kangurzyca2 10.10.05, 22:13 Uważam, ze wspaniałym moderatorem była (jest) kalina.p. Osoba bardzo obiektywna, sprawiedliwa i nie żyjąca jedynie forum. Nie ma w niej mściwości i jadu. TAkie osoby powinny być moderatorami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czajkax2 Re: też tak myslę o tym forum 10.10.05, 22:14 w zupełności się z tobą zadzam) Moderowac z kaliną to sama przyjemność. Odpowiedz Link Zgłoś
kalina_p Re: też tak myslę o tym forum 10.10.05, 22:17 az sie czerwienie... Pewnie zmienisz o mnie zdanie, jak cos bede musiala wykasować, hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: też tak myslę o tym forum 11.10.05, 01:35 kangurzyca2 napisała: > TAkie osoby powinny być moderatorami. No i takie przecież są, fsystkie dwie Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: też tak myslę o tym forum 11.10.05, 06:12 Ta Kalina to w czepku urodzona) Bo nie dosc, ze fajny z niej moderator i wszyscy ja lubia, to jeszcze ma szczesciara farta, bo wspolpracuje z drugim fajnym moderatorem. Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa Re: też tak myslę o tym forum 11.10.05, 09:31 Kalina była najmniej obiektywna i nieprawiedliwa. Czajka jest świetnym moderatorem. Wieczna Gosia też była ok - jako moderator. Odpowiedz Link Zgłoś
grzalka a ja nie 11.10.05, 09:58 nie podoba mi się w ogóle Kalina p jako moderator Odpowiedz Link Zgłoś
kalina_p Re: też tak myslę o tym forum 11.10.05, 11:25 18_lipcowa napisała: > Kalina była najmniej (...) nieprawiedliwa. Cieszę sie, że w końcu sie ze mna zgodzilas, hehehe... Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa Re: też tak myslę o tym forum 11.10.05, 11:26 Nie rozumiesz prostego zdania? Najmiej obiektywna i niesprawiedliwa. Taka jesteś, co widać na każdym kroku. Nie mścij się na mnie za to komentując moje wątki. Nie tylko ja tak uważam, poczytaj inne posty, dowiesz się że nie tylko na mnie możesz się wyżywać. Odpowiedz Link Zgłoś
kalina_p Re: też tak myslę o tym forum 11.10.05, 11:29 Oczywiscie, że nie tylko na Tobie mogę. Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: też tak myslę o tym forum 11.10.05, 10:10 kangurzyca2 napisała: > Uważam, ze wspaniałym moderatorem była (jest) kalina.p. Osoba bardzo > obiektywna, sprawiedliwa i nie żyjąca jedynie forum. Nie ma w niej mściwości > i jadu. TAkie osoby powinny być moderatorami. Kalinę ostanio mniej widać od Czajki i dlatego to na Czajkę lecą gromy. Poza tym Kalina też na początku swego moderowania, podobnie jak Czajka sprawiała wrażenie jaby żyła wyłącznie forum. Ale to jest tylko wrażenie. Chyba każdy moderator przechodzi tę fazę. Rozumiem, że Czajka nadepneła Ci na odcisk - nie dziwie sie jej wcale. Moderator też człowiek i jego cierpliwość ma swoje granice. Odpowiedz Link Zgłoś
anulka.p Re: też tak myslę o tym forum 11.10.05, 10:27 Obie moderatorki sa ok, a Kangurzyca tak wychwala Kalinę, bo chce dokopać Czajce. A Czajka ma akurat tu rację Odpowiedz Link Zgłoś
kalina_p Re: też tak myslę o tym forum 11.10.05, 12:32 umo, gdyby doba byla dłuższa..! A tak najpierw wyjazd na wakacje, teraz tysiace innych spraw i na rozrywke brakuje juz czasu Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: też tak myslę o tym forum 11.10.05, 13:47 Milo mi czytac ze są jeszxcze osoby,które nie uważają mnie za okropna,jędzowatą bae. To takie pocieszające,ze nie wszyscy cie opluwają) Podniosłyscie mnie na duchu,znów mam siły zeby walczyc z burakami) Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: też tak myslę o tym forum 11.10.05, 23:45 czajkax2 napisała: > Milo mi czytac ze są jeszxcze osoby,które nie uważają mnie za okropna,jędzowatą > > bae. To takie pocieszające,ze nie wszyscy cie opluwają) Podniosłyscie mnie na > > duchu,znów mam siły zeby walczyc z burakami) ło matko,a dlaczego Ciebie mieliby uważać za okropną i jędzowatą???? Mnie akurat miło się kojarzysz,czyżbyś więc miała dwie osobowości? Nie zauważyłam nic jędzowatego w Twoich wypowiedziach,może za krótko jestem na emamie??)) Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: też tak myslę o tym forum 12.10.05, 06:48 "Podniosłyscie mnie na duchu,znów mam siły zeby walczyc z burakami)" Heh Czajkax to walka z wiatrakami Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: A ja nic do moderacji nie mam.:)))) n/t 11.10.05, 22:54 ja takze )) na razie Odpowiedz Link Zgłoś