hanka_79 08.04.05, 00:04 www.olympictrans.ru/fun/img/uglyZoo/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
salma75 Re: Kto zna to zwierzę?? 08.04.05, 00:13 O rany, jakie obleśne...brrr.....!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hanka_79 Re: Kto zna to zwierzę?? 08.04.05, 00:26 Obleśne?? Mnie się bardzo podoba. Fajne, fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Hanka! 08.04.05, 00:59 I Ty twierdzisz, że jesteś "bojuchem" ? Ja nie zdążyłam obejrzeć wszystkich i już zwiewałam sprzed komputera . Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
hanka_79 Re: Hanka! 08.04.05, 23:36 No nie wygłupiajcie się! Aż sprawdzę co ja tam wkleiłam. hahaha Nie wierzę Wam, że się nie podobało. Nawet moja 4 letnia córka śmiała się dziś przy tych jak szalona. Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Hanka! 09.04.05, 00:02 To jest myśl - jutro dziecku to pokażę! Ono ma poczucie humoru, w przeciwieństwie do jego mamy Odpowiedz Link Zgłoś
zona_wojtka Re: Hanka! 09.04.05, 11:48 Co ty powiesz?... Niesamowite... Dla mnie to obrzydliwe. A pokazywać cos takiego dziecku to już chyba w ogóle przegięcie. Ty masz dzieci? No cóż, może przyzwyczaiłas je do takich obrazków. Ja wolę nie skrzywiać swoim poczucia estetyki... Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Hanka! 09.04.05, 11:50 Te zwierzęta myślę, że 6 latkowi pokazać można, ale te pół-ludzkie twarze chyba rczej nie....Paskudztwo... Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa obrzydliwe........ 09.04.05, 08:03 hanka_79 napisała: > www.olympictrans.ru/fun/img/uglyZoo/ Odpowiedz Link Zgłoś
maxim31 Re: obrzydliwe........ 09.04.05, 11:57 Z tymi mordotwarzami ludzi - dla mnie obrzydliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
hanka_79 Re: obrzydliwe........ 09.04.05, 12:10 Może zrobimy konkurs kto znajdzie tu jakiś wątek, z którego ktoś nadwrażliwy nie zrobił burzy w szklance wody? Do jednego macie talent niebanalny: do wywoływania głupich sprzeczek i do oceniania ludzi po kilku wypowiedziach. Tak, mam dziecko. Zdrowe, bez klapsów, bez agresji. Nie mogę zrozumieć co Was tak obrzydziło? Fakt, twarzy ludzkich jej nie pokazałam, ale jeśli dziecko rozumie, że ktoś się bawił zdjęciami i pokazał co mu z tego wyszło, jeśli dziecko wie, że taki stworzeń nie ma na świecie, tylko ktoś "pomieszał" kawałki zdjęć i ładnie je połączył, to naprawdę nie wiem o co się tak rzucacie! Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: obrzydliwe........ 09.04.05, 12:13 Hej, spokojnie.... To tylko opinie...żadna sprzeczka. Dla mnie wstrętne, a mój syn się zaśmiewał )) Tylko spokój Cię uratuje Odpowiedz Link Zgłoś
hanka_79 Re: obrzydliwe........ 09.04.05, 12:36 Jestem spokojna, tylko już mnie trochę denerwuje, że ciągle ktoś tu kogoś ocenia bez potrzeby. Poprostu poczułam się jak kretynka, która maltretuje dziecko horrorami. A tym bardziej mi głupio, bo naprawdę nie widzę w tych fotkach niczego złego. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Hanka 09.04.05, 13:43 Ja jestem wyjątkową wersją "bojucha" i po prostu patrzeć nie mogłam, ale moja starsza córka i mąż zaśmiewali się w głos. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
krzyzakfranc Re: Kto zna to zwierzę?? 09.04.05, 12:30 Jestem pełen podziwu i uznania dla artysty. Odpowiedz Link Zgłoś
hanka_79 Re: Kto zna to zwierzę?? 09.04.05, 12:39 >>Jestem pełen podziwu i uznania dla artysty. - No właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
moofka fajne :) 09.04.05, 15:11 świetnie zrobione pomysłowe i nawet dość zabawne na przykład ten koń na nogach wróbelka albo krokodyl ze świńskim ryjkiem mnie nie brzydzi chociaz na ogół dosc obrzydliwa jestem Odpowiedz Link Zgłoś
utalia Re: fajne :) 09.04.05, 16:15 Wczoraj weszlam na ten watek jako pierwsza i mialam odruchowo otworzyc.... dobrze ze cos mnie tknelo. Powiedziec, ze jestem bojuchem to delikatna stwierdzenie. Jak sie domyslam co to bylo to do dzisiaj bym miala okrutnego stracha nie cierpie takich zmutowanych obrazkow. Moj kuzyn mi iedys cos takiego przeslslam mailem. Tak dla jaj. Do tej pory jak mi sie przypomni to czuje stajace wloski na plecach. Utalia Odpowiedz Link Zgłoś
kingaolsz Re: Kto zna to zwierzę?? 09.04.05, 16:25 Dziewczyny! Moze jestem inna ( i moj maz tez) ale nam sie bardzo podobaly, glownie zwierzeta, bo ludzkie twarze przerobione nie byly w naszym guscie, ale zwierzaki bomba. Posmialismy sie, a nawet nie wiem, czy bym chetnie nie wydrukowala sobie niektorych jako obrazki na sciane ( np. tego ptako-slonia, byl piekny). Na pewno nic przerazliwie gorszacego. Pozdr Kinga Odpowiedz Link Zgłoś
justimic Re: Kto zna to zwierzę?? 10.04.05, 15:35 A dla mnie są okropne!!! Już w szczególności ci (chyba) ludzie i na pewno nie pokazłabym tych fotek mojej pięciolatce. Cóż.....każdy ma inny gust. Odpowiedz Link Zgłoś
kingaolsz Re: Kto zna to zwierzę?? 10.04.05, 17:16 justimic napisała: > Cóż.....każdy ma inny gust. I chyba o to sie wszystko rozbija )))))))) Aha, ja Mlodemu nie pokazalam tych fotek, bo spal a poza tym jest za maly, zeby sie tym interesowac w ogole ( ogladaniem zdjec). Pozdr Kinga Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Hanko 09.04.05, 17:25 Ja również te zdjęcia uważam za zabawne, a nie obrzydliwe ) Odpowiedz Link Zgłoś
kostruszka Re: Kto zna to zwierzę?? 10.04.05, 19:48 Coś strasznego... Zwłaszcza te twarze.... Najgorsze jest to, że kiedyś ogladałam dokument o zdeformowanych dzieciach - zwłaszcza w obrębie czaszki - i teraz uswiadomiłam sobie, ze niektóre z nich były podobne do tych z linku. Dla mnie te zdjęcia to potworność. Kasia Odpowiedz Link Zgłoś