michiko 28.06.05, 15:48 według mnie wypadła doskonale. Pokazała klasę, której brakuje "śledczym" z komisji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ingrid123 Re: Jak oceniacie występ Jolki przed komisją?? 28.06.05, 15:52 coż zgrzytem był jej komantarz pt."szczyt" Odpowiedz Link Zgłoś
babka71 Re: Jak oceniacie występ Jolki przed komisją?? 28.06.05, 15:57 serio pytasz?? ma lepszy gust niż jej adwokatowa a treści wypowiedzi przed komisją nie komentuję, ponieważ mam inne poglądy a jak widzę jesteś jej fanką więc bez sensu dyskusja Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Babko :-) 28.06.05, 17:25 babka71 napisała: > serio pytasz?? > ma lepszy gust niż jej adwokatowa > a treści wypowiedzi przed komisją nie komentuję, ponieważ mam inne poglądy > a jak widzę jesteś jej fanką więc bez sensu dyskusja Dyskusja by nie miała sensu, gdybyście miały te same poglądy Odpowiedz Link Zgłoś
michiko mecenas ma być profesjonalistą- przesłuchanie to 28.06.05, 18:52 nie wybory miss Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenax Re: Jak oceniacie występ Jolki przed komisją?? 28.06.05, 16:57 Ja nie jestem fanka Kwasniewskiej i jej meza. Jednakowoż, Komisja sie nie popisala a Kwasniewska wyszla obronna reka. Jak powiedzial jeden z czlonków Komisji, najwiekszym problemem Komisji jest to że każdy z jej czlonków moze wlaczyc mikrofon. Odpowiedz Link Zgłoś
dzindzinka Re: Jak oceniacie występ Jolki przed komisją?? 28.06.05, 16:59 Fatalnie. Gęba tak samo paskudna jak zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
michiko a ty w lustrze sie dzisiaj widziałaś??? 28.06.05, 18:51 Moze wygladasz gorzej niz ona?? i pewnie stad ta małpia złośliwość Odpowiedz Link Zgłoś
dzindzinka Re: a ty w lustrze sie dzisiaj widziałaś??? 28.06.05, 20:19 Widziałam nie raz. Wyglądam nieporównanie lepiej Weż może coś na uspokojenie, bo za bardzo się podniecasz. Pytałaś jak oceniamy występ Joli, to masz szczerą odpowiedź. Trzeba było zaznaczyć, że chodzi ci tylko o zachwyty. Odpowiedz Link Zgłoś
anka_po_prostu Re: Jak oceniacie występ Jolki przed komisją?? 28.06.05, 18:59 michiko napisała: > według mnie wypadła doskonale. Pokazała klasę, której brakuje "śledczym" z > komisji. ----- Michiko, czytałaś może, że przez wiele tygodni pani prezydentowa była przygotowywana przez psychologów i specjalistów od wypowiedzi publicznych? Zastanawiałaś się może, kto za to zapłacił? A. Odpowiedz Link Zgłoś
michiko wiesz liczy się efekt. Z moich podatków opłaca sie 28.06.05, 19:02 kler: katechetów, fundusze emerytalny księży itd. Więc nawet gdyby okazało się ze zapłaciłam za to jako podatnik to nie będzie mi żal Odpowiedz Link Zgłoś
anka_po_prostu Re: wiesz liczy się efekt. Z moich podatków opłac 28.06.05, 19:03 o rety, widzę, że im głębiej w las... tym gorzej. Chyba sobie dam spokój. Masz rację - warto płacić za to, żeby pani Jola tak wspaniale (wg Ciebie) wypadła. ech... A. Odpowiedz Link Zgłoś
black-cat Re: Jak oceniacie występ Jolki przed komisją?? 28.06.05, 19:11 Wypadła znakomicie i guzik mnie obchodzi kto, za ile i czyje pieniądze ją do tego przygotowywał. A sobie i Wam życzę, żeby nasze dzieci nigdy nie musiały korzystać z Kliniki Hematologii, która powstała dzięki niej. Zrobiła kawał dobrej roboty chociaż nie musiała. A pieniądze na to mogła brać od samego diabła, jeżeli dzięki nim zostałoby uratowane chociażby jedno życie. Odpowiedz Link Zgłoś
mufka51 Re: Jak oceniacie występ Jolki przed komisją?? 28.06.05, 19:17 bardzo szkoda ,że tak doskonale nie przygotowali parę lat temu Danki.Może by nabrała trochę ogłady.Kwaśniwska w każdej sytuacji pokazuje klasę. Odpowiedz Link Zgłoś
michiko szkoda tylko że niektóre kobiety na tym forum 28.06.05, 19:41 maja oczy zalane zazdrością. Tylko dalczego?? Mogły przeciez sie kształcić, piąć po szczeblach kariery. Wybrały inny sposób na życie, ich wola. A Jolka... cóż kobieta z klasą, zrobila przez te 10 lat publicznego życia dużo dobrego. Ale to się nie liczy bo jest żoną prezydenta -komucha. wstyd drogie panie matki, wstyd Odpowiedz Link Zgłoś
anka_po_prostu Re: szkoda tylko że niektóre kobiety na tym forum 28.06.05, 19:55 michiko, proszę, nie mierz ludzi swoją miarą. Jakiej zazdrości? podpowiedz, czego zazdroszczę pani Joli. Będę przynajmniej od dziś więcej wiedzieć. A. Odpowiedz Link Zgłoś
mufka51 Re: szkoda tylko że niektóre kobiety na tym forum 28.06.05, 20:02 Tu chyba nikt nie napisał,że Kwaśniewska jest autorytetem.Po prostu kobieta z klasą,która świetnie wypadła przed tymi ciołkami z komisji. Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum [...] 28.06.05, 21:35 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
saskia123 Re: Jak oceniacie występ Jolki przed komisją?? 28.06.05, 19:43 To straszne, że lekkie przypudrowanie, zawoalowanie, powierzchowna gra pozorów, odbiera ludziom obiektywizm i zdolność analizy. Gotowi chodzić na pasku za odrobinę blichtru sprzedajnych kłamstewek. Ech...kraju mój kraju com ja ci uczynił... Odpowiedz Link Zgłoś
mufka51 Re: Jak oceniacie występ Jolki przed komisją?? 28.06.05, 19:57 Klasę się ma albo nie i nie jest to sprawa pudru.Przypudrowana chamka zawsze nia zostanie Odpowiedz Link Zgłoś
saskia123 Re: Jak oceniacie występ Jolki przed komisją?? 28.06.05, 20:00 I dla ciebie cyniczny oszust z klasą staje się autorytetem moralnym? Odpowiedz Link Zgłoś
michiko [...] 29.06.05, 06:11 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa klasa 28.06.05, 20:14 michiko napisała: > według mnie wypadła doskonale. Pokazała klasę, której brakuje "śledczym" z > komisji. Odpowiedz Link Zgłoś
ivka2 Re: Jak oceniacie występ Jolki przed komisją?? 28.06.05, 20:22 Mojego męża "krew zalewała" jak to oglądał a ja to olałam, chociaż osobiście nie lubię Jolki .Ma jakąś manię wielkości. Zauważyłyście ,ze jak czasami udziela wywiadów to najczęstszym słowem w jej repertuarze jest "JA" -właśnie z dużej litery. "JA byłam, JA pojechałam, JA udzielałam" itp. Nie mówię oczywiście o przesłuchaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
dzindzinka Re: Przykłady klasa Jolki 28.06.05, 21:12 Parę lat temu na spotkaniu, kiedy ktoś zarzucił jej mężowi komunistyczną przeszłość: "Niech się pan leczy na nogi, bo na głowę za późno". Na spotkaniu z lewicowymi kobietami: "Widzę tu panie, które mogłyby być moimi matkami i babkami". Sposób ubierania się zanim wzięli się za nią fachowcy od wizerunku np. na spotkaniu z królową parę lat temu - wyglądała jak prostytutka w opinii wszystkich ludzi, z którymi rozmawiałam. Do dziennikarza: "Ile pan daje na działalność charytatywną?" Manię wyższości ma na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
dzindzinka Re: A tak na marginesie 28.06.05, 21:15 i dla ścisłosci: w Komisji ciołki do kwadratu, to fakt. Tą klasę polityczną przydałoby się wymienić całkowicie. Takie jest moje zdanie. Mam ich wszystkich serdecznie dość. Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu kwaśniewska...... złodziejka jak cała reszta.... 28.06.05, 21:21 potrafi sie tylko dobrze ubrać i uczesać... i robić wode z mózgu ludziom tą swoją działalnością charytatywną... a tak naprawde to wszystko jest jedna klika - banda złodzieji i tyle! wielka mi klasa... Odpowiedz Link Zgłoś
dzindzinka Re: kwaśniewska...... złodziejka jak cała reszta. 28.06.05, 21:23 Potrafią ją dobrze ubrać Sowo Sama ubrać się nie potrafiła. Jesteś za młoda, by to pamiętać, ale ja pamiętam, bom trochę starsza. Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Re: kwaśniewska...... złodziejka jak cała reszta. 28.06.05, 21:37 sowa_hu_hu napisała: > potrafi sie tylko dobrze ubrać i uczesać... i robić wode z mózgu ludziom tą > swoją działalnością charytatywną... > a tak naprawde to wszystko jest jedna klika - banda złodzieji i tyle! > wielka mi klasa... Ostrzegam,ze jeszcze jeden nieprzychylny dla PANI JOLANTY wpis i ten caly watek zostanie skasowany przez nad wyraz rozumne adminki. Odpowiedz Link Zgłoś
dzindzinka Re: Działalność charytatywna "elit" 28.06.05, 21:57 Dla mnie to jest cholerna obłuda: to tak jakby ktoś mnie doszczętnie okradł i potem np. zaprosił na obiad. Mam się cieszyć i piać z zachwytu jaki on szlachetny. Odpowiedz Link Zgłoś
chrenata wstyd 28.06.05, 22:04 Szanowne e-mamy, jakoś smutek mnie ogarnia, jak czytam niektóre posty. Nie wiem, dlaczego, ale wyobrazałam sobie, że skoro jesteśmy mamami, to jesteśmy madre, wyrozumiałe, szlachetne i na poziomie. A tu proszę, jak pod maglem. Przecież można mieć różne zdania i nie obrażać rozmówcy. Osobiście jestem zdania, ze przesłuchanie prezydentowej nie miało na celu wyjaśnienie sprawy Orlenu, tylko pogrążeniu "pierwszych głów" kraju. Zachowanie Kwaśniewskiej było więc bardzo odpowiednie do tego polowania na czarownice. Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum [...] 29.06.05, 00:22 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Re: wstyd 29.06.05, 04:33 chrenata napisała: > Szanowne e-mamy, jakoś smutek mnie ogarnia, jak czytam niektóre posty. Nie > wiem, dlaczego, ale wyobrazałam sobie, że skoro jesteśmy mamami, to jesteśmy > madre, wyrozumiałe, szlachetne i na poziomie. A tu proszę, jak pod maglem. > Przecież można mieć różne zdania i nie obrażać rozmówcy. Ja np mam zdanie ze Stalin byl morderca i kryminalista,ale sa tacy ktorym sie komuna podobala,bo dzieki dreczeniu wiekszosci przez mniejszosc zylo im sie lepiej i stad pewnie ten magiel szanowna emamo. Jednym sie dzwiglo,bo reforma im ziemie dala za darmo a innym sie pogorszylo,bo im te ziemie zabrano i ocena sytuacji zalezy od tego czy sie cos dostalo za darmo,czy tez zostalo sie okradzionym. Czesc tych okradzionych przy okazji zabito,wiec ci ktorym darowano zycie powinni sie cieszyc ze wiekszosc ich rzyczliwie potraktowala. > Osobiście jestem zdania, ze przesłuchanie prezydentowej nie miało na celu > wyjaśnienie sprawy Orlenu, tylko pogrążeniu "pierwszych głów" kraju. Zachowanie > Kwaśniewskiej było więc bardzo odpowiednie do tego polowania na czarownice. Miejsce w encyklopedii tez jej sie nalezy,bo narod ja kocha nawet jak klamie. Odpowiedz Link Zgłoś
michiko oj sowa sowa.... 29.06.05, 07:48 za to ty pokazujęsz wielką klasę. Nie ma co.... łatwo kogoś obrzucac błotem, ale czy napewno masz czyściutkie sumienie??? Przemyśl wszystko zrób rachunek sumienia i odpowiedz sobie na to pytanie Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: oj sowa sowa.... michiko hehe ;) 29.06.05, 10:53 nikt czystego sumienia nie ma... kazdy jakies błędy popełnia... ale co ty porównujesz??? kobieto ja nie rżne całego społeczeństwa na kase... tak ze widze dośc głęboką przepaść między moim sumieniem a sumieniem pani J. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
michiko [...] 29.06.05, 11:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: sówko a tobie czego można zazdrościć?? 29.06.05, 12:12 w tym momencie to przeszłaś samą siebie... na gg do mnie zagadujesz ,pytasz jak egzaminy , jak w domu , jak z facetem, milutka jestes itd... po co to robisz? żeby teraz wyjeżdżac z takimi tekstami do mnie? bo mi sie prezydentowa nie podoba? naprawde - za obłude 10pkt! pomine twoje wytyki do mojej osoby bo tłumaczyć ci sie nie mam zamiaru... Odpowiedz Link Zgłoś
mufka51 Re: sówko a tobie czego można zazdrościć?? 29.06.05, 12:34 Mamy różne poglądy i tak powinno być.Ja nadal twierdzę,że Kwaśniewska ma klasę,ale szanuję poglądy innych-każdy ma do tego prawo.Do głowy by mi nie przyszło kogoś z tego powodu obrażać.To na prawdę brak klasy. Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: sówko a tobie czego można zazdrościć?? 29.06.05, 12:47 Dokladnie tak samo uwazam. Ktos tu napisal, ze p. Danusia Wałęsa tez miala sztab specjalistow i jakos dama nie byla, no nie byla i nie bedzie bo nie ma klasy. Pani Jola takowa posiada, jest elegancka kobieta z klasa. A Ci ktorzy pisza ze kilkanascie lat temu wygladala niezbyt to niech zobacza swoje zdjecia z tamtego okresu, taka moda byla smieszna. Odpowiedz Link Zgłoś
renata28 Re: Jak oceniacie występ Jolki przed komisją?? 29.06.05, 00:38 Od razu zaznaczam, że nie jestem zwolenniczką "Jolki" i tego grubego karypła u jej boku. Widać po niej co mogą zdziałać pieniądze i tłumy doradców, ale to wszystko to tylko mydlenie oczu. Kiedyś państwo K. byli mi obojętni. Negatywny stosunek mam do nich po wpadce z tytułem magistra. Pamiętam dobrze, jak Jolka wtedy zapewniała, że mąż ma tyuł magistra. A tu niestety, było pod górkę. Wtedy kłamała jak z nut (oczywiście potem było jakieś mydlenie oczu, że nie pamiętała, że coś pomyliła, takie tam normalne dyrdymały), a to oznacza, że potrafi prosto w oczy powiedzieć, to co trzeba - prawda, kłamstwo - nie ważne, byle osiągnąć cel. Od tego wydarzenia minęło już sporo lat, więc tej wprawy w kłamaniu na pewno nabrała i akurat mnie nie zamydli oczu swoimi "kreacjami" i uśmiechem owieczki prowadzonej na rzeź. We wszyskim nabiera się doświadczenia i wprawy. Ważne jest też ile jest do stracenia. Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Re: Jak oceniacie występ Jolki przed komisją?? 29.06.05, 04:19 renata28 napisała: > Od razu zaznaczam, że nie jestem zwolenniczką "Jolki" i tego grubego karypła u jej boku. Widać po niej co mogą zdziałać pieniądze i tłumy doradców, ale to > wszystko to tylko mydlenie oczu. > Kiedyś państwo K. byli mi obojętni. Negatywny stosunek mam do nich po wpadce z tytułem magistra. Pamiętam dobrze, jak Jolka wtedy zapewniała, że mąż ma tyuł > magistra. A tu niestety, było pod górkę. Wtedy kłamała jak z nut (oczywiście > potem było jakieś mydlenie oczu, że nie pamiętała, że coś pomyliła, takie tam > normalne dyrdymały), a to oznacza, że potrafi prosto w oczy powiedzieć, to co > trzeba - prawda, kłamstwo - nie ważne, byle osiągnąć cel. > Od tego wydarzenia minęło już sporo lat, więc tej wprawy w kłamaniu na pewno > nabrała i akurat mnie nie zamydli oczu swoimi "kreacjami" i uśmiechem owieczki > prowadzonej na rzeź. We wszyskim nabiera się doświadczenia i wprawy. Ważne >jest też ile jest do stracenia. Nie gadaj tak,bo Cie dziewczyny znienawidza. Wiadomo przeciez ,ze w Polsce czlowieka ocenia sie po tym jak sie ubierze i czy dobrze wyglada w TV,a charakter nie ma zadnego znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
doktorus Re: Jak oceniacie występ Jolki przed komisją?? 29.06.05, 07:43 Jola to taka " Królewna śnieżka". Chce za wszelka cene byc zawsze doskonała, może dlatego zna się na "wszystkim". Pamietacie jak swego czasu było jej az nadto w tv, zwłaszcza w TVP 2. Wtedy ciagle udzielała rad ; jak radzić sobie z prostatą, rakiem piersi, prowadzić badania profilaktyczne itp itd, ale ona to inny świat, nie nasze realia (np. państwowa służba zdrowia). Co do jej ubioru i fryzury- teraz jak ją dorwali ci od wizerunku nie jest tak xle, ale kiedyś te mini i włosy, ala Szaza po prostu koszmar. Co do komisji to fakt, że w Polsce nie ma chba polityka z klasą i tak samo jest z ta nieszczęsną komisją. Pewnie będzie tak jak z Rywinem, który w więzieniu był raptem parę dni.W tej sprawie też wszystko rozejdzie się po kościach Odpowiedz Link Zgłoś
johana2 Re: Jak oceniacie występ Jolki przed komisją?? 29.06.05, 07:49 Dla mnie była i jest kobietą z klasą, mimo tego że nadszarpnęła to sobie właśnie tymi kłamstwami prosto w oczy w związku z tytułem magistra jej męża. To czy on miał ten tytuł czy nie, też jest właściwie dla mnie bez znaczenia, ale ja po prostu nienawidzę kłamstwa. Nie ulega jednak wątpliwości że zrobiła bardzo dużo dobrego w kraju. A możeby tak maximum też coś dla tego kraju zrobił, np zebrał pieniądze na budowę szpitala w swym macierzystym kraju, zamiast oceniać jego sytuację z wygodnego łóżka z odległości tysiąca kilometrów? To właśnie jest dla mnie obłudą, jeśli nie powiedzieć że śmieszne, jak o ocenę tego co się dzieje w Polsce kuszą się osoby które tu nie mieszkają na codzień. My Polacy potrafimy bardzo dobrze krytykować. Jesteśmy w tym super! Tylko szkoda, że nie potrafimy w zamian nic dać z siebie. Jeżeli coś czy kogoś ocenia się negatywnie, to znaczy że samemu ma się pomysł na lepsze rozwiązanie. A coś tych pomysłów nie widać... Mamy tu oceniać jak ta Pani wypadła przed komisją, a nie jej i jej otoczenia poglądy i przekonania polityczne. Odpowiedz Link Zgłoś
ula_max napiszę tak... 29.06.05, 08:07 kobieta ma klasę albo jej nie ma - Jola ma klasę ale "zrobioną" przez kogoś komu sie za to płaci. To widać. Jola miała i ma możliwości nie tylko finansowe. W takich warunkach nie trudno ogolędnie mówiąc o "look". Prawdziwa damą nigdy nie będzie. Podziwiam jej twardy charakter. Co do "wielkich" rzeczy które zrobiła... Ja takich nie widzę... ot ... żona prezydenta, za którą nie musimy się wstydzić, no chyba że zacznie mówić, bez uprzednich konsultacji ze specjalistami. "Przyjaźń to kwestia wspólnego wroga." Odpowiedz Link Zgłoś
anulka.p Re: napiszę tak... 29.06.05, 09:05 Trafnie to ujęłaś. I delikatnie Do "występu" przed komisją też ją przygotywał sztab fachowcow podobno tygodniami. Tylko gdzie w tym wszystkim jest chociaż element prawdy? Odpowiedz Link Zgłoś
ula_max Michiko 29.06.05, 09:31 do Ciebie to już żadne argumenty nie trafiają. Nie możesz po prostu zajarzyć że Jolcia może się nie podobać i już? WIdzisz wszędzie zazdrość. A niby czego jej można zazdrościć. Ciuchów, fryzury, pieniędzy? Przecież to mam. A bycie prezydentowa mi się nie marzy. No więc czego? Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu NO WŁASNIE... czego mam jej zazdrościć? 29.06.05, 11:36 stara dupa przecież z niej męża tez na pewno nie Odpowiedz Link Zgłoś
johana2 Re: Jak oceniacie występ Jolki przed komisją?? 29.06.05, 09:44 A ja ją lubię. Nie uważam że jej klasa jest sztuczna i "zrobiona" . Przypomnijcie sobie poprzednią prezydentową. Też nad nią pracował sztab doradców i wizażystów. I co? Można o niej powiedzieć że miała klasę? No nie. Jeśli się nie ma pewnych cech wrodzonych i wyniesionych z domu to nawet najlepszy sztab doradców tu nic nie poradzi. Jolka dla mnie ma dużą klasę. To nie znaczy że jej zadzdroszczę. Nie. Nie zazdroszczę tego nasiadania na nią, ciągłego oceniania, porównywania i sledzenia każdego jej ruchu. Ale tak sobie sama wybrała i za to też ją podziwiam. Wiem jakie to trudne. Wiem także jak ludzie umieją i LUBIĄ oceniać ludzi powierzchownie i na podstawie plotek zrodzonych z niskich pobudek. Sama tego doświadczyłam kilkakrotnie i wiem że ciężko albo wcale nie można tych plot wyprostować. W takich sytuacjach utrzymać klasę to jest duża sztuka. I to własnie przedstawia P. Jolanta. Odpowiedz Link Zgłoś
wieczna-gosia mnie bardziej interesuje czego nie pokazala 29.06.05, 11:00 a nie pokazala dowodow. Komisja sie nie przygotowala do przesluchania to i Jola nie pokazala. Odpowiedz Link Zgłoś
twinmama76 Re: mnie bardziej interesuje czego nie pokazala 29.06.05, 12:51 Ale Gosia, nieważne, że komisja była nieprzygotowana (jak zwykle zresztą), ważne, że Jola jest be, bo to fryzjer ją czesze, a stylista ubiera Wystarczy przeczytać posty w tym wątku i juz wiadomo, jak rzetelnie zostanie wyjasniona "afera" z fundacją Kwaśniewskiej. Przecież ważniejsze jest to, jak wygląda, że x lata temu skłamała, a nie dowody. Odpowiedz Link Zgłoś
mufka51 Re: Jak oceniacie występ Jolki przed komisją?? 29.06.05, 12:07 Wydaje mi się ,ze ta dyskusja już za daleko zaszła. Odpowiedz Link Zgłoś
anka_po_prostu Re: samotne matki kontra prezydentowa 30.06.05, 10:54 Kobiety kontra prezydentowa Natalia Waloch, Toruń 29-06-2005, ostatnia aktualizacja 29-06-2005 20:32 Kobiety skupione w Komitecie Inicjatywy Ustawodawczej na rzecz Ustawy Fundusz Alimentacyjny ostro skrytykowały Jolantę Kwaśniewską. Poszło o jej sobotnią wypowiedź przed sejmową komisją śledczą ds. Orlenu. Kwaśniewska stwierdziła, że zawsze interesowała się losem samotnych matek, odpowiadała osobiście na ich listy i udzielała konkretnej pomocy. Komitet zrzeszający 40 tys. kobiet wydał wczoraj oświadczenie, w którym czytamy: "Ruch, jaki powstał w obronie praw tysięcy dzieci samotnych rodziców, nie spotkał się z jakimkolwiek pozytywnym odzewem Pani Prezydentowej". - Po likwidacji Funduszu Alimentacyjnego napisałyśmy do niej list - opowiada Renata Iwaniec, szefowa Komitetu. - Prosiłyśmy o spotkanie, ale na próżno. Jej sekretarz zawsze mówił, że prezydentowa ma bardzo napięty grafik. ------- A. Odpowiedz Link Zgłoś
ewis Re: samotne matki kontra prezydentowa 04.07.05, 17:06 anko_po_prostu To, że Jola kłamie jak z nut wiadomo nie od dziś... Ale zwolennikom Joli (jak założycielka wątku) to nie przeszkadza Bo na pewno te samotne matki Joli zazdroszczą... A to wszystko tłumaczy ))) I zaraz Ci napiszą, że pytanie było "jak Wam się PODOBAŁA Jola" a nie o to czy prawdę mówiła ))))))) Zależy co dla kogo jest ważne: "po trupach do celu" (jak Jola) czy też - uczciwie przez życie (nie jak Jola)... Odpowiedz Link Zgłoś
anka_po_prostu Re: samotne matki kontra prezydentowa 05.07.05, 13:38 ewis tu - na Salonie - dyskusja mocno ostygła. Wiem, że na emamie byłoby ostrzej. Wiem też, że niektórym to nie przeszkadza, ale cieszy mnie, że są osoby, które dostrzegają, że "coś jest nie tak". Pamiętasz ze szkoły? "do miarki miarka, zbiorą się ziarnka" pozdr. Anka Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: samotne matki kontra prezydentowa 07.07.05, 14:51 kolejny przykład na to jaka to KLASE ma pani prezydentowa... wszyscy oni to szuje ktore pławią sie w kasie a zwykłych ludzi mają w głęboko w powazaniu... tak sobie myśle - ze mogliby brac ta cięzkoą kase ale zeby coś pozytecznego robili dla tego kraju... Odpowiedz Link Zgłoś