babka71 13.02.06, 16:47 w Turynie wyjaśniam dla tych , które nie lubią sportu.. ta Krysia Pałka nasza dzisiaj mnie zaskoczyła , dała czadu kobita 6 miejsce to naprawde sukces!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ciociapolcia Re: My nie, nasz mąż tak... :-) 13.02.06, 17:00 My katujemy MiniMini... Jakos zimowe olimpiady mnie nie kreca... Wole letnie, moze dlatego, ze mam sentyment do l.a. Odpowiedz Link Zgłoś
black_currant Re: Olimpiada oglądacie czy jakos tak nie bardzo? 13.02.06, 17:31 Ja wcale. Z Turynu lubię tylko Juventus. I Martini Odpowiedz Link Zgłoś
paulka25 Re: Olimpiada oglądacie czy jakos tak nie bardzo? 13.02.06, 17:48 Probuje ogladac. Nestety moje dziecko woli MiniMini Nawet nie tyle, ze siedzi i oglada ale "w tle" musza byc zawsze bajeczki. Jak sie zorientuje, ze mamusia przelaczyla od razu jest wrzask. Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa nie 13.02.06, 18:05 w ogole nie interesują mnie olimpiady, a zwlaszcza zimowe nuda... Odpowiedz Link Zgłoś
mufka51 Re: Olimpiada oglądacie czy jakos tak nie bardzo? 13.02.06, 18:37 No właśnie jakoś tak nie za bardzo... Odpowiedz Link Zgłoś
ania.freszel Re: Olimpiada oglądacie czy jakos tak nie bardzo? 13.02.06, 18:52 Powiem szczerze, w ogóle nie jestem w temacie. Tyle co w radiu usłyszę albo w necie w nagłówku. Wiem że Małysz poza podium i reszta tez bez rewelacji, i ani mnie to ziębi ani grzeje. Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: Olimpiada oglądacie czy jakos tak nie bardzo? 13.02.06, 18:54 Nie.Mam wyl telewizor Odpowiedz Link Zgłoś
ywwy Re: Łyżwiarstwo figurowe 13.02.06, 18:59 Już nie mogę się doczekać ! Zwłaszcza kręcą mnie tańce na lodzie. Na pewno obejrzę i pomarzę, że może kiedyś moja córeczka też tak Poza tym narciarstwo zjazdowe - uważam, że to szalenie sexy sport Kocham zimę !!! Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_kot *Igrzyska olimpijskie* 13.02.06, 20:16 lub *igrzyska XX olimpiady*. "Olimpiada" to okres czterech lat między igrzyskami. Dobrze by było, żeby chociaż dziennikarze sportowi wreszcie się tego nauczyli)) Śledzę)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw E, jakie tam igrzyska... 13.02.06, 23:35 przecież nie olimpijskie, skoro w Turynie? Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Moze to dziwne ,ale lubie ogladac Curling ! 13.02.06, 21:08 To jedyna zimowa dyscyplina ,ktora mi sie podoba)) Nie, nie lubie zamiatac ........... :o) Koko Odpowiedz Link Zgłoś
naise Re: Moze to dziwne ,ale lubie ogladac Curling ! 13.02.06, 23:14 Oglądam prawie wszystko Nie interesują mnie wszystkie dyscypliny z sameczkami, bobslejami itp oraz curling właśnie Odpowiedz Link Zgłoś
semijo Re: A ja lubię tylko niektóre.. 14.02.06, 01:19 dyscypliny: łyżwiarstwo figurowe, snowboard-halfpipe, skoki narciarskie. Dziwi mnie natomiast jak można chcieć trenować saneczkarstwo - jakieś takie nudne mi to się wydaje Odpowiedz Link Zgłoś
edytkus Re: A ja lubię tylko niektóre.. 14.02.06, 03:24 Ja nie ogladam, podobno i tak w tym roku przewidywano 25% mniejsza ogladalnosc. Jednak dwa razy rzucilam okiem w ekran i jakos tak sie zlozylo ze za kazdym razem po lodzie jezdzila polska para, niestety nie znam wynikow, ale za drugim razem (w czerwono-czarnych strojach) bardziej mi sie podobali. Mieli za to bardzo pozytywne komentarze. Odpowiedz Link Zgłoś
wieczna-gosia Re: Moze to dziwne ,ale lubie ogladac Curling ! 14.02.06, 09:06 ja tez lubie curling, ze wzgledu na absurdalnosc dyscypliny Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 jakoś tak nie bardzo:))) 14.02.06, 09:18 czekałam na łyżwiarstwo figurowe ale jakoś mi przeleciałao.Będzie może jeszcze??? Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen100 Re: Olimpiada oglądacie czy jakos tak nie bardzo? 14.02.06, 11:49 oglądam. Z namszczeniem przyglądam sie łyżwiarzom szybkim i ich przyrodzeniu które jest pięknie wyeksponowane w tych obcisłych kombinezonachP Odpowiedz Link Zgłoś
babka71 oxygen100 wiesz, że mi też tam wzrok pada 14.02.06, 12:05 raz za razem he he, nie mogę się powstrzymać cholerka hmnnn miodzio!! Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen100 Re: oxygen100 wiesz, że mi też tam wzrok pada 14.02.06, 12:07 chyba w zadnym innym sporcie męskie organy nie sa az tak eksponowaneP skoczkowie maja krok w kolanach i też zaden pożytek. A lyżwiarze.... cholera musze wstać i wytrzeć krzesłoP No i te silne uda....)) Odpowiedz Link Zgłoś
babka71 silne jak silne ale jakie umięśnione..!!!! 14.02.06, 12:13 jak taki, by mnie ścinął podczas wiadomo czego , to chyba bym umarła w butach.. ale to tylko pic, mają ochraniacze na jajach i dlatego takie "wydatne" te klejnoty he he Odpowiedz Link Zgłoś