basha 18.06.05, 09:01 Podrzućcie jakiś pomysł, co ładnego i nie za drogiego. Myślałam o albumie na zdjęcia, ale sama nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ingrid123 Re: Prezent na 80te urodziny babci 18.06.05, 09:09 Fajny pomysł !!! ja bym w albumie powklejala zdjecia rodzinki dzieci babci wnuki i prawnuki....takie drzewko genealogiczne Odpowiedz Link Zgłoś
korniz Re: Prezent na 80te urodziny babci 18.06.05, 09:59 Super pomysł z tym zdjeciem a poza tym można dorzucic jakis sok owoce ,herbatę lepszą bombonierkę coś z apteki np do włosów odżywke na zmocnienie.Można też jakiś obruz ładny na stół,jakies kubki musisz sobie przypomnieć czego u niej brakuje ,może zauważylaś co by należało wymienić na nowe ,co uzywa i zapas tego nie zaszkodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
dagella Re: Prezent na 80te urodziny babci 18.06.05, 10:39 ja swojej babci na 84 urodziny kupilam ksiazke o zyciu Karola Wojtyły i witaminy dla osob starszych w aptece.tylko musisz sie zapytac bo nie wszystkie starsze osoby moga brac takie zwykle witaminy. Odpowiedz Link Zgłoś
iza245 Re: Prezent na 80te urodziny babci 18.06.05, 22:40 Moja babcia obchodziła osiemdziesiąte urodziny miesiąc temu i zrobiłyśmy Jej z siostrą fajne drzewo genealogiczne naszej rodziny, ale takie ze zdjeciami. Wyszło naprawdę super. Zrobiłysmy to na ładnym papierze koloru ecru i dałyśmy oprawić. Babcia się strasznie cieszyła,powiesiła sobie w pokoju na ścianie. Odpowiedz Link Zgłoś