20.04.05, 21:39
Wiecie co - ten Iwan Komarenko jest całkiem fajny.
Obserwuj wątek
    • paquita1 Re: Iwan 20.04.05, 21:40
      on jest beznadziejnysmile wlasnie chcialam to napisac...tzn. moze nie on ale jego
      układ tanecznysmile
      • gagunia Re: Iwan 20.04.05, 21:42
        ale swoj urok ma wink
        gdyby moj maz byl w domu to by niezly ubaw mial ze przy iwanie podryguje smile
        • paquita1 Re: Iwan 20.04.05, 21:44
          niosmile
    • marcelino1 Re: Iwan / Bosak 20.04.05, 21:46
      ale ten Bosak też jest całkiem całkiem - chociaż ma bałagan w oczach (a może
      właśnie dlatego smile
      • kalina_p ktory to Bosak? n/t 20.04.05, 21:48

• paquita1 Re: ktory to Bosak? n/t 20.04.05, 21:49
          kalina_p napisała:

>
          Kamilektongue_out
      • paquita1 ooo...Bosak jak najbardziej:)) 20.04.05, 21:49
        tak tak...moj typsmile super facecik..na takiego bym sie skusilasmile...zwlaszcza ze
        po jego wypowiedziasz (i kiedys przeczytam jakims tam wywiadzie) wydaje sie
        bardzo spokojny, zrownowazony i inteligentny.smile
      • gagunia Re: Iwan / Bosak 20.04.05, 21:50
        haha, balagan smile zastanawiam sie czy to zez czy tak blisko posadowone oczeta smile
        a i tak najlepszy ten "adam"- nie wiem jak on sie nazywa naprawde.
        • kalina_p Kamilek - mój idol! Strrrrasznie fajny 20.04.05, 21:51
          i ma taki fajny zarost...mmmmm....noooo...
        • paquita1 Re: Iwan / Bosak 20.04.05, 21:51
          JA tam i tak stawiam na Kamilatongue_out ale ten adamek..no...tylko jego zona wyglada
          jak jego matkatongue_out
          • kalina_p Re: Iwan / Bosak 20.04.05, 21:52
            Adam to taki młody chłoptas. jakos na mnie nie działa.
            • paquita1 Adam 20.04.05, 21:54
              jest starszy ode mniesmileale niewazne...ja mialam kiedys faze na takich
              chopaczkow...no i siedzi teraz taki obok mniesmile
              • gagunia Re: Adam 20.04.05, 21:56
                ja mam takie loty od zawsze. twoj tez mi sie rzucil w oczy, paq wink a na mojego
                mowia w pracy "mlody" chociaz 31 lat ma i wielu mlodszych tam pracuje smile
                • paquita1 Re: Adam 20.04.05, 21:58
                  wiem wiemsmile)) nawet mu powiedzialam ze sie "spodobal" co by jego ego
                  podniesc...bo on mysli ze jest nie bardzotongue_out ale co tam....tyleczek i tak ma
                  najlepszy na swieciesmile
          • vivyan Re: Iwan / Bosak 21.04.05, 16:12
            kto to jest Adam!! kurcz oświećcie mnie dziewczyny bo nie jarzesmile
            • marcelino1 Re: Iwan / Bosak 21.04.05, 16:15
              Ten młody, który skontaktował Madzię z Iwanem w kwestii śluby, kolega Kingi ze
              studiów, "reżyser filmowy". Dla mnie osobiście "za mało męski", taki
              dzieciak smile Ale niektórym babeczkom się podoba smile
              • vivyan Re: Iwan / Bosak 21.04.05, 16:20
                aaaa już wiem który, dzięki smile))) jak dla mnie też za mało męski. Ja lubie
                takich trochę "zużytych" żeby im widać bylo na twarzy przejścia jakies
                dramatyczne (oczywiście bez przesady) i żeby byli tacy męscy no!! A jeszcze jak
                ganiają w lesie w podartym podkoszulku, nieco spoceni, przykurzeni i z
                rozcietym policzkiem! Ach!! Och albo półnago na koniu!! Hehh. Ide chyba włączyć
                jakieś stosowne dvd (może gustownie uszargany Keanu??) smile)

buziki smile)
                V.
                • marcelino1 Re: Iwan / Bosak 21.04.05, 16:49
                  Ja też wolę starszych, najlepiej tak grubo po 40 smile
                  Taki facet to wie czego chce, jest niezależny, ma swoje zdanie.
                  A takie "sisiaki" to dopiero szukają miejsca w życiu smile
    • marcelino1 Re: Iwan 20.04.05, 21:54
      Dziewczyny,
      czyli oglądacie ten serial. To się cieszę, bo ja go uwielbiam. I w nosie mam,
      że zaraz mnie ofukają, że kiczem się zachwycam.
      • paquita1 Re: Iwan 20.04.05, 21:56
        kapie malego o 20 , moj facet wraca do domu o 21smile akurat mi pasuje, szybko leci
        czas i co tam...nawet sie emocjonuje niekiedy przyznajesmile mi sie podobasmile a co!!!smile
      • kalina_p A mój mąż: 20.04.05, 21:56
        niby sie smieje, że ja tak w "te głupoty" wsiąkłam a sam zawsze sie wślepia w
        ekran i komentuje, jak to go Pawełek wkurza albo że Magda to z Kamilem świetnie
        pasuja do siebie. A najbardziej uwielbiamy to starsze małżeństwo i wyprawy do
        pubu na szachywink
        • marcelino1 Re: A mój mąż: 20.04.05, 21:58
          kalina_p napisała:

> niby sie smieje, że ja tak w "te głupoty" wsiąkłam a sam zawsze sie wślepia w
          > ekran i komentuje, jak to go Pawełek wkurza albo że Magda to z Kamilem
          świetnie
          >
          > pasuja do siebie. A najbardziej uwielbiamy to starsze małżeństwo i wyprawy do
          > pubu na szachywink

To zupełnie tak jak mój mąż. Niby nie patrzy ale jak tylko mu coś umknie to
          zaraz konsultuje. Ale generalnie dla niego serial jest oczywiście be.
        • paquita1 Re: A mój mąż: 20.04.05, 21:59
          nosmile u mnie na starosc to chyba ja bede spieprzac z domku na szachy do pubutongue_out
          tak mi sie wydaje cos....tongue_out
        • gagunia Re: A mój mąż: 20.04.05, 21:59
          a moj sam mnie wciagnal w mjm. kiedys chodzilam na fitness na 20 i moj maz
          nudzac sie zaczal ogladac od 1 odcinka i mi streszczac i tak sie wciagnelam,
          jak z tego fitnessu zrezygnowalam smile a teraz on nie oglada, ale raz w miesiacu
          zapyta i co tam w serialu? smile
        • kkatie Re: A mój mąż: 21.04.05, 10:42
          ja uwielbiam starych Mostowiakow. a normalnie myslalam ze spadne z krzesla jak
          Lucjan narobil szumu o slub Marty a sie okazalo ze ona w ciazy. i ta jego mina
          jak sie dowiedzial co narobil. szczeka mu chlapnela o podloge. myslalam, ze
          padne ze smiechu smile))
    • szyszunia75 Re: Iwan 21.04.05, 09:29
      Dziewczyny, jak oglądałyście wczoraj to ”M jak miłość-poznajmy się”, to może mi
      powiecie, kto to jest ten facet prowadzący z Torbicką? Chyba nazywa się
      Sebastian Konrad. Skąd ja go mogę znać? Zaćmienie jakieś...
      • gagunia Re: Iwan 21.04.05, 09:32
        on chyba prowadzi tez pytanie na sniadanie, albo kawe czy herbate. w kazdym
        razie gdzies go rano widuje przelotemw telewizorze. a w ogole to mi przypomina
        troche Pana Fasole wink ta fryzure ma normalnie odjechana wink
      • joa.joa Sebastian&Co. 21.04.05, 10:22
        A ja kojarze go z roli jakiegos narkomana,ale nie pamiętam szczegółow.
        Co do wczorajszego programu to był (pod względem przygotowania jak i wypowiedzi)
        BEZNADZIEJNY -spęd "gwiazd", z których i tak najwięcej było słychać Torbicką.
        Muzycznie najbardziej profesjonalna była Flinta, a reszta...szkoda gadać. Do
        pary z drewnianą Cześką z "Klanu".(uroki leżakowania-jest mnóstwo czasu na
        czytanie, oglądanie i krytykowanie)
      • cocollino1 Re: Iwan 21.04.05, 10:34
        Ja tegoż Pana znam z serialu Camera Cafe, gral księgowego, byl wspanialy, i
        najbardziej mi wlasnie on sie podobal, grał suuper, ale zaraz po Szefie
        Zygmuncie, bo to on jest moim absolutnym idolem z camera cafe.
        • szyszunia75 Re: Iwan 21.04.05, 12:41
          Aaa. Dzięki za wyjaśnienia! A Iwan ma może przystojną twarz i zgrabne ciało,
          ale czar pryska gdy zaczyna się ruszać jak Elvis z przykurczem kończyn i
          śpiewać disco-polo (disco-rusco? nie mam nic przeciwko sąsiadom, tylko tak
          klasyfikuję gatunek muzyczny smile Nie jestem na bieżąco - ta Eurowizja to kiedy
          ma być?
          • cocollino1 Re: Iwan 21.04.05, 12:44
            Iwan niby brzydki nie jest, ale jakis taki kanciasty za bardzo dla mnie, i to
            na twarzy i w ruchach. A Eurowizja w maju chyba, ale dokladnie kiedy to nie
            wiem.
            • joa.joa Re: Iwan 21.04.05, 12:51
              Jak dla mnie zbyt egzotyczny.A poza tym i tak p.Bosak jest THE BEST! uważam,że
              ma najfajniejsze kwestie w serialu i chyba tylko wtedy jako widzka się
              ożywiam wink
              • szyszunia75 Re: Iwan 21.04.05, 14:31
                Przypomniało mi się, jak na mojego kuzyna (no rzeczywiście młody przystojny
                brunet z silnym dwudniowym zarostem) rzuciła się kiedyś jakaś kobieta i
                trzepocząc rzęsami powiedziała: ”śledzę pana losy!”. On zdezorientowany: ”Ale
                wie Pani, w moim życiu nic specjalnie ciekawego się akurat nie wydarzyło...”.
                Ona: ”Serialowe, serialowe panie Kamilu... Mogę autograf?”. Chodził potem i
                pytał, czy on ma zeza. Nie ma smile
                • joa.joa :))))))) 21.04.05, 14:34
                  dobre! a przy okazji-pokaż rodzinne zdjęcia, co? wink
    • jagienkaa Re: Iwan 21.04.05, 09:37
      aaa to jakaś nowa postać w M jak Miłość? cholera, na TV Polonia to chyba mają
      odcinki sprzed półtora rokuwink)
      • kkatie Re: Iwan 21.04.05, 10:37
        Ivan bleee
        a te jego ruchy... jak kij od szczotki na wietrze.
        Kamilek jak najbardziej, moze byc smile
        i do tego bardzo fajnie, na luzie gra.
        • ewa2233 Re: Iwan 21.04.05, 12:58
          taaaa
          Ivan, nasz rodak-przedstawiciel ...
          ------------------------------------------------------
          çççççççççççççççççççççĂçççççç
    • grenta Anna Mucha... 21.04.05, 13:37
      ...jak wam się podobała w stroju baletnicy??? Porażka!
      Natomiast bliźniacy zaskoczyli mnie układem choreograficznym, baaaaardzo fajny
      • marcelino1 Re: Anna Mucha... 21.04.05, 13:45
        grenta napisała:

> ...jak wam się podobała w stroju baletnicy??? Porażka!
        > Natomiast bliźniacy zaskoczyli mnie układem choreograficznym, baaaaardzo fajny

Mucha wyglądała jak beza - fakt, porażka.
        Bliżniacy w układzie super.
        • kkatie Re: Anna Mucha... 21.04.05, 13:49
          mucha to w ogole porazka. jest niesmaczna z tym swoim wojewodzkim, ktory jakby
          sie dobrze postaral to moglby byc jej ojcem. lansuja sie nawzajem..
    • 18lipcowa Re: Iwana bym zgwałciła najchętniej........ 21.04.05, 17:28
      marcelino1 napisała:

> Wiecie co - ten Iwan Komarenko jest całkiem fajny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka