buzinka1 02.02.06, 00:48 uwaga.onet.pl/1309881,1,archiwum.html Może jest ktoś z tych okolic kto mógłby Ją odwiedzać? Nie pozwólmy Jej dłużej cierpieć, pozwólmy Jej poznać co to jest miłość... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
be.em Re: Roksanka 02.02.06, 08:11 Widziałam ten reprtaż...serce pęka na kawałki...widziałam też jak mojemu M sie oczy zeszkliły...doczytałam, że dziewczynka z podobnym schorzeniem przebywa w Zielonej Górze... spróbuję się czegoś wywiedzieć.. może tu coś pomogę.. Niestety pewnie nie w formie adpocyjnej Odpowiedz Link Zgłoś
buzinka1 Re: Roksanka 02.02.06, 12:42 uwaga.onet.pl/1309881,archiwum.html link był nieaktywny więc wklejam jeszcze raz tu się liczy choćby godzinka wyszarpnięta z naszego dnia która dla tej małej dziewczynki byłaby czymś wielkim. Niestety mieszkam za daleko żeby Ją odwiedzać ale pewnie znajdą się tu mamusie, które są z tamtych okolic. Odpowiedz Link Zgłoś
aszlan Re:w sprawie konta Roksanki 02.02.06, 14:21 ... dzwoniłam do szpitala, miły pan powiedział, że konto dla Roksanki istnieje, ale nie może na razie podać numeru, bo trwają formalnosci amdinistracyjne związane z publiczną zbiórką pieniędzy; w ciągu kilku dni ma być upublicznione na portalu U Uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś