hajnie Re: Przypaliłam żelazko 06.03.05, 00:30 Za szybko nacisnęłąm i teraz muszę się dopisać . Czy macie swoje sposoby na przypalone żelazko bo moje zawiodły niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: Przypaliłam żelazko 06.03.05, 12:22 A próbowalas takim specjalnym sztyftem? Odpowiedz Link Zgłoś
hajnie Re: Przypaliłam żelazko 06.03.05, 21:21 Wiesz niepróbowałam nawet niewiedziałam że coś takiego jest a znasz może nazwe tego żebym wiedziała o co mam się pytać w moim wiejskim sklepie .Z góry dziękuję i pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś
g_kasia Re: Przypaliłam żelazko 06.03.05, 21:53 o jest sztyft do żelazka nie ma jakiejś konkretnej nazwy, przynajniej mój nie ma... a próbowałaś czyścić solą? rozgrzewasz żelazko sypiesz sól na papier pergaminowy i prasujesz ten papier z solą... Odpowiedz Link Zgłoś
hajnie Re: Przypaliłam żelazko 07.03.05, 13:19 Serdeczne dzięki dziewczyny za pomoc . Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: Przypaliłam żelazko 07.03.05, 10:27 Pytaj o sztyft do czyszczenia zelazka po prostu.Mialam i wiem, ze skutkuje, pare zł. kosztowal, firmy nie pamietam.Nagrzewa sie zelazko, ustawia w pionie na szmatce i smaruje tym sztyftem, przypalenie spływa, trzeba to wytrzec i juz. Sztyft wystarczy na kilka razy. Odpowiedz Link Zgłoś