ania.freszel 17.03.05, 11:08 No wlasnie idzie wiosna, czas zadbac o siebie wreszcie. Lubicie chodzic na solarke? Jak czesto. Ja mniej wiecej raz na tydzien.AF Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama_radka Re: Lubicie solarium 17.03.05, 11:10 Lubiłam chodzić do czasów ciążowych, podczas ciąży wiadomo, ze nie powinno sie chodzić na solarium, i jakoś tak najzwyczajniej w świecie odzwyczaiłam się... Odpowiedz Link Zgłoś
koleandra Re: Lubicie solarium 17.03.05, 11:13 Uwielbiam. Zacznę znowu chodzić jak tylko urodzę. Odpowiedz Link Zgłoś
gagunia Re: Lubicie solarium 17.03.05, 11:14 Nie lubie, dusze sie w tej kapsule i odliczam sekundy do konca. nie bylam juz dawno, ale ostanio odczuwam zapotrzebowanie na promieniowanie uv i byc moze sie wybiore. Przed ciaza chodzilam od czasu do czasu, glownie w porze zimowej i kiedy nagle zrobilo sie goraco, a moje nogi byly biale jak kreda. Odpowiedz Link Zgłoś
koleandra Gaguniu 17.03.05, 11:24 Kiedyś też sie dusiłam ale potem poszłam do innego gabinetu gdzie był nowiutki sprzęt. Włączam sobie tam nawiew i w środku jest nawet zimno. Odpowiedz Link Zgłoś
18lipiec Re: Gaguniu - powiem Ci więcej 17.03.05, 11:51 w Koszalinie jest solarium niezamykane, czyli bez górnej klapy. Poza tym są też solaria stojące, no i w końcu producenci idą z postępem i łóżka są coraz to większe. Aha, w Koszalinie, w dawnej Zorzy jest łózko dwuosobowe. Taaaakie ogromne. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
gagunia Re: Gaguniu 17.03.05, 15:26 No bez nawiewu to juz bym wogole chyba umarla To nie kwestia nawiewu tylko te klapy nade mna i trumnianego skojarzenia Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: Lubicie solarium 17.03.05, 11:15 Lubie i chodze raz w tygodniu. Pozdrawiam Beata Odpowiedz Link Zgłoś
ewa2233 Re: Lubicie solarium 17.03.05, 11:52 nie cierpię! wolę się jakimś kremem brązującym podbarwić wiosennie ------------------------------------------------------ çççççççççççççççççççççĂçççççç Odpowiedz Link Zgłoś
aniask_mama Re: Lubicie solarium 17.03.05, 11:42 Byłam raz w życiu Wolę inne rozrywki Odpowiedz Link Zgłoś
18lipiec Re: Lubię, ale nie za często 17.03.05, 11:45 Raz w miesiącu, po trzy wejścia. Starcza. Wtedy pięknam. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia_i_werka Re: Lubię, ale nie za często 17.03.05, 12:36 Lubię raz na jakiś czas zwłaszcza jak jest tak szaro i ohydnie Od razu mi się lepiej robi.Ale np dziś wychodziła akurat jak przyszłam kobieta żółto- brązowa i wyglądała tragicznie-ale leżała 15min.Po takim czasie to bym sobie tyłek przypaliła Tak więc-wszystko ok ale z umiarem.Pozdr! Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Nie! 17.03.05, 16:12 Kiedyśbardzo lubiłam, opalałam się sporo. Ale było toprzed kilkunastu laty, gdy nie było danych na temat szkodliwości solarium Teraz nie opalam się, chronię skórę, szczególnie że miałam wątpliwą "przyjemnosć" mieć wyciętych kilka znamion, które niebezpiecznie rosły. Dodatkową "nie zachętą"był widok znajomych, które opalone, z daleka wyglądają naprawdę ślicznie, z bliska zaś straszą bardzo zniszczonąskórą. Ale wybór należy do każdej z was. To tak jak z papierosami, przecież wiemy, że szkodliwe, a ile z nas pali (ja rzuciłam prawie 6 lat temu). Odpowiedz Link Zgłoś
p_swiat Re: Lubicie solarium 17.03.05, 23:13 Tak lubię choć chodze rzadko, właściwie mam ciemną karnację, ale lubie ten krótki cielutki relaks Długo musiałam sie przekonywać do złykłego łózka, chodziłam zwykle na Open sun , niestety tam gdzie teraz mieszkam nie ma go w poblizu Odpowiedz Link Zgłoś