ewcialinka 29.11.05, 11:01 chce załozyc stronke na smyki.pl mam pytanko opłata jest jednorazowa ? i ile wynosi ? za rok 3 zł z kawałkiem ? i czy ta stronka jest fajna polececie ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aomega Re: polecacie załozyc konto smyki.pl ? -fajne? 29.11.05, 11:10 polecamy opłata jest za kwartał,ale masz również wersję bezpłatną. Odpowiedz Link Zgłoś
ewcialinka Re: polecacie załozyc konto smyki.pl ? -fajne? 29.11.05, 11:11 a ha smsem wysyłałaś? i ile płaciłaś Odpowiedz Link Zgłoś
aomega Re: polecacie załozyc konto smyki.pl ? -fajne? 29.11.05, 12:30 ja płaciłam 3 zł z groszami natomiast teraz koszt smsma 1.22zł.za kwartał.Więc nie jest to wygórowana opłata. Odpowiedz Link Zgłoś
ewcialinka Re: polecacie załozyc konto smyki.pl ? -fajne? 29.11.05, 12:35 no pewnie .zakładam Odpowiedz Link Zgłoś
dzidda1 Re: polecacie załozyc konto smyki.pl ? -fajne? 29.11.05, 12:46 A co tam będziesz pisać?: 15 czerwca: Niunia zjadła obiadek - mniaaaam 25 września: Byliśmy na spacerku - było wiaderko i duuuużo piasku! 10 listopada: Poszłam do koleżanki - ale było faaaaaajnieeee... Mam nadzieję, że chociaż kilka blogów nie wygląda tak, jak wyżej )) Odpowiedz Link Zgłoś
ewcialinka Re: polecacie załozyc konto smyki.pl ? -fajne? 29.11.05, 14:12 jest co poczytac nie hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
dzidda1 Re: dzidda 29.11.05, 14:24 )) Jestem w stanie zrozumieć, że ktoś chce mieć pamiątkę z dzieciństwa swojej pociechy, ale, na litość boską - czy to musi być nieraz takie infantylnie- idiotyczne? Żadnych sensownych treści, tylko takie ple ple. Raczej więc nie będę się umartwiać i czytać - na szczęście nie ma przymusu )) Odpowiedz Link Zgłoś
dzidda1 aomega 29.11.05, 14:56 A przy okazji - co masz na myśli mówiąc, że są gorsze blogi niż ten, który przytoczyłam? (jakiś przykład na priv ) IMO nie ma gorszych niż NUDNE i bezsensowne. To już wolę kontrowersyjne, ciekawe po prostu Odpowiedz Link Zgłoś