Dodaj do ulubionych

RAJ......dla normalnych.....i pedofili :)))

13.07.05, 23:50
to będzie ciepła....a nawet gorąca opowieść o.....a właściwie znad pięknego
jeziora....
byłam dziś z moją koleżanką...mamą parawie dwóletniejdziewczynki...nad pięknym
jeziorem...
i poczułam się jak w raju....bo:
1...było tam 90% matek tak nieodpowiedzialnych jak jasmile)
2...były one oj chyba odważne....
3....i pewnie nie miały dostępu dokomputerasmile)
4...słowo pedofilbyło im obcesmile))

no dobrze patrząc z drugiej strony...jezioro to to raj dla pedofili..smile)
90% maluchów, a było ich trochę biegało bez majtek....oceniam je na wiek od
1-5 lat..smile)

mój syn też czasem latał bez majtek, choć osobiście nie lubię go w tym staniesmile)

pogoda była cudowna.....woda też....ale nie napiszę gdzie to było , bo jeszcze
jakiś pedofil przeczyta i pojedzie...i będzie się gapił smile))

wiecie co .....cieszę sie ,że jednak matek "walniętych" na punkcie pedofili, w
rzeczywistości nie jest tak dużo...smile)

a i jeszcze jedno...ja i moja koleżanka karmimy nasze dwólatki jeszcze
piesią....na plaży też.......ale była dziewczyna z większym niż nasze
dzieckiem ...i też kkkarmiła...smile)

ja chyba dziś byłam w raju
smile)))
Obserwuj wątek
    • wegatka Re: RAJ......dla normalnych.....i pedofili :))) 14.07.05, 00:37
      Bea, Ty to się chyba o burzę prosisz wink))

Trzy lata temu też karmiłam na plaży, a w tym roku niestety już nie będę
      bulwersować nagim biustem, ale za to pobulwersuję trochę nadwagą wink)
    • polka33 Re: RAJ......dla normalnych.....i pedofili :))) 14.07.05, 00:38
      Miałaś rzeczywiście cudowny dzień...

Ps.dziękuję za słowa pocieszenia....
    • ekan13 Re: RAJ......dla normalnych.....i pedofili :))) 14.07.05, 12:03
      Bea ja też z tych nieprzewrażliwionychsmile))
      Ale nie dlatego że mam ich w nosie, ba nawet od dłuższego czasu jednego takiego ścigam narazie prawie bez skutku. Ja porostu uważam, że oni tak naprawdę nie tam są gdzie się ich spodziewamy.
      Plaża czy aż taka atrakcyjna dla nich kiedy w necie nie takie fotki mają.
      Nie wiem zresztą ale nie dajmy się zwariować. Wypoczywajsmile))
    • czajkax2 Re: RAJ......dla normalnych.....i pedofili :))) 14.07.05, 13:33
      Super. Mnie też przeraża że popadamy w skrajnoości. Albo wogóle nie ma tematu
      (pedofilia) albo jest wielkie poruszenie i obsesyjne podejrzewanie wszystkich i
      wszystkiego oniecne zamiary. Umiar nam wszystkim by się przydał,żeby odzyskac
      trzeźwość myślenia.
      • kawusia76 Re: RAJ......dla normalnych.....i pedofili :))) 14.07.05, 13:37
        to ja sie wyłamię- jesli tak wyglada raj- karmiące piersią publicznie matki
        bez wyobrazni i dzieci bez majtek to obym nie trafiła do takiego raju.
    • e_r_i_n Re: RAJ......dla normalnych.....i pedofili :))) 14.07.05, 13:36
      Moje dziecko od zawsze w kapielowkach - ale to nie z powodu przewrazliwienia,
      po prostu nie lubie, jak lata poza domem bez majtek.

A piersia w jego pierwsze wakacje tez na plazy karmilam (w drugie juz nie,
      bo niestety skonczylismy).
    • dj.brzydal Re: RAJ......dla normalnych.....i pedofili :))) 14.07.05, 13:43

Napisz , napisz koniecznie gdzie to jest , żebym wiedział gdzie się nie
      wybierać !!!
      Widok starej baby karmiącej cycem na publicznej plaży byłby dla mnie
      traumatycznym przeżyciem po którym , już nigdy nie byłbym sobą ...
      • kasia_ol1 oj, biedny ty, biedny 14.07.05, 14:33
        jestem młodą, atrakcyjną kobitką, która tez karmi gdzie bądź i to już drugą
        pociechę (na plaży też). nie afiszuję się i nie obnoszę z gołym cycem. a jedno
        co mogę powiedzieć, to nie ma nic bardziej naturalnego na tym świecie jak mleko
        matki, od którego wszyscy - no prawie wszyscy zaczynaliśmy i ty dj.brzydal
        pewnie też.
        pozdrawiam
        • kawusia76 Re: oj, biedny ty, biedny 14.07.05, 15:05
          naturalność naturalnością,mleko matki niby i najlepsze( ja karmiłam niecały
          miesiąc)ale karmienie w miejscach publicznych to bardzo gruba przesada
          • mamaloli Re: oj, biedny ty, biedny 14.07.05, 15:12
            Karmiłam piesia prawie 10 mies ale
            nigdy w miejscach publicznych i zgadzam
            się z kawusia.
            widziałam zdjecia autorki watku na "zobaczcie"
            i ja tez nie chciałabym jej
            oglazdac w realu jak karmi (2 letnie dziecko?)
            alez jestem wredna...
            • umasumak Re: oj, biedny ty, biedny 14.07.05, 15:14
              mamaloli napisała:

> widziałam zdjecia autorki watku na "zobaczcie"
              > i ja tez nie chciałabym jej
              > oglazdac w realu jak karmi (2 letnie dziecko?)
              > alez jestem wredna...

Szybko się uczysz Mamololi
            • kawusia76 Re: oj, biedny ty, biedny 14.07.05, 15:14
              witaj w klubie wrednychsmile
              • sowa_hu_hu Re: oj, biedny ty, biedny 14.07.05, 15:17
                ja nie widze nic złego w karmieniu piersią w miejscu publicznym...
                jak równiez nie mam nic przeciwko gołym dzieciom na plaży...
                • 18lipcowa Re: oj, biedny ty, biedny 14.07.05, 15:27
                  sowa_hu_hu napisała:

> ja nie widze nic złego w karmieniu piersią w miejscu publicznym...
                  > jak równiez nie mam nic przeciwko gołym dzieciom na plaży...
                  >

Ja nic złego nie widzę również w karmieniu, ale obrzydliwego już tak
                  >
          • umasumak Re: oj, biedny ty, biedny 14.07.05, 15:17
            kawusia76 napisała:

> naturalność naturalnością,mleko matki niby i najlepsze( ja karmiłam niecały
            > miesiąc)ale karmienie w miejscach publicznych to bardzo gruba przesada

Wyjaśnij mi proszę dlaczego? NIe dajesz swojmu dziecku pić, czy jeść w
            miejscach publicznych? A robierasz się na plaży? Zaraz, zaraz... to Ty przecież
            pisałaś, że lubisz opalać sie toples, prawda?
            • e_r_i_n Re: oj, biedny ty, biedny 14.07.05, 15:18
              Bo piersi to atrybut seksualny, nie uzytkowy smile
              • sowa_hu_hu Re: oj, biedny ty, biedny 14.07.05, 15:20
                sratatata wink uzytownośc uzytkownością... jak jest dziecko to cycki słuzą
                przedewszystkim do karmienia!

najlepiej to proponuje wszystkim karmiący nie wychodzić z domu co by nie
                przyprawiac innych o traumę...
                • e_r_i_n Re: oj, biedny ty, biedny 14.07.05, 15:56
                  Sowa, ja tak z ironia napisalam smile
            • sowa_hu_hu Re: oj, biedny ty, biedny 14.07.05, 15:18
              no własnie , też nie rozumiem...
            • kawusia76 Re: oj, biedny ty, biedny 14.07.05, 15:45
              róznica miedzy opalaniem się topless a karmieniem piersią jest zasadnicza.kazdy
              wie do czego min.słuza kobiece piersi, tak jak kazdy wie o innych rzeczach
              które robi sie z dala od innych osób. butelka,którą karme córcię jest taka sam
              w rekach matki jak ojca i innych członków rodziny.nie krepuje innych,nie
              wywołuje uczucia zniesmaczenia.ciało rozebrane na plazy to cos innego niz
              ciało...uzywane do krmienia publicznie.
              • migotka2000 Re: oj, biedny ty, biedny 14.07.05, 15:53
                Mnie tam nie zniesmacza widok karmiącej - wręcz przeciwnie - uważam,że to
                piękny widok i zawsze jest mi miło widzieć rozsądną matkę, które wie co dla
                dziecka najlepsze. A na szacunek taka mama zasługuje tym bardziej, że ma w
                nosie piorunujące spojrzenia "obrzydliwych" i żyje normalnym życiem,
                korzystając ze spacerów i innych przyjemności w miejscach publicznych.

A jak się komuś cyc nie podoba, zawsze można popatrzeć w innym kierunku.
              • wegatka Re: oj, biedny ty, biedny 14.07.05, 17:15
                kawusia76 napisała:

> róznica miedzy opalaniem się topless a karmieniem piersią jest zasadnicza.kazdy
                >
                > wie do czego min.słuza kobiece piersi, tak jak kazdy wie o innych rzeczach
                > które robi sie z dala od innych osób. butelka,którą karme córcię jest taka sam
                > w rekach matki jak ojca i innych członków rodziny.nie krepuje innych,nie
                > wywołuje uczucia zniesmaczenia.ciało rozebrane na plazy to cos innego niz
                > ciało...uzywane do krmienia publicznie.

Kawusiu, ale to jest Twój pogląd na sprawę, a Bea albo ja mamy inny i dlatego
                możemy karmić dzieci na plaży bez względu na to czy Ci sie to podoba, czy nie.
                Jeżeli taki widok jest dla Ciebie obrzydliwy, to Twój problem.
              • umasumak Re: oj, biedny ty, biedny 14.07.05, 21:25
                kawusia76 napisała:

> róznica miedzy opalaniem się topless a karmieniem piersią jest
                zasadnicza.kazdy
                >
                > wie do czego min.słuza kobiece piersi, tak jak kazdy wie o innych rzeczach
                > które robi sie z dala od innych osób. butelka,którą karme córcię jest taka
                sam
                > w rekach matki jak ojca i innych członków rodziny.nie krepuje innych,nie
                > wywołuje uczucia zniesmaczenia.ciało rozebrane na plazy to cos innego niz
                > ciało...uzywane do krmienia publicznie.
                • umasumak jeszcze raz 14.07.05, 21:31
                  umasumak napisała:

> kawusia76 napisała:
                  >
                  > > róznica miedzy opalaniem się topless a karmieniem piersią jest
                  > zasadnicza.kazdy
                  > >
                  > > wie do czego min.słuza kobiece piersi, tak jak kazdy wie o innych rzeczac
                  > h
                  > > które robi sie z dala od innych osób. butelka,którą karme córcię jest tak
                  > a
                  > sam
                  > > w rekach matki jak ojca i innych członków rodziny.nie krepuje innych,nie
                  > > wywołuje uczucia zniesmaczenia.ciało rozebrane na plazy to cos innego niz
                  >
                  > > ciało...uzywane do krmienia publicznie.
                  >
                  >
                  Jeszcze raz odpiszę, bo poprzednim razem mi znkiło sad. No więc Kawusiu, Twoje
                  odczucia są całkowicie subiektywne, Ciebie zniesamacza matka zaspakajająca głód
                  czy pragnienie swojego dziecka (to ciekawe zresztą, bo główka dziecka zasłania
                  pierś i nie widać więcej niż w kostiumie kąpielowym), a mnie obrzydzają babki
                  latające z gołymi cyckami po plaży dla tekstylnych ;-P.
      • 18lipcowa Re: RAJ......dla normalnych.....i pedofili :))) 14.07.05, 15:13
        dj.brzydal napisał:

>
        > Napisz , napisz koniecznie gdzie to jest , żebym wiedział gdzie się nie
        > wybierać !!!
        > Widok starej baby karmiącej cycem na publicznej plaży byłby dla mnie
        > traumatycznym przeżyciem po którym , już nigdy nie byłbym sobą ...

heh, dla mnie też to piekło raczej a nie raj.
      • wegatka Re: RAJ......dla normalnych.....i pedofili :))) 14.07.05, 17:06
        dj.brzydalu, a ty nie wiesz, że stare baby to piersią już nie karmią, bo niby
        kogo, może wnuczęta? smile)
        • dj.brzydal Re: RAJ......dla normalnych.....i pedofili :))) 14.07.05, 18:58
          Widziałem jej zdjęcia . Dla mnie jest stara i już.
    • migotka2000 Re: RAJ......dla normalnych.....i pedofili :))) 14.07.05, 14:14
      Ale super klimat!
      W zeszłą sobotę moje dziecko było jedynym na ogarnianym wzrokiem odcinku plaży
      bez galotków - zdjęło je jak tylko się zamoczyły. Padło kilka uwag na
      temat "małych nudystów", a potem jak złociste grzybki po deszczu pojawiły się
      inne dziecięce pupy uwolnione od kompieluszek i majtasów. Czyli jest jednak
      jakaś lekka pedofilska przeczulica w narodzie...
      • betty_julcia Re: RAJ......dla normalnych.....i pedofili :))) 14.07.05, 14:24
        Wyjeżdżając miesiąc temu do Turcji zakuiłam Julce 8 par majteczek i to wcale
        nie z myślą o pedofilach. Po prostu, nie widzę powodu dlaczego maluszek ma
        biegać bez majteczek. Julka ma dwa latka, jak większość dzieci więcej czasu
        spędza grzebiąc się w piasku niż na leżaku. Powodem zakładania majteczek była
        higiena i estetyka. Nie zauważyłam żeby było jej mniej wygodnie w majteczkach
        niż bez...
        Na całej plaży jak okiem sięgnąć w Turcji nie widziałam dzieci biegających bez
        majteczek. Co najwyżej czasami jakać mama zamoczyła malutkiego
        kilkumiesięcznego bobaska w wodzie bez majteczek.
        Jeżeli chodzi o karmienie piersią, na pewno jest to przyjemniejszy widok od pań
        w wieku 70 lat w stroju topless. Zarówno jedno jak i drugie ani ziębi ani
        grzeje.
        ------------------------------------------------------
        Betty to mama a to jestem ja:
        GWIAZDECZKA
        • aureliana Re: RAJ......dla normalnych.....i pedofili :))) 15.07.05, 08:34
          turcja jest zlym przykladem, zapewne bylas na plazach dla turystow. a na
          plazach dla tubylcow 70% kapiacych sie kobiet jest w szaroburej lub czarnej
          burce/ sukni/ dlugich spodniach i dlugim rekawie. dzieci tak samo. bez wzgledu
          na pogode. taka mentalosc tego kraju.

betty_julcia napisała:

> Wyjeżdżając miesiąc temu do Turcji zakuiłam Julce 8 par majteczek i to wcale
          > nie z myślą o pedofilach. Po prostu, nie widzę powodu dlaczego maluszek ma
          > biegać bez majteczek. Julka ma dwa latka, jak większość dzieci więcej czasu
          > spędza grzebiąc się w piasku niż na leżaku. Powodem zakładania majteczek była
          > higiena i estetyka. Nie zauważyłam żeby było jej mniej wygodnie w majteczkach
          > niż bez...
          > Na całej plaży jak okiem sięgnąć w Turcji nie widziałam dzieci biegających
          bez
          > majteczek. Co najwyżej czasami jakać mama zamoczyła malutkiego
          > kilkumiesięcznego bobaska w wodzie bez majteczek.
          > Jeżeli chodzi o karmienie piersią, na pewno jest to przyjemniejszy widok od
          pań
          >
          > w wieku 70 lat w stroju topless. Zarówno jedno jak i drugie ani ziębi ani
          > grzeje.
          > ------------------------------------------------------
    • 18lipcowa przesada......... 14.07.05, 14:40
      Raj dla pedofili to jest wszędzie. W necie, na podwórkach, w przedszkolach, w
      szkołach. Nie da rady uchronić przed tym dzieci nie chodząc z nimi na plazę,
      nie pozwalając im latać na golasa.
      • e_r_i_n Re: przesada......... 14.07.05, 14:43
        Nie popadam w paranoje, ale faktem jest, ze czesto pedofile 'zbieraja material'
        za wypełnionych ludźmi plazach. I potem ten material z bawiacymi sie grzecznie
        dziecmi jest wykorzystywany w wiadomych celach.
        I jakby na podworku czy w szkole dziecko jest ubrane. Na plazy czesto nie.
    • twinmama76 eee tam, co do tego mają pedofile? 14.07.05, 15:26
      Dziecko na plaży powinno mieć zakryta pupę ze względów higienicznych. Przeciez
      dzieci większośc czasu spędzają kopiącv w piachu, a ie siędza grzecznie na
      kocyku. To chyba średnia przyjemność mieć piach w pupie czy innych intymnych
      miejscach uncertain
      Jeśli dodac do tego oparzenie słoneczne zwykle zasłoniętych części ciała, to
      takie plażowanie może sie przykro skończyć.
      Karmienie piersia na plaży mi nie przeszkadza. Dopuszczam w tym wypadku nawet
      całkowite obnażenie biustu (w innych miejscach publicznych optuje za karmieniem
      dyskretnym). Nad wodą i tak naoglądamy sie dość gołych biustów, np. takie
      Lipcowe będą topless paradować wink.
      • 18lipcowa Re: eee tam, co do tego mają pedofile? 14.07.05, 15:28
        twinmama76 napisała:

> Dziecko na plaży powinno mieć zakryta pupę ze względów higienicznych.
        Przeciez
        > dzieci większośc czasu spędzają kopiącv w piachu, a ie siędza grzecznie na
        > kocyku. To chyba średnia przyjemność mieć piach w pupie czy innych intymnych
        > miejscach uncertain
        > Jeśli dodac do tego oparzenie słoneczne zwykle zasłoniętych części ciała, to
        > takie plażowanie może sie przykro skończyć.
        > Karmienie piersia na plaży mi nie przeszkadza. Dopuszczam w tym wypadku nawet
        > całkowite obnażenie biustu (w innych miejscach publicznych optuje za
        karmieniem
        >
        > dyskretnym). Nad wodą i tak naoglądamy sie dość gołych biustów, np. takie
        > Lipcowe będą topless paradować wink.

Taa tylko widzisz ja mam biust normalny, nic z niego nie leci i nie paraduję
        tylko leżę.
        Ładny biust to co innego niż karmiący obrzydliwy cyc i do tego ciągnięty przez
        przerośniętego niemowlaka...
        • mamaloli Re: eee tam, co do tego mają pedofile? 14.07.05, 15:30
          Dwulatek to nie niemowlę
          Dwulatek to małe dziecko
          • mamaloli Re: eee tam, co do tego mają pedofile? 14.07.05, 15:32
            i tym bardziej jest to
            obrzyd;liwe
          • 18lipcowa Re: eee tam, co do tego mają pedofile? 14.07.05, 15:34
            mamaloli napisała:

> Dwulatek to nie niemowlę
            > Dwulatek to małe dziecko

taa właśnie. i szczytem zboczenia jest dla mnie karmienie 2 latka, przeciez to
            ma już zęby, może jesć i pić wszystko prawie.
            • sowa_hu_hu Re: eee tam, co do tego mają pedofile? 14.07.05, 15:38
              ja tez bym dwulatka nie akrmiła cyckiem za chiny ludowe - ale jak ktos karmi to
              jego sprawa...

moim zdaniem to ze dziecko ciągnie cyca nie jest obrzydliwe...
              równie dobrze dla kogoś moga byc obrzydliwe twoje cycki , moje pewnie też...
              no ale kazdy ma prawo do takiego odbioru sprawy jak mu sie podoba...
              • 18lipcowa Re: eee tam, co do tego mają pedofile? 14.07.05, 15:42

> moim zdaniem to ze dziecko ciągnie cyca nie jest obrzydliwe...
                Obrzydliwe jest to że karmi sie cycem człowieka który umie już sam jeść. I to
                najczęsciej matka ma problem z odstawieniem a nie dziecko.

> równie dobrze dla kogoś moga byc obrzydliwe twoje cycki , moje pewnie też...

Moje - nie sądzę. Moga być obiektem nienawiści, zazdrości ale obrzydliwe? Może
                dla geja.

> no ale kazdy ma prawo do takiego odbioru sprawy jak mu sie podoba...

Właśnie dokładnie. Więc jak mi ktoś na oczach moich wywala cyca a potem
                podchodzi do tego cyca człowiek i zaczyna ssać to sie odwracam, a jak nie mogę
                się odwrócić to zapalam peta. A ja to nie pomaga to wołam psa, potem zaczynam
                chodzić nago po plaży, kląć i taka zboczona mamuśka znika.
                >
                >
                • mamaloli Re: eee tam, co do tego mają pedofile? 14.07.05, 15:44
                  lipcowa !!!
                  Posikałam się ze śmiechu ..!!!
                  • 18lipcowa Re: eee tam, co do tego mają pedofile? 14.07.05, 15:45
                    mamaloli napisała:

> lipcowa !!!
                    > Posikałam się ze śmiechu ..!!!

Żartowałam z tym ...w większości wypadków pet i pies wystarcza.
                • e_r_i_n Re: eee tam, co do tego mają pedofile? 14.07.05, 17:19
                  18lipcowa napisała:

> Moje - nie sądzę. Moga być obiektem nienawiści, zazdrości ale obrzydliwe?
                  > Może dla geja.

Szczerze? Mi sie srednio podobaja rozneglizowane panienki, nawet jesli
                  wygladaja, jakby prosto spod noza chirurga wyszly. I niewazne, czy na plazy,
                  czy ledwo ubrane na ulicy.
                  Za to karmiace matki, jesli robia to dyskretnie, ani troche. Naturalniejsze
                  jest takie 'obnazanie'.
                • sowa_hu_hu Re: eee tam, co do tego mają pedofile? 14.07.05, 17:42
                  wiem że trudno ci w to uwierzyc ale twoje cycki naprade nie kazdemu facetowi
                  musza sie podobać...
                  • 18lipcowa Re: eee tam, co do tego mają pedofile? 14.07.05, 20:30
                    sowa_hu_hu napisała:

> wiem że trudno ci w to uwierzyc ale twoje cycki naprade nie kazdemu facetowi
                    > musza sie podobać...

wcale nie trudno
                    >
                    >
            • kawusia76 Re: eee tam, co do tego mają pedofile? 14.07.05, 15:48
              Lipcowa,i tu sie z Tobą zgadzam w pełnismile
        • twinmama76 Re: eee tam, co do tego mają pedofile? 14.07.05, 15:37
          18lipcowa napisała:
          > Taa tylko widzisz ja mam biust normalny, nic z niego nie leci i nie paraduję
          > tylko leżę.
          > Ładny biust to co innego niż karmiący obrzydliwy cyc i do tego ciągnięty
          przez
          > przerośniętego niemowlaka...
          Jak leżysz, to chyba taki ładny nie jest? Chyba, że silikonowy wink
          Poza tym matka karmiąca ma przeważnie bardzo ładny, jędrny i dorodny biust.
          Dopiero po zakończeniu karmienia biust zmienia sie przewaznie na niekorzyść,
          ale to już inna bajka.
          • 18lipcowa Re: eee tam, co do tego mają pedofile? 14.07.05, 15:45

> Jak leżysz, to chyba taki ładny nie jest? Chyba, że silikonowy wink

Jak leżę też jest ładny.Właśnie ostatnio jak byłam na plaży i zdjęłam stanik to
            jakis dwóch facetów obok komentowało " yyy ooo a opatrunków nie ma nigdzie?"
            Matka natura w tym miejscu akurat mnie obdarowała ładnym kształtem.

> Poza tym matka karmiąca ma przeważnie bardzo ładny, jędrny i dorodny biust.

Nie żartuj. Dorodny ale i okropny, biały, żylasty, wyciągnięty.

> Dopiero po zakończeniu karmienia biust zmienia sie przewaznie na niekorzyść,
            > ale to już inna bajka.
            • twinmama76 Re: eee tam, co do tego mają pedofile? 14.07.05, 15:49
              18lipcowa napisała:
              > Nie żartuj. Dorodny ale i okropny, biały, żylasty, wyciągnięty.
              O przepraszam. Ja nie miałam ani żylastego, ani wyciągniętego. Biały był i
              jest, bo jakos nie mam zwyczaju topless paradowac w żadnych okolicznościach smile
              • 18lipcowa Re: eee tam, co do tego mają pedofile? 14.07.05, 15:58
                twinmama76 napisała:

> 18lipcowa napisała:
                > > Nie żartuj. Dorodny ale i okropny, biały, żylasty, wyciągnięty.
                > O przepraszam. Ja nie miałam ani żylastego, ani wyciągniętego. Biały był i
                > jest, bo jakos nie mam zwyczaju topless paradowac w żadnych okolicznościach :-
                )

Nieważne jaki był. Biały nawet żylasty może i zniesę, ale karmienia juz nie.
                • maxim31 Nie rozumiem. 14.07.05, 16:04
                  Co ma karmienie do biustu?

Tyle czasu karmiłam, NIGDY nikt nie odwracal się ze wstrętem. Nie obnosiłam się
                  z tym. Karmiłam dyskretnie (raz zdarzyło sie własnie na plaży).
                  I powtórzę - nikt, nigdy, nie patrzył się z obrzydzeniem.
                  Lipcowa - w czym rzecz?

Powiem tylko, że ja osobiście nie widziałam matki karmiącej. Ale może jestem
                  ślepa???
                  • 18lipcowa Re: Nie rozumiem. 14.07.05, 16:08
                    maxim31 napisała:

> Co ma karmienie do biustu?
                    >
                    > Tyle czasu karmiłam, NIGDY nikt nie odwracal się ze wstrętem. Nie obnosiłam
                    się
                    >
                    > z tym. Karmiłam dyskretnie (raz zdarzyło sie własnie na plaży).
                    > I powtórzę - nikt, nigdy, nie patrzył się z obrzydzeniem.
                    > Lipcowa - w czym rzecz?

W tym że mnie to obrzydza.Nic więcej.
                    >
                    > Powiem tylko, że ja osobiście nie widziałam matki karmiącej. Ale może jestem
                    > ślepa???
                    • maxim31 Przyjmuję, że spotkałas się 14.07.05, 16:17
                      z osobami, które wystawiały cyca.

Nie rozumiem, jak może wzbudzac wstręt niewidoczne. Ale mówię za siebie. Gdyz
                      zawsze tak karmiłam - gdy musialam to robic w miejscu publicznym.

Przyznam Ci racje o tyle, że zapewne sa laski, ktore lubią eksponowac. Tez tego
                      nie rozumiem.
                    • betty_julcia Lipcowa 14.07.05, 16:19
                      Ale że ciebie obrzydza to nie znaczy że wszystkich. TAk samo jak nie wszystkim
                      może się podobać twój goły biust na plaży tak nie wszystkim może się podobać
                      karmiąca matka.
                      Poza tym ostatnio zauważyłam pewną prawidłowość. Powiedzcie, dlaczego
                      najczęściej na widok publiczny wystawiają się stare i brzydkie baby z obwisłym
                      biustem. Rany, w Turcji gdzie się nie obejrzałam, a latając za Julką dużo się
                      oglądałam większość gołych biustów należało do pań, które już chyba nic nie
                      miały do stracenia wystawiając je na widok publicznysmile
                      Swoją drogą raz miałam okazję pokazać się na basenie z odkrytą jedną piersią
                      właśnie karmiąc dziecko. Było to około dwa lata temu jak mała miała 2-3
                      miesiące. Cóż, chyba nie był to obrzydliwy widok bo dwóch panów tak natarczywie
                      się wgapiało że trochę głupio się czułam...
                      Betty to mama a to jestem ja:
                      GWIAZDECZKA
            • migotka2000 Re: eee tam, co do tego mają pedofile? 14.07.05, 16:21
              18lipcowa napisała:

>Nie żartuj. Dorodny ale i okropny, biały, żylasty, wyciągnięty.

Wiesz co, takie komentarze, to dopiero obrzydliwość! Niniejszym odwracam wzrok
              od Twoich postów.
    • e_r_i_n Re: RAJ......dla normalnych.....i pedofili :))) 14.07.05, 16:17
      Powinno sie te matki powystrzelac. Maja duze, obrzydliwe brzuchy (w czasie
      ciazy), potem duze, obrzydliwe cycki, karmia dzieci, kochaja je, zachwycaja
      sie. Po prostu masakra.
      W koncu matki sie powinny dostosowac do szczekajacych i atakujacych psow,
      papierosow, muzyki i innych atrakcji. Cala reszta ma prawo usunac z pola
      widzenia matki. Oni sie dostosowywac nie musza.

Lipcowa - zdecyduj Ty sie kobieto. I badz konsekwentna.
    • kawka74 Re: RAJ......dla normalnych.....i pedofili :))) 14.07.05, 16:19
      Pewnie i miło było, ale jestem przeciwna wypuszczaniu dzieci na plażę bez gaci.
      Dobre to może i było w ogrodzie Eden ładnych parę lat temu, ale nie teraz, w
      brudnym piachu.
      Ale przynajmniej był dzień wolny od pedofili wink
      • dorka.3 Re: RAJ......dla normalnych.....i pedofili :))) 14.07.05, 16:54
        czegoś tu nie rozumiem, tak dużo na tym forum mówi sie o tolerancji ((łącznie
        ze mną) np. dla homoseksualistów i transwestytów, a nie toleruje się karmiącej
        matki?????
        • maxim31 Dorko:) 14.07.05, 16:59
          Ja toleruję. Ale problem w tym, że nigdy nie spotkałam.

Pewnie tak odmienne zdanie wynika z faktu, że karmienie publiczne nie jest
          zabronione i myślę, że niektóre kobiety potrafia przegiąc.

Seksu nie uprawia sie publicznie. A co złego w trzymaniu się za raczkę?
        • edytkus Re: RAJ......dla normalnych.....i pedofili :))) 14.07.05, 17:08
          dorka.3 napisała:

> czegoś tu nie rozumiem, tak dużo na tym forum mówi sie o tolerancji ((łącznie
          > ze mną) np. dla homoseksualistów i transwestytów, a nie toleruje się karmiącej
          > matki?????

Jak to nie? To raczej jest odwrotnie - milo byloby gdyby karmiaca matka wziela pod uwage odczucia
          innych. Gdy mam pewna potrzebe naturalna wymagajaca czesciowego obnazenia sie nie sciagam
          majtek tam gdzie stoje! Paradowanie topless w miejscach publicznych do tego nie wyznaczonych (mam
          na mysli plaze nudystow) tez nie jest w dobrym tonie!
          • dorka.3 Re: RAJ......dla normalnych.....i pedofili :))) 14.07.05, 17:14
            tylko, że co niektórzy mówią, że ogólnie karmienie piersią jest obrzydliwe.
          • e_r_i_n Re: RAJ......dla normalnych.....i pedofili :))) 14.07.05, 17:14
            edytkus napisała:

> Paradowanie topless w miejscach publicznych do tego nie wyznaczonych (mam
            > na mysli plaze nudystow) tez nie jest w dobrym tonie!

O, zgadzam sie smile
          • wegatka Re: RAJ......dla normalnych.....i pedofili :))) 14.07.05, 17:42
            edytkus napisała:

> milo byloby gdyby karmiaca matka wziel
            > a pod uwage odczucia
            > innych. Gdy mam pewna potrzebe naturalna wymagajaca czesciowego obnazenia sie
            > nie sciagam
            > majtek tam gdzie stoje!

Myślę, Edytkus, że karmiąca matka powinna przede wszystkim mieć na względzie
            potrzeby swojego dziecka, a nie odczucia niektórych estetów. Skoro dziecko
            karmione butelką może jeść w miejscach publicznych, to dziecko karmione piersią
            ma chyba takie samo prawo. Jeżeli jego matka zdecydowała, że nie będzie karmić
            butelką, to z tego powodu ma nie korzystać z plaży?

I dziwi mnie, że osoba, która jest matką porównuje karmienie do sikania. Równie
            dobrze w takim razie mozesz porównać sikanie w miejscu publicznym do wywalania
            cycków na wierzch w celu ich opalenia.
            • sowa_hu_hu wegatka zgadzam sie z tobą :) 14.07.05, 17:44
              jak sie komuś karmiąca matka nie podoba to niech nie patrzy - proste
              • maxim31 Macie rację. Tylko, że 14.07.05, 17:48
                niech to karmienie odbywa sie w sposób dyskretny. Z opowiadań wnoszę, że
                istnieją baby sikające mlekiem na lewo i prawo zanim trafia do ust niemowlecia.

A to chyba nie o to chodzi, prawda?
                • wegatka Re: Macie rację. Tylko, że 14.07.05, 17:54
                  Widziałam wiele kobiet karmiących i nigdy nie zauważyłam, żeby im mleko sikało
                  na lewo i prawo, osobiście też nie karmiłam w taki sposób smile Mało tego, nigdy
                  nie widziałam, żeby podczas karmienia kobieta wywalała całą pierś na widok
                  publiczny, zazwyczaj tej piersi wcale nie widać, bo jest zasłonięta częściowo
                  przez ubranie i przez dziecko.

Myślę, że te wywalone piersi z tryskającym mlekiem to tylko wyobraźnia osób,
                  które same nigdy nie karmiły i karmiącej nawet na oczy nie widziały.
                  • maxim31 Ja karmilam, gwoli ścisłości. 14.07.05, 17:57
                    I gdy w miejscu publicznym sie to miało wydarzyc - to na tyle dyskretnie, że
                    NIKT sie nie oglądał.

Ale wnoszę takie scenariusze z opowiadań co niektórychsmile
            • semijo Re: wrrrrrrr 14.07.05, 17:56
              A mnie wkurzaja takie mamuśki. Jeśli chce karmić niech znajdzie ustronne
              miejsce. ostatnio w banku jedna matka przewinęła swoje na około 2 letnie
              dziecko, obwieszczajac chyba z 5 razy o tym że zrobiło kupę. Zdjęła mu
              pieluchę, rzuciła na ziemie założyła nową, starą wyrzuciła do kosza. Zaznaczam,
              że w banku było może z 6 osób, mogła swobodnie iść w ustonne miejsce, a tak
              zrobiła to na przeciwko klientów myślałam że puszcze pawia.
              I jaka zadowolona była z siebie jakby to było normalne...
              • maxim31 Zgadzam się - to nie jest normalne. 14.07.05, 17:58
                W moim mniemaniu, oczywiście.
              • wegatka Re: wrrrrrrr 14.07.05, 18:11
                semijo napisała:

> A mnie wkurzaja takie mamuśki. Jeśli chce karmić niech znajdzie ustronne
                > miejsce.

Tylko gdzie na plaży znaleźć ustronne miejsce? smile
                Ja karmiłam, siedząc na własnym kocu, za parawanem i nie widziałam w tym nic
                zdrożnego smile

A swoja drogą, jeżeli cuchnący palacz na plaży nie musi z petem odchodzić w
                ustronne miejsce, to niby dlaczego karmiąca kobieta powinna to robić?
                • kawka74 Re: wrrrrrrr 14.07.05, 18:31
                  > > A mnie wkurzaja takie mamuśki. Jeśli chce karmić niech znajdzie ustronne
                  > > miejsce.

> Tylko gdzie na plaży znaleźć ustronne miejsce? smile
                  > Ja karmiłam, siedząc na własnym kocu, za parawanem i nie widziałam w tym nic
                  > zdrożnego smile
                  Trzeba było jeszcze schować się pod ręcznik wink

> A swoja drogą, jeżeli cuchnący palacz na plaży nie musi z petem odchodzić w
                  > ustronne miejsce, to niby dlaczego karmiąca kobieta powinna to robić?
                  Proste, w kupie siła, na takiej plaży gęsto jest od palaczy, a matka karmiąca
                  trafia się jednak rzadziej. A kto przeciwstawi się kupie...? wink)
                  • wegatka Re: wrrrrrrr 14.07.05, 18:41
                    kawka74 napisała:

> Proste, w kupie siła, na takiej plaży gęsto jest od palaczy, a matka karmiąca
                    > trafia się jednak rzadziej. A kto przeciwstawi się kupie...? wink)

No właśnie, matka karmiąca trafi sie jedna na kilometr kwadratowy i zaraz ją pół
                    plaży ludzi zauważy wink)
                    • semijo Re: wrrrrrrr 14.07.05, 18:47
                      Ale mi nawet nie chodzi o to karmienie, choć uważam że można jednak znaleźć
                      ustronne miejsce. Ale to przekonanie mamusiek że wszystko co robi ich pociecha
                      jest cudne i niepowtarzalne. Wkurzają mnie matki, które wszystkim muszą
                      obwiescić jaka to ich duzą kupę zrobiło dzieciątko, albo lataja z tym nocnikiem
                      po całym pookoju w momencie przyjmowania gości. Dla mnie jest to obrzydliwe...
                      • wegatka Re: wrrrrrrr 14.07.05, 19:03
                        Semijo, po co się tak miotać, przeciez nie każda karmiąca na plaży lata z
                        nocnikiem przy gościach i chwali się kupa dziecka smile
                      • czajkax2 Re: wrrrrrrr 14.07.05, 19:37
                        Boszzzzz, jak zwykle kilka soób i ich "obrzydzenie" na matki karmiące,na dzieci
                        itp. Nie wiem,chyba nie jestem normalna,ale ja nic obrzydzajacego w matce
                        karmiącej nie widzę. Dla mnie to piękny widok,a przynajmniej naturalny. Sama
                        karmiłam tylko 2 mies. szczerze mówiąc dopiero jak zaczełam bywać na foru to
                        się dowiedziałam że karmienie piersią jest obrzydliwe. Wcześniej mi taka myśł w
                        głowie nie powstała. Ja osobiście wolę oglądać karmiącą niz roznegliżowaną
                        kobietę.
                        Lipiec to że ty jesteś zadowolona ze swojego biustu, nie oznacza ze musi on
                        podobac się wszystkim. Piszesz, ze matka karmiaca nie powinna robic tego
                        publicznie,bo sa potencjalne ooby które może to obrzydzac(w tym ciebie). Wg
                        twoich ktyteriów pojmowania, ty równiez nie powinnas paradowac z gołym
                        biustem,bo moze gdzies siedzi ktoś kogo ten widok odrzuca.
                        Skoro wymagasz od kogoś to i wymagaj od siebie tego samego.
                        Inna sprawa ze dziwię się wam, Matkom za takie uprzedzenia i myślenie w takich
                        ciasnych kategoriach.
                        I jeszcze jedno. Mamaoli ty naprawdę zajmij się lepiej dzieckiem, bo pisać i
                        dyskutowaC TO TY RACZEJ NIE UMIESZ. Mam nadzieje ze matką jestes lepszą.
                        Chociaz jak czytam twoje wypociny to mi się włos na głoie jeży. Niedawno sama
                        pisałas takie bleble, ze co to za forum,że ta tu nie milo, ze takie wredne.
                        Faktycznie szybko się uczysz. Zrobiłas sie faktycznie wredna, szkoda tylko że
                        bez odrobiny inteligencji i polotu. Jak narazie jestes tylko bardzo marną
                        namiastką Lipcowej. Staraj sie bardziej. I zal za dupcie ściska jak widze jak
                        starsz się ZAWSZE przypodobac lipcowej i kawusi. odważ sie na własne zdanie.
                        myslenie wbrew temu co sądzisz, naprawde nie boli.
                        • czajkax2 Re: wrrrrrrr 14.07.05, 19:40
                          a jezeli chodzi Semijo o to ze mama lata z nocnikeim jak są goście. To moze
                          wytumacz takiemu dziecku,ze poniewaz są goście to powinno powstrzymac się z
                          potrzebami fizjologicznymi,bo kogoś moze to razic.
                          • semijo Re: wrrrrrrr-Czajkox 14.07.05, 19:52
                            Ale ja nie widzę powodu żeby dziecko miało cokolwiek powstrzymywać. Chodzi mi o
                            mamuśki, które uważają że sadzanie dziecka na nocniku przy gościach jest jak
                            najbardziej normalne. Tak samo jak poźniejsze zachwyty jaka to dziecko kupkę
                            zrobiło. Mnie to osobiście odrzuca. Co do karmienia uważam że tez można to
                            inaczej zorganizować. Nie trzeba wywalać cycka na plaży, w supermarkecie ani w
                            innym miejscu publicznym. Tak jak nie chciałam oglądać operacji przewijania
                            dwulatka w banku. Mamuśka była jednak zdania, że to nikomu nie będzie
                            przeszkadzać, bo przecież to takie naturalne...
                            • wegatka Re: wrrrrrrr-Czajkox 14.07.05, 20:27
                              semijo napisała:

> Co do karmienia uważam że tez można to
                              > inaczej zorganizować. Nie trzeba wywalać cycka na plaży

To powiedz gdzie kobieta siedząca na plaży ma "wywalać cycek", może w pobliskim
                              , obsiuranym lesie?
                              • semijo Re: wrrrrrrr-Czajkox 14.07.05, 20:35
                                Rany...zawsze można znależć jakie ustronne miejsce, w samochodzie, za
                                parawanem. Trochę pomyślunku potrzeba matką wynalazku...szkoda tylko że nie
                                każdego potrzeba.
                                • wegatka Re: wrrrrrrr-Czajkox 14.07.05, 20:51
                                  Ufffff, dobrze, że za parawanem można, choć parawan też na plaży smile Wydaje mi
                                  się, że większość matek tak właśnie robi, a co do samochodu, to nie każdy
                                  podjeżdża nim pod plażę.
                                • lila1974 Re: semijo 14.07.05, 20:54
                                  Ja nie wiem na prawde, gdzie Ty sie tak natykasz na te karmiace biusty?
                                  Zapewniam Cie, ze zdecydowana wiekszosc nie afiszuje sie z cycem, z karmieniem
                                  moze i tak ale szczerze watpie, czy przy okazji bije Cie po oczach swoja
                                  golizna i ociekajacym mlekiem.
                                  A dlaczego do cholery mialaby isc z dzieckiem do auta? Przyjemnie Ci w
                                  samochodzie w czasie upalu? No to moze kanapke tez jedz w samochodzie, bo moze
                                  kogos razi Twój sposób przelykania?!
                                  Jak rany! Paranoja jakas.
                                  • semijo Re: lilo... 14.07.05, 21:06
                                    A gdzie ja napisałam że się ciągle natykam? Wyraziłam tylko swoje zdanie.
                                    Piszesz że dlaczego masz karmić w aucie? Bo dla mnie to jest ustronne miejsce.
                                    Zresztą nie chodzi mi tylko o karmienie, śmieszy mnie to ogólne przekonanie
                                    matek że wszyscy chca widzieć ich pociechy jak jedza, robia kupkę i inne
                                    takie...wszyscy myślą że dzieci są cudne nawet jak nie są...
                                    • czajkax2 Re: lilo... 14.07.05, 21:11
                                      semijo napisała:

Zresztą nie chodzi mi tylko o karmienie, śmieszy mnie to ogólne przekonanie
                                      > matek że wszyscy chca widzieć ich pociechy jak jedza, robia kupkę i inne
                                      > takie...wszyscy myślą że dzieci są cudne nawet jak nie są...

widzisz ja wcale nie chcę zeby wszyscy widzieli jak moja pociecha robi to
                                      wszystko o czym napisalas. Bo to MOJA pociecha,inni nie musza sie zachwycac.
                                      Dlatego nie zanudzam znajomych opowiesciami jaka to moja córka jest...... No
                                      chyba ze ktoś sam na temat wchodzi to się grzecznie dostosowuje. Nawet na
                                      przyjęciam rodzinnych prosze mamę czy teściową coby nie zanudzały innych
                                      opowieściami o tym czego to Młoda Czajka nie potrafi.
                                      Ale jezeli chodzi o twoją wypowiedź o nocnikowanie przy gościach to się nie
                                      zgadzam. Jeżeli ktoś przychodzi do domu gdzie są nałe dzieci to malezy liczyc
                                      se z pewnymi sprawami. Np ze dziecko będzie robilo siku. Jezeli nie
                                      pasuje,malezy umawiac sie na neytralnym gruncie. Ja w swoim wlasnym domu nie
                                      zamierzam matrwic sie o delikatnosc uczuc moich gości, kiedy zajmuje sie
                                      dzieckiem. Jezeli kogos obrzydza to moze nie przychodzic.
                                      • semijo Re:czajko 14.07.05, 21:58
                                        Wiesz dla mnie nocnikowanie przy gościach jest obrzydliwe. Można przeciez wyjść
                                        z dzieckiem do innego pokoju. Wiesz dla mnie to świadczy tylko o Tobie i o tym
                                        jaki masz szacunek do swoich gosci.
                                        • czajkax2 Re:czajko 14.07.05, 22:02
                                          Semijo ja swoich gości szanuje,ale są pewne sprawy których przeskoczyc nie
                                          mogę. trudno mi iść do łazienki,kiedy widzę ze moje dziecko zaczyna robic kupę
                                          np w pokoju. Wtedy jak najszybciej podstawiam nocnik,tak mam sznase ze zdąże.
                                          Ciągnąc ją do łazeinki moge nie zdązyc i w dosatku miec mnóstwo do
                                          sprzątnięcia. Czy o moim braku szacunku świadczy tez fakt,ze moje dziecko
                                          zwymiotowalo przy gościach mając prawie 40 stopni goraczki? Pewnie mogłam to
                                          przewidziec i siedziec w łazience zamiast rozmawiac z koleżanka.
                                          A o Tobie świadczą Twoje wypowiedzi. i nie zawsze świadcza najlepiej.
                                          • czajkax2 Re:czajko 14.07.05, 22:09
                                            Jeszcze jedno semijo. Moje dziecko dopiero się uczy kontrolowania potrzeb
                                            fizjologicznych i dlatego nie jestem w stanie zawsze nocnikowac w lazience.
                                            Uwierz mi,ze gdy będzie juz to mozliwe,na pewno nie będe gości obarczac tym
                                            widokiem. Bo i po co miałabym to robic?
                                          • semijo Re:czajko 14.07.05, 23:04
                                            czajkax2 napisała:

> Semijo ja swoich gości szanuje,ale są pewne sprawy których przeskoczyc nie
                                            > mogę. trudno mi iść do łazienki,kiedy widzę ze moje dziecko zaczyna robic
                                            kupę
                                            > np w pokoju. Wtedy jak najszybciej podstawiam nocnik,tak mam sznase ze zdąże.
                                            > Ciągnąc ją do łazeinki moge nie zdązyc i w dosatku miec mnóstwo do
                                            > sprzątnięcia.

To jest sytuacja wyjątkowa, ja mówię o sytacji gdzie matka sadza dziecko, które
                                            wcale nie jest w "nagłej" potrzebie. Siedzi takie dziecko pół godziny na
                                            nocniku a matka głosno rozprawia czy zrobi kupę czy nie..itd

Czy o moim braku szacunku świadczy tez fakt,ze moje dziecko
                                            > zwymiotowalo przy gościach mając prawie 40 stopni goraczki? Pewnie mogłam to
                                            > przewidziec i siedziec w łazience zamiast rozmawiac z koleżanka.

Nie przesadzasz trochę? Nawet dorosły, który zwymiotowałby przy mnie, bedąc
                                            chory, nie wzbudziłby u mnie złych emocji, a co dopiero małe dziecko...

> A o Tobie świadczą Twoje wypowiedzi. i nie zawsze świadcza najlepiej.

Możesz troche rozwinąć myśl...bom strasznie ciekawasmile
                                            • umasumak Re:czajko 15.07.05, 09:19
                                              Siedzi takie dziecko pół godziny na
                                              > nocniku a matka głosno rozprawia czy zrobi kupę czy nie..itd

A skąd Ty takie matki znasz? Ja nie znam nikogo takiego... wink

Wyjście
                                              • e_r_i_n Re:czajko 15.07.05, 09:28
                                                Ja tez nie znam smile Moze kazdy dobiera sobie znajomych wg wlasnego poziomu smile
                                                • semijo Re:Erin 15.07.05, 16:20
                                                  e_r_i_n napisała:

> Ja tez nie znam smile Moze kazdy dobiera sobie znajomych wg wlasnego poziomu smile

No wiesz dalszej rodziny nikt sobie nie wybiera...a skąd wiesz jaki
                                                  reprezentuje poziom, znamy się czy co?
                                    • lila1974 Re: lilo... 14.07.05, 21:13
                                      Generalizujesz i to bardzo niesprawiedliwie.
                                      Normalna mama nie upublicznia ani wlasnego cyca, ani pieluchy z jego
                                      zawartoscia itd. Mówienie "wszystkie" jest naduzyciem. Obserwuje mamy z racji
                                      tego, ze sama mam maluchy i nie widze by lamaly w jakis okrutny sposób normy
                                      obyczajowe. Raczej staramy sie obslugiwac nasze dzieci bez angazowania w to
                                      gapiów. Jesli uznasz, ze jakas mama przesadza, to delikatnie popros by tego nie
                                      robila.

Dla mnie najwiekszym chamstwem jest palenie w miejscach publicznych. Uwazam, ze
                                      palic mozna tylko i wylacznie we wlasnym domu. I tu doszukuje sie juz zbrodni
                                      przeciwko ludzkosci a to o czym tu debatujemy to zwykle pierdoly.
                                      • semijo Re: lilo... 14.07.05, 22:00
                                        Nie generalizuje...nie mówię o wszystkich mamach, tylko o tzw. mamuśkach, które
                                        z wszystkich czynnosci fizjologicnych swojego dziecka muszą zrobic cudny pokaz.
                                        Jesli Ciebie to nie dotyczy to czemu się obruszasz?
                        • mamaloli Re: wrrrrrrr do czajki 14.07.05, 22:01
                          Proponuję żebyś właczyła sobie
                          opcje wygaszania moich wypocin, bo po
                          co masz sie denerwować...

A od mojego dziecka , bardzo prosze -
                          odczep sie!
                          To co piszę i jak pisze to moja
                          sprawa (Moze właśnie taki styl na tym
                          forum mi odpowiada)

I jeszcze jedno - gdybyś była baczniejsża
                          obserwatorką zauważyłabyś, dopiero w tym wątku zgadzam
                          się z Lipcową a już napewno
                          nigdy nie starałam się jej przypodobać.
                          skąd takie przypuszczenia ?
                          • czajkax2 Re: wrrrrrrr do czajki 14.07.05, 22:07
                            Mamololi ja czytając twoje wypociny(dobrze to ujęłas,bo sprawiają wrazenie
                            skleconych w wielkich mękach) się nie denerwuję. Przeciwnie bawi mnie jak mozna
                            byc tak ograniczonym. To raczej ty bardzo bierzesz sobie do serca forumowe
                            dyskusje i często ponoszą cie nerwy. Skoro taki styl na forum ci odpowiada,to
                            prosze bardzo.
                            Nie jestem baczną obserwatorką nicków na forum. Nie mam w zwyczaju przeszukiwac
                            forum zeby zobaczyc co,gdzie i kiedy ktos wypisuje. Z tematów wątków które
                            swego czasu założyłas wynika ze ty tak robisz. Ja tu wchodze "pogadac" a nie
                            szukac afer i aferzystek. Ty sama poprzez swoje zacietrzewienie zwrócilas moją
                            uwage na siebie. To tyle.
                            • mamaloli Re: wrrrrrrr do czajki 15.07.05, 08:10
                              No nie wiem.Ostatnio "śledziłaś"
                              wątki niejakiej motylwodny, teraz ja
                              jestem u Ciebie na "tapecie"'
                              Ok.
                              Ale gdybyś rzeczywiście była na poziomie
                              nie tykałabys mnie personalnie - jaką jestem
                              lub nie jestem matka-Ja tego nie robie a z
                              Twojej strony to zwykła bezczelnośc.
                              Możesz być z siebie dumna.
                              I baw się dalej!
                              • mamaloli Re: wrrrrrrr do czajki 15.07.05, 09:35
                                a i jeszcze jedno - ja bym się
                                wstydziła wystawiać na sprzedaż takie
                                szmaty jak Ty na allegro !
                                • umasumak Re: wrrrrrrr do czajki 15.07.05, 09:37
                                  mamaloli napisała:

> a i jeszcze jedno - ja bym się
                                  > wstydziła wystawiać na sprzedaż takie
                                  > szmaty jak Ty na allegro !

Aleś jej dowaliła! Wow!
                                  • mamaloli Re: wrrrrrrr do czajki 15.07.05, 09:43
                                    Wybacz ale ja sama mam na strychu ze 3 worki
                                    takiego typu ciuszków i
                                    przez myśl by mi nie przeszło
                                    zeby je komuś sprzeedawać ( w dodatku
                                    poplamione) Musi być chyba bardzo zdesperowana...
                                    • umasumak Re: wrrrrrrr do czajki 15.07.05, 09:58
                                      mamaloli napisała:

Musi być chyba bardzo zdesperowana...

A jeśli nawet, to trzeba jej jeszcze dokopać, żeby poczuła się na dodatek
                                      upokorzona? Oj Mamololi, faktycznie szybko się uczysz, szkoda tylko, że ta
                                      nauka idzie nie koniecznie w dobrym kierunku...
                                      • mamaloli Re: wrrrrrrr do czajki 15.07.05, 10:08
                                        Wyznaje zasadę < oko za oko>.
                                        Ona mnie upokorzyła więc czemu ja
                                        mam pozostawać dłużna?
                                        Jestem przewrażliwiona na punkcie mojego
                                        dziecka a ona miała czelnośc
                                        robić w tym kierunku aluzje.
                                        Jest matką i powinna wiedzieć
                                        ze to boli.
                                        • g0sik Re: wrrrrrrr do czajki 15.07.05, 11:12
                                          nie tylko na punkcie dziecka jesteś przewrażliwiona......może jak w końcu
                                          znajdziesz sobie jakąś pracę to Ci przejdzie.
                                        • czajkax2 Re: wrrrrrrr do czajki 15.07.05, 21:04
                                          mamaloli napisała:

> Wyznaje zasadę < oko za oko>.
                                          > Ona mnie upokorzyła więc czemu ja
                                          > mam pozostawać dłużna?
                                          > Jestem przewrażliwiona na punkcie mojego
                                          > dziecka a ona miała czelnośc
                                          > robić w tym kierunku aluzje.
                                          > Jest matką i powinna wiedzieć
                                          > ze to boli.

Skoro jestes przewrażliwiona na punkcie swego dziecka(nie tylko zresztą) i
                                          swojej opinii jako matki to chyba coś musi byc na rzeczy. Mnie bolą tylko
                                          zarzuty prawdziwe. Nie rozumiem czym się przejmowac,ze jakas obca baba napisala
                                          ze moze jestem złą matką? Skoro się tym az TAK mocno przejęłas,to widocznie
                                          sama uważasz ze jestes złą matką,a ja po prostu trafiłam w czuły punkt. Moze
                                          więc przestan wysiadywac na forum, wypisując bzdury i zajmij się tym dzieckiem.
                                          Nie tylko twoje dziecko na tym skorzysta. Chociaz ja będe tęsknic-bawisz mnie.
                                          Skoro wyznajesz zasadę oko za oko-to staraj się dalejbo na razie słabo ci
                                          idzie.
                                          • czajkax2 Sprostowanie 15.07.05, 21:09
                                            Mamololi jakoś się nie doczytałam zebym napisała ze jestes złą matką. napisalam
                                            ze pisanie na forum ci nie wychodzi,wiec zajmij się lepiej dzieckiem. Zresztą
                                            nie ja pierwsza ci to piszesmile) Moze więvc posłuchaj kilku osób,które chronią
                                            cie przed ośmieszeniem?
                                            Tak więc tak naprawde to ty pierwsza zaczełas personalny atak na mnie. I to ja
                                            b.ęde się teraz mścicwink)) hehe
                                            • mamaloli Re: Sprostowanie 15.07.05, 21:18
                                              o przepraszam bardzo ale to Ty
                                              zaczęłaś :

<jeszcze jedno. Mamaoli ty naprawdę zajmij się lepiej dzieckiem, bo pisać i
                                              dyskutowaC TO TY RACZEJ NIE UMIESZ. Mam nadzieje ze matką jestes lepszą. >

Ja do Ciebie nic nie miałam ale skoro
                                              chcesz się mścić to bardzo proszę!

• czajkax2 Re: Sprostowanie 15.07.05, 22:07
                                                mamololi to nasprawdę nie chodzi o to kto zaczął. Chodzi o to,że jest niewiele
                                                rzeczy na tym świecie na które mam alergie. Jedną z tych rzeczy jest GŁUPOTA. A
                                                ty, niestety posiadasz jej w nadmiarze. Wystarczy tych kilka wątków,które
                                                zalożylas,aby potwierdzic ze masz dziwną manię,obrażania,szukania afer itp.
                                                Aspirujesz żeby byc WREDNĄ,ale nie jestes.Twoja pisanina to jak dziesiąte
                                                popluczyny po dobrym szampanie.
                                                Ja różwniez do ciebie nic nie miałam i nie mam. Po prostu "rzucił" mi się w
                                                oczy twój nieporadny styl pisania i się do tego ustosunkowuje. Nie wychodzą ci
                                                twoje złośliwości,ktorymi tak bardzo się szczycisz,wychodzi z ciebie głupota i
                                                ograniczone chamstwo.
                                                Jak zmienisz styl wypowiedzi to i ja nie będe czuła potrzeby odpowiadania na
                                                twoje komentarze.Ale jak na razie,to mówie GŁUPOCIE NIE!
                                          • mamaloli Re: wrrrrrrr do czajki 15.07.05, 21:12
                                            no i ja chyba też w czuły punkt trafiłam
                                            skoro tak sie rozpędziłas i nie możesz prestać
                                            pisać.Skoro jesteś tak zdesperowana to może
                                            Ty zrezygnuj z forum, z korzystania z internetu
                                            i w ten sposób zaoszczędzisz.
                                            Ubieranie w takie ciuszki dziecka to
                                            nie wstyd, wstydem jest sprzedawanie
                                            poplamionych i podniszczonych.
                                            no i ...baw się nadal!

• czajkax2 Re: wrrrrrrr do czajki 15.07.05, 21:15
                                              mamaloli napisała:

> no i ja chyba też w czuły punkt trafiłam
                                              > skoro tak sie rozpędziłas i nie możesz prestać
                                              > pisać.Skoro jesteś tak zdesperowana to może
                                              > Ty zrezygnuj z forum, z korzystania z internetu
                                              > i w ten sposób zaoszczędzisz.
                                              > Ubieranie w takie ciuszki dziecka to
                                              > nie wstyd, wstydem jest sprzedawanie
                                              > poplamionych i podniszczonych.
                                              > no i ...baw się nadal!

Pisze gdyz nauczono mnie odpowiadac na pytania i wątpliowści adwersarzy. A
                                              odpisując tobie mam szeroki uśmiech na twarzy. Nawet nie wesz jak poprawiłaś mi
                                              humor tego dnia. Dziękujesmile
                                      • czajkax2 Umasumak 15.07.05, 21:12
                                        dziękuje za wstawiennictwo. Nie poczułam się upokorzona uwagą o szmatach,które
                                        sprzedaję,bo takie osoby jak Mamloli nie są w stanie mi dokuczyc.To tak jakby
                                        się bac ze mały głupitki kotek zeżre lwasmile) To zart taki,ale ta osoba
                                        faktycznie jest jeszce niedojrzała i infantylna jak pensjonarka. Mysli ze jest
                                        taka WREDNĄ babka,a jest tylko malutkim szczeniaczkiemsmile i dlatego mnie bawi.
                                    • czajkax2 Re: wrrrrrrr do czajki 15.07.05, 20:58
                                      mamaloli napisała:

> Wybacz ale ja sama mam na strychu ze 3 worki
                                      > takiego typu ciuszków i
                                      > przez myśl by mi nie przeszło
                                      > zeby je komuś sprzeedawać ( w dodatku
                                      > poplamione) Musi być chyba bardzo zdesperowana...

Owszem jestem zdesperowana. Czy to przestępstwo? Najwyzej nikt ich nie kupi.
                                      Skoro masz 3 worki takiego typu ciuszków, to musialas ubierac w nie dziecko. I
                                      co nie wstydzialas sie?
                                • czajkax2 Re: wrrrrrrr do czajki 15.07.05, 20:56
                                  mamaloli napisała:

> a i jeszcze jedno - ja bym się
                                  > wstydziła wystawiać na sprzedaż takie
                                  > szmaty jak Ty na allegro

A ja się nie wstydze. Skoro nie wstydziłam się ubrac w to moje dziecko to i nie
                                  widze powodu zeby się wstydzic spróbowac je sprzedac.
                                  Za to twoja uwaga naprawdę była NA POIOMIE. hehe tak mi fdowaliłas,ze przez
                                  moment nie wiedziałam czy się jeszcze odważe napisac na forumsmile)))))))))
                                  Jestes boska,dawno nikt mnie tak nie rozbawil.
                              • czajkax2 Re: wrrrrrrr do czajki 15.07.05, 20:54
                                mamaloli napisała:

> No nie wiem.Ostatnio "śledziłaś"
                                > wątki niejakiej motylwodny, teraz ja
                                > jestem u Ciebie na "tapecie"'
                                > Ok.
                                > Ale gdybyś rzeczywiście była na poziomie
                                > nie tykałabys mnie personalnie - jaką jestem
                                > lub nie jestem matka-Ja tego nie robie a z
                                > Twojej strony to zwykła bezczelnośc.
                                > Możesz być z siebie dumna.
                                > I baw się dalej!

Wątków Motyla nie sledziłam, akurat tak wyszło że trafiam na kilka watków, w
                                których się wypowiadał. A skąd ty o tym wiesz?? czyżbys sledziła moje
                                wypowiedzi?smile)
                                Owszem, moja wypowiedz nie jest na poziomie,ale musiałama dostosowac ją do
                                ciebie,abyś nie miała kłopotów ze zrozumieniem.
                                • bea.bea Re: wrrrrrrr mamololi 15.07.05, 22:42
                                  napisałaś:

Ale gdybyś rzeczywiście była na poziomie
                                  > nie tykałabys mnie personalnie - jaką jestem
                                  > lub nie jestem matka-Ja tego nie robie a z
                                  > Twojej strony to zwykła bezczelnośc.
                                  > Możesz być z siebie dumna.
                                  > I baw się dalej!

mamnadzieje ,że wiesz co piszesz....
                                  ...bo jakoś wyżej to ty mnie personalnie tykałaś....

a gwoli sprostowania....
                                  to naprawde szczerze zazdroszcze ci urody....
                                  bo kiedy ty stałaś u pana boga po nią ja stałam po rozum....i urody
                                  rzeczywwiście dla mnie zabrakło....
                                  • czajkax2 bea 15.07.05, 22:47
                                    ja naprawdę mam nadzieje ze Mamaloli jest chociaz ładna. To miałaby
                                    przynajmniej jakiś atut. Bo rozumu to ona nie ma za grosz. Myli wredotę(pisze o
                                    sobie ze jest wredna) z durnotąsmile)
                                    • bea.bea Re: bea 15.07.05, 22:55
                                      niemow taksmile))
                                      pamiętasz kawał o żabie....
                                      teraz żaba = mamaloli

więc król powiedział żeby po prawej stronie stanęły zwierzątka ładne a po lewej
                                      mądre....... a żaba płacze na środku.....PRZECIEŻ SIĘ NIE ROZDWOJE....smile)

ale nie obrażając nikogo ...najważniejszeto mieć wysokie poczucie własnej
                                      wartości...czego koleżance nie brakuje i chwal jej smile))
                                      • czajkax2 Re: bea 15.07.05, 23:00
                                        A propos żaby. Ja to na powaznie się obawiam,że ta nasza żaba nie wiedziała ze
                                        Bóg cokolwiek rozdaje i do żadnej kolejeczki nie stanęłasmile) Albo stanęła,ale
                                        akurat przed jej przydziałem zakończył się dzień pracy i zamknięto okienkosmile)
                                        • bea.bea Re: bea 15.07.05, 23:05
                                          szkoda czasu na takie panie smile))
                                          pozdrawiam .......baaardzo cieplutko....może w końcu zacznie padaćsmile
                                          • bea.bea Re: bea 15.07.05, 23:11
                                            znalazłam to we wiadomościach..smile)

jesteś wredna, brzydka i leniwa - zostań feministką albo zgłoś się do
                                            psychologa" - Plakaty z takim wezwaniem pojawiły sie na ulicach Warszawy i
                                            Krakowa. Feministki odpowiedzialy na to pytanie na łamach Gazety Wyborczej: "to
                                            kastracyjne lęki autorów plakatow

i nie wiem , czy się mam zapisać......czy może polecić koleżance...mmalolismile)
                                            • czajkax2 Re: bea 15.07.05, 23:18
                                              Świetna jestes. genialny tekst. padlam na pysk ze śmiechu. Pysk paskudny,ale
                                              maluje się na nim śladowa ilość inteligencji(żaba nawet tyle nie posiada,hehe).
                                              no cżó,bea,nalezy samokrytycznie przyznacze troszeczkę upuściłyśmy jadu i
                                              pojechałysmy po koleżance zabie.
                                              Prawda jak miło było?smile)
                                              Pewnie jutro się dowiem jakie to paskudne i jaka to nie jestem. No i te szmatu
                                              na Allegro hehe. Wystawie chyba jeszcze kilka ciuchów ,żeby był żer dla
                                              padlinysmile
                                              • bea.bea Re: bea 15.07.05, 23:28
                                                MÓDL SIĘ by twoich zdjęć na zobaczcie nie oglądała.....
                                                bo dopiero się dowiesz....jaka z ciebie paskudasmile))

• umasumak Re: wrrrrrrr 14.07.05, 21:47
                    kawka74 napisała:

A kto przeciwstawi się kupie...? wink)

Kawko, nie miałabym odwagi wink
            • haganna Re: RAJ......dla normalnych.....i pedofili :))) 14.07.05, 20:34
              > I dziwi mnie, że osoba, która jest matką porównuje karmienie do sikania.
              Co w tym dziwnego? To czynność fizjologiczna i to czynność fizjologiczna. W
              dobrym tonie jest nie robić tego publicznie. A jak ktoś prostak jest, to już
              jego broszka.
              • wegatka Re: RAJ......dla normalnych.....i pedofili :))) 14.07.05, 20:47
                A jak ktoś jest ograniczony, to nie widzi skromnej różnicy między oddawaniem
                moczu, a zaspokajaniem głodu dziecka.
                Twoim zdaniem oczywiście matka powinna powiedzieć dziecku "wiem synku, że jesteś
                głodny ale niestety nie dam ci jeść kochanie, bo tamta pani z lewej strony sobie
                tego nie życzy" smile
                • haganna Re: RAJ......dla normalnych.....i pedofili :))) 15.07.05, 21:27
                  ...A jak ktoś jest ograniczony..., to nie wpadnie mu do głowy, żeby nakarmić
                  dziecko w ustronnym, niepublicznym miejscu.
                  Wystarczy tylko chcieć. Rozumiem, że dla ciebie nie robi różnicy gdzie jesz.
                  Może to być nawet WC, a co tam!
          • 18lipcowa Re: RAJ......dla normalnych.....i pedofili :))) 14.07.05, 20:34
            edytkus napisała:

> dorka.3 napisała:
            >
            > > czegoś tu nie rozumiem, tak dużo na tym forum mówi sie o tolerancji ((łąc
            > znie
            > > ze mną) np. dla homoseksualistów i transwestytów, a nie toleruje się karm
            > iącej
            > > matki?????
            >
            > Jak to nie? To raczej jest odwrotnie - milo byloby gdyby karmiaca matka
            wziel
            > a pod uwage odczucia
            > innych. Gdy mam pewna potrzebe naturalna wymagajaca czesciowego obnazenia
            sie
            > nie sciagam
            > majtek tam gdzie stoje! Paradowanie topless w miejscach publicznych do tego
            ni
            > e wyznaczonych (mam
            > na mysli plaze nudystow) tez nie jest w dobrym tonie!

Łojeja wlep mi mandat!
            • czajkax2 Re: RAJ......dla normalnych.....i pedofili :))) 14.07.05, 20:46
              Lipiec,a dlaczego nie ustosunkowałaś się do mojej wypowiedzi? Jeszcze się nie
              zdarzyło żebyś mi odpowiedziała. Widocznie moje zdanie cię nie obchodzi,a to
              boli,taki brak zainteresowaniasmile)))
              • 18lipcowa czajka 14.07.05, 20:52
                Lipiec to że ty jesteś zadowolona ze swojego biustu, nie oznacza ze musi on
                podobac się wszystkim. Piszesz, ze matka karmiaca nie powinna robic tego
                publicznie,bo sa potencjalne ooby które może to obrzydzac(w tym ciebie). Wg
                twoich ktyteriów pojmowania, ty równiez nie powinnas paradowac z gołym
                biustem,bo moze gdzies siedzi ktoś kogo ten widok odrzuca.

Wiesz kogo odrzuca ładny biust? Nie mówię o moim mówię ogólnie? Zazdrosne baby
                i gejów albo fanów LPR. Karmienie mnie obrzydza, nie wiem czemu ale tak jest.
                Co oczywiście nie zmienia faktu że nie wyzwę karmiącej matki, po prostu się
                odwrócę.A to czy komuś się moje cyce nie podobają to już nie mój problem może
                wezwać przecież policję ( jest na to paragraf? hehe) albo odwrócić oczy.

Skoro wymagasz od kogoś to i wymagaj od siebie tego samego.
                Inna sprawa ze dziwię się wam, Matkom za takie uprzedzenia i myślenie w takich
                ciasnych kategoriach.
                • lila1974 Re: Lipiec :) 14.07.05, 21:01
                  Tak sie sklada, ze uwielbiam patrzec na piekne kobiety, czy w ubraniu, czy bez
                  ale opcje bez wybieram sama, kiedy mam na to ochote. Do osób pruderyjnych nie
                  naleze, a i tak nie zmienie zdania. Opalac sie nago, czy topless na publicznej
                  plazy po prostu nie uchodzi. I mozesz byc pewna, ze nie tylko zazdrosnym babom
                  sie to nie podoba ale na wielu mezczyznach takie zachowanie robi równie
                  nieprzyjemne wrazenie. I nie pisze tego z perspektywy mezatki, której maz boi
                  sie spojrzec na obcy biust.
                  • 18lipcowa Re: Lipiec :) 14.07.05, 21:11
                    lila1974 napisała:

> Tak sie sklada, ze uwielbiam patrzec na piekne kobiety, czy w ubraniu, czy
                    bez
                    > ale opcje bez wybieram sama, kiedy mam na to ochote. Do osób pruderyjnych nie
                    > naleze, a i tak nie zmienie zdania. Opalac sie nago, czy topless na
                    publicznej
                    >
                    > plazy po prostu nie uchodzi. I mozesz byc pewna, ze nie tylko zazdrosnym
                    babom
                    > sie to nie podoba ale na wielu mezczyznach takie zachowanie robi równie
                    > nieprzyjemne wrazenie.

Ale powiedz mi CZY mnie to powinno interesować?

I nie pisze tego z perspektywy mezatki, której maz boi
                    > sie spojrzec na obcy biust.
                    • czajkax2 Re: Lipiec :) 14.07.05, 21:13
                      18lipcowa napisała:
                      > Ale powiedz mi CZY mnie to powinno interesować?
                      >
                      A czy mnie powinno interesowac ,ze komus sie nie spodoba ze karmię piersią??
                      Jezeli wymagasz od kogos,to i wymagaj od siebie. To tak jak w przypowiastce
                      Paweł i Gaweł. Ja moge,ale ty nie, bo mi przeszkadzasmile
                    • lila1974 Re: Lipiec :) 14.07.05, 21:17
                      Oczywiscie, ze nie musi Cie to interesowac. Wymieniamy sie tu luznymi uwagami,
                      wiec i Ty masz prawo i ja. Kocem Cie na pewno przykrywala nie bede.
                • czajkax2 Lipiec dzięki za odpowiedz 14.07.05, 21:02
                  18lipcowa napisała:
                  Wiesz kogo odrzuca ładny biust? Nie mówię o moim mówię ogólnie? Zazdrosne baby
                  > i gejów albo fanów LPR. Karmienie mnie obrzydza, nie wiem czemu ale tak jest.

A może są osoby,które myślą ze matka karmiaca obrzydza tylko popapranców. A
                  moze kogoś odrzuca goły biust tak jak ciebie karmienie. I on tez nie wiem
                  czemu,po prostu tak jest. I wcale nie musi byc gejem,zazdrosną kobietą czy
                  fanem LPR. Nie pomyślałas o tym?
                  Mnie po prostu dziwi twoje podejscie do pewnych spraw. Posiadasz w sobie taki
                  brak konskewencji w swoich opiniach,ze nie mogę zdzierżyc. Czepiam się dlatego
                  że widzialm w tobie kogoś innego, a ty skutecznie burzysz moją wizję. Jeszcze
                  trochę,a dojdę do wniosku ze przypisując ci inteligencję tez się pomylilamsad(
                  Na początku miałam cię za osobę z którą mozna nieźle pogadac,tym bardziej ze
                  sama nie jestem typową Matką-Polką(jak to się utarło nazywac je na forum).
                  Myslalam ze wikęcej nas łączy niz dzieli. Ale to chyba fatamorgana bylasad
            • edytkus Re: RAJ......dla normalnych.....i pedofili :))) 15.07.05, 05:44
              18lipcowa napisała:

> Łojeja wlep mi mandat!

Eh, zebym tylko mogla wink) i do aresztu (tak topless) z jakims oblesnikiem smile)) Ale bys miala ubaw, co?
              po pachy smile ... znaczy sie.. po biust LOL
              • 18lipcowa Re: RAJ......dla normalnych.....i pedofili :))) 15.07.05, 13:19
                edytkus napisała:

> 18lipcowa napisała:
                >
                > > Łojeja wlep mi mandat!
                >
                >
                > Eh, zebym tylko mogla wink) i do aresztu (tak topless) z jakims
                oblesnikiem smile))
                > Ale bys miala ubaw, co?
                > po pachy smile ... znaczy sie.. po biust LOL
                >
                i jeszcze oczy wydrapać no nie?
                na szczęscie mi to wisi i mogę sobie wywalać cyce na plaży i palić i mieć
                gdzieś oburzone mamuśki.
                • wegatka Re: RAJ......dla normalnych.....i pedofili :))) 15.07.05, 13:36
                  18lipcowa napisała:

> na szczęscie mi to wisi i mogę sobie wywalać cyce na plaży i palić i mieć
                  > gdzieś oburzone mamuśki.

Żeby Ci tylko biust nie zaczął wisieć, bo z wywalania będą nici wink
                • edytkus Re: RAJ......dla normalnych.....i pedofili :))) 15.07.05, 16:45
                  18lipcowa napisała:

> i jeszcze oczy wydrapać no nie?

a juz, chcialabys wink) ja nie musze sie publicznie dowartosciowywac
                  • 18lipcowa Re: RAJ......dla normalnych.....i pedofili :))) 15.07.05, 16:49
                    edytkus napisała:

> 18lipcowa napisała:
                    >
                    > > i jeszcze oczy wydrapać no nie?
                    >
                    > a juz, chcialabys wink) ja nie musze sie publicznie dowartosciowywac

nie? a juz mi sie wydawało
                    >
                    >
                    • edytkus Re: RAJ......dla normalnych.....i pedofili :))) 15.07.05, 18:50
                      18lipcowa napisała:

> edytkus napisała:
                      >
                      > > 18lipcowa napisała:
                      > >
                      > > > i jeszcze oczy wydrapać no nie?
                      > >
                      > > a juz, chcialabys wink) ja nie musze sie publicznie dowartosciowywac
                      >
                      > nie? a juz mi sie wydawało

no nie gadaj, z nagim biustem mnie widziec nie moglas surprised chyba ze... oczyma wyobrazni... oj
                      swintuszka z Ciebie LOL
        • umasumak Dorka :-) 14.07.05, 21:44
          dorka.3 napisała:

> czegoś tu nie rozumiem, tak dużo na tym forum mówi sie o tolerancji ((łącznie
          > ze mną) np. dla homoseksualistów i transwestytów, a nie toleruje się
          karmiącej
          > matki?????

Te same co nie tolerują homoseksualistów, obrzydza widok matki karmiącej. No
          oprócz Lipcowej. Ona nie ma nic do homo.

• lila1974 Re: RAJ......dla normalnych.....i pedofili :))) 14.07.05, 19:26
      Jak zyje nie widzialam jeszcze mamy, która wywala cyca na wierzch a do jego
      koncówki podlacza dziecko. Kazda mama karmiac chowa cyca pod pieluszka,
      koszulka, recznikiem, czy czymkolwiek byleby sie jej na tego cyca nikt nie
      gapil. I nie opowiadajcie tu bredni.

To jest dopiero nietakt i przegiecie jak rozneglizowane baby obdzielaja
      plazowiczów widokiem swego biustu. I niech on bedzie najcudniejszy na swiecie
      (niestety zadko jest) to i tak wystawianie go na widok publiczny jest w zlym
      guscie. Nie wiem, czy zwróciliscie uwage, ze taka nudystka nie lezy na kocyku i
      za parawanem tylko siedzi na lezaczku lub stoi - bo jeszcze przypadkiem ktos
      móglby nie zauwazyc.

Gdybym byla matka chlopców to bym taka ekshibicjonistke pogonila w diably.
      • wegatka Re: RAJ......dla normalnych.....i pedofili :))) 14.07.05, 19:30
        lila1974 napisała:
        > Kazda mama karmiac chowa cyca pod pieluszka,
        > koszulka, recznikiem, czy czymkolwiek byleby sie jej na tego cyca nikt nie
        > gapil.

A i tak , jak widać, zgorszeni esteci staną na rzęsach i tego cyca dojrzą, a
        potem mówią że sie kobieta afiszuje wink)
        • lila1974 Re: Gole dupsko 14.07.05, 19:33
          to moja zemsta za papierosy!!!!!
      • kawka74 Re: RAJ......dla normalnych.....i pedofili :))) 14.07.05, 21:31
        > Jak zyje nie widzialam jeszcze mamy, która wywala cyca na wierzch a do jego
        > koncówki podlacza dziecko.
        Ja widziałam.

Kazda mama karmiac chowa cyca pod pieluszka,
        > koszulka, recznikiem, czy czymkolwiek byleby sie jej na tego cyca nikt nie
        > gapil.
        Jak wynika z moich obserwacji, nie każda wink

I nie opowiadajcie tu bredni.
        Oj tam zaraz bredni. Lila, słowo Ci daję, że widziałam taką matkę, która -
        przepraszam za dosadność - wywaliła cycka na wierzch, przypięła malucha i
        obnosiła się z tym dystrybutorem mleka po deptaku.
        Nie mam nic, absolutnie nic przeciw dyskretnemu karmieniu dziecka. Ale mam
        wiele przeciwko wyżej opisanemu wywalaniu, bo to jednak jest niesmaczne. Zdaję
        sobie oczywiście sprawę, że takich ekshibicjonistek jest mało, ale wystarczy
        jedna, żeby uczepić się karmienia "przy ludziach" jak rzep, bo po prostu ta
        pierś z dołączonym maluchem i właścicielką tejże piersi rzuca się w oczy.
        Każdą tego typu czynność można robić dwojako
        Wiesz, to tak jak z bekaniem. Jak nie bekniesz sobie solidnie, to się udusisz,
        ale możesz to zrobić tak, że sosny się położą, a wszyscy poczują Twój oddech,
        albo udać się do łazienki czy też chociaż się odwrócić i zasłonić ręką usta wink))
    • bea.bea HEJ....KOBIETKI!!! :) 14.07.05, 20:44
      to nie miała być kolejna dyskusja o tym czy cycki wywalać , czy nie...smile))
      bo takich tu już było i jeszcze się zapowidają....

poprostu zaciekawiło mnie ,czy tylko tu na forum panuje taka pruderia...fałszywa
      zresztą....

ponieważ do morza...na plaże mam 10 minut...więc dziś jak zwykle byłam wywalić
      swe obrzydliwe cielsko na widok publiczny...smile))

i co...??? dziś byłm w Rewie....moge napisać ( wczoraj nad rajskim jeziorem)
      i tu też golasków nie brakowało....

zamiast wypisywać kolejne paszkwile na innych, napiszcie...jak jest na waszych
      plażach....kompieliskach..itp...

tylko błagam...przestańciez tą obrzydliwą pożądnościąsmile))

szczeże ta chętnie zaprosiłabym wszystkie dziewczyny do trójmiasta...i
      okolic...jest cudownie....cudownie...
      • dorka.3 Re: HEJ....KOBIETKI!!! :) 14.07.05, 21:05
        Ty, Lipiec, bardzo Cię proszę nie przypisuj mi czyjeś wypowiedzi. dokleiłaś do
        mojej wypowiedzi, wypowiedź drugiej osoby. nieładnie
        • dorka.3 Re: HEJ....KOBIETKI!!! :) 14.07.05, 21:11
          sorry Lipiec, źle przeczytałam, cofam poprzednią wypowiedź
          • nanuk24 Re: HEJ....KOBIETKI!!! :) 14.07.05, 21:42
            No tak. Dziecko przy piersi co niektore obrzydza, a na opalajacy sie na plazy
            rozlazly biust(no bo co tu ukrywac, kiedy kobieta lezy, to piersi "klada sie"
            razem z nia. No chyba ze silikon trzymasmile to juz jest atrakcyjny? O litosci!

A mnie obrzydzaja ludzkie stopy, jakie piekne by nie bylysmile Wiec plazowicze!
            Przed moim wejsciem na plaze zakladac skarpety!smile

smile)))))))))))))))
            • ledzeppelin3 Re: HEJ....KOBIETKI!!! :) 14.07.05, 21:44
              bea.bea rozkoszna historyjka ale za dużo tych uśmiechów jak dla mnie.
              Przesłodzone z deka.
            • bea.bea Re: HEJ....KOBIETKI!!! :) 14.07.05, 21:45
              JESTEŚ SUPER smile)
              pamiętam jak Franciszek Starowiejski (malarzsmile
              powiedzial, że dla niego najbardziej podniecającą częścią kobiecego ciała są
              KOLANA...
              i większośc kobiet obnaża się bezwstydnie przed nim smile)))
              • sonis Re: HEJ....KOBIETKI!!! :) 15.07.05, 02:20
                Ale się uśmiałam czytając ten wąteksmile))
                A tak na serio to bardzo się cieszyłam jak znalazłam to forum, ale teraz chyba
                zaczynam żałowaćsad Dopiero tu dowiedziałam się, że może komuś przeszkadzać
                maluch siusiający gdzieś pod krzaczek a teraz jeszcze karmiąca mama. Wcześniej
                nawet do głowy by mi to nie przyszło. Ja karmiłam tylko kilka dnisad(( i na
                karmiące mamuski patrze z zazdroscia raczejsad Nie rozumiem jak to może być
                obrzydliwe, ale nie rozumiem wielu rzeczy dlatego staram się być tolerancyjna,
                a tu większości tej tolerancji brak.
                • bea.bea Re: HEJ....KOBIETKI!!! :) 15.07.05, 09:23
                  sonis......zostań....genetalnie większośc z pań to fajne dziewczyny...
                  • ewa2233 Re: HEJ....KOBIETKI!!! :) 15.07.05, 10:18
                    >>kawusia76 napisała: jesli tak wyglada raj- karmiące piersią publicznie matki
                    bez wyobrazni i dzieci bez majtek >>

Pośmiałam się trochę, bo figowe listki tu i ówdzie, to był już właściwie
                    KONIEC RAJU smile)
                    A jak sobie raj wyobrażasz? W jakich CIUCHACH ? smile)
                    çççççççççççççççççççççĂçççççç
                    • anulka.p Re: HEJ....KOBIETKI!!! :) 15.07.05, 10:37
                      I tak sympatyczny z założenia wątek zamienił się w kolejną pysowkę. A już
                      najbardzie mnie wkurza, że zawsze albo często pojawi się jakiś
                      "dj brzydal" albo inny nick tajemny, krory ma zero wpisów na swym koncie, za to
                      doskonale zna inne użytkowniczki forum, nawet ich zdjęcia widział(?!)i ma styl
                      pisania dziwnie podobny do jednej z "dyskutantek". Załosne.

• wegatka Re: HEJ....KOBIETKI!!! :) 15.07.05, 11:05
                      ewa2233 napisała:

> A jak sobie raj wyobrażasz? W jakich CIUCHACH ? smile)

Pewnie w jakichś markowych wink)
            • ciociacesia Re: HEJ....KOBIETKI!!! :) 15.07.05, 10:42
              tak na marginesie, bo mnie biusty, karmiące czy opalające się ani ziębią ani
              grzeją

> rozlazly biust(no bo co tu ukrywac, kiedy kobieta lezy, to piersi "klada sie"
              > razem z nia. No chyba ze silikon trzymasmile to juz jest atrakcyjny? O litosci!

nie wiem jak jest z duzymi biustami, (podejrzewam ze podsobnie), ale moje
              skromne B wygląda duzo lepij kiedy leze plackiem niz kiedy stoję, tak jakos
              dziwnie grawitacja na niego wpływa wink
              • dorka.3 Re: HEJ....KOBIETKI!!! :) 15.07.05, 11:21
                Jestem ciekawa, ile młodych i łatwowiernych mamusiek, dzięki temu wątkowi
                stwierdzi, że może lepiej faktycznie nie karmić piersią. a jeśli jeszcze
                przeczyta wątek o złych matkach karmiących butelką, to całkiem zgłupieje.
                bultelką źle, cyckiem źle.
                • anulka.p Re: HEJ....KOBIETKI!!! :) 15.07.05, 15:20
                  Matko, Dorko, mam nadzieję, że żadna dziewczyna nie przejmie się opinią jakiejś
                  schizo panny, która bardzo nudzi sie i wypisuje takie bzdury, że aż żal czytać.
                  A jeśli nie daj Boże tak by się stało, to chyba pierwszy raz jestem za powrotem
                  cenzury, pewne osoby nie powiny pisać na takich forach, bo to szkodliwe jest po
                  prostu.
                  • socka2 Re: HEJ....KOBIETKI!!! :) 15.07.05, 15:44
                    a ja tam cycka wywalam i bede wywalac - a niech sie nie gapia,jak nie chca smile))
                    • ledzeppelin3 Re: HEJ....KOBIETKI!!! :) 15.07.05, 20:34
                      Jeśli nie karmisz przy tym piesią, to przynajmniej jesteś niebanalna
    • alpepe Re: RAJ......dla normalnych.....i pedofili :))) 16.07.05, 18:12
      uchroń Panie od takiego raju... i bezmyślności.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka