olusi-a-nia 23.01.06, 23:35 czy któraś mama miała w użyciu te noże.(oczywiscie w kuchni i zwiazane uzycie z kulinariami)Chcę wiedziec jakiej sa jakosci czy marka rzeczywiście polecana??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amwaw Re: Noże Berghoff... 23.01.06, 23:37 Mam komplet - są świetne-najlepsze jakie miałam. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
marychna31 Re: Noże Berghoff... 23.01.06, 23:46 > czy któraś mama miała w użyciu te noże.(oczywiscie w kuchni i zwiazane uzycie > z kulinariami) To było cudne, Olusiu)) Odpowiedz Link Zgłoś
olusi-a-nia Re: marychna31 23.01.06, 23:53 dziekuje,tez sie posmialam,na wszelki wypadek zaznaczyłam,żeby sobie ktoś nie skojarzyła z uzyciem w innym celu,np.wkurzyła mnie tesciowa,albo stary ogląda TV i nie patrzy na mnie,hhihihi a tak swoja droga czy my sie nie znamy lekko z Pijpulkowa??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
marychna31 Re: marychna31 23.01.06, 23:55 > dziekuje,tez sie posmialam,na wszelki wypadek zaznaczyłam,żeby sobie ktoś nie > skojarzyła z uzyciem w innym celu, Hihi - to byłby watek tak zwany podchwytliwy Nasze forum mogłoby sie przyczynić do podniesienia statystyk wykrywalności przestępstw ( z użyciem noży) )) > a tak swoja droga czy my sie nie znamy lekko z Pijpulkowa??????????? Ale tak lekuchnoooo!))) Odpowiedz Link Zgłoś
olusi-a-nia Re: marychna31 24.01.06, 00:02 oj bardzo lekuchno,bardzo.Bom ja doszła w grudniu,wraz ze sniegami pierwszymi,a potem na długo zamilkłam.ale teraz wszystkie pijpulki posnęły,bo cisza tam niewiarygodna.A ja raczę się ciszą i tę porę kocham najbardziej.każdego dnia rano ledwo otwieram oczy,ale i tak siedze do pózna. Odpowiedz Link Zgłoś