giuliana 28.02.06, 20:16 Czy waszych mężów też kręci Doda Elektroda,bo mój jakoś nie może wzroku od niej oderwać(( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sowa_hu_hu Re: doda 28.02.06, 20:18 mojego w ogóle... podoba mu sie zupełnie inny typ kobiet , naturalne , bez silikonu , z dużymi pupami no i ja Odpowiedz Link Zgłoś
giuliana Re: doda 28.02.06, 20:25 Mówiłam mu tysiąc razy,że ma sztuczne cycki,ale może ona ma jeszcze coś o czym ja nie wiem? Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: doda 28.02.06, 20:28 buzie ma nawet ładną , choć wg mnie pieknościa nie jest... cycki ma okropne... jedyne co mi sie w niej podoba to ogólnie figura i to jak potrafi sie ubrac - nie żeby to był mój styl - ale laska fajnie wygląda... aczkolwiek kiedyś ją widziałam w krakowie z tym jej majdanem ktry włosy chyba masłem wysmarował wtedy... i ona tak szła na tych mega wielkich szpilach , z taka tapeta że az raziło , w mini , z dekoldem i cala w błyskotkach... ja rozumie do telewizji , na koncerty , na imprezy... ale na spacer - czy jej naprawd tak wygodnie..? Odpowiedz Link Zgłoś
giuliana Re: doda 28.02.06, 20:30 Plisss,powiedzcie coś!!!Mój mąż zawsze zaprzecza,że mu się podoba,ale jakoś jak jest program o niej(Uwaga-przed chwilą w TVN)to koniecznie musi oglądać.Po co? Skoro rzekomo go nie interesuje? Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: doda 28.02.06, 20:33 a niech sobie chłopak ogląda ,co w tym złego...? weź sobie znjadź jakis obiekt uwielbienia - przywieź plakat naścianie zobaczymy co na to powie szanowny małzonek... hehe ale tak na serio to przeciez nie ma sie czym przejmowac... Odpowiedz Link Zgłoś
giuliana Re: doda 28.02.06, 20:39 No właśnie nie wiem jak zrobić mu na złość. Na Britney S. reaguje tak samo.Może on lubi taki typ (ja takim nie jestem),ale zaprzecza jak to się mówi "w żywe oczy".Po prostu nie przyzna się za cholerę.Ale ja to widzę((( Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: doda 28.02.06, 20:42 ale czym ty sie martwisz? mój chłop ogląda gołe baby w necie , czasami razem oglądamy i on mi mówi które mu sie podobaja a ja mu mówie które mnie sie podobaja Odpowiedz Link Zgłoś
inia25 Re: doda 28.02.06, 20:44 a dlaczego chcesz na złość własnemu mężowi zrobić? Niech sie pogapi - znudzi mu się Odpowiedz Link Zgłoś
giuliana Re: doda 28.02.06, 20:54 Ale jemu się nie nudziNie szuka,ale też jak jest coś w tv,to nie może przepuścić Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: doda 28.02.06, 20:56 niech ma chłopak coś z życia... chociaz współczuje gustu hihi Odpowiedz Link Zgłoś
giuliana Re: doda 28.02.06, 20:48 Ja też nie mam nic przeciwko,jeśli chodzi o jakieś tam anonimowe baby,które oglądamy "przy okazji" w filmikach dla dorosłych.Wtedy ok.też mówimy sobie co i jak.Ale jeśli chodzi o te panie piosenkarki to coś jest nie tak.Pomimo tego,że jesteśmy dobrym małżeństwem. Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: doda 28.02.06, 20:50 ale co jest nie tak??? mojemu męzowi tez podoba sie jedna taka francuska aktorka (zapomniałam jak sie nazywa) i wiele innych aktorek... i mówi mi o tym - że ma np fajny tyłek ta albo tamta mnie to nie rusza! przeciez twojemu męzwoi moga sie one podobac - nie widze w tym nic złego... Odpowiedz Link Zgłoś
giuliana Re: doda 28.02.06, 20:59 A mnie to przeszkadza,bo myślę,że on "w trakcie" posiłkuje się tymi kobietami.I z tym się nie mogę pogodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: doda 28.02.06, 21:02 myslisz czy to wiesz??? mojemu facetowi podobaja sie różne kobiety ale w zyciu by mi do głowy nie przyszło ze będąc ze mną wyobraża sobie jakąś aktorke... daje mi wyraxnie do zrozumienia że ja i tylko ja Odpowiedz Link Zgłoś
gruba-buba Re: doda 02.03.06, 13:57 Guliana! Nie nakręcaj się kobieto! Nie wyolbrzymiaj błahostek, olej to! Niech się pozachwyca Dodą! Przecież nie grozi mu romans z nią . Nawiasem mówiąc, ja sama lubię sobie popatrzeć na piękniutkie męskie ciałka, nie jestem ślepa na czar i urok innych facetów (i wcale nie wnikam wtedy w ich intelekt), co nie znaczy, że musze o nich myśleć "w trakcie" z własnym małżem czy śnić o nich po nocach. Nawet więcej, widzę przy tym, że to co mam "na własność i zawsze pod ręką" w domu, jest równie atrakcyjne. A na pewno inteligentne. Odpowiedz Link Zgłoś
koralik12 Re: doda 01.03.06, 10:39 Mój też zaprzecza że mu się podoba, ale jak jest w telewizji to nawet synka woła i mu ją pokazuje -Ala Odpowiedz Link Zgłoś
giuliana Re: doda 28.02.06, 21:07 Sowie b.dziękuję za zangażowanie (pomimo mojego debiutu).Trochę mnie to uspokoiło,ale mimo wszystko wkurw...mnie z lekka trzyma. P.S..."czekam na okres"(( Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: doda 28.02.06, 21:08 eeee to nic dziwnego naprawde nie ma sie co przejmować! facetowi ma prawo podobac sie ta czy inna aktorka , piosenkarka... dopuki interesuje sie toba i lubi sie z toba kochac to nie widze problemu Odpowiedz Link Zgłoś
ledum Rozmawiałam z nią... 28.02.06, 21:07 ..a co za tym idzie - widziałam z bliska. Była w naszym sklepie. Nie poznałam jej. Dopiero potem koledzy mnie oświecili. Nie ta sama dziewczyna! Obwieszona cudami, make-up na całej linii, a przede wszystkim... i bardzo pretensjonalny ton. Chyba miała mi za złe, że jej nie poznałam Powiedz mężowi, że jesteśna pewno ładniejsza i milsza Ręczę za to! Odpowiedz Link Zgłoś
psylwia Re: Rozmawiałam z nią... 28.02.06, 21:18 spytałam ęża czy mu się podoba Doda a on kto to jest? hm, no niech sobie popatrzy , ale bardzo szuczna ona jest , tak sobie myślę, nie przejmuj się Odpowiedz Link Zgłoś
adsa_21 Re: doda 28.02.06, 21:11 hmm...jest ładna, wyzywajaca..w sam raz do popatrzenia Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: doda 28.02.06, 21:15 doda jest do słuchania, to jak wygląda to kwestia gustu i upodobań,ale ma fantastyczny, mocny głos,słowem umie śpiewać i za to Ją lubie...w przeciwieństwie do beztalencia jakim dla mnie jest produkt pod tytułem manadryna , całe szczęście że Jej ni słychać od jakiegoś czasu Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: doda 28.02.06, 21:16 umiec umie - ale teksty jej piosenek sa pozal sie boże ... Odpowiedz Link Zgłoś
adsa_21 Re: doda 01.03.06, 21:46 lepsze niz teksty mandaryny umca umca..opaopa:p Odpowiedz Link Zgłoś
giuliana Re: doda 28.02.06, 21:14 oj kobitki dziękuję Wam za wsparcie.Wielka buźka!! Odpowiedz Link Zgłoś
giuliana mała prośba 01.03.06, 09:46 Tylko na mnie nie krzyczcie!!!Pomóżcie mi znalezć w necie jakieś jej zdjęcie no wiecie takie,żebym mogła porównać czy ona ma faktycznie lepszy biust od mojego.To dla mnie ważne.Od wczoraj nie gadam z mężem Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: mała prośba 01.03.06, 10:17 kochana ona ma silikony.więc jesli ty masz naturalne ładne piersi to twoje napewno mezowi będą sie podobały bardziej.moj męzus tez lubi popatrzec na kobitki w stylu dody ale ja tez lubie seksownie sie ubrac i maz zawsze mowi ze kręce go bardziej od tych telewizyjnych lalek.zreszta ja tez lub ie patrzec na ładne kobiety,niektóre zdjęcia sa wprost przepiekne.zawsze jak znajde jakąs fajna laske to pokazuję ja mojemu męzowi.lubimy patrzec na ładne ciała a kobiety sa bardziej estetyczne.czasem warto sie zrobic na bóstwo załozyc cos seksi, fajny makijaz ,fryzura i mąz nie może oderwac wzroku.nie warto byc zazdrosna o seksowne laski warto samą nia zostac Odpowiedz Link Zgłoś
giuliana Re: mała prośba 01.03.06, 10:23 Tylko,że żonę się zna od kiedyś tam.A obca kobieta może być ciekawsza,bo jest właśnie obca (urok nowości).Proszę wklejcie jakiegoś linka z fotkami,bo sama nie mogę nic znaleźć. Odpowiedz Link Zgłoś
jarzebina_cz Re: mała prośba 01.03.06, 10:25 Pokaż ślubnemu zdjęcia Dody sprzed operacji biustu i bez makijażu. Ciekawe, czy ta naturalna wersja rónież mu się spodoba . Oto linki: www.seriale.pl/pics1/bar2b001/002.htm www.seriale.pl/pics1/bar2b001/007.htm Odpowiedz Link Zgłoś
giuliana Re: mała prośba 01.03.06, 10:31 Dzięki,tylko ja tam jej zdjęć nie widzęProszę o podpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
jarzebina_cz Re: mała prośba 01.03.06, 10:33 Giuliana kliknij na czerwony pasek - to adres strony, na której jest zdjęcie. Odpowiedz Link Zgłoś
jarzebina_cz Re: mała prośba 01.03.06, 10:41 Oczywiście, że to jest Doda - to fotki z jakiegoś reality show, w którym brała udział kilka lat temu - jeszcze nikomu nieznana. Rzeczywiście - po powiększeniu biustu o trzy rozmiary i nałożeniu dwóch kilogramów tapety - trudno rozpoznać w niej aktualną sex bombę... To jest własnie argument dla Twojego ślubnego - Doda jest sztuczna... Odpowiedz Link Zgłoś
adsa_21 Re: mała prośba 01.03.06, 21:46 ona ma sztuczny biust..wiec ciezko go porownywac do naturalnego.. Odpowiedz Link Zgłoś
alba27 Re: doda 01.03.06, 10:30 U mnie tak samo jak u giuliany, niby mu się nie podoba ale zawsze jest w nią wpatrzony jak ma możliwość ogądania jej. Mnie to śmieszy bo wiem że raczej na codzień to gustuje w innym typie urody. Ja tez czasami zachwycam sie muskułami a tak naprawdę nie lubię mięśniaków tak już jest, Odpowiedz Link Zgłoś
giuliana Re: doda 01.03.06, 10:34 Nareszcie jakaś bratnia dusza.Jest dokładnie tak jak u Ciebie,dlatego mam jakąś schize.No bo niech by się chociaż przyznał.Mi by nie pozwolił tak wyglądać (wyzywająco),a na nią to się gapi.Dlatego chciałabym dla spokoju chociaż te jej cycki zobaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa mnie kręci 01.03.06, 10:45 lubię na nią patrzeć jej muzyki nie słucham, nie podnieca mnie jej styl wypowiadania się, ale podoba mi sie to że robi to co chce mając w d....wszystko i wszystkich brzydka nie jest, jest ładna, poza tym wydaje sie sympatyczną osobą a miłosc z Radziem M tez wydaje mi sie wielka i prawdziwa. Z tego co wiem Radek Majdan to tez sympatyczny facet, moja kolezanka miala przyjemnosc go poznac. Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa Re: mnie kręci 01.03.06, 10:46 nie można odmówić dodzie tego że ma ładne cialo. Odpowiedz Link Zgłoś
ageminix Re: doda 01.03.06, 10:46 Jakby go krecila Doda to chyba bym stracila dobre zdanie o jego guscie Odpowiedz Link Zgłoś
giuliana Re: doda 01.03.06, 10:51 myślę,że to nie jest kwestia gustu,tylko faceci po prostu lubią taki typ (niekoniecznie jako żonę) Odpowiedz Link Zgłoś
giuliana Re: Wy to wszystko na powaznie? 01.03.06, 11:43 A widzisz tu coś śmiesznego? Chętnie bym też zobaczyła.Po prostu czuję się jak idiotka,której się wmawia,że czarne jest białe.I wiem,że ludzie mają poważniejsze problemy. Odpowiedz Link Zgłoś
anoosia2 Re: Wy to wszystko na powaznie? 01.03.06, 13:35 Doda to taka ekscentryczna osobowość, ja nie mam zamiaru ani odbierac jej prawa do talentu czy urody, podoba mi się, że jest szczera i bezkompromisowa, wole takich ludzi niż "bułke przez bibułke...". W telewizji aż roi się od polepszanych kobiet kwestia tego czy się z tym obnoszą czy nie ich sprawa. Myśle, że dla niektórych facetów Doda jest jak choinka w domu, popatrzysz pocieszysz się, ale na Boga cały rok w domu jej nie będziesz trzymac Odpowiedz Link Zgłoś
kaktus22 Re: doda 01.03.06, 14:07 dla mnie super laska, ładna zgrabna, miło na nią patrzeć i męzowi nie zabraniam, śmieszy mnie taka zazdrość.... Odpowiedz Link Zgłoś
an_ia5 Re: doda 01.03.06, 18:16 kaktus22 napisała: > dla mnie super laska, ładna zgrabna, miło na nią patrzeć i męzowi nie > zabraniam, śmieszy mnie taka zazdrość.... Zartujesz???Miło na nią patrzeć???Jezu,ona jest obrzydliwa,zarówno dla mnie jak i dla mojego męża.Fuuuuj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gosia1117 Re: doda 01.03.06, 21:09 Mój to nawet nie wiedział kim ona jest, dopiero w pracy go koledzy uswiadomili. Jak wrócił to sobie ściągnął jej teledysk...ale w oóle go nie rajcuje. Jak na razie tylko ja go rajcuję ..Woli ze mną w necie pooglądac jakieś fotki, a nie tylko na taką Dodę się gapić Odpowiedz Link Zgłoś
1marti Re: doda 01.03.06, 18:31 Kochana wejdz na stronkę www.radoslawmajdan.com i tam na galerię jego i dody i poszukaj zdjęcia z plaży albo w czerwonej bluzeczce z siateczki,one chyba nie pozostawiają wątpliwości. pozdrawiam 1marti Odpowiedz Link Zgłoś
kiniozaur Re: doda 01.03.06, 21:10 Jeżu kolczaszty , jakby mojego kręciła doda , to bym się rozwiodła... On ma na szczęście wyrafinowany gusy i podobam mu się głównie ja Dla mnie doda to jakiś wyfiokowany ku..szon , bezguście , głupota galopująca i obrzydliwość.... A małżon mój swego czasu fascynował się Jennifer Lopez , ale już mu przeszło.... Odpowiedz Link Zgłoś
wustyle Re: doda 02.03.06, 12:05 jak ja widze to mi sie noz w kieszeni otwiera nie obchodzi mnie czy jej zachowanie jest czescia medialnej kreacji czy tez sposobu na zycie zal mi tych facetow co sie tak slinia na jej widok... Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa Re: doda 02.03.06, 14:56 wustyle napisał: > jak ja widze to mi sie noz w kieszeni otwiera A dlaczego ? > zal mi tych facetow co sie tak slinia na jej widok... Dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
giuliana dziewczyny to znalazłam 02.03.06, 13:45 Co o tym myślicie ? Chyba pokażę to mojemu m.niech się gapi w cholerę www.doda.us.pl/playboy Odpowiedz Link Zgłoś
escape5 Re: doda 03.03.06, 08:59 Ładna i zgrabna ale nieprawdopodobnie wulgarna...Jak ktoś chce to moge przesłac teledysk "Dżaga".O mamo... Odpowiedz Link Zgłoś
escape5 Re: doda 03.03.06, 10:22 No przykro mi,nie udaje się wysłać.Skompresowałam plik i próbuję wysłać ale pojawia się komunikat o jakimś zabezpieczeniu antyspamowym czy coś takiego. Postaram się jeszcze wieczorem jak mąż wróci,pewnie on cos poradzi. A teledysk bez cenzury,Doda lata tam na golasa,robi wulgarne miny,zabawia się z wężem od hydrantu-niesmaczne i żenujące. Odpowiedz Link Zgłoś
jontka1 Re: doda 03.03.06, 10:00 Może i ona ma coś w swoim wyglądzie co przyciąga (i to nie tylko facetów) ale ogólnie jest niesamowicie głupia i to zasłania całe jej "piękno". Powiedz mężowi żeby się wsłuchał w teksty, które podobno sama pisze... są tak beznadziejne że Shaza to przy niej ktoś Odpowiedz Link Zgłoś
escape5 Teksty:)) 03.03.06, 10:24 Oj,tak to jest dopiero "twórczość"...Jak się wsłuchasz to brzmi jak niezły kabaret Odpowiedz Link Zgłoś