mm11 26.02.06, 10:47 jednak warto marzyc , bo marzenia są piękne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blou1 Re: gdybym była bogata 26.02.06, 11:26 Jak większość kobiet zakupy, bo cierpię na brak wszystkiego. Potem wakacje, nowe meble albo cały nowy dom. I jakiś mały interes. Już wiem jaki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
julia246 Re: gdybym była bogata 26.02.06, 11:32 Przyznam ci rację marzenia są piękne, tylko szkoda że tak rzadko się spełniają. Odpowiedz Link Zgłoś
76kitka Re: gdybym była bogata 26.02.06, 14:02 Nie chciałabym być obrzydliwie bogata, bo tacy ludzie nie są ani szczęśliwsi, ani spokojniejsi, mają poprostu inne niż my problemy. Chciałabym mieć zapewniony dochód taki, który pozwala godnie żyć, niekoniecznie muszę spędzać urlop na Kanarach, mogę na Mazurach, byle w zdrowiu i razem. Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: gdybym była bogata 26.02.06, 14:43 podróże - to to, czego mi brakuje Odpowiedz Link Zgłoś
niusianiusia Re: gdybym była bogata co to znaczy???? 26.02.06, 20:03 No właśnie, co to dla Was oznacza być bogatą? Kiedy się jest bogatym a kiedy jeszcze nie? Co jest ty wyznacznikiem bogactwa... napiszcie proszę Odpowiedz Link Zgłoś
cruella Re: gdybym była bogata co to znaczy???? 26.02.06, 20:21 Swoboda zakupowa Mam w planach dom to go kupuję. Mam ochotę na zmianę samochodu, proszę bardzo. Nie oznacza to, że będę latała po sklepach i znosiła torby ubrań i butów. Chciałabym jedynie, żeby po moich zakupach coś na koncie pozostało. Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: gdybym była bogata co to znaczy???? 27.02.06, 08:36 "telewizor meble maly fiat, oto marzen szczyt... " Odpowiedz Link Zgłoś
mamuska85 Re: gdybym była bogata co to znaczy???? 27.02.06, 09:41 Być bogatą to znaczy iść na zakupy z czystym sumieniem. Kupić to, na co masz ochote i co ci się podoba i nie patrzeć na ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia86 Re: gdybym była bogata 27.02.06, 13:08 Mnie wkurza zima, nie cierpię jej. Więc wyjeżdżałabym na pół roku tam gdzie ciepło, a na lato wracała. Odpowiedz Link Zgłoś
scarlett74 Re: gdybym była bogata 11.03.06, 21:07 Zbudowałabym dom i przestałabym chodzić do pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
pukupuku Re: gdybym była bogata 12.03.06, 13:46 Nie brałabym tego cholernego kredytu... Odpowiedz Link Zgłoś
niebieskadziewczyna Re: gdybym była bogata 12.03.06, 16:57 Pozdrowalabym. Nowa Zelandia, Indie, Irlandia, Ameryka Pd, etc I zaczela studia. ale nie takie jakie musze, bo sa przyszlosiowe, tylko cos so mnie interesuje, ale nikoniecznie jest dobrze platna praca w przyszlosci. I zaadoptowalabym jakies dzieciaczki Odpowiedz Link Zgłoś
kiniozaur Re: gdybym była bogata 12.03.06, 18:16 Kupiłabym nieduży dom z ogrodem , i nowy samochód. I zrezygnowałabym z pracy , aby być w domu z Młodą. A resztę wieelkich pieniędzy jakoś bym zainwestowała , aby móc żyć z odsetek. I jeździć sobie na ciekawe wycieczki w każdej chwili... I wzięłabym do domu dużą ilość bezdomnych kotów. No i psy chyba też. I kupowałabym różne ( potrzebne) rzeczy bez wyrzutów sumienia i ciagłego liczenia kasy. No i wspomagałabym potrzebujących , najchętniej dzieci. I nie wiem co jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
niania40 Re: gdybym była bogata 12.03.06, 22:02 Kupilabym sobie Harleya-Davidsona. Zamieszkalabym we Wloszech, Francji lub na Cyprze.Oczywiscie w malym pensjonaciku w nieduzym miasteczku i przyjmowala turystow na kwatere. I zyla z odsetek, ale zwyczajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
silna1980 Re: gdybym była bogata 13.03.06, 09:47 Gdybym byla bogata to moje dziecko mialo by duzo pieknych rzeczy.Mielibysmy piekny dom i cieszylabym sie razem z Mezem z fajnych zakupow. mm11 napisała: > jednak warto marzyc , bo marzenia są piękne. Odpowiedz Link Zgłoś