kajka68 31.05.05, 23:01 dziewczyny skąd wziąć piękny bialutki piasek do piaskownicy?pytałam w składzie budowlanym ale tam to trzeba kupić wywrotkę...macie jakiś pomysł??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anek.anek Re: piasek do piaskownicy 31.05.05, 23:05 w Castoramie. dostępny w workach pakowanych po 50 l (chyba - mąż dźwigał, nie zwróciłam uwagi). Do wyboru jest piasek różnej gramatury. w tym roku zafundowaliśmy synowi (co roku wymieniamy) taki najdrobniejszy, bielusieńki. Uwaga, nie piasku w warszawskich Obi. Odpowiedz Link Zgłoś
kalina_p Re: piasek do piaskownicy 01.06.05, 07:52 O, dobrze wiedziec. A chcialam z rzeki nosic do piaskownicy na działce... Odpowiedz Link Zgłoś
kajka68 Re: piasek do piaskownicy 01.06.05, 08:04 dzieki serdeczne...tak sobie myslałam,ze moze w castoramie...no to "pedem nabedem"-ja naznosiłam jakiegos zółtego,który tak brudzi ,ze masakra....a drogi taki piasek jest? Odpowiedz Link Zgłoś
anek.anek Re: piasek do piaskownicy 01.06.05, 09:04 Chyba kilka złotych za worek. dokładnie nie powiem, bo mąż jeździ po takie rzeczy. Jeśli masz jakąś ogromną piaskownicę to wyjdzie ładnych kilka worków. My mamy nieduża - taki plastikowy zamek z przykrywą o średnicy 1,20 m - do środka wchodzą nam 3 takie worki. dodatkowo kupuję zawsze jeden na zapas, żeby dosypywać - bo zawsze trochę ubędzie przy szaleństwch piaskowych Odpowiedz Link Zgłoś
kajka68 Re: piasek do piaskownicy 02.06.05, 11:44 ja mam żółwia-więc to ten sam typ jak mniemam))dzieki za wieści...no to muszę castoramę zaliczyc...może uda moi się męża wydelegować ...jakoś nie mam ochoty tego dxwigać))pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anek.anek Re: piasek do piaskownicy 02.06.05, 11:53 oj, sama to nawet nie próbuj! To jest pieruńsko ciężkie! Odpowiedz Link Zgłoś
kajka68 Re: piasek do piaskownicy 04.06.05, 17:07 to dobrze że mówisz,bo wybierałam sie sama)))teraz to jakiegos van Damsa lub innego pudzianowskiego poszukamDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś