pelczarka 28.08.05, 20:56 Czesc, chcialabym bardzo skontakowac sie z dziewczyna, ktora ma wlasny ciucholand, bo sama planuje otworzenie takiegi i chcialabym bardzo prosic o pare rad i uwag, bardzo prosze o odpowiedz...czekam Ania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewacia2 Re: Cz y ktoras z Was prowadzi Ciucholand? 30.08.05, 23:58 Nie prowadzę wprawdzie sklepu, ale hurtownie z angielską odzieżą używaną-w razie czego zapraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
pelczarka Re: Cz y ktoras z Was prowadzi Ciucholand? 31.08.05, 20:13 Ewacia2 , napisalam na priva na adres gazetowy...pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
blu4 Re: Cz y ktoras z Was prowadzi Ciucholand? 31.08.05, 22:07 Czesc,chce otworzyc w moim miescie sklepik z ciuszkam dla dzieci.Czy posiadasz asortyment dla dzieci? Czekam na info i pozdrawiam serdecznie Aga Odpowiedz Link Zgłoś
pelczarka Re: Cz y ktoras z Was prowadzi Ciucholand? 01.09.05, 13:17 Blu4 ,a gdzie Ty chcesz go otworzyc, w jakim miescie? Jesli mozna spytac.... Odpowiedz Link Zgłoś
blu4 Re: Cz y ktoras z Was prowadzi Ciucholand? 01.09.05, 16:24 Pewnie ze mozna W Kolobrzegu chce otworzyc sklep.Mam pare hurtowni na oku ale problem w tym ze wszyscy sprzedaj miksy Dorosli+ dzieci.A ja chcialabym sam dziecinny.Jesli ktos moze mi pomóc to bbbbardzo prosze. Pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś
annap6 Re: Cz y ktoras z Was prowadzi Ciucholand? 07.09.05, 17:30 a Ty w jakim mieście chcesz otworzyć ciuchland? Odpowiedz Link Zgłoś