marcelino1 20.04.05, 21:39 Wiecie co - ten Iwan Komarenko jest całkiem fajny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paquita1 Re: Iwan 20.04.05, 21:40 on jest beznadziejny wlasnie chcialam to napisac...tzn. moze nie on ale jego układ taneczny Odpowiedz Link Zgłoś
gagunia Re: Iwan 20.04.05, 21:42 ale swoj urok ma gdyby moj maz byl w domu to by niezly ubaw mial ze przy iwanie podryguje Odpowiedz Link Zgłoś
marcelino1 Re: Iwan / Bosak 20.04.05, 21:46 ale ten Bosak też jest całkiem całkiem - chociaż ma bałagan w oczach (a może właśnie dlatego Odpowiedz Link Zgłoś
paquita1 ooo...Bosak jak najbardziej:)) 20.04.05, 21:49 tak tak...moj typ super facecik..na takiego bym sie skusila...zwlaszcza ze po jego wypowiedziasz (i kiedys przeczytam jakims tam wywiadzie) wydaje sie bardzo spokojny, zrownowazony i inteligentny. Odpowiedz Link Zgłoś
gagunia Re: Iwan / Bosak 20.04.05, 21:50 haha, balagan zastanawiam sie czy to zez czy tak blisko posadowone oczeta a i tak najlepszy ten "adam"- nie wiem jak on sie nazywa naprawde. Odpowiedz Link Zgłoś
kalina_p Kamilek - mój idol! Strrrrasznie fajny 20.04.05, 21:51 i ma taki fajny zarost...mmmmm....noooo... Odpowiedz Link Zgłoś
paquita1 Re: Iwan / Bosak 20.04.05, 21:51 JA tam i tak stawiam na Kamila ale ten adamek..no...tylko jego zona wyglada jak jego matka Odpowiedz Link Zgłoś
kalina_p Re: Iwan / Bosak 20.04.05, 21:52 Adam to taki młody chłoptas. jakos na mnie nie działa. Odpowiedz Link Zgłoś
paquita1 Adam 20.04.05, 21:54 jest starszy ode mnieale niewazne...ja mialam kiedys faze na takich chopaczkow...no i siedzi teraz taki obok mnie Odpowiedz Link Zgłoś
gagunia Re: Adam 20.04.05, 21:56 ja mam takie loty od zawsze. twoj tez mi sie rzucil w oczy, paq a na mojego mowia w pracy "mlody" chociaz 31 lat ma i wielu mlodszych tam pracuje Odpowiedz Link Zgłoś
paquita1 Re: Adam 20.04.05, 21:58 wiem wiem)) nawet mu powiedzialam ze sie "spodobal" co by jego ego podniesc...bo on mysli ze jest nie bardzo ale co tam....tyleczek i tak ma najlepszy na swiecie Odpowiedz Link Zgłoś
vivyan Re: Iwan / Bosak 21.04.05, 16:12 kto to jest Adam!! kurcz oświećcie mnie dziewczyny bo nie jarze Odpowiedz Link Zgłoś
marcelino1 Re: Iwan / Bosak 21.04.05, 16:15 Ten młody, który skontaktował Madzię z Iwanem w kwestii śluby, kolega Kingi ze studiów, "reżyser filmowy". Dla mnie osobiście "za mało męski", taki dzieciak Ale niektórym babeczkom się podoba Odpowiedz Link Zgłoś
vivyan Re: Iwan / Bosak 21.04.05, 16:20 aaaa już wiem który, dzięki ))) jak dla mnie też za mało męski. Ja lubie takich trochę "zużytych" żeby im widać bylo na twarzy przejścia jakies dramatyczne (oczywiście bez przesady) i żeby byli tacy męscy no!! A jeszcze jak ganiają w lesie w podartym podkoszulku, nieco spoceni, przykurzeni i z rozcietym policzkiem! Ach!! Och albo półnago na koniu!! Hehh. Ide chyba włączyć jakieś stosowne dvd (może gustownie uszargany Keanu??) ) buziki ) V. Odpowiedz Link Zgłoś
marcelino1 Re: Iwan / Bosak 21.04.05, 16:49 Ja też wolę starszych, najlepiej tak grubo po 40 Taki facet to wie czego chce, jest niezależny, ma swoje zdanie. A takie "sisiaki" to dopiero szukają miejsca w życiu Odpowiedz Link Zgłoś
marcelino1 Re: Iwan 20.04.05, 21:54 Dziewczyny, czyli oglądacie ten serial. To się cieszę, bo ja go uwielbiam. I w nosie mam, że zaraz mnie ofukają, że kiczem się zachwycam. Odpowiedz Link Zgłoś
paquita1 Re: Iwan 20.04.05, 21:56 kapie malego o 20 , moj facet wraca do domu o 21 akurat mi pasuje, szybko leci czas i co tam...nawet sie emocjonuje niekiedy przyznaje mi sie podoba a co!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kalina_p A mój mąż: 20.04.05, 21:56 niby sie smieje, że ja tak w "te głupoty" wsiąkłam a sam zawsze sie wślepia w ekran i komentuje, jak to go Pawełek wkurza albo że Magda to z Kamilem świetnie pasuja do siebie. A najbardziej uwielbiamy to starsze małżeństwo i wyprawy do pubu na szachy Odpowiedz Link Zgłoś
marcelino1 Re: A mój mąż: 20.04.05, 21:58 kalina_p napisała: > niby sie smieje, że ja tak w "te głupoty" wsiąkłam a sam zawsze sie wślepia w > ekran i komentuje, jak to go Pawełek wkurza albo że Magda to z Kamilem świetnie > > pasuja do siebie. A najbardziej uwielbiamy to starsze małżeństwo i wyprawy do > pubu na szachy To zupełnie tak jak mój mąż. Niby nie patrzy ale jak tylko mu coś umknie to zaraz konsultuje. Ale generalnie dla niego serial jest oczywiście be. Odpowiedz Link Zgłoś
paquita1 Re: A mój mąż: 20.04.05, 21:59 no u mnie na starosc to chyba ja bede spieprzac z domku na szachy do pubu tak mi sie wydaje cos.... Odpowiedz Link Zgłoś
gagunia Re: A mój mąż: 20.04.05, 21:59 a moj sam mnie wciagnal w mjm. kiedys chodzilam na fitness na 20 i moj maz nudzac sie zaczal ogladac od 1 odcinka i mi streszczac i tak sie wciagnelam, jak z tego fitnessu zrezygnowalam a teraz on nie oglada, ale raz w miesiacu zapyta i co tam w serialu? Odpowiedz Link Zgłoś
kkatie Re: A mój mąż: 21.04.05, 10:42 ja uwielbiam starych Mostowiakow. a normalnie myslalam ze spadne z krzesla jak Lucjan narobil szumu o slub Marty a sie okazalo ze ona w ciazy. i ta jego mina jak sie dowiedzial co narobil. szczeka mu chlapnela o podloge. myslalam, ze padne ze smiechu )) Odpowiedz Link Zgłoś
szyszunia75 Re: Iwan 21.04.05, 09:29 Dziewczyny, jak oglądałyście wczoraj to ”M jak miłość-poznajmy się”, to może mi powiecie, kto to jest ten facet prowadzący z Torbicką? Chyba nazywa się Sebastian Konrad. Skąd ja go mogę znać? Zaćmienie jakieś... Odpowiedz Link Zgłoś
gagunia Re: Iwan 21.04.05, 09:32 on chyba prowadzi tez pytanie na sniadanie, albo kawe czy herbate. w kazdym razie gdzies go rano widuje przelotemw telewizorze. a w ogole to mi przypomina troche Pana Fasole ta fryzure ma normalnie odjechana Odpowiedz Link Zgłoś
joa.joa Sebastian&Co. 21.04.05, 10:22 A ja kojarze go z roli jakiegos narkomana,ale nie pamiętam szczegółow. Co do wczorajszego programu to był (pod względem przygotowania jak i wypowiedzi) BEZNADZIEJNY -spęd "gwiazd", z których i tak najwięcej było słychać Torbicką. Muzycznie najbardziej profesjonalna była Flinta, a reszta...szkoda gadać. Do pary z drewnianą Cześką z "Klanu".(uroki leżakowania-jest mnóstwo czasu na czytanie, oglądanie i krytykowanie) Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: Iwan 21.04.05, 10:34 Ja tegoż Pana znam z serialu Camera Cafe, gral księgowego, byl wspanialy, i najbardziej mi wlasnie on sie podobal, grał suuper, ale zaraz po Szefie Zygmuncie, bo to on jest moim absolutnym idolem z camera cafe. Odpowiedz Link Zgłoś
szyszunia75 Re: Iwan 21.04.05, 12:41 Aaa. Dzięki za wyjaśnienia! A Iwan ma może przystojną twarz i zgrabne ciało, ale czar pryska gdy zaczyna się ruszać jak Elvis z przykurczem kończyn i śpiewać disco-polo (disco-rusco? nie mam nic przeciwko sąsiadom, tylko tak klasyfikuję gatunek muzyczny Nie jestem na bieżąco - ta Eurowizja to kiedy ma być? Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: Iwan 21.04.05, 12:44 Iwan niby brzydki nie jest, ale jakis taki kanciasty za bardzo dla mnie, i to na twarzy i w ruchach. A Eurowizja w maju chyba, ale dokladnie kiedy to nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
joa.joa Re: Iwan 21.04.05, 12:51 Jak dla mnie zbyt egzotyczny.A poza tym i tak p.Bosak jest THE BEST! uważam,że ma najfajniejsze kwestie w serialu i chyba tylko wtedy jako widzka się ożywiam Odpowiedz Link Zgłoś
szyszunia75 Re: Iwan 21.04.05, 14:31 Przypomniało mi się, jak na mojego kuzyna (no rzeczywiście młody przystojny brunet z silnym dwudniowym zarostem) rzuciła się kiedyś jakaś kobieta i trzepocząc rzęsami powiedziała: ”śledzę pana losy!”. On zdezorientowany: ”Ale wie Pani, w moim życiu nic specjalnie ciekawego się akurat nie wydarzyło...”. Ona: ”Serialowe, serialowe panie Kamilu... Mogę autograf?”. Chodził potem i pytał, czy on ma zeza. Nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
joa.joa :))))))) 21.04.05, 14:34 dobre! a przy okazji-pokaż rodzinne zdjęcia, co? Odpowiedz Link Zgłoś
jagienkaa Re: Iwan 21.04.05, 09:37 aaa to jakaś nowa postać w M jak Miłość? cholera, na TV Polonia to chyba mają odcinki sprzed półtora roku) Odpowiedz Link Zgłoś
kkatie Re: Iwan 21.04.05, 10:37 Ivan bleee a te jego ruchy... jak kij od szczotki na wietrze. Kamilek jak najbardziej, moze byc i do tego bardzo fajnie, na luzie gra. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa2233 Re: Iwan 21.04.05, 12:58 taaaa Ivan, nasz rodak-przedstawiciel ... ------------------------------------------------------ çççççççççççççççççççççĂçççççç Odpowiedz Link Zgłoś
grenta Anna Mucha... 21.04.05, 13:37 ...jak wam się podobała w stroju baletnicy??? Porażka! Natomiast bliźniacy zaskoczyli mnie układem choreograficznym, baaaaardzo fajny Odpowiedz Link Zgłoś
marcelino1 Re: Anna Mucha... 21.04.05, 13:45 grenta napisała: > ...jak wam się podobała w stroju baletnicy??? Porażka! > Natomiast bliźniacy zaskoczyli mnie układem choreograficznym, baaaaardzo fajny Mucha wyglądała jak beza - fakt, porażka. Bliżniacy w układzie super. Odpowiedz Link Zgłoś
kkatie Re: Anna Mucha... 21.04.05, 13:49 mucha to w ogole porazka. jest niesmaczna z tym swoim wojewodzkim, ktory jakby sie dobrze postaral to moglby byc jej ojcem. lansuja sie nawzajem.. Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa Re: Iwana bym zgwałciła najchętniej........ 21.04.05, 17:28 marcelino1 napisała: > Wiecie co - ten Iwan Komarenko jest całkiem fajny. Odpowiedz Link Zgłoś