petto 22.02.05, 10:55 Byłam na nim w kinie, to nowy film "BLIZEJ", polecam, nawet sprawiłam sobie na płytce, bo bardzo mi się podoba, oglądałam juz dwa razy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sowa_hu_hu Re: polecam swietny film 22.02.05, 11:12 czytałam opinie na tamat tego filmu - wiekszośc negatywna... a na jakiej płytce masz ten film? mozna oglądac na dvd? Odpowiedz Link Zgłoś
petto Re: polecam swietny film 22.02.05, 11:17 szczerze mówiąc nie spotkałam się z choćby jedną negatywną opinią.A druga sprawa, trzeba obejrzec film żeby cokolwiek mówic, film jest zyciowy, bardzo dobry dramat, polecam.Mam na dvd i na komputer tez. Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: polecam swietny film 22.02.05, 11:20 czytałam na serwisie kinowym - zawszze czytam opinie zanim wybiore sie na coś do kina... choc faktycznie czasami podoba mi sie cos co komplernie nie podoba sie innym a ja przeciez nie wydałam swojej opinii - bo jak skoro filmu nie widziałam... napisałam tylko co mówią inni na jego temt - tyle Odpowiedz Link Zgłoś
petto Re: polecam swietny film 22.02.05, 11:23 nic nie można polecić, boże... mało mi do oczu nie skoczyłaś. Ok.beznadzieja, bo tak wyczytałas.A ja wyczytałam ze super i dlatego poszłam i lepszego nie oglądałam od kilku lat. Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: polecam swietny film 22.02.05, 11:29 matko jedyna! lewą nogą wstałaś??? w którym miejscu ja na ciebie naskoczyłam??? najnormalniej w świecie z tobą rozmawiam na temat filmu który sama chciałam obejrzeć... idx może obejrzyj go jeszcze raz bo widze że agresja - dziesięć! Odpowiedz Link Zgłoś
petto Re: polecam swietny film 22.02.05, 11:32 uspokuj się, może masz jakieś problemy w małżenstwie czy narzeczeństwie? kiedyś siotra tak samo się zachowała jak TY, wtedy miala problemy małżeńskie, wiedzę ze przechodzisz to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa2233 S P O K Ó J ale już !!! ;) 22.02.05, 11:33 ------------------------------------------------------ çççççççççççççççççççççĂçççççç Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu ewa2 22.02.05, 11:35 spójrz co ta laska wypisuje... ja normalnie pisze a ona wyjeżdża z jakimis chorymi tekstami... no pogadac sie już nie da na wydawałoby sie banalny temat... Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: polecam swietny film 22.02.05, 11:33 ta wypowiedź była skierowana do ciebie samej? bo ja nie mam problemu w kwestii gadki an temat filmu tylko ty... pa Odpowiedz Link Zgłoś
petto Re: polecam swietny film 22.02.05, 11:35 nie widze problemu, nie oglądałas filmu, to nie masz nic do powiedzenia, zegnaj Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: polecam swietny film 22.02.05, 11:36 a czy ja napisałam co ja mysle na temat filmu? ja osobiście??????????????? naucz sie czytać dziewczynko! i idx pobiegaj bo cos ci nerwy puszczają... Odpowiedz Link Zgłoś
girlie73 Re: polecam swietny film 22.02.05, 12:33 A mnie ten film kompletnie nie przypadł do gustu. Bohaterowie strasznie się kręcą z zbliżaniu i oddalaniu. Masochizm wprost bije z ekranu. Film irytuje z minuty na minutę. Życiowy to tak oklepane a zarazem puste hasło, tak jak ten film. Ale oczywiście każdy ma swój punkt widzenia... Pozdrawiam, Justyna Odpowiedz Link Zgłoś
bmwbmw Re: polecam swietny film 22.02.05, 12:43 A ja mogę polecić, bo jest świetnym filmem Odpowiedz Link Zgłoś
jutka7 Re: polecam swietny film 22.02.05, 13:07 Hmmm, to ciekawe, bo mi ten film wyjątkowo NIE PRZYPADŁ do gustu. Zachęcona obsadą zaciągnęłam męża i.... ogromnie się rozczarowałam. Nie wiem o czym był ten film, co miał pokazać i wyrazić (a inteligencji mi nie brakuje, uprzedzam) poza brudem, pseudo skomplikowanymi układami towarzyskimi szkoda czasu i pieniędzy ale- o gustach się nie dyskutuje pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś