danwik 08.01.05, 10:38 Dziewczyny! Zachęcam do kupię dzisiejszego numeru Faktu. Jest tam artykuł nt zdrady i ja ......pzdr. agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magda1711 Re: dzisiejszy numer FAKTU! Temat ZDRADA 08.01.05, 11:53 Ciekawi mnie strasznie dlaczego zdecydowałaś się na ten artykuł? Odpowiedz Link Zgłoś
mamuna1 Re: dzisiejszy numer FAKTU! Temat ZDRADA 08.01.05, 12:00 moze zdradza ja maz Odpowiedz Link Zgłoś
magda1711 Mmaunia1 08.01.05, 12:05 To że zdradza to oczywiste skoro jest w tym artykule. Tylko Danwik ,dlaczego zdecydowałaś się wziąć w nim udział? Odpowiedz Link Zgłoś
danwik Re: Mmaunia1 08.01.05, 18:42 Dlaczego ? Nie wiem, trochę z ciekawości a trochę dla samej satysfakcji bo uwierzcie mi dziewczyny wyprowadziłam Go tym artykułem z równowagi ... a do tej pory to było dokładnie na odwrót. Teraz role się odwróciły i mam wrażenie,że troszkę "spotulniał" i wie,że stać mnie na wiele ... dużo, dużo więcej niż artykuł w gazecie. pzdr. agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
joasiiik25 Re: Mmaunia1 08.01.05, 18:44 kupilam z ciekawosci przeczytalam. Aga trzymaj sie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
laskosia Re: dzisiejszy numer FAKTU! Temat ZDRADA 08.01.05, 20:00 Witaj Agnieszko jak już kiedyś pisałam ciągle trzymam za Ciebie kciuki i często zastanawiam się jak dajesz sobie radę- z Twoją rozwagą, klasą i odwagą na pewno najlepiej jak moża w tej sytuacji... kupiłam Fakt (po raz pierwszy) po Twoim poście i zastanawia mnie jak poczuł się "zdradzacz" gdy zobaczył Twoje bardzo udane (!) zdjęcie- czy odważył się spojrzeć w Twoje oczy ? dobrze pamiętam jak pisałaś o wyczekiwanych wakacjach, podczas których nie miał czasu by być z Wami... mam nadzieję, że tak jak wtedy Wam było przykro, tak teraz jemu nie będzie wesoło Agnieszko trzymaj się dzielnie, wyściskaj Wiktorię i Danela - niech Wam się wszystko pomyślnie układa w Nowym Roku i zawsze - bo na to zasługujecie!!! ściskam Cię mocno Kasia p.s. gdyby kiedyś zdażyła mi się taka sytuacja (odpukać) to chciała bym mieć tyle siły i owagi by postąpić tak jak Ty podziwiam za opanowanie - najważniejsze to mieć szacunek do samego siebie- Ty go masz ! Brawo Agnieszka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
magda1711 Re: Mmaunia1 08.01.05, 22:11 Pytałam dlaczego zdecydowałaś się na ten artykuł, bo to przeciez nic miłego, na nowo sobie wszystko przypomnieć(chociaż zawsze takie sytuacje siedzą głęboko w człowieku)i na dodatek opowiedzieć obcej osobie, a potem tyle osób to czyta i widzi zdjęcie... Ale jeżeli zrobiłaś to dla własnej satysfakcji wyprowadzenia go tym z równowagi to rozumiem!I popieram!Przynajmniej wie jak jesteś silna i że wszystkim mozesz powiedzieć jak wiele złego zrobił...Może też przez ten artykuł po części zrozumie co co zrobił... Zyczę Ci Agnieszko dużooo szczęścia w Nowym Roku, aby Twoje zycie ułożyło się tak jak tego chcesz , a wszystkie smutki odeszły daleko... Odpowiedz Link Zgłoś