Dodaj do ulubionych

piasek do piaskownicy

31.05.05, 23:01
dziewczyny skąd wziąć piękny bialutki piasek do piaskownicy?pytałam w
składzie budowlanym ale tam to trzeba kupić wywrotkę...macie jakiś pomysł???
Obserwuj wątek
    • anek.anek Re: piasek do piaskownicy 31.05.05, 23:05
      w Castoramie. dostępny w workach pakowanych po 50 l (chyba - mąż dźwigał, nie
      zwróciłam uwagi).
      Do wyboru jest piasek różnej gramatury. w tym roku zafundowaliśmy synowi (co
      roku wymieniamy) taki najdrobniejszy, bielusieńki.
      Uwaga, nie piasku w warszawskich Obi.
      • kalina_p Re: piasek do piaskownicy 01.06.05, 07:52
        O, dobrze wiedziec. A chcialam z rzeki nosic do piaskownicy na działce...
        • kajka68 Re: piasek do piaskownicy 01.06.05, 08:04
          dzieki serdeczne...tak sobie myslałam,ze moze w castoramie...no to "pedem
          nabedem"-ja naznosiłam jakiegos zółtego,który tak brudzi ,ze masakra....a drogi
          taki piasek jest?
          • anek.anek Re: piasek do piaskownicy 01.06.05, 09:04
            Chyba kilka złotych za worek. dokładnie nie powiem, bo mąż jeździ po takie
            rzeczy. Jeśli masz jakąś ogromną piaskownicę to wyjdzie ładnych kilka worków.
            My mamy nieduża - taki plastikowy zamek z przykrywą o średnicy 1,20 m - do
            środka wchodzą nam 3 takie worki. dodatkowo kupuję zawsze jeden na zapas, żeby
            dosypywać - bo zawsze trochę ubędzie przy szaleństwch piaskowychsmile
            • kajka68 Re: piasek do piaskownicy 02.06.05, 11:44
              ja mam żółwia-więc to ten sam typ jak mniemamwink))dzieki za wieści...no to
              muszę castoramę zaliczyc...może uda moi się męża wydelegować ...jakoś nie mam
              ochoty tego dxwigaćwink))pozdrawiam
              • anek.anek Re: piasek do piaskownicy 02.06.05, 11:53
                oj, sama to nawet nie próbuj! To jest pieruńsko ciężkie!
                • kajka68 Re: piasek do piaskownicy 04.06.05, 17:07
                  to dobrze że mówisz,bo wybierałam sie samawink)))teraz to jakiegos van Damsa lub
                  innego pudzianowskiego poszukambig_grinDDDDDDDDDDDD
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka