że skontaktuje się ze mną handlowiec, który "zrekompensuje straty". Oczywiście nikt się nie pojawił. Odpowiedz Link Zgłoś
karolka_1 Re: pleśń w bakusiu!!!!!! 07.01.05, 14:18 Ewis miałaś pecha w takim razie U mnie po tygodniu od reklamacji pojawił sie handlowiec z paletą bakusiów w ramach przeprosin od firmy...Jesli jest pleśń piszcie do Bakomy. Może jak będzie więcej reklamacji to coś z tym zrobią... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
reni32 Re: pleśń w bakusiu!!!!!! 08.01.05, 19:06 Ja juz dwukrotnie kupiłam takie zapleśniałe serki w Stalowej Woli, ale po obu kontaktach z Bakomą - przyjechali z przeprosinami z paletką serków. Rzeczywiście coś musi być nie tak skoro tak wiele z nas kupiło takie zaplesniałe serki. Moje miały opakowania szczelne , była niewielka plamka pleśni - dobrze ze nie dałam serków dzieciom - mało brakowało!!! Renia Odpowiedz Link Zgłoś